سلام مایک احوالات؟

خب بریم سره پستت. خب مایکل تو تقریبا پستت از نظر ظاهری ایرادی نداره و قسمت بیش تر نقدت مربوط میشه به قسمت درونی پست که بیش تر از هرچیزی ممکنه توش اشتباه پیش بیاد. خب این سوژه تقریبا یه مشکل داره اونم اینه:
هر نویسنده میاد یه سوژه وارد داستان میکنه و این سوژه توسط نویسنده بعدی شپلخ میشه و اون دوباره یه سوژه دیگه میده. :|
تو این اتفاق رو انجام ندادی ولی یه اتفاق دیگه افتاد. مهم ترین چیزی که یه نویسنده باید تو رول ادامه دار توجه کنه اینه که رولی که میخواد بنویسه تا چه حد به صلاح سوژه س. الان خب یکم سوژه با اومد محسن چاووشی قفل میشه.
بهتر نبود مثلا بیش تر از شخصیتت و لادیسلاو استفاده میکردی؟ مثلا مایکل میگه من نمیخونم مگر اینکه محفل فلان کارو کنه. حالا اون کاری که گفت میتونست کلی محفلو تو دردسر بندازه. 
مورد بعدی:
نقل قول:
-خب حالا که تنبیه شدین، بشینین بهتر فکر کنین. من می رم اصغر کلپچی، کلپچ بزنم بر بدن.
و
نقل قول:
-مگه جودی کَر شده، فرزند روشنایی با لباس های زاقارت؟
میدونی این دو تا دیالوگ مشکلشون چیه؟ احتمال اینکه ولدمورت دیالوگ بالا و دامبلدور دیالوگ پایین را بگن خیلی کمه.
یعنی وقتی من این دو تا دیالوگ رو خوندم با خودم گفتم مگه میشه دامبلدور با یه محفلی اینطوری حرف بزنه و به لباسش بگه زاقارت؟ یا مثلا ولدمورت با اون همه قدرت خودشو من خطاب کنه؟ کلپچ و ولدمورت؟ داریم اصن؟ 
یکی از مهم ترین قسمتای رول اینه که مطمئن باشی همچین واکنشی از شخصیتی که داری مینویسی بعید نیست. مثلا تو رولت جودی رو من یه درصدم فکر نکردم این واکنش و دیالوگ بهش نمیخوره. دقت که شخصیت ها مطابق خودشون استفاده بشن.
یکی از مواردی که ازش لذت بردم روش پیشرفت سوژه بود. نه سریع بود نه کند، به اندازه پیش رفته بود، خوشم اومد، آفرین.
نقل قول:
-مگه جودی کَر شده، فرزند روشنایی با لباس های زاقارت؟
-پروف! مگه داری می خونی که می گی کَر؟ الان روله، تو باید بشنوی. گفتم کُر.
-کُر چیست، فرزند روشنایی با کمبود ارتفاع خشتک؟
-هوم... مثلاً خواننده مون یه چیز می خونه، جودی می گه عاااااا عوووو و اینا.
ببین مایکل برای مورد آخر، سفید نوشتن مهمه. مرگخوارا چون دشمن محفل پیری و حواس دامبلدور رو مسخره میکنن که سیاه نوشتنه. محفلیا هم کچلی و بی دماغی ولدمورت رو مسخره میکنن برای طنز که سفید نوشتنه.
من نمیگیم ولدمورت رو تو رولات مسخره کن ولی مسخره کردن دامبلدور تو رول برای اضافه کردن طنز رول برای یه محفلی کار درستی نیست. این مورد هم دقت کن.

موفق باشی مایک.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا

"