سلام و خسته نباشید به مدیران گرامی،
مزاحم شدم ببینم قضیه اون چت باکس آزمایشی چی شد؟ هنوز در جریانه یا منتفی شده و اینکه چرا اگر با کامپیوتر وارد بشیم دکمهاش دیده نمیشه و فقط روی نسخه موبایلی سایت بالا میآد؟
با تشکر،
آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/03/19
آخرین ورود: شنبه 3 مرداد 1405 23:01
از: دست شما
پستها:
528
شغل
رهبر محفل ققنوس

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/06/05
آخرین ورود: سهشنبه 29 اردیبهشت 1405 21:48
از: این سو، به اون سو!
پستها:
563

نقل قول:درود!
شما باید قبل از گروهبندی، در کارگاه داستان نویسی شرکت می کردین. به همین دلیل گروهبندیتون انجام نشد. برای انتخاب شخصیت هم باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنید:
1. خواندن قوانین ورود به ایفای نقش.
2. شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی. (مرتبط با یکی از تصاویر کارگاه)
3. مطالعهی بیوگرافی گروههای چهارگانه هاگوارتز و مراجعه به تاپیک گروهبندی.
4. انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.
alirostamiking نوشته:
سلام
خسته نباشید
ببخشید من توسط کلاه گروه بندی گروه بندی شدم و حالا باید شخصیتمو انتخاب کنم خواستم بیینم چجوری باید اینکارو بکنم؟؟؟
بعدش چیکار کنم؟؟؟؟
شما باید قبل از گروهبندی، در کارگاه داستان نویسی شرکت می کردین. به همین دلیل گروهبندیتون انجام نشد. برای انتخاب شخصیت هم باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنید:
1. خواندن قوانین ورود به ایفای نقش.
2. شرکت در تاپیک کارگاه نمایشنامه نویسی. (مرتبط با یکی از تصاویر کارگاه)
3. مطالعهی بیوگرافی گروههای چهارگانه هاگوارتز و مراجعه به تاپیک گروهبندی.
4. انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/03/09
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:24
از: اکسیژن به دیاکسید کربن!
پستها:
441

راحت باشین!

استثنائاً توی این پُست هیچ مشکلی ندارم. نو پرابلم. همهچی هم اوکیه!

ولی در جواب به مافلدا که گفت:
نقل قول:
شما قبلا هم ثابت کردی روی تایم لود زیادی obsessed هستی.![]()
خواستم بگم که من از همون سال 92 که عضو شدم، تا الآن فقط و فقط با گوشی میام سایت.

بعد منم چون وضع مالیم در حد ترینیداد و توباگو هستش، متأسفانه همیشه گوشیهای خیلی ضعیفی داشتهم.
از سونی اریکسونهای تاشویی و کشویی بگیر تا گوشی فعلیم که RAMـش کلاً 1 گیگه...

واسه همین همیشه یا سایت خیلی سنگین واسم لود و اسکرول میشه، یا اینکه ناچاراً تصاویر و خیلی چیزا رو غیرفعال میکنم تا سایت روون لود و اسکرول بشه.

تا اواسط سال 93 با گوشی سونی اریکسون Zylo (با سیستم عامل جاوا
) رول میزدم.سایت خیلی بیریخت و بدون هیچ عکس یا شکلک متحرکی لود میشد، همهچی ساده و ثابت بود، حتی بعضی چیزا کلاً لود نمیشدن، ینی بعدها فهمیدم که همچین آپشنهایی هم تو سایت هست...
تایپ واقعاً سخت بود، گوشی کلاً 12تا کلید داشت، هر کلیدش 4-5تا حرف داشت...
محدودیت تایپ کاراکتر که نگو! خیلی وقتا مجبور میشدم رولامو کوتاهتر کنم...
اینترنت هم که مث الآن 4G نبود... بلکه 2G بود. ینی نهایت سرعتم 20-30 کیلوبایت بود!
دیگه خودتون فک کنین با چه شرایطی تو سایت فعالیت میکردم...
اون موقع واقعاً هیچ ایدهای نداشتم که سایت اصالتاً چه شکلیه. حتی یادمه یه بار سایت دچار تغییرات شد و بعدش با گوشیم مشکل پیدا کرد و یه مدت اصلاً نتونستم سایت رو باز کنم. خیلیم ناراحت شده بودم. شمارهی هیشکی رو هم نداشتم. اونموقع هم تلگرام و اینجور چیزا نبود. ناچاراً رفتم تو وبلاگ ویولت و تو کامنتای یکی از پُستاش که در مورد فیلمی بود که امروز دیده بود، بهش گفتم ویولت! تو رو خدااا به مدیرا بگو یه کاری کنن! سایت تو گوشی باز نمیشههه!

کلاً خواستم اینو بگم که من از همون اول عضویت تا الآن، همیشه با ابزار و سختافزار فوقالعاده ضعیف میام سایت. پس واسه همینه که یهذره سنگینتر شدن یا یهذره سبکتر شدنِ سایت رو احساس میکنم و مدام فیدبک میدم.

بذارین یه جور دیگه بگم... کسی که کارت گرافیک GT 210 داره، 10 فریم و 20 فریم واسش خیلی فرق میکنه.
ولی اونی که کارت گرافیک RTX 2080 Ti داره، ککش هم نمیگزه.

راستی مافلدا، اون وسطا گفتی:
نقل قول:
فقط به صورت آزمایشی، یک طرح دم دستی گذاشتم که تست کنم این متغیر بودن ظاهر سایت توی صفحات مختلف رو. بعد به مدیرای دیگه که نشون دادم همه گفتن به به و همین خوبه و این ها.
فنریر جزو اینا نبود؟

آخه همیشه وقتی نظرش در مورد یه چیزی رو میپرسم، بدون استثنا میگه: به به!

حتی یه بار یه Soundtrack با ریتم و ملودی خیلی ناز و آروم واسش فرستادم، نیم ساعت بعد ازش پرسیدم گوش دادی؟ گفت: آره، خیلی انرژیدهنده بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking! 

جزئیات کاربر

نقل قول:
سلام. با صلاحدید مدیریت، نظرسنجی ترینها دیگه برگزار نمیشه. در واقع اون انجمن تعطیل شده و فقط به عنوان آرشیو ترینهای قبلی انجمنش باقی مونده.
دلایل مختلفی هم داره که اگر بخوام خیلی خلاصه اشاره کنم، اولا نحوه برگزاری ناسالم بود یعنی تقلب صورت میگرفت و رقابت ناسالم و کاذب ایجاد میشد و رایها به خاطر به صورت حزبی داده میشد و این موضوع ارزش رنکها رو هم پایین میاورد. دوما بعد از برگزاری نتیجه مثبتی دربر نداشت. بعضی کسایی که خودشون رو مستحق رنک میدونستن، دلخور میشدن و حتا بعضا قهر میکردن و فعالیتشون کمرنگ میشد. بضعی کسایی که رنک گرفته بودن هم مغرور میشدن و باز فعالیتشون کمرنگ میشد.
نقل قول:
سلام. ممنوع که اطلاع دادین. دسترسی ایشون گرفته شده بود، رنک اسلیترین سهوا باقی مونده بود که اون هم گرفته شد.
وین هاپکینز نوشته:
سلام.
داشتم انجمن ها رو نگاه می کردم که چشمم به این انجمن خورد که نوشته شده انتخاب جادوگر ماه هر دو ماه یک بار انجام می شه؛ اما آخرین پستی که داخل این انجمن زده شده، مربوط به سال 97 هست.
می خواستم بدونم علتش چیه.
ممنون برای وقتی که برای سایت می ذارید.
سلام. با صلاحدید مدیریت، نظرسنجی ترینها دیگه برگزار نمیشه. در واقع اون انجمن تعطیل شده و فقط به عنوان آرشیو ترینهای قبلی انجمنش باقی مونده.
دلایل مختلفی هم داره که اگر بخوام خیلی خلاصه اشاره کنم، اولا نحوه برگزاری ناسالم بود یعنی تقلب صورت میگرفت و رقابت ناسالم و کاذب ایجاد میشد و رایها به خاطر به صورت حزبی داده میشد و این موضوع ارزش رنکها رو هم پایین میاورد. دوما بعد از برگزاری نتیجه مثبتی دربر نداشت. بعضی کسایی که خودشون رو مستحق رنک میدونستن، دلخور میشدن و حتا بعضا قهر میکردن و فعالیتشون کمرنگ میشد. بضعی کسایی که رنک گرفته بودن هم مغرور میشدن و باز فعالیتشون کمرنگ میشد.
نقل قول:
ربکا لاکوود نوشته:
سلام!
خوبین؟
یه سوالی داشتم!
داشتم پست کلاه گروهبندی سو رو میخوندم، بعد رفتم جلوتر یه چیزی دیدم!
این شخص، چطوری old شده ولی دسترسی داره؟
اگه لازم بود دسترسیش رو هم میگیرین؟
سلام. ممنوع که اطلاع دادین. دسترسی ایشون گرفته شده بود، رنک اسلیترین سهوا باقی مونده بود که اون هم گرفته شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مافلدا هاپکرک هستم.
مشاور سایت و راهنمای اعضای سایت...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/07/25
آخرین ورود: شنبه 4 شهریور 1402 13:31
از: از تاریکترین نقطهی زیر سایهی ارباب!
پستها:
326

سلام! 
خوبین؟
یه سوالی داشتم!

خوبین؟

یه سوالی داشتم!

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/04/22
آخرین ورود: امروز ساعت 08:04
از: دل خاک بیرون بیا!
پستها:
283

سلام.
داشتم انجمن ها رو نگاه می کردم که چشمم به این انجمن خورد که نوشته شده انتخاب جادوگر ماه هر دو ماه یک بار انجام می شه؛ اما آخرین پستی که داخل این انجمن زده شده، مربوط به سال 97 هست.

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

Hufflepuff is not yet
!lost
!lost
جزئیات کاربر

نقل قول:
دوصد درود بر خودت.
ممنون از لطفت نسبت به ما و آن چه مرتکب شدیم.
برعکس هم به هر حال سلیقهایست.
انشاءالله قابلیت انتخاب تم برمیگرده و هر کس انتخاب منحصر به فرد خودش رو خواهد داشت.
نقل قول:
شاید باورت نشه ولی کاملا باهات موافقم. نه تنها اونقدا قشنگ نیستن، بلکه به نظرم کاملا زشتن.
من گرافیست نیستم ... آدم با سلیقه ای هم نیستم حتی! فقط به صورت آزمایشی، یک طرح دم دستی گذاشتم که تست کنم این متغیر بودن ظاهر سایت توی صفحات مختلف رو. بعد به مدیرای دیگه که نشون دادم همه گفتن به به و همین خوبه و این ها. کس دیگه ای هم نبود که طراحی مناسب دیگه ای انجام بده یا حتی ایده ای داشته باشه. بنابراین از طرح های جایگزین استقبال میکنم. البته به جز زمینه هاگوارتز! با وجود این که گفتی متحرک بودن خوب نیست، به نظرم تنها موردیه که مشکلی نداره و هم ساده است هم با تصوری که از کتاب و فیلم داریم سازگاره و واقعا خود هاگوارتزه! بقیه عکس ها در صورتی که کسی طرح مناسبی بفرسته یا حتی ایده ای داشته باشه که من از پس اجراش بربیام، قطعا عوض میشه.
از این مورد که بگذریم، گفتی تفاوت صفحات جایی به جز بکگراند انجام بشه. توی قالب فعلی هر المانی به جز بکگراند و این قسمت آجرمانند که الان تو گروهای خصوصی زنگش تغییر میکنه، روش متن قرار میگیره. خوانایی و اذیت نشدن چشم هم از جذابیت و ایجاد حال و هوا مهم تره. پس نمیشه از طرح اسفاده کرد. تغییر رنگ هم داستان خاص خودشو داره؛ هر رنگی برای مطالعه استاندارد نیست. بنابراین تنها گزینه های روی میز همین دو قسمتیه که الان روش تغییرات اعمال شده.
و ضمنا گفتی لود شدن صفحه کند شده و یه چیزی میاد روی یه چیز دیگه و دوباره میره! این پست رو توی گفت و گو با مدیران زدی، گفت و گو با مدیران که تغییری نکرده!
اگر منظورت این تم زمستونی هست، این تم دقیقا همون قالب قبلیه، فقط کد رنگ هاش عوض شده به علاوه هدر. پس اون هم تاثیرش مطلقا صفره.
صفحاتی هم که توش تغییری اعمال شده، از یک عکس با سایز بسیار کم استفاده شده که مدام تکرار میشه. همگی عکس ها تو رنج 15 کیلوبایت هستن. یک مورد که سنگین ترینشونه 30 کیلوبایت حجمشه. هر صفحه هم فقط یکیش رو لود میکنه. بنابراین نمیتونه باعث کند شدن صفحه بشه. شما قبلا هم ثابت کردی روی تایم لود زیادی obsessed هستی.
ارنى پرنگ نوشته:
درود و خسته نباشید خدمت دست اندرکاران و مدیران سایت.
درمورد هدر و بک گراند سایت که بی نهایت زیبا و جذابه. پیشنهادی که دارم اینه که به جای کوه برفی و رنگ های سرد از یه رنگ گرم و تابستونی استفاده بشه چون الان در فصل زمستون هستیم.
البته که توی زمستون تم زمستانی و توی تابستون تم تابستانی هم قