اول مسائل نگارشی رو مطرح میکنم ... برای نوشتن دیالوگ از آندرلاین (_) نباید استفاده کنید ، از خط تیره (-) استفاده میشه .
وقتی مینویسید که فلانی گفت : لازم نیست که اینتر بزنید و یک سطر پایین تر دیالوگ اون شخص رو بنویسید ، شکیل تر و بهترش این هست که مقابل همون گفت بنویسید . مثلا شما نوشتید :
نقل قول:
بلاتریکس در وسط راه بود که لرد یکدفعه گفت:
بلا همون جا که هستی وایستا فکر میکنی من عرضه ندارم از پس این خپل بر بیام.
که بهترش این هست بنویسید :
نقل قول:
بلاتریکس در وسط راه بود که لرد یکدفعه گفت: بلا همون جا که هستی وایستا فکر میکنی من عرضه ندارم از پس این خپل بر بیام.
هم شکیل تر هست و راحتتر خونده میشه و هم اینکه روی چهره پست کاملا تاثیر میذاره .
پستت اصلا فضاسازی نداشت ، منی که دارم این پست رو میخونم ، اصلا متوجه نمیشم که چه فضایی حاکمه ... فضاسازی یعنی چی اصلا ؟ یعنی اینکه وقتی من دارم این پست شما رو میخونم و جدال محفل و مرگخوار رو میبینم ، متوجه بشم که این اتفاقات کجا داره میفته ، مثلا مرگخوارا و محفلی ها توی اتاق هستن ، توی سالن هستن ، تو آشپزخونه هستن ، یا اصلا شب هست ، یا روز هست اونجا . افراد خوشحالن ، یا ناراحتن ، یا بی حوصله ان و کلا هر چیزی که باعث بشه من کاملا بتونم اون فضا رو تصور کنم توی ذهنم اسمش فضاسازی هست . شما وقتی یه فیلم رو نگاه میکنی همه چیز مشخصه ، همه چیز رو به چشم میبینی ، ولی توی داستان این چیزها مشخص نمیشه ، برای همین نویسنده میاد فضاسازی میکنه که خواننده در حین ِ خوندن همه ی اون فضاها و شرایط رو تصور کنه و همه چیز مثل فیلم بیاد توی ذهنش .
مسئله ی بعد این هست که من روی اینکه به شخصیت های اصلی وفادار بمونیم به شدت تاکید دارم . ولدمورت هیچوقت نمیگه : بلا همون جا که هستی وایستا فکر میکنی من عرضه ندارم از پس این خپل بر بیام یا دامبلدور هیچوقت نمیگه : بیاید یکی یکی بریم تا هم دعوا تموم بشه هم به کارمون برسیم .
سعی کن دیالوگ هایی که مینویسی ، بالاخص دیالوگ های دامبلدور و ولدمورت به کتاب وفادار باشن ... ولدمورت و دامبلدور خیلی سنگین و رنگین صحبت میکنن و حرف میزنن ، هیچوقت مثل دو تا پسر بچه با هم دعوای لفظی نمیکنن که ولدمورت بگه تو چرا به من دستور میدی و میگی تام و هیچوقت هم با هم همکاری نمیکنن که دامبلدور به ولدمورت بگه بیا اینها رو به صف کنیم !
اگر به این موارد توجه کنی ، رولِ بعدیت خیلی حرفه ای تر خواهد بود . موفق باشی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج