جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

47 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
45 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 خرداد 1393 18:15
نمایش جزئیات
آفلاین
عجالتا وزیر منم!

انتخابات هم نداریم. چون کلاه وزارت بعد از کودتا گم شد و بنابراین تا وقتی که کلاهی نباشه انتخاباتی هم نیست.

و اما تهدید وزیر قانونی در ملاء عام؟!

دومادژون!
اگه اینجا رو می خونی لیست آزکابانو بروز کن. مهمون داریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 خرداد 1393 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
الان وزیر کیه؟
هرکسی هست باید اعدام گردد.انتخابات کیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: شنبه 6 اردیبهشت 1393 17:37
نمایش جزئیات
آفلاین
بوی هلگا هافلپاف میاد!

چطور مطوری دانگی دونگی؟! وضع و اوضاع زیمین میمینا چجوریاس؟ میگن از وقتی دولت تد یارانه رو قطع کرد و پودر پرواز شد 700-1000 هاگزمید کشیده بالا! راسته؟
بیبین اگه دامبل حواسش به زمینای هاگزمیدش نیس یه دیوار نیم متری بکشش دورشون، یه قولنومه سوری هم بنویس باسش که 3 دانگ تو 3 دانگ من. لایحه شو میدم مجلس سه سوته وام انبوه سازیشم تصویب کنن. تا دامبل بیاد بفهمه چه خبره یه 500 واحدی رفتیم بالا جون تو! شکایت هم بکنه به جرم تحریک افکار عمومی بر ضد وزیر قانونی می ندازیمش آزکابان. دادگاه ها همه زیر دست خودمونن! بخواد بره ویزنگاموت هم که اونجا 3 تا حق وتو دارم، هر رایم هم 3 تا حساب میشه. اصن ویزنگاموت تو ساختمون وزارته. همین الان لایحشو می فرستم مجلس بشه زیرانجمن وزارت! خلاصه که این پیری مفسد فی الارض دستش به جایی بند نیست جز اکسپلیارموس! تا داغه بچسبون دانگی!

بابت اون پیرزنه هم دمت گرم! ایول! حلاااااااااالت!
حساب کتابمونم اینجوریه که ماه پیش دو تخته قالی از خونه گریمالد بلند کردی آوردی انبار، به جاش 3 کیلو چیز بردی که گفتی پول 2 کیلو رو بعدا میام حساب می کنم. الانم بی نوبت بهت مشاوره املاک دادم. سر جمع می کنه 800 گالیون. اون 200 تایی رو که میگی ریختم پاترونوس کن به حساب گرینگاتزم. الباقیشم یه دانگ از همون زمینه بر میدارم میشیم 4من، 2 تو!

زت خودت عشقی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 6 اردیبهشت 1393 13:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سامولیکم آق وزیر.

خوبی داوشم؟ اوضاع ردیفه؟ چیز به اندازه کافی هست؟ تعارف نکنیا!

حاجی خدمت گُلت عرض کنم که این آبجیمون بود وجودش اذیتت می کردا، دیگه وجود خارجی نداره که اذیتت کنه.
طبق دستورت دیشب نصف شب بود تو یه کوچه خفت ـش کردم، ضامن دار رو در آوردم، رفتم و اومدم، آجی پخ پخ!

200 تاشو که لطف کرده بودی ریخته بودی، 100 تا بقیه ـش رو هم بریزی چاکرت میشیم. بازم بدخواه مدخواه داشتی، آلبوم عکس بده، قبرستون تحویل بگیر!

زت زیاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 فروردین 1393 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
تو دیگه چرا پیرمرد؟! همه فرمونو دوره کردن! تو چرا قیصر؟!
برنامه دیگه چه صیغه ایه؟! مگه عمو پورنگ وزیره که بخواد برنامه بده؟! اینجا فقط چیز و تابستان با هندونه تگری و رکابی داریم. برنامه پرنامه مال سوسولاست!

بعدشم کدوم قلف؟ کدوم زرت؟ کدوم کشک؟ تو لیتل هنگلتون به دائاشت می گفتن مورف کلیت ساز! قلف کدومه عشقی؟!
اونی که قلف شد محفل فساد بود! اصن چه معنی داره تو وزارتخانه ی سیاه، دفتر کاراگاهان باز باشه؟!
سازمان ضعیفگان هم باس تعطیل می شد! باسه اینکه به حرف رییسشون گوش نکردن. وزیر قانونی رو تهنا گذاشتن! سکوت کردن! خیانت کردن! باس تصفیه می شدن! اصلاحات مثل جراحی می مونه! درد داره ولی لازمه دائاشم!

حالام برو تو باشگاه وزارتخونه یه دمبلی، دامبولی، شنگولی، چیزی بزن و تو ایده های آزادی پرواز کن و برگرد به تابستان! برگرد به چیز!

زنده باد تابستان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
علووووو.....دفتر آسلامیزاسیون؟؟؟
عه ببخشید دفتر وزیرو گرفتم؟ عیب نداره

...وزیر بی برنامه اعدام باید گردد

دوباره زرت زرت قفل کردنا رو شروع کردی مورف؟
دوباره به چهار تا هوادار جوگیر شدی؟

وزیر ناشی حداقل برای سه چهار تا از اینا که قلف کردی عیده داشته باش ( چی گفتم!)

کل باگ انجمن ها رو پر کردی برا این قلف کردنات!

هی میگم...بووووق بوووووووق بوقققققققق ببببببببوووووووق بوووق!
لامصب بووق بوق بوققققققققققق بووووووووووووووق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند....
تو روح هرکی بد برداشت کنه

دامبلدور
یک دامبلدور
یک دامبلدور دیگر
من یک دامبلدور دیگر هستم
پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
پاسخ به: دفتر ارتباطات با وزیر
ارسال شده در: دوشنبه 7 بهمن 1392 16:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هشتصدو یازده پست منفی به اضافه جریمه هزارو سیصدو شصت گالیونو نه سیکلو پنج ناتی ( مطابق با سالرود تولدم) تقدیم به وزیر مثلا مردمی، دلسوز، آبرومند به دلیل قفلیدن تاپیک موسسه کاریابی وزارتخونه و آزار ملتی که بعد از نه ماهو نه روزو نه ساعت وارد تاپیکی میشن که با ناجوانمردی تمام بستس. یعنی قیافشون داغون میشه آقا داغون

ای کویی.. ای خفن... ای مدیره‌ی قدر فدرت!
ما قسم خورده بودیم که پامونو تو این ساختمون منحوس نذاریم ولی جواب شما رو باید می‌دادیم.
بنده یک سوال از شما دارم.. تصور کنین که از هیچی بیشتر از منوی مدیریت متنفر نبودین، اصلا لولوخورخوره‌ی شما شبیه منوی مدیریت بود.. بعد شب می خوابیدین صب پا میشدین می‌دیدین منو رو با چسب دوقلو به عمامه‌ی مبارک چسبوندن و با هیچ ورد و طلسمی کنده نمیشه... چیکار می‌کردین؟

من لولوخورخوره‌ام شکل کلاه وزارته و الان چند هفته‌ است اون فتنه‌های باشد که نباشد با هزار کلک اینو انداختن به جون من... با لولوخورخوره چیکار میکنن؟ به ریشش میخندن... ما هم فعلا داریم به ریشش می‌خندیم دیگه!!
ملت بیکار هم برن تو مغازه‌های دیاگون و هاگزمید تقاضای کار کنن.. همینطور کاره که ریخته... خلاصه که اینجا تعطیله... میدونم داغونین... ولی تعطیله.. حتی برای شما دوست عزیز و همگروهی سابق!

تدی بیا کنار..
اه..بذا ببینمش باب..
دوستیم خب..
یعنی چی که مگه کیه!؟ کوییرله ها!!
به هر کس هرکس که جواب نمیده!
حالا با من دوس شده اگه گذاشتی... گاز..گاز میگیرما...خودتی دم انفجاری جهنده..
اه بکش کنار دیــ...آهاااااااا..

سلام پروفسور کوییییییییییییییرل! :grin:
صبح و ظهر و عصر و شب بخیر ! :grin:

بی تربیتا! برای چی پست مدیرو ویرایش می کنید!؟ از مادر زاده نشده کسی تو پست من پست بزنه چه برسه شکلک. اینا همش تقصیر اون کله زخمیه که با نبودش ناظرین جرات میکنن تو پست مدیران جولون بدن...
ولی بدانیدو آگاه باشید اگه هری پیرو فرتوت شده کوییرل هنوز زندس. اگه آتشفشان خاموشه هنوز بوی سیر عمامه کوییرل تازس. اگه سیم سرور نیست هنوز مغازه چوب فروشیه کوییرله هست پس بترسید از خشم کوییرل...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1392/11/7 19:40:30
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/11/7 20:29:03
ویرایش شده توسط پروفسور کويیرل در 1392/11/8 14:04:54

پاسخ به: دفتر ارتباطات مردمی عالیجناب لوپین
ارسال شده در: پنجشنبه 26 دی 1392 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
وزير جديد!!!تد ريموس لوپين!دو درخواست ازت دارم.1-من رو از آزكابان آزاد كن چون زنداني سياسي نبايد در جامعه وجود داشته باشد.
2-من يك كاراگاه باسابقه هستم و استاد جاسوس بازي و نفوذ به دشمن.پس هم حقوق من رو پرداخت كن هم دوباره اين شغل رو به من پس بده.
(اين ميز وزارتخونه به هيچكس وفا نكرده كه بخواد به تو وفا كنه.)

زنداني سياسي آزاد بايد گردد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آينده در دستان توست.كافيست به گذشته فكر نكني.
ارسال شده در: دوشنبه 9 دی 1392 01:37
نمایش جزئیات
آفلاین
احتراما

به دنبال دریافت نامه محرمانه شما, پس از بررسی و تفحص کافی, نتیجه را اعلام میکنیم:

به گزارش تیم تحقیقاتی خانه ریدل ها موسوم به "ت.ا.و" (تحقیق و اثبات واقعیات/تشویش اذهان وزارت) فرد نامبرده طی سالهای 1878 تا 1883 در دهکده هاگزمید رویت شده.
مظنون به دلیل پیشینه خانوادگی و موقعیت خاص خود, بارها مجبور به تغییر قیافه شده.شاهدان عینی ظاهر ایشان را در خلال سالهای 1878 تا 1878(بله...همان سال...ماهش فرق میکند) به شکل جوانی رعنا(سمت چپی,زیرا راستی کمی جلف است و به اندازه کافی رعنا نیست) و در سال های بعدی به ترتیب به شکل موسیقیدانی کوتولهبانویی آبی مو!-ساحره ای نقاب چهره , توده ای بی شکل ولی شرور, و سرانجام پیرمردی بی مصرف و بدرد نخور و رنجور و فرتوت و کلا رو به مرگ مشاهده کرده اند.(اگه احیانا خواستید بگردید, دنبال همین آخری بگردید).

آدرس های یافت شده از این شخص به ترتیب متعلق به کشور های تانزانیا-اکوادور-مصر-اوکراین و گینه نو است. همانطور که میبینید این فرد در کل جهان بصورت پخش و پلا و در هم حضور دارد.حتی مواردی از مشاهده ایشان در کرات, و حتی کهکشان های دیگر گزارش شده است.

همسایه ای ادعا میکرد همین چند سال پیش, صبح روزی آفتابی, با چشمان خودش ایشان را بصورت لکه ای نامشخص روی خورشید مشاهده کرده است و همسایه دیگری مدعی میشد که چیزی به نام ماه وجود ندارد و ماه, سر بی موی همین فرد گمشده است که توسط پدرش پس از لعن و نفرین, به دور دستها پرتاب شده.

پیرزنی عفریت چهره, پس از گرفتن چند نات اعلام کرد که تام ریدل و مروپ گانت هرگز بچه دار نشدندو این فقط یک شایعه و جعل تاریخ است و حتی تام به همین دلیل قصد تجدید فراش داشت که لعنت مرلین بر او باد!(پیرزن گفت)
لازم به ذکر است که باغبان خانه ریدل سوگند یاد میکنند که پسر این خانواده فردی مشنگ دوست بوده و در خلال جنگ جهانی سوم در اثر برخورد اشعه ایگرگ به طرز فجیعی به شهادت رسیده و بقایای او در همان باغچه جلوی در دفن شده و بلافاصله از آن بوته های خرزهره روییده است.
حال تصمیم با خودتان است.میتوانید ارتشی را در این موقعیت حساس تجهیز کرده و مامور یافتن فرزند گمشده گانت و ریدل کنید.ولی پیشنهاد ما این است که به دلیل تغییر چهره های متعدد این شخص گمنام, گم آدرس و گم چهره, بهتر است کلا بی خیال تعقیب ایشان شوید و بودجه وزارت را صرف امور مهمتری نمایید.

امضا....یک دوست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1392/10/9 2:01:04
ارسال شده در: شنبه 7 دی 1392 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
* فرمول محاسبه جایزه برای سر هر فرد تحت تعقیب به شرح زیر است:

X + 2Y x 96n
---------------------- x ضریب تاثیر گذاری دلو (wdop)
723 + 11f

n = تعداد جوش های سطح بدن فرد
f = میزان ترس
Y = وزن فرد
X = میزان اختلالات مغزی فرد
wdop (ضریب تاثیر گذاری دلو) = متغییر - به میزان تشخیص آمبریج بستگی دارد.

*ضریب آمبریج در مسئله زیر چند است؟(20 نمره)

مقدار n در بدن ما=پوست سطح بدن نداریم!روی اسختون هم که جوش نمی زنه پس 0!

f در وجود ما = ما عمر خودمون رو کردیم.از توقف حیات ترسی نداریم! در نتیجه 0!

Y وزن ما = 2.5 کیلوگرم لباس + 2 کیلو استخون = 4.5 کیلو!

X مغزی ما = 714

حالا عدد های فوق رو توی فرمول قرار می دهیم:

714 + 2x0 + 96x0
------------------------- x ضریب تاثیر گذاری دلو (wdop)
723 + 11x0

1
---------------------- x ضریب تاثیر گذاری دلو (wdop)
1

قیمت سر ما= 1500000

______________________________>

ضریب تاثیر گذاری دلو = 1500000

فرمول پیشنهادی ما:

سـن مادربزرگ پدری شخص - 92/2M X 84 x ΔΘ
------------------------------------------------------------- x ∑ x شپـش های دامبل

∞ اقتدار ارباب x ∞ پشم های گربه های آمبریج

.

∞ = بی نهایت!

ΔΘ = دمای بدن لحظه ای سالازار - دمای هــوای هاگزمید

M = وزن پر های مگس موجود در هوا

∑ = ضریب متــغیــر بخشش ارباب!

اینگونه قیمت سرتان را تعیین می کنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/10/7 12:27:59