1- دمنتور یا دیوانه ساز یعنی چی؟ این واژه ها از کجا می آیند؟ دمنتور ها از چی درست شده اند و یا چی هستند؟خلاصه در مورد دمنتور هرچه می دانید و نمی دانید را بگویید. 10 امتیاز. آقا من دو تا دمنتور میشناسم.
اولی خودش دیوونه بود، دومی بقیه رو ( البته نه همه رو) دیوونه میکرد.
اولی یه پروفسور خیلی دانایی بود، که لهجه ی آلمانی بسیار شدیدی داشت، همه ی ملتو با اختراعاتش تهدید میکرد، خصوصا یه مشنگ بچه ای به اسم کیم رو

معرفی میکنم، پروفسور دمنتور، ماجرا های کیم پاسیبِل!!
دومی یه چیزی بود که گویا مشکی بود. یه کمی توی هوا تکون می خورد. و باعث میشد آدما نارحت بشن و احساس یاس و ناامیدی بکنن و خلاصه یه سری بچه سوسول ها هم غش و ضعف میکردن و ولو میشدن و از جارو می افتادن و این حرفا. اصلا هم منظورم هری پاتر نیست، اصلا هم اشاره ای به کتاب زندانی آزکابان نداشتم!

این واژه ها، از دو جا میان. کلمه هایی مثل دمنتور از ذهن کسایی مثل رولینگ یا فیلمنامه نویس کیم پاسیبل بوده حالا شاید یه منشا هم داشته باشه که اطلاعاتی ازش نداریم!
کلماتی مثل دیوانه ساز صرفا از ذهن ویدا اسلامیه اومده بیرون...
آقا یه لطفی بکنین به دمنتور ها توهین نکنین

یعنی چی که بگیم چی هستن!

اینا با این همه روحی که خوردن مسلما بالاخره یه شخصیت دارن اگه مخلوطی از چند شخصیت نداشته باشن

اینا یه شنلن، زیرشون پره روحه
2- آیا از ورد استفاده کرده اید؟ خاطره ی آن روز را بیان کنید(بدون رول) 10 امتیاز.الان اگه من بگم که
"خیر، استفاده نکرده ام."
سوال بله و خیر بوده و نامردیه اگه نمره ندید

ولی من استفاده کردم، چون بالاخره مامانم هرمیون بوده
ولی میدونین چیه، من همون سال اولی که اومدم مدرسه و در محدوده ی مجاز برای جادو بودم، به کمک تمرین ها و تعلیم های مامانم تونستم سپر رو اجرا کنم.
اما انگار بعد از هری پاتر این موضوع یه کمی خز شده بود و با وجود اینکه من از اون کوچیک تر بودم و موفق به همون کاری شدم که اون وقتی nسال از من بزرگتر بود به خاطرش کلی تعریف شنیده بود، کسی اهمیت نداد و کلی من تحقیر شدم
3- این ورد توسط چه کسی و چرا اختراع شد .5 امتیاز
توسط یه آقایی اختراع شد که دیوانه ساز روحشو مکیده بود. دیوانه ساز، اومد و روح آقای پاتریک جونزو مکید. اما خب قدرت و نیروی مکشش حساب نشده بود و باعث شد که یکی از دندون های آقای جونز هم کنده شد و رفت توی گلوش و خب...این باعث شد که واقعا معذرت میخوام، اما حالت تهوع به دیوانه ساز دست داد و روحو بگردوند

و روحه هم که توی وجود دیوانه سازو تجربه کرده بود تونست وردی بر ضدش بسازه که خب برگشت به بدن خودش و ثبتش کرد!
4- سپر دفاعی شما چه شکلی است؟ چرا؟ 5 امتیازآقا سپر دفاعی من شکل عقابه.به سه دلیل.
دلیل اول اینکه خودم دیدم.
دلیل دوم اینکه من پرواز دوست دارم

دلیل سوم اینکه بسیار موجود خشنیه، حال میکنم باش