جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
15 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1392 10:02
نمایش جزئیات
آفلاین
به ماری:

مشکل از مرورگر شماست. قالب جدید با موبایل هم تا حدودی سازگار داره و مشکلی وجود نداره از این نظر.
مشکلات ریز این تم شناسایی شدن. این تم آزمایشی هست و ایرادات اون هم به زودی رفع خواهد شد.

تم قبلی و کلا همه تم های قبلی، تا 15 مرداد در دسترس نخواهند بود. به خاطر اینکه قراره از اول مرداد همشون با حفظ گرافیک، بهینه سازی و بر اساس شکل مدرن تری کد نویسی بشن و 15 مرداد همشون بازیابی بشن و قابل انتخاب برای شما.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1392 02:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خوبین و چه خبر و دلم تنگ شده بود و این حرفا

مدیران محترم و زحمتکش که نمی دونم کی هستین الان :دی من چرا قالب نمیتونم عوض کنم؟ من با این قالب جدیده هیچ جا رو نمیتونم بخونم خوب, همه چی گمه برام : ( تو تنظیمات هم میرم عوض کنم تغییر پیدا نمیکنه. قالب آبی خوشگل منو بهم برگردونین لطفا یه کم بیام بچرخم اینجا :دی

ممنون و متشکر

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven

"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"

ارسال شده در: سه‌شنبه 28 خرداد 1392 00:29
نمایش جزئیات
آفلاین
همزمان با بنفش شدن و شروع فصل تازه ای در کشور مشنگ ها، جالبه که میبینم هنوز داداش استرجس آن میشه و اظهار وجودم میکنه. در جایی شنیدم که مرلین بعنوان خدای جادوگران وقتی میخواسته وصیت کنه به استرجس گفته من که رفتم یادت نره خورشید رو خاموش کنی. در جایی دیگر میگویند استرجس همسن مرلین است.

در کل یادمه در انجمن مدیران که بودیم همیشه استرجس به آروم ماندن اوضاع و ساکت کردن اعضا اعتقاد داشت و هنوز داره همون سیاست پیاده میشه و البته یادمه یه بنده خدایی بود تا تقی به توقی میخورد به داداش استرجس جغد کوتاه میفرستاد و در واقع میرفت داداش بزرگترشو میاورد.

احتمالا سال ها بعد که بچه های ما در جادوگران لاگین خواهند کرد می آیند و برای ما تعریف میکنند که بابا...بابا! یه مدیره هست چند هفته یه بار لاگین میکنه... یه اخطاری در چت باکس میده... یه پستی در گفتگو با مدیران میزنه آخرشم مینویسه موفق باشید. میگن این از ابتدای پیدایش خلقت در جادوگران وجود داشته... راست میگن بابا؟

------

همزمان با بنفش شدن و شروع فصلی تازه در کشور مشنگ ها یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید. یادمه در زمان مدیریت ما مدام به مدیران و از جمله من گوشزد میشد که مدیر باید الگوی اعضا باشه و البته این قضیه هم مدام گوشزد میشد که مدیر خبر هیچ ارزشی نداره. الان وقتی پست های ستاد یکی از مدیران که خودشم به عنوان مدیر خبر و یا بهتر بگم دستیار مدیر خبر اضافه شد رو میخونم میبینم واقعا چه الگوی بیناموسی خوبی شدن برای اعضا!

من با پیشنهاد تام ریدل موافقم. این دفعه باید رنک های جدید اضافه کنید و البته حتما یک رنک بیناموس ترین مدیر یا بی ادب ترین مدیر رو هم بذارید. همینطور نامیرا ترین مدیر! کلاس داره!

------

اینارو گفتم که بگم امیدوارم در مملکت جادوگران هم مانند مملکت مشنگ ها، وزیری(شخص دوم مملکت بعد از وبمستر) روی کار بیاید که همه جا را بنفش کند و این سنت های غلط دیرین را بشکند. روحیه شادی و امید را میان جوانان برگرداند و از آنان در امور اجرایی کشور استفاده کند نه از وبمستران نامیرا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1392 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
گفتگو با مدیران تبدیل شده به صحبت بین کاربران !

