بسم الارباب الظالم الظلیم
تکالیف :
1- دمنتور یا دیوانه ساز یعنی چی؟ این واژه ها از کجا می آیند؟ دمنتور ها از چی درست شده اند و یا چی هستند؟ خلاصه در مورد دمنتور هرچه می دانید و نمی دانید را بگویید. 10 امتیاز.
دمنتور، همون دامن تور هست که از دو واژه ی دامن و تور تشکیل شده. با توجه به علاقه ی این موجودات به بوسیدن اشخاص، اسمشون کاملا قابل توجیه است. حالا اگه به کلمه ی دیوانه ساز دقت کنین با دامن توری، این ها هم رابطه ی خیلی نزدیکی دارن. چرا که هون دامن توری این موجودات موجب دیوانه شدن جادوگران و بعضا ساحره ها( چرا که جادوگرا رو از دستشون میگیرن) میشود. پس این موجودات هم دامن تورین هم دیوونه ساز. دمنتور ها ورژن آپدیت شده یا همون نسل جهش یافته ی هوری های بهشتی هستن. به علت بودنشون در ارتفاعات بالا و نزدیکی به خورشید، میسوزن و میفتن پایین. بالشون میسوزه، صورتشون میسوزه، دلشون کباب میشه، توی تراس رو به رویی شال بنفششون رو میتکونن، شالی پر از خاکستر بال های سوخته، بعد از اون ور سلطان سلیمان که خودشون جادوگر میباشن، تحت تاثیر دامن توریشون، توسط این هوری های بی حیا (یکی نمیگه خجالت نمیکشه تو تراس شالتو از سرت در میاری) بوسیده میشن. حالا اگه میپرسین که چه جوری میشه خوشی رو از ادم میگیره، این سوال جزء ندانسته هامه که براتون میگم... نمیدانم!
2- آیا از ورد استفاده کرده اید؟ خاطره ی آن روز را بیان کنید(بدون رول) 10 امتیاز.
یه سوال پیش میاد که خاطره رو چه جوری بدون رول بگم. یه سوال دیگه پیش میاد که شما از کجا میدونی اسم هوری یا همون دامن توری یا همون دمنتوری که اون روز باهاش برخورد کردم خاطرست؟
بهــــــله! یه پیغام میرسه بهم از طرف بارتی، که اما بیا آشپزخونه منتظرم. منم وقتی میرم آشپزخونه میبینم این خاطره خانم افتاده رو بارتی، بارتی هم لباشو دوخته به هم و میگه ...مممم ....ممممم ....
( بی تربیتی فکر نکنین چون لباشو محکم بهم چسبونده بود مممم شنیده میشد، در اصل میگفت: خانم ول کن تو رو سالازار! من زن دارم. زنم آشپزه .... میگیرتمون .... میکشتمون .... میپزتمون .... میخورتمون.... ولم کن خاطره خانم!
منم سریع پریدم و با یه اکسپکتو، اون خاطره رو از رو زمین محو کردم و شوورم رو نجات دادم.
دی اِند!
3- این ورد توسط چه کسی و چرا اختراع شد .5 امتیاز
باورتون میشه بگم لرد ولدمورت؟ .... در هر صورت باور کنین یا نکنین مخترع این ورد عوض نمیشه. ایشون لرد ولدمورت، ارباب تاریکی ها بودن. یه روز که داشتن شام میل مینمودن و در حال مذاکره با یه دامن توری ... ببخشید؟ باید با اسم جدیدشون صدا کنم؟ آهان بله با یه دمنتور در حال مذاکره بودن. در اون لحظه که ارباب خواستن به دمنتور مذکور بگن من ازت انتظار پیدا کردن یک پاتر نام (یعنی شخصی با نام پاتر) رو دارم. در صورتی که باید میگفتن، آی اِکسپِکت یو اِ پاترنام، به خاطر لقمه ای که در دهان داشتن میگن اکسپکتو پاترونام. یه اژدها از سر چوبدستی ارباب خارج میشه و این دامن توری رو از اونجا دور میکنه.
4- سپر دفاعی شما چه شکلی است؟ چرا؟ 5 امتیاز
آبیِ، نورانیِ، برق میزنه، ماده نیست انرژیه، به صورت یک موجود جاندار حرکت میکنه و انرژی های منفی رو ازم دور میکنه، حکم مدیتیشن داره .... شکلش چه جوریه؟ ... آمممم....خیلی شبیه این یارو کله زخمیه...امممم ... فکر کنم انتر باشه.... بله انترِ!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

! از جام بلند شدم و سریع این ورد رو به زبون آوردم . ناگهان گوزنی از دور دست ها اومد و چند تا دمنتور رو کشت اون طرفا . بعد به لیلی نزدیک شد و به جیمز ضربه ای زد . جیمز پرت شد به یه طرفی و امید زندگی به لیلی برگشت . سرش رو برگردوند به من نگاهی کرد ، اشکی ریخت و با سرعت به طرفم نزدیک شد و همچی به خوبی و خوشی تموم شد .