بسمه تعالی
سلام و خسته نباشید.
خب منم یک سری طرح و ایده هایی داشتم و تصمیم گرفتم که بیام و درخواست نظارت بدم.
برنامه های من:
با توجه به لیگ کوییدیچ قبل که ظاهرا کیفیت سال های قبل رو نداشت و به جز چندتا تیم بقیه تیم ها کاملا عملکردی غیر حرفه ای داشتن. به نظر من بهتره که بازیکنان کوییدیچ مثل دنیای واقعی جادوگری بعد از یه سری مراحل بازیکن کوییدیچ بشن. یک مرحله که در اون مشخص بشه اون افراد در چه سطحی از رول نویسی قرار دارن. تا به طبع این موضوع کیفیت لیگ هم بالاتر بره، تیم ها و بازیکن ها تکلیفشون مشخص باشه در رابطه با این که چه جوری بازیکن کوییدیچ بشیم و بازیکن آزادی هست یا نه؟ کی حاضره بیاد تیم ما و این جور بحث ها کمتر بشه.
در وهله دوم هم اضافه شدن برخی مسائل جانبی به ورزشگاه ها. از جمله چوب های جارویی که هر تیم می تونه برای هر یک از بازیکن هاش تهیه کنه و مثلا فلان بازیکن با داشتن بهمان جارو 0.05 درصد به امتیاز رولش اضافه می شه. هرچند که این قضیه تا حدودی می تونه یه کمی شلوغ کاری ایجاد کنه. و جای بحث داره.
سوم هم مسابقات مقدماتی و دوستانه که برای حفظ آمادگی تیم ها در طول سال هستن. برای این که تیم ها قبل از مسابقات بتونند با همدیگه هماهنگ بشن و به قولی موتور رول نویسی شون روشن بشه و خودشون رو با نهایت قدرت در مسابقات نشون بدن. این مسابقات به هیچ وجه! تکرار می کنم که به هیچ وجه، حالتی مثل دوئل گروهی ندارند. دلیلش هم ساختار تیم هاست که امیدواریم در طول سالیان ثابت بمونه و تدابیری هم به شخصه براش داشتم.
برنامه های دیگری هم برای نقل و انتقالات، گروه طرفداران تیم های مختلف، خبرگذاری های ورزشی و ... نیز دارم که دیگه همه رو، رو نمی کنم!
حالا تا نظر مدیران محترم چه باشه.