* نیو سوژه چیه؟ ما خودمون سوژه ی نومذگان داریم!*
- بچه ی خودمه، پسش بده بینم!
این همه مدت راش دادم تو خونه بهش آب و دون دادم رشد کنه. نذاشتم مثل اون یارو جیکوب بلک بره با خون آشام جماعت درگیر شه سر یه دختر بعدشم شکست عشقی بخوره پخ پخ شه. هری تو یه چیزی بگو به این دیگه. 
- سلام!

اصولا و طبق کتاب و ایفای سایت تدی جزو خونواده ی هری اینا به حساب میومد اما خب، بعضی اوقات همه چیز طبق قواعد پیش نمیرن، بعضی اوقات اوضاع خلاف خواسته ی ملت پیش میره و به اصطلاح اوضاع بدجور قاراشمیش میشه!
- ببین هری، وقتی مردم بچه رو گرفتین بزرگش گردین دمتونم گرم ولی خب من الان به لطف قوانین ایفای نقش، یکی شناسم رو برداشته زنده شدم خب؟ بچم رو بهم پس بده دیگه برادر من.
هری که جزو انجمن زن ذلیلای جماعت بود ریموس رو که تازه نبش قبر و زنده شده بود رو کشید یه گوشه و گفت:
- ببین دادا، من که حرفی سخنی ندارم ولی شما خودت زن بنده رو بنگر آخه. من کلهم از جنگ با ولدمورت یه زخم برداشتم اونم وقتی بچه شیرخواره بودم ولی این عیال ما تو شرایط صلحش شبی ده بیستا زخم و کبودی میسازه رو بدنم.

- ببین هری، مرد باس اقتدار باشه! مثلا من وقتی میرفتم خونه همسر خدا بیامرزم طبق دستورم ساعت 11 شب آب رو گرم میکرد.
- ساعت یازده شب آب گرم واس چی میخوای؟
- آخه پوستم حساسه نمیتونم با آب سرد ظرف بشورم.

هری از پوکر فیس به پوکر بادی رسیده بود و کلهم اجمعین همه ی اعضای بدنش با حالت دو نقطه خط یه نگاه به ریموس میکردن و بعدش یه نگاه به جینی. هری پرت شدن قابلمه ی جینی که معلوم نبود چرا همیشه و همه جا قابلمش همراهشه رو به جون خرید و گفت:
- بیاین بریم دادگاه خونواده شاید یه فرجی شد. بالاخره من عنصر نامطلوب شماره یک شناخته شدم تو دادگاه و یه پارتی دارم اونجا دیگه، کارمون سریع راه میفته.
دادگاه خونواده:
امت جادوگر که از شدت بیکاری و نبود برنامه ی تابستونه ی درست درمون تو مملکت اومده بودن جنگ و دعوای خندان لوپین و جبهه ی متحد پاتر و ویزلی سر یه عدد تدی رو ببینن منتظر اومدن قاضی و شروع رسمی جنگ بودن. به شکل کاملا ناگهانی چراغا خاموش شد و نور افتاد رو پسری که از نورلند پدیدار شده بود رو صندلی قاضی، ریگولوس بلک!
- سلام سلام ملت، همون طور که میبینین پسر برگزیده ی حقیقیتون یعنی من اومدم که با قضاوتای فوق العادم که در حد داور بازی ایران و آرژانتینه، این بچه گرگ رو برسونم به بابای حقیقیش. خب بچه تو خونتون کی کولر رو خاموش میکنه؟ هر کی خاموش کنه باباته.
تدی کمی تو فولدر خاطراتش گشت و چند باری تو گوگل سرچ کرد " کی کولر خونمون رو خاموش میکنه؟" و در نهایت رسید به این جواب که:
- با اجازه ی بزرگترا، ننه جینی.
ریگولوس که دید اوضاع بیش از حد داره حاد میشه تصمیم گرفت مثل یه قاضی حقیقی چکشش رو بکوبه رو میز و بگه:
- اعتراض وارد نیست! وای از بچگی آرزو داشتم این رو بگم. خب بهتره به شکل رسمی بریم سر قضیه، شاهدا بیان شهادت بدن که من در نهایت به کفش گیری قضاوتم رو بکنم!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

به او خیره شده بودند.