)عرض شود که این میتینگ غیر رسمیه...یعنی مدیرت نداره...خودمون برای خودمون برنامه باید بریزیم...ولی خب ریتای عزیز که پیشقدم شده برای هماهنگی و اینا...ما هم باید بهش کمک کنیم!
یعنی اینکه خودتون باید برنامه بریزید که چیکار باید بکنید...هدف زیارت دوستان هست...نمیاشگاه،کباب ترکی و ساحره ها بهانه است!

من الان با ریتا حرف میزدم...فکر کنم برنامه رو روی همون چهار شنبه بریزیم...ساعتش هم بعد از ظهره دیگه...ساعت پنج یا شیش این حوالی...
پیشفرضمون چهار شنبه است ها...میتونه عوض شه!
الان شما بگین با چهار شنبه 23 ام موافق هستین یا نه و اینکه بگین پیشنهادتون برای فعالیت جانبی چیه؟!مثلا شاید غرفه انتشاراتی خاصی رو مد نظر داشته باشید که بهش سر بزنیم!
+وندلین...شما با اقاتون و اهل منزل تشریف بیارید...من خودم اگه بیام یحتمل با عهد و عیال بیام...سرافکندگی نداره که...خیلی هم عالی!

کلا در مورد همراه مشکلی نیست...خبری از پذیرایی و اینا هم نیست که مثلا تعداد واسمون مهم باشه...برای پذیرایی با خودتون آب معدنی بیارید!

برنامه رو هم گفتم...پیشنهاد بدین بریم اونجا به غیر از اینکه خودمون رو معرفی میکنیم،چیکار کنیم؟!پیشنهاد هر کسی که با رای اکثریت اعضا به تصویب برسه، طبق اون برنامه رو میریزیم!

+روونا...والا این نمایشگاه خودش واسه من سر کوچه خونمون محسوب میشه!

کباب ترکی بهانه است!
ساحره ها رو هم گفتم برای بقیه که انگیزه ایجاد بشه براشون تا بیان!

همین دیگه!
ریتا...من دو روزه تو حموم منتظرتم...زود بیا دیگه!

+ویرایش:ملت...اگه دوستان سابقا جادوگرانی هم دارین بهشون اطلاع بدین یا راضیشون کنین بیان!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

لذا یکی بیاد توضیح بده چیکارمیخواین کنین تو میتینگ و اینکه آیا ما با آقامون و اهل منزل بیایم موجبات سرافکندگی ما فراهم است یا خیر!