آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
نام:پادما پتيل گروه: ريونكلاو خون : دورگه مهارت:در تغيير شكل به صورت عقاب و دفاع در برابر جادوي سياه چوب دستي : طول ٣٦ چوب درخت كاج و ريسه ي قلب اژدها سپر مدافع :عقاب سن :١٤ ويژگي اخلاقي :جدي و مهربون
تایید شد !
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1392/4/31 11:01:31 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1392/4/31 12:58:36
1. ارسال رول (نمایشنامه) مطابق با آخرین تصویر داده شده در کارگاه نمایشنامه نویسی 2. پس از مشاهده تایید در ویرایش پست شما در کارگاه (بعد از گذشت 1 روز)، مراجعه به لیست شخصیت ها و انتخاب یکی از شخصیت های گرفته نشده هری پاتری 3. معرفی شخصیت انتخابی در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید با فرم معمول داده شده برای معرفی شخصیت
موفق باشید
تایید نشد !
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/30 14:54:32
همیشه استوار و پاینده باشید. زیرا مقدمه ی پیروزی است.
نام : مینروا مک گونگال گروه: گریفیندور خون : اصیل مهارت:تغییر شکل به صورت گربه چوبدستی=32 سانتی متر از چوب درخت گردو و موی تک شاخ بسیار قوی وغیر قابل شکستن. سن:میان سال سپر مدافع:گوزن سفید علاقه مندی ها:تغییر شکل -مدیریت مدرسه هارگواتز -نظم درانجام کار ها- دقیق بودن در زمان. ویژگی های ظاهری=موهای جوگندومی-قد بلند-چشمان ابی ویژگی های اخلاقی برای گریفندوری ها سخت گیرم توضیعی کوتاه :من یکی از معلم درس تغییر شکل در هارگواتز هستم در خانواده ای اصیل به دنیا امده ام درگروه گریفندور تحصیل کرده ام وسر پرست این گروه نیز هستم ویکی از دوستان نزدیک دامبلدور هم هستم.
تایید شد !
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/28 19:46:26
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!! نشان سازمان حمایت از ساحره ها =
نام:دابی جنسیت: مذکر گروه : گریفیندور ویژگی ظاهری : دابی قد کوتاهی داره قربان. انگشت ها شم خیلی باریک و درازه. بینی نوک تیزی داره و گوش هاش هم مثل خفاشه. اما دابی انقدر اونا رو لای در کابینت و زیر اتو گذاشته، همیشه کمبوده و دچار سوختگی درجه دو هست قربان. رنگ چشم: سبز، خیلی هم گنده مو : ندارد چوب جادو : جن های خونگی چوب دستی ندارند. علاقه ها: نجات هری پاتر، و اقوامش. بد گویی پشت سر ارباب سابقش... دابی بد...! بوممم! شغل: شاغل در مدرسه جادوگری هاگوارتز محل زندگی: هاگوارتز معرفی دابی: دابی جن خونگی آزاده، مدتی خدمتکار خانواده مالفوی بود. بعد از مدتی به دست هری پاتر آزاد شد و تا آخر عمرش به اون کمک کرده. سرانجام به دست بلاتریکس لسترنج و با چاقوی نقره ای او، در راه نجات هری پاتر به قتل رسید.
نام:دابی جنسیت: مذکر گروه : گریفیندور ویژگی ظاهری : دابی قد کوتاهی داره قربان. انگشت ها شم خیلی باریک و درازه. بینی نوک تیزی داره و گوش هاش هم مثل خفاشه. اما دابی انقدر اونا رو لای در کابینت و زیر اتو گذاشته، همیشه کمبوده و دچار سوختگی درجه دو هست قربان. رنگ چشم: سبز، خیلی هم گنده مو : ندارد چوب جادو : جن های خونگی چوب دستی ندارند. علاقه ها: نجات هری پاتر، و اقوامش. بد گویی پشت سر ارباب سابقش... دابی بد...! بوممم! شغل: شاغل در مدرسه جادوگری هاگوارتز محل زندگی: هاگوارتز معرفی دابی: دابی جن خونگی آزاده، مدتی خدمتکار خانواده مالفوی بود. بعد از مدتی به دست هری پاتر آزاد شد. همیشه به هری پاتر کمک کرده. دابی شنیده که پسر هری پاتر هم توی سایته! و همین طور پسرخوانده اش! دابی در پوست خودش نمی گنجه قربان! دابی سرانجام به دست بلاتریکس لسترنج و با چاقوی نقره ای او، در راه نجات هری پاتر به قتل رسید.
شناسه ی قبلیم همین چارلی ویزلی بود.
_________________________ برای گرفتن شخصیت جدید، باید شناسه جدید بسازید. قبلاً با شخصیت چارلی ویزلی در این شناسه فعلی تون فعالیت داشتید. امکانش نیست با این شناسه شخصیت دیگری انتخاب کنید. چارلی ویزلی هم فعلا در ایفای نقش داریم. در نتیجه برای گرفتن شخصیت دابی، شناسه جدید بساز. موفق باشید
تایید نشد.
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/27 19:02:43
دلم تنگ شده برات چون نیستی اینجا برام من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام
نام: نیمفادورا تانکس گروه: ریونکلاو چوبدستی: دقیقا نمیدونم میرم از سازندش میپرسم بهتون میگم. توضیح: یکی از اعضای محفل ققوس-همسر ریموس لوپین سپر مدافع: فکر می کنم گربه باشه و دیگر هیچ!
تایید شد ولی گروه تانکس مشخص شده که هافلپاف هست . در نتیجه به اون گروه فرستادمتون .
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/25 9:52:37 ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/25 9:56:42
سلام این پست رو رزرو میکنم تا یادم بمونه بیام طراحی شخصیت کنم. اگر یادم رفت یکی یادم بندازه : d
سلام
لطفا به مراحل ورود به ایفای نقش دقت کنید:
1. ارسال رول (نمایشنامه) مطابق با آخرین تصویر داده شده در کارگاه نمایشنامه نویسی 2. پس از مشاهده تایید در ویرایش پست شما در کارگاه (بعد از گذشت 1 روز)، مراجعه به لیست شخصیت ها و انتخاب یکی از شخصیت های گرفته نشده هری پاتری 3. معرفی شخصیت انتخابی در تاپیک شخصیت خودتون رو معرفی کنید با فرم معمول داده شده برای معرفی شخصیت
موفق باشید
تایید نشد !
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/24 14:58:40
بیا ببین، بیا ببین چه سان نبرد میکنم شکوفه های زرد را چگونه سبز میکنم!
ویژگی های ظاهری شخصیت: چشمان طوسی رنگ مو های سفید رنگ . با عضلاتی برجسته وزیبا . اصولا ردا هایی بارنگ مشکی و آبی می پوشد.
چوبدستی: چوب ارشد (طول 30 سانتی متر خودم درسش کردم واز چوب درخت بلوط و تمام قدرتش از جادوی سیاه است.)
معرفی کوتاه:فردی ناخوشایند که در مطالعه ی جادوی سیاه پیشروی کرد و پدر هروارد، بعد از اینکه چوب ارشد از وی گرفته شد داخل سردابش مرد. اما حالا برای انتقام برگشته. به کمک جادوی سیاه.
نژاد: اصیل اصیل
شغل : نویسنده (کتاب های جنجالی)، معلم درس دفاع دربرابر جادوی سیاه.
سپر مدافع: عقاب سرسفید.
تایید شد !
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/24 14:00:08
حتی مرگ هم نمی تواند جلوی مرا بگیرد. لرد دیوید فراست
نام:فایرنز نام خانوادگی: مهارت: پیشگویی گروه:گریفیندور شغل: استاد درس پیشگویی محل زندگی:مدتی جنگل ممنوعه، مدتی هاگوارتز چوبدستی: ما سانتورها به این چیزای پیش پا افتاده نیازی نداریم! مشخصات ظاهری: بدن شبیه اسب، نیم تنه انسان، چشمان آبی فوق العاده خاص. توضیحات: فایرنز در کتاب اول هری پاتر از هری در مقابل ولدمورت دفاع می کند و به همین دلیل از گله سانتورها رانده می شود و بعداً توسط دامبلدور استاد پیشگویی هاگوارتز می شود.