- من اومدم.
- لاکی به نظرت ویبره هام منظم تر نشده؟
- نمی دونم رز. فقط اینو می دونم که اگه یکم دیگه ویبره بری اون ترک روی دیوار شرقی تالار بزرگتر میشه.
- من اومدم.
- وای لاکی! این خودش می تونه یه پیشرفت باشه!
- منظورم این نبو...
- سووووووووسک!
- میـــــــــــــــــــــو!!
-
- سوسک نبود. فقط می خواستم توجه تون رو به اینکه "من اومدم" جلب کنم.
خب. دفترچه خاطرات عزیزم. می دونم که تو هم خوب می دونی من اهل جلب توجه کردن نیستم. ولی امروز مجبور بودم. خب چیکار کنم وقتی بهم توجه نمی کنن؟ وقتی حتی متوجه نمیشن که.. که.. ولش کن. بهتره خودت ببینی.
امروز که از مسافرت چند روزه ام برگشتم، مستقیم رفتم سراغ بچه های تالار. کلی سوغاتی براشون خریده بودم. کلی حرف واسه گفتن داشتم. می خواستم هرچه زودتر عکس العملشونو ببینم. خب.. راستشو بخوای.. عکس العملشون کمی فراتر از انتظار من بود...
- سوزان! دلت اکسپلیارموس میخواد؟ یا شایدم دلت میخواد دو سه روز تو آزکابان آب خنک بخوری! ها؟
- سوووزی! بازم از این روش مسخره برای جلب توجه استفاده کردی؟ تو کی میخوای بزرگ بشی دختر؟
-
- خیلی ممنون. می دونم دلتون برام تنگ شده بود. باور کنید گنجایش اینهمه محبت رو ندارم.
- بله؟ دلتنگی برا چی؟
- همین که رفته بودم مسافرت دیگه. حالا ولش کنید. بیاید براتون سوغاتی آوردم.
- مسافرت؟
- سوغاتی؟
- کِی
-
چمدون رو که آوردم، هنوز با فرمت
بهم نگاه می کردن. خب چیکار کنم؟ من متفاوتم!
- خب.. یه بطری شیر برای لاکی جون و گربه هاش. اینم یه ماهیتابه ی تفلون فرد اعلا برای آریانا جونم. این یکیم یه زلزله سنجه واسه رز، برای اینکه مواظب باشه یوقت بیش از حد مجاز ویبره نره! اینا هم یه دست و دوتا مغزه واسه گیبن. اینم یه پیرهن و یه ردا برای رودولف. هرچی فکر کردم نفهمیدم چی برات بگیرم رودو.
...
واکنش هاشون رو باید می دیدی. به نظر من خیلی جالب بود. ولی.. فعلا ساعت داره دو میشه. خیلی خسته م. ناسلامتی از مسافرت برگشتما.
تا بعد..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)

و بدون شرح!
بگذریم... میدونی؟ ایده ـت خیلی عالی بود ولی دو نکته منفی وجود داشت که بیشتر از ایده تو چشم بود. اولا ظاهر پستت که خیلی سرگیجه آور بود و دوما چیزی که از اعضای باتجربه تری مثل ما هافلی ها بعیده. تو پستت هیچ توصیفی نمی دیدم. چرا مادام؟ چرا؟ این کار تازه وارد هاست. یه کم بیشتر توصیف کن. یه رول از دیالوگ ساخته نشده.