---
نقل قول:
سلام بر مدیرانی که مطمئن نیستم همه شون به مو قشنگی اسنیپ باشن...

یه طرح دارم در حد بوندس لیگا.فقط زحمت اجراش رو باید خودتون بکشین.

میگم چطوره امکان ازدواج شناسه ها فراهم بشه؟
یه تایپیک عقد و ازدواج بذارین...چی میشه!!!!!!!

البته این طرح بعد از خوندن قضایای ناموسی که بین نامزدای وزارت رد و بدل شد به ذهنم رسید.
ولی واقعاً طرح جالبی میشه.

با تشکر
صاحب زیباترین لبخند سال
گیلدروی لاکهارت

ایده خیلی جالبی هست و فکر میکنم که سایت رو جذاب تر بکنه ولی مشکلاتی هست در این بین . این امکان تبدیل سایت به یه سایت خاله بازی هست . ضمن اینکه کم کم این ها رو اضافه کنیم باید موارد دیگه مثل خرید خونه و خرید چوب جادو و غیره و دیگه خیلی سایت مسخره میشه . ضمن اینکه واقعا در جهتی که ایفای نقش داره پیش میره ، ازدواج بین دو فرد و یه سیستم براش چیزی رو جلو نمیبره .

اگر واقعا به ایده علاقه داری ، فک میکنم یه تاپیک برای ازدواج جادویی تو ایفای نقش هست ، یا اگر نیست میتونی یکی بسازی و خودت مسوولش بشی و با ایفای نقش ملت بیان اونجا عروسی کنن و خب به ایفای نقش سوژه جدید وارد میکنی . سوژه خاله بازی ولی سوژه مفیدی خواهد بود . بعضی اوقات خاله بازی بد نیست تو سایت .

پ.ن. ممنون بابت اینکه ایده هات رو میاری و مطرح میکنی . همین که به فکر بهتر کردن سایت هستی ، خودش کلی ارزش داره .

ممنون .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1392 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
منم چون توان بحث با بلیز رو در خودم نمی بینم و بنا به این دلیل که این مبحث بارها توسط اعضای سایت مطرح شده و باز توسط همون اعضا کنسل شده؛ مخالفم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1392 18:08
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با نظر رون ویزلی موافقم
خیلی ایده وقاحت آمیزیه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1392 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم نظر شکلبولت را دارم.
این طرف عملی نیست. من هم مخالفم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1392 20:13
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

دوست بالايي لبخند قشنگك؛

فكر نمي كني اين طرح يك سري مسائل رو پيش بياره، كه حالا اگر نظر دلورس هم باشه، خودش ميگه.

ولي من مخالفم، فعلا!

با سپاس
شكلبوت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛
پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي

only Gryff

ما شیفتگان خدمتیم، نه تنشگان قدرت

مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده.
از همه بچه ها عذر میخوام.

اما...
بر می گردم؛

پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و
بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه
ارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1392 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیرانی که مطمئن نیستم همه شون به مو قشنگی اسنیپ باشن...

یه طرح دارم در حد بوندس لیگا.فقط زحمت اجراش رو باید خودتون بکشین.

میگم چطوره امکان ازدواج شناسه ها فراهم بشه؟
یه تایپیک عقد و ازدواج بذارین...چی میشه!!!!!!!

البته این طرح بعد از خوندن قضایای ناموسی که بین نامزدای وزارت رد و بدل شد به ذهنم رسید.
ولی واقعاً طرح جالبی میشه.

با تشکر
صاحب زیباترین لبخند سال
گیلدروی لاکهارت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما سزاواران قدرتیم نه شیفتگان خدمت

ملقب به مرگخوار الشعرا ، از جانب جناب لرد

ارسال شده در: پنجشنبه 23 خرداد 1392 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
فایل ها روی جادوگران باید بارگزاری بشن.
فایل هارو برای من بفرستید. روی سرور آزاد بارگزاری کنید و من بعدا آپلودش می کنم بروی خود جادوگران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men