جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

70 کاربر(ها) آنلاین هستند (48 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
67 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 11 بهمن 1395 16:56
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
چجوری میتونی دو سال درس بخونی؟چجوری یه کتاب،یه درس،یه صفحه رو چند بار میتونی بخونی؟اصلا چجوری میتونی دوبار یه چیزی رو بخونی؟
رودولف!

اهم! ولش كن.

ميگم كه...
١- سوالي بود كه از قبل پيش خودت بگي «اگر توي مصاحبه بياد بهش جواب نمي دم.»؟!

٢- كلاً نوع خاصي از سوالات هست كه خوشت نياد ازت پرسيده بشه؟

٣- الان اوضاع چطوره؟ :دي
چند درصد از برنامه هايي كه پيش خودت ميگفتي «بعد كنكور و رسيدن به فراغت انجامشون ميدم.» رو انجام دادي؟ اصلاً به فراغت رسيدي؟

٤- خدافس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
~ Le Petit Kevin ~

زنگ انشا يعني نوشتن بي قيدو بند! جايي كه تنها قانونش، اينه كه رول نوشتن ممنوعه، يعني حتي در بند قواعد دست و پاگير پاراگراف بندي و ديالوگ نوشتن و علائم نگارشي هم نباشيد. ذهنتون رو آزاد كنيد و فقط بنويسيد!

زنگ انشا يعني نوشتن بدون ترس! انشاها همشون خونده ميشن، ولي هيچكدوم نقد نميشن. حتي كارتا هم فقط براي تفريحن. بدون هيچگونه نگراني، فقط بنويسيد!

زنگ انشا يعني پيدا كردن طنز دروني! فارغ از هر بندي، تا هرجايي كه دلتون مي خواد ديوونه بازي كنيد و قابليت هاي روماتيسميتون رو كشف كنيد. طنزنويسي به موجي از ديوانگي نياز داره آخه! پس بذاريد طنز درونتون بجوشه و فقط بنويسيد!

زنگ انشا يعني منبع اعتماد به نفس براي تازه واردها! توي زنگ انشا همه ي نوشته ها يه جور خاصي برامون قشنگن و همشون رو با علاقه مي خونيم. تقسيم بنديِ انشاي خوب و بد نداريم. پس با جرئت و انرژي تمام، فقط بنويسيد!

زنگ انشا يعني پيدا كردن و حفظ سبك خاص خودتون! جايي كه باعث ميشه كم كم توي نوشته هاتون سبك سبز بشه. تقليدي در كار نيست، خودِ خودتون باشيد و فقط بنويسيد!

... زنگ انشا يعني طنز، تفريح، ديوونه بازي، خاطرات خوش، رهايي از قيد و بندهاي فكريِ نوشتن و پرورش دادن قشرِ نارنجي مغز در شارش بي وقفه ي جرياني از روماتيسم مغزي!

تقديم به استاد لارتن كرپسلي،
به خاطر اعتماد به نفس، حس خوب و نگرش خاصي كه توي مغزم جاساز كردي!
از طرف مودك تحقيق زاده؛ مبصر سابق و استاد فعلي زنگ انشا!
ارسال شده در: دوشنبه 11 بهمن 1395 01:03
نمایش جزئیات
آفلاین
من وقتی وارد سایت شدم (و هافل طبیعتا) همه داشتن در مورد رفتن یه کاربری به اسم رز ویزلی صحبت میکردن و اینکه اگه اون ترم با ما تو هافل بود،چقد خوب میشد و اینا...دلیل رفتنش هم کنکور بود و خب...اوایل تابستون بود و من گفتم نهایتا مرداد کنکورش رو میده و میاد...ولی نیومدی و حتی سال بعدیش رو هم نیومدی!
اما خب...این سایت این قابلیت رو داره که کسی حتی اگه نباشه،میتونه باشه..با پستاش،با حضور اون کارکتر توی پستای بقیه و...وقتی تابستون امسال برگشتی سایت و تو گروه تلگرام هافل اومدی و بعدش هم خصوصی صحبت کردیم و قرار شد یه کارایی برای سایت و البته هافل بکنیم و الی آخر!
القصه من قبلش باهات صحبت نکرده بودم،ولی خب پستات رو خونده بودم و حضورت رو تو سایت حس کرده بودم و همین باعث تعجب خودت شد که چرا اینقد راحتم باهات و انگار میشناسمت و البته متقابل داستان هم بود!

به هر حال تو این مدت شیش ماه و بیشتری که برگشتی و تونستم بشناسمت،میدونم که اولا به عنوان کاربر،یه کاربر مفید و یک ناظر و حتی مدیر قوی و از همه مهمتر یک کاربر دلسوز و به فکر هستی و در بعد شخصی،شخصیتی اروم،منطقی و کلا ادم خوبی هستی دیگه...ازت تعریف نمیکنم دیگه که پررو نشی،حرف گوش کن تر باشی!

از همین رو و اینا پرسش هایی داشتم که مطرح مینمایم و پاسخگو باش تک تک سوالات رو!
1_ فرقی که سایت از وقتی به مرخصی کنکوری رفتی (قبل از تابستون 93) با وقتی که برگشتی (تابستان 95 به حالا) چیه؟کلا هم از لحاظ کاربر،هم فضا،هم سوژه ها و پست ها و الی آخر!
2_نظرت به نظر کی نزدیک تره به سایت؟یعنی مثلا وقتی ازت یه چیز رو در مورد سایت بپرسن،تو میگی "برین از فلان کاربر بپرسین،نظرات و رای های ما مشابهه!"
3_به حرف من رسیدی که من همیشه از اول درست میگم یا هنوز به این درجه از حقیقت نرسیدی؟
4_چه کاری هست که تو زندگیت انجام دادی و الان از اون پشیمونی؟(غیر از انتخاب شهر دانشگاه و اینا!)
5_یکی از دعواهای سایتیت رو تعریف کن بشنویم...اصلا دعوای سایتی داشتی تا حالا؟
6_تا حالا کلا تو عمرت دعوا کردی؟
7_بهترین اتفاقی که از اون موقع که برگشتی به سایت تا حالا برات افتاده چی بوده؟
8_این واسم واقعا سواله..چجوری در طول مدت دو سال وسوسه نشدی که برگردی به سایت و فعالیت کنی؟
9_چجوری میتونی دو سال درس بخونی؟چجوری یه کتاب،یه درس،یه صفحه رو چند بار میتونی بخونی؟اصلا چجوری میتونی دوبار یه چیزی رو بخونی؟
10_میتونی یک نفر رو که تو زندگیت بوده یا میشناسی دادگاهی کنی...چه کسی و به چه جرمی؟

همین دیگه...حرف گوش کن تر باش!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1395 02:14
نمایش جزئیات
آفلاین
احتمالا این تنها تاپیکیه که می تونه ما رو از بخش ایفای نقش بکشه بیرون!(به جز رای گیریا)

رز جادویی بسیار عزیزم!

ما هنوزم بعضی شبا خواب می بینیم که در انتظار بازگشتت هستیم!
خوب شد که برگشتی.
سوال هم داریم.

1-وقتی غمگین یا عصبانی باشی، چی(کار یا فعالیت یا شیء) می تونه باعث بشه احساس بهتری پیدا کنی؟

2-تو سایت کسی بوده که بدون این که بشناسیش، در موردش پیش داوری(مثبت یا منفی)کرده باشی؟ و بعدا متوجه شده باشی که اشتباه می کردی؟

3-با توجه به این که شخصیت آرومی داری، تو اوج عصبانیتت چیکار می کنی و چه عکس العملی نشون می دی؟

4-قراره یه دوست برای خودت بسازی که تا آخر عمر هر لحظه کنارت باشه. پنج ویژگی می تونی براش انتخاب کنی. سه تا خوب و دو تا بد! این ویژگی ها چیا هستن؟
(ویژگی های بد برای اینن که بفهمیم با چه ویژگی بدی می تونی کنار بیای).

5-آرامش بخش ترین لحظه زندگیتو توصیف کن. کی، کجا و در حال انجام چه کاری هستی؟
(لازم نیست حتما تجربه کرده باشیش. می تونه مربوط به آینده باشه. می تونه صرفا یه آرزو و رویا باشه.)

6-اگه همین الان همه اعضای سایت بتونن اتاقت رو ببینن با چه صحنه ای مواجه می شن؟
(وضعیت اتاق منظورمه!)

7-یه گنج پیدا کردی...گنج خیلی بزرگیه و متعلق به خودته. ولی اجازه نداری حتی یک سکه شو برای خودت خرج کنی. ازش برای انجام چه کاری استفاده می کنی؟

همیشه برگرد رز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1395 00:14
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از زحمات ویلبرت اسلینکرد که مصاحبه‌های پُر شوری رو با ملت انجام داد و سهمی هم داشت توی اینکه پشتِ پرده‌ی خیلی از جادوگران و ساحره‌ها رو بهتر بشناسیم.
حالا هم که ویلبرت استعفا داده و محو شده و فقط توی میتینگا ظاهر میشه []، منِ روباهِ مکار جای ایشون رو پر میکنم، باشه که با کمک دوستان، دوره‌ی جدیدی از قلم‌پر رو شروع کنیم.
عه!
کجا دارین میرین؟
یه لحظه وایسین! هنوز تموم نشده که.
فک کردین همینجوری خشک و خالی اومدم؟ نخیرم! با دستِ پُر اومدم!
یکی از زحمت‌کشای خفن سایت که خودشم قبلاً مسئولیت اینجا رو به عهده داشته و طبق شواهد و شنیده‌ها، کلی ملت رو با مصاحبه‌هاش ترور کرده، الآن توی جیب من تشریف داره و توی همین محیط تنگ، مشغول فتوسنتزه.
لـیـدیـز اَنــــد جـنـتـلـمـن!
این شما و این...
رُز ویـزلـی!

قبول کرده که یه هفته، اونم با کاسبرگ‌های باز، پذیرای سوالات‌تون باشه.
فقط زیاد ترورش نکنین که احتمال داره همون کاسبرگ‌ها رو بکنه تو چشتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: شنبه 6 شهریور 1395 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
برو خدات رو شکر کن،اسم یکی دیگه بود،بعد گفتم گناه داری،عوضش کردم...میدونی میخواستم اسم کی رو بذارم!

عره کاملا، اونی که میخواسی بذاری همراه با سه تای دیگه از دوستانی که در جمع ما حضور دارن و نظرم درباره یکیشونو تو مصاحبه ام گفتم و اسمشونو نمیبرم و تتلو و اون پسره که میگه جمجمه شده قمقمه، صدرِ لیست احمق ترین آدمایی که تاحالا دیدمو تشکیل میدن.

نقل قول:
من از اول گفته بودم!

ناموس قسم اینو دیعه نگفته بودی.

نقل قول:
بله یادمه...موضوع در مورد گربه ها و نمک و اینا بود!

تو کلا تخصصت موضوعِ گربه س.

نقل قول:
مرسی که یکی از معدود اشتباهای منو یاداوری کردی!

اشتباهِ تو نبود، آدم از اول نباید کاری که نمیتونه تموم کنه رو قبول کنه.

عره انقد صادق و جذاب بودم الان لیست کانتکتامو ببینی بعد از مصاحبه همه باهام قهرن

نقل قول:
عمه‌ت تأثیرگذار نی! شیطونه می‌گه رول دوئلمونو بردارم بیارم بکوبم تو صورتت بفهمی چقد تأثیرگذاره ها!

همونو خودم میخواستم بنویسم میشد ماجراهای شاد و مفرحِ الاغی کوچک و سیاه رنگ.

نقل قول:
دوباره هم قراره بکوبی عد از سر بسازی، مگه نه؟ :یادآوری غیر مستقیم بعض موارد

من که کوچکترین چیزی یادم نیست...

نقل قول:
من که بی‌نظیرم!

منظورم لی لی بود.

نقل قول:
توام مث من وختی برمی‌گردی عقبو نیگا می‌کنی با خودت می‌گی ناموساً چه اعصابی داشتم من؟!

درباره ی بعضی بحثا و موارد، فک نکنم اعصاب من هیچوقت کم و زیاد بشه.

نقل قول:
چقد خاطره شد ولی.

عره، اون پسته که زده بودن واسمون.

نقل قول:
اعتراف می‌کنم اون رول یکی از رول‌های محبوب خودمم هست.

بهترین توصیفیه که درباره ی کاراکتر خودم دیدم تاحالا. دومیشم فک کنم "مرتیکه ی بیناموس"ِ تدیه.

آدمِ واقعی، آدمِ همون دو ثانیه س. فکر و این صحبتا که قاطی کار میشه، بعدش دیعه همه ش ادا س.
پنج تا حقیقت خجالت آورمم بطرز دردناکی خودت از قبل میدونستی، هوم؟

نقل قول:
خوشحالم که شناختمت. :)

قیافت ملومه.

پ.ن: امضامو صب خوابم میومد به این شکل در آوردم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 شهریور 1395 11:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سام‌علک!

مخلصات کفتر که تو رو برداش آورد اولندش!

نقل قول:
و میدونم به اندازه کافی تاثیر گذار نیست

عمه‌ت تأثیرگذار نی! شیطونه می‌گه رول دوئلمونو بردارم بیارم بکوبم تو صورتت بفهمی چقد تأثیرگذاره ها!

نقل قول:
کلا زندگینامه ی ریگولوس رو کوبیدم از اول ساختم تو این دو سه سالی که دستم بود

دوباره هم قراره بکوبی عد از سر بسازی، مگه نه؟ :یادآوری غیر مستقیم بعض موارد

نقل قول:
شاید فقط اون اولا یکم زیاد از حد جذاب بود که الان این مشکلو حل کردم.

خیال می‌کنی داداش!

نقل قول:
کاراکترایی که ملوم نیس چه بلایی سرشون اومده که به این درجه رسیدنم همینطور.

دقیقاً مصداق بارز "از هر وری خوردی" بود ریگولوس. از دلایلی که این کاراکتر و همینطور سیریوس رو دوست داشتم همیشه، همین بود. قبلاً با هم در مورد این که این کاراکتر چقدر جای کار داره و چه داستانایی می‌شه براش ساخت حرف زدیم و پستامم خوندی دیگه. تهش همین جمله‌ی خودته. معلوم نیست چه بلایی سرش اومده که به این درجه رسیده.

نقل قول:
لامصبا کمنا، ولی همشون خفنن

من که بی‌نظیرم!

نقل قول:
بله عزیزم بسیار بسیار دوست دارم حیف که هرگز نمیشه، نظرم درباره مدیران هم بسیار مساعده، مشخصا مدیرانِ اخبار بسیار خردمند و کارآمد هستن بخصوص اون سمت راستیه. :))

پیشنهادم اینه که منو در اسرع وقت بندازن بیرون.

نتونستم مجدداً اینجا هم نخندم!

نقل قول:
نه من غلط میکنم. :همر

خوشالم که در پشت پرده موفق شدم تا این مرحله توجیهت کنم که ویزنگاموت جای انتقاد نداره. ^_^ :لبخند ملیح ویولتی

با این حال با توجه به میزان خلاقیتی که ازت سراغ دارم، اگه پیشنهادی نظر چیزی خواستی بدی، استقبال می‌کنیم. قول می‌دم تبعات پشت پرده هم نداشته باشه!

نقل قول:
نازه.

ریگولوس، باروفیو بعد از خوندن این کامنتت دیگه هرگز اون آدم سابق نشد!

نازه! =)))))))

نقل قول:
همزمان با همه ی اینا ام بطور مزمن با ایلین پرنس قدیمی و دار و دسته ش جنگ داشتم. :همر

توام مث من وختی برمی‌گردی عقبو نیگا می‌کنی با خودت می‌گی ناموساً چه اعصابی داشتم من؟! :))

چقد خاطره شد ولی.

نقل قول:
اون عکسه که همه باهم درست کردن گذاشتن تو گروه تلگرام و این صوبتا.

عکسه رو همه با هم درست نکردیم، یه شفاف‌سازی بکنم! آرسینوس درست کرد، منم در به در عکس شناسه‌ها و فلان بودم. اعتراف می‌کنم سرش بسیار حرص خوردم و بعضاً نزدیک بود آرسینوس رو زنده زنده بجوام جوری که دیه مشخص نشه گافش مکسوره یا مفتوحه یا مضمومه حتی!

ولی از نتیجه راضی بودم. بعد از تولدت آرسینوس دیگه دلش نمی‌خواست ریخت منو ببینه. هکتورم تو این احساس باهاش شریک بود فک کنم.

روله هم که آخرش نتونستم خویشتن‌داری به خرج بدم و زودتر از تولدت زدم که!

نقل قول:
40لینک بهترین رولی که خوندی رو هم بده!

اعتراف می‌کنم اون رول یکی از رول‌های محبوب خودمم هست.

نقل قول:
اشتباه کردم سر قضیه گیبن از کوره در رفتم

در واقع اگر بخوایم صادق باشیم، سر قضیه‌ی گیبن کسی که از کوره در رف، من بودم نه تو. بخوایم روشنگری کنیم کل حکایتو، ماجرا مجموعاً زیر سر من بود و تو کاره‌ای نبودی توش. گرچه درسته، اشتباه بود.

من همیشه می‌گم یه یارویی یه داستانی رو جلوی کلی آدم دیگه علم می‌کنه، بعد در پس پرده عذرخواهی کردنش همچی چیز به درد بخوری نی. نتیجتاً لازم می‌دونم اینجا هم به خاطر واکنش تندم از گیبن عذرخواهی کنم. اشتباه کردم، قبول دارم، و بابتش متأسفم. حرف زیاده، ولی توجیه تا حالا چیزیو درست نکرده که بعد از این بکنه.

نقل قول:
ولی اگه کسی ازم بخواد چیزی واسش بنویسم میکنم این کارو.

چرت می‌گه!

نقل قول:
نه من جایی که نتونم بگم نمیشناسم، هر حرف بیخود و مزخرفی بیاد تو ذهنم اول میدمش بیرون بعد فکر میکنم چی گفتم.

این حجم از واقع‌بینی‌ت همیشه منو تحت تأثیر قرار داده. حداقل خودت می‌دونی چه ریگولوسی هستی!

و در انتها!

می‌دونی بچه‌خوشگل، چیزی که بعضاً لج منو در میاره همین‌جاس. همین که اگه دو ثانیه فکر کنی می‌تونی منطقی واکنش نشون بدی. اگه دوثانیه فکر کنی می‌تونی منصف باشی. اگه دو ثانیه فکر کنی، خودت می‌تونی تصمیم درستو بگیری. اگه دو ثانیه فکر کنی به حرف کسی نیازی نداری ولی معمولاً انقدر شدید و طوفانی واکنش نشون می‌دی یا غرق احساساتت می‌شی که وقت برای اون دو ثانیه نداری. من آدم بعد از اون دو ثانیه رو دارم می‌بینم، آدمی که می‌تونه تو بعضی شرایط خیلی منطقی و عاقلانه‌تر از من عمل کنه رو دارم می‌بینم، و با خودم می‌گم چرا که نه؟

چیزی که در موردت تحسین‌برانگیزه اما، صداقتته. حتی در مورد رذائل اخلاقیت. نمی‌دونم می‌تونم درست توضیحش بدم یا نه، ولی تو مشکلی نداری با این که خیلی راحت بگی: اوکی این کار قدرت‌طلبیه، آره من قدرت طلبم. اوکی این توطئه کردنه، آره من توطئه کردم. مشکلی نداری با این که نشون بدی واقعاً مدیریت رو دوست داری مثلاً. سعی نمی‌کنی واقعیت رو پشت دروغ قشنگی قایم کنی. این چیزیه که من در موردت ازش خوشم میاد. حداقل آدم می‌دونه با کی و چی طرفه.

این که خیلی صادقانه رفتی و سؤال پنج تا حقیقت خجالت‌آور در مورد خودت رو انتخاب کردی و جواب دادی، شجاعتی رو نشون می‌ده که از نظر من حداقل، رو به انقراضه. این خصوصیتو هیچوقت از دست نده. سعی کن به سمت اون آدم بعد از دو ثانیه حرکت کنی، ولی این خصوصیتت رو هیچوقت از دست نده.

این چیزیه که تو رو منحصر به فرد می‌کنه.

خوشحالم که شناختمت. :)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: شنبه 6 شهریور 1395 01:07
نمایش جزئیات
آفلاین
اول از همه بگم که خیلی خوشحالم و باعث افتخارم بود که توی شیش مصاحبه اخیر قلم پر،افتخار اینو داشتم که طراح سوالا باشم و کمک دست ویلبرت بوده باشم...خواستم بگم که ممنون از تمامی این دوستان که دعوت ما رو قبول کردن،ببخشید اگه سطح سوالا پایین بود...تنها بدی این قضیه (طراح سوال بودن)برای من ولی این بود که نمیتونستم بیام تو این تاپیک سوالای خودم رو بپرسم و در مورد مهمون مورد نظر چند خطی بنویسم...اما از این به بعد میتونم!

خب...بریم سراغ ریگولوس و مصاحبه اش که نیازمند یه مترجم داره جواباش!

نقل قول:
شغلمم که والا، ریگولوسم.

سختی کار بهت نمیدن؟

نقل قول:
مثکه تو میتینگ نمایشگاه کتاب یا چی دعواتون شده بود و داشتین بد ضربه ای به هم میزدین

والا ضرباتی در کار نبود،اون یارو "بولشت" جو گرفته بودتش!

نقل قول:
از خودتم شروع کنیم

نقل قول:
از رودولف هم بشدت بدم میاد. کوچکترین رفاقتی ام باهاش ندارم. :همر:

متقابله!

نقل قول:
ای کاش اون شب که پرسیدی خط قرمزی برا سوالا دارم یا نه، بت نمیگفتم ندارم.

برو خدات رو شکر کن،اسم یکی دیگه بود،بعد گفتم گناه داری،عوضش کردم...میدونی میخواستم اسم کی رو بذارم!

نقل قول:
درباره گیبن مقصر من بودم.

من از اول گفته بودم!

نقل قول:
همون هفته اول که اومدم با خودت دعوا کردم سر لرد. :همر:

بله یادمه...موضوع در مورد گربه ها و نمک و اینا بود!

نقل قول:
: بعد از یه مدت سر ماجرای مایکل کلا سایتو مالیدم به کاکتوس

بله بله...شایعه شده حتی بلاک شدی!

نقل قول:
من بودم که کار نیمه تمومِ یکی دیگه رو تو جام آتش...

مرسی که یکی از معدود اشتباهای منو() یاداوری کردی!

در مورد جوابت به سوال چهل دو هم سکوت میکنم!

نقل قول:
یه نگا به قیافم بکنی درصد نزدیکیمو میبینی

خیلی نزدیک است...خیلی هس...خیلی!

خب ریگولوس...میدونی چیه؟خیلی ریگولوسی...و این خییییلی خوبه!کار هر کس نیس ریگولوس بودن!
بوقی بازی های بسیاری داری که خودت بهتر میدونی و بهت گفتم...و خوبیش اینه که میدونی بوقی بازیه و خب اقرار اولین گام اصلاح است!
چیزی داری که خیلیا این روزا ندارن و اون رک گویی و صداقته...اینکه توی روی طرف وای میسی میگی "ازت متنفرم" رو خیلی دوس دارم...ادم با معرفتی هستی،کاری از دست بر بیاد برای دوستات،مضایقه نمیکنی و...ریگولوس خوبی هستی...افرین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 5 شهریور 1395 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 54.49 KB; بازدیدها: 23
zip اندازه فایل: 332.44 KB; بازدیدها: 25
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1395/6/5 19:52:06
ویرایش شده توسط ویلبرت اسلینکرد در 1395/6/6 0:31:24
ارسال شده در: شنبه 30 مرداد 1395 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

در ابتدا مرسی گویان تشکر میکنم از بچه هایی که پرسیدن و حداقل استقبال رو کردن. :دی خسته نباشین بچه ها، خدا قوت :دی
در ادامه بریم سر اصل مطلب یعنی سوالات ریگولوص بلک، کشتی گیر وزن -20 کیلوی این دوره ی قلم پرمون:

همین دیگه، خدافس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 مرداد 1395 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
1- چرا انقدر کوالایی؟

2- چرا از کوالا بدت میاد؟

3- نظرت در مورد این‌که هم تو بخش اخبار و هم تو آزکابان پارتنر این کرایم هستیم چیست؟

4- قصد داری جادو رو فتح کنی با این پست و مقام گرفتنات؟

5- به نظرت وقتی منو زیر دست یک عدد ریگولوسه، سایت از بنیان دچار ریگولوسی بودن نمیشه؟

6- نظرت در مورد اسپم زدن چیه؟

7- نظرت در مورد اسپم زدن وسط قلم پر چیه؟

8- فحشی چیزی نمی‌خوای به فرد پشت شناسه ی هری یا تراورز سابق بدی؟ ( دلیل زیاد داری البته. )

9- سوال درخواستی از طرف یکی از دوستان: نظرت در مورد جمله ی "یوعن." چیست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1395/5/23 13:36:27
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1395/5/23 13:37:00
All you touch and all you see, is all your life will ever be