محفل یا پناهگاه یه خونست البته نه یه خونه معمولی یه خونه که از هر جایی تو دنیا امن تره انگار جاییه که یه ققنوس بزرگ پرو بالشو دور جادوگرایه فداکارش آورده و انتظارم یکی از محفلیا باشم
2- چقدر به سرانِ محفل اعتقاد داری ؟ به چیشون اعتقاد داری دقیقا ؟
کمی تا حدودی!
شوخی کردم اعتمادم کامله 3- اگر یک طرف نجینی ( مار محبوب تام ) و طرف دیگه فوکس ( ققنوس محبوب دامبلدور ) باشه و در خطر باشن ، کدومشون رو نجات میدی ؟ چرا ؟
حتما فوکس چون فوکس یه ققنوس فداکاره و اگه یه روز منم در خطر باشم نجاتم می ده
4- به نظرت قداست دامبلدور شکسته شده ؟
نمی دونم واالله5- حدس میزنی اسم رمز ورود به دفتر دامبلدور چی باشه؟
شاید مثلا زنبور ویژویژو راستی دامبلدور رمزشو زود به زود عوض می کنه مثل رمز تابلویه من!
6- انقدر شجاع هستی که تام رو ولدمورت صدا کنی یا هنوز هم بهش میگی اسمشو نبر ؟
من از همون وقتی که وارد هاگوارتز شد و بچه هایه گریفی اونو تام کچل زشت صدا می کردن منم با همین اسم صداش می کنم آخه می دونین این بدبخت اقبال نداشته که از همون بچگی کچل بوده کلا گیس می زاشته
خوشحالم که برای تنوع هم که شدی مدتی از تابلو بیرون اومدی بانو ... مسئله ای که هست اینه که اولاً که فوکس بنده ی خدا مگه چقدر زور داره که بیاد بانوی چاقی مثل شما رو نجات بده ؟ و دوماً اینکه من خودم توی زمانِ نوجوانی و جوانی ولدمورت رو دیدم ، برخلاف چیزی که شما فکر میکنید خیلی هم مو داشته و خوب بوده ...
پستهای شما رو دیدم ، به نظرم نیاز هست که شما فعالیت بیشتری داشته باشید در زمینه ی رول ؛ نظرم این هست که برای تابستان دوباره درخواست بدید و با قدرتِ بیشتری نسبت به الان وارد محفل بشید .
تایید نشد
پرسی ویزلی
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج