ملت کوییدیچدوستِ جادوگران!
اگه عاشق کوییدیچ و کار تیمی هستین، اگه قصد دارین وارد لیگ کوییدیچ بشین و دلتون مىخواد قبلش به اندازهى کافى تمرین کرده باشین، یا اگه نمیتونین یک سال تمام صبر کنین تا لیگ کوییدیچ بعدی فرا برسه و میخواین تو این مدت هم بتونین از شرکت در یک مسابقه کوییدیچ لذت ببرین... این شما و این هم بازىهاى:
کوییدیچ کوچیک!
همونطور که از اسمش مشخصه، یه جور تک بازی کوییدیچ دوستانهس. لطفا 3 بخش "نحوهی ترتیب دادن بازی"، "نحوهی اجرای مسابقه" و "قوانین مسابقات" رو مطالعه کنین تا برای برگزاری کوییدیچ کوچیک آماده بشین!
نحوهی ترتیب دادن بازی
١. هر بازی با شرکت
حداقل دو تیم برگزار میشه و تعداد اعضای هر تیم
حداقل 3 نفره. هر عضو
حتما یک پست و کاپیتان حداکثر دو پست میتونه ارسال کنه. داور/داوران مسابقه توسط خود تیمها مشخص میشن.
٢. دو حالت برای برگزاری یه مسابقه کوییدیچ وجود داره:
الف) تیمها با هم قبلاً هماهنگ کردن که اونوقت از هر تیم یک نفر به نمایندگی از هم تیمیهاش میاد و توی این تاپیک اعلام آمادگی میکنه و داور/داورانِ مورد نظرشون که باید حتما از قبل هماهنگی باهاشون انجام شده باشه رو اعلام میکنن.
ب) یه تیم اعلام آمادگی مىکنه و شرایط و داور/داورانی که از قبل باهاشون هماهنگ شده رو اعلام میکنه تا از اعضاى ایفای نقش کسانى که تمایل دارن، تیم تشکیل بدن و بیان براى بازى. (میتونین با حضور در تاپیک عضویت در کوییدیچ اعلام آمادگی کنین تا تیمها شما رو جذب کنن)
(این که یه تیم موقت تشکیل میدین یا با هماهنگی مالکین تیمهای فعلی با اسم اون تیمها مسابقه میدین با خودتونه. اما برخلاف لیگالیون کوییدیچ برای تشکیل تیم و جذب بازیکن نیاز به خرج گالیون ندارین. در واقع کاملا دوستانه و برای یه تکبازی چند نفر تحت نام یک تیم بدون خرج گالیون دور هم جمع میشن.)
٣. مدت زمان بازیها به صورت پیش فرض یک هفتهس، ولی میتونه با توافق اعضای دو تیم کمتر یا بیشتر بشه.
4. اگه دو تیم بخوان میتونن با هماهنگی قبلی استفاده از امکانات جاروهای پرنده رو مجاز کنن به دو شکل.
الف) بازیکنان از قبل جارو دارن که در این صورت به رایگان میتونن با توجه به تعداد مجازی که برای بازی تعیین شده، جارو قرار بدن. (یعنی شما میتونین تعیین کنین تو هر بازی استفاده از چند جارو مجازه. حداکثر تعداد جارو به تعداد بازیکنان تیم با کمترین تعداده)
ب) بازیکنان جارویی ندارن که در این صورت میتونن با خرج 10% قیمت
جاروهای فروشگاه هفت دسته جارو، به تعداد مجاز قرار دادن جارو (که نباید بیشتر از تعداد بازیکنان باشه) جارو بذارن و از امکاناتش در مسابقه بهره ببرن. (در اینجا جارویی خریداری نمیشه و فقط امکانات خریداری میشه و برای تک مسابقه استفاده میشه. دقت کنین جاروهای سری آذرخش امکان خرید یا استفاده برای مسابقات کوییدیچ کوچیک ندارن)
5. هر تیم در هنگام اعلام آمادگی حتما باید لیست یک تیم هفت نفرهی کوییدیچ با مشخص شدن پست هر بازیکن بده که حداقل سه عضو تیم باید حقیقی باشن.
نحوهی اجرای مسابقه
1. بعد از اعلام آمادگى تیمها و سقف جاروهای مجاز، اگه استفاده از امکانات جارو مجاز باشه، به صورت خودکار تیمی که هماهنگی اولیه رو با رقیب انجام داده یا برای پیدا شدن رقیب در تاپیک اعلام آمادگی کرده میزبان و تیم/تیمهای دیگر مهمان محسوب میشن (مگه این که قبل از اعلام بشه ترتیب متفاوته). پس بعد از اعلام آمادگى تیمها و سقف جاروهای مجاز، در روز اول جاروهای مهمان، در روز دوم جاروهای رقیب و در روز سوم سوژه توسط داور/داوران مشخص میشه تا در روز چهارم مسابقات با مهلت تعیینشده آغاز بشه.
2. تک داور یا یکی از داوران 3 چیز رو در پست ارسالی باید مشخص کنن. سوژه، مهلت شرکت و مکانی که مسابقه توش برگزار میشه.
3. بازیکنان هر تیم در مدت اعلام شده باید پستاشون رو به صورت رولهاى ادامهدار در ورزشگاهی که داور مشخص میکنه یا
زمین کوییدیچ کوچیک ارسال کنن.
در نهایت هم امتیازدهی و اعلام نتایج توسط داوران رخ میده.
دقت کنید که امتیاز کلى تیم که برنده و بازنده بر اساس اون تعیین میشه، میانگین امتیازات تمام اعضاى هر تیم هست و اینکه تمام اعضاى هر دو تیم ملزم به ارسال پستهاشون در مدت تعیینشده هستن و به فردى که در مدت بازى، پستش رو ارسال نکنه امتیاز صفر تعلق مىگیره!
قوانین مسابقات:
1. اینجا مسابقات کوییدیچ برگزار میشه و نه دوئل (برای دوئل گروهی به تاپیک
حریف میطلبم (درخواست دوئل) مراجعه کنین). پس سوژهی داده شده توسط داور/داوران
باید توسط تیم مستقیما در رابطه با مسابقه کوییدیچ استفاده بشه
مگه این که صریحا قبل از شروع مسابقه و در پستی که برای هماهنگی بازی ارسال میشه قوانین مخصوص خودتون که همچنان باید عنصر کوییدیچ توش دخیل باشه اعلام بشه.بنابراین به صورت خودکار سوژه باید در مورد مسابقه کوییدیچ و تاثیری که بر مسابقه میذاره باشه و فقط اگه قراره اتفاقات قبل از مسابقه مثل عضوگیری یا... نقشی تو مسابقه کوییدیچ داشته باشه، اونا هم شرح داده میشن.
2. بارمدهی امتیازات به شکل زیره
مگه این که صریحا قبل از شروع مسابقه و در پستی که برای هماهنگی بازی ارسال میشه امتیازدهی مخصوص خودتون که همچنان باید عنصر کوییدیچ توش دخیل باشه اعلام بشه.نحوه پیش بردن سوژه و خلاقیت: 25 امتیاز
توصیف، فضاسازی و دیالوگ: 20 امتیاز
شخصیتپردازی: 5 امتیاز
اشکالات تایپی و نگارشی: 5 امتیاز
مجموع امتیازات: 50 امتیاز
بارم جداگونهای به کوییدیچی بودن و پایبندی به سوژه اختصاص داده نشده و کل پستای هر تیم باید مجموعا با هم یک داستان واحد رو تشکیل بدن. مبنای هر مسابقه این سه موضوع هست و اگه تیمی هر کدوم از این موارد رو انجام نده، امتیاز نهایی تمام بازیکنان تیم تقسیم بر 2 میشه.
3. چون داور با تایید خودتون انتخاب شده و هدف لذت بردن از یه کوییدیچ دورهمی بوده، اعتراض به نتایج نداریم.
در نهایت لازم میدونم از محفل ققنوس بابت انتقال این تاپیک و ایدهی زیباشون به فدراسیون کوییدیچ تشکر کنم.
× این پست بزودی پاک میشه و با پست اول تاپیک جایگزین میشه ×