فوری.....فوری
روزنامه ی پیام امروز یک گزارشگر جدید از وزارت سحر و جادو که توسط شخص وزیر"مورفین گانت" انتخاب شده اند را در گروه خود جای داده است.
اقای ویلبرت اسلینکرد ، گزارشگر جدید وزارت سحر و جادو.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
آقای مورفین گانت دیروز در کوچه ی دیاگون ، سخنرانی کردند.
آقای مورفین گانت بنا بر درخواست جادوگران پرشور کوچه ی دیاگون ، سخنرانی خود را انجام دادند.
ایشان با سخن گفتن درباره ی هدف های آینده ی خود و گروه وزارتخانه ، بینش مردم را نسبت به آینده ی جامعه ی جادوگران تغییر دادند.
بخشی از گفته های ایشان درباره ی گروه های وزارت خانه:
" شما ملت جادوگران می دانید که از زمان آمدن من تمامی مشکلات جامعه حل شده است و در آینده نیز همین طور خواهد بود.همه ی مشکلات با کلیدی که در دستان من است حل شده و از این پس هیچ مشکلی جامعه ی ما را تهدید نمی کند.گروه وزارتخانه از همیشه بهتر عمل کرده.......گروه کاراگاهان با فرماندهی آقای ارنی مک میلان ، اکیپ جدیدی از کاراگاهان را تربیت کرده است........رادیو وزارت اخبار گوناگونی از وزارتخانه از طریق گزارشگر وزارتخانه "آقای اسلینکرد" به شنوندگان عزیز می دهد.......سازمان های آموزش هم درحال انجام وظیفه ی خود هستند."
ایشان همچنین درباره ی مدرسه ی هاگوارتز سخنرانی کردند و گفتند که این مدرسه هم اکنون با مدیریت جناب اسلیترین در بهترین جایگاه قرار دارد و بازرس های عالی رتبه هم تا چند روز دیگر به مدرسه خواهند رفت.
"مدرسه هاگوارتز با مدیریت آقای اسلیترین هم آماده ی شروع ترم تابستان است.
ما هم با انتخاب بازرس عالی رتبه هاگوارتز آقایان لودو بگمن و بیل ویزلی در شروع این کلاس ها دست داشتیم.
بازرسان عالی رتبه تا چند روز دیگر به مدرسه ی علوم و فنون هاگوارتز راهی خواهند شد."
ایشان در پایان با گفتن جمله ی "ما همیشه پیروز هستیم و پیروز خواهیم ماند." سخنرانی خود را به پایان رساندند.
گزارشی از ویلبرت اسلینکرد
گزارشگر وزارتخانه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج



(15.07 KB)





