موهاهاهاهاهاها! پس اینجا قایم شدی مورف! لای دیوانه ساز ها!
مورفیــــــن! بیا بیرون! از این سره بریده ی بدلت که گذاشته بودی تو دفترت درس بگیر نزار سر خودتم به باد بره ... بیا با زبون خوش کلاهو بده و تسلیم شو ...
هان؟ این فرم چیه میدی دست من؟ من اومدم با وزیر تسویه حساب کنم! میدونم این جا قایم شده ... لب چیه آقاجان خجالت بکش ... مگه خودت ناموس نداری؟ برو عمتو ببوس ...

خیلی خوب بابا! فرمو پر کنم میتونم برم تو؟! بدتش به من اون لامصّبو

نام و نام خانوادگی: پر نمیکنم اینجارو تا چشت چپول شه وزیر چیز کش تانک باز

نام پدر: ابو الّودو
نام مادر: وزیر مفنگی مردنی بدن کرم افتاده! مگه خودت خوار مادر نداری؟ به مادر ملت چی کار داری؟ خجالت نمیکشی؟

نام دو تن از افراد مورد اعتماد همراه با نشانی دقیق: ما دیگه خیلی وخته که یاد گرفتیم به هیشکی اعتماد نکنیم ... این کمره پر خنجرو میبینی؟! همش نتیجه ی اعتماده بی جا به نارفیقه ... آره دائش!
یا نظرتان را در مورد عبارات زیر به طور خلاصه بگویید یا باهاشان جمله بسازید یا ادامه اش را کامل کنید یا یک بلایی سرش بیاورید دیگر:
چیز: کم بکش همیشه بکش

برف: مرگ بر تابستان!
قسطنطنیه: مخفیگاه بعدیته؟

ارتش آزادی بخش ایرلند شمالی شعبه ی جن های شورشی: مرگ بر هرگونه آزادی! پرچم آستاکبار بالاس!
کلاه گروه بندی: روح روفوس

مجازات مورد نظر شما برای خس و خاشاک چیست؟
خس و خاشاک؟! نشونت میدیم! وختی با همین خس و خاشاک طوفان شن راه انداختیم میفهمی
آیا شما هم معتقدید که سلطهی زوپس نمادی از آستاکبار جهانی بر سر ملت آزادهی جهان میباشد و باید به دورهی علامت دادن با آتش بازگردیم؟ توضیح دهید.
بله معتقدیم! درود بر آستاکبار و دیکتاتوری! من از شما میپرسم آقای مورفین ... شما که لیبرال بودی با آژادی و دموکراسی به کجا رسیدی؟ جامعه روز به روز رو به انحتاط حرکت میکنه! همین الان نظرسنجی میزاریم ملت رای بدن دولت دیکتاتوری من بهتر بود یا آزادی تو!
آیا از پر کردن این فرم خسته شدید؟
خسته که نه ... اما مشتاقم هرچه زودتر بیام تو و سرتو گوش تا گوش ببرم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

رون در گونیو باز کرد و گروگان جدیدش را بیرون کشید: فلور دلاکور!
؟
) اونوقت...

)
همش می ترسیدم یه کاریش کنین که به من نرسه. گریفی های گرامی، لصفا افراد زیر 17 سال فورا اینجارو ترک کنن، افراد بالای 17 سال هم مختارن که برن یا بمونن... البته اگه تحمل خونو دارن!
شده بود اما مودی با قساوت قلب تمام گفت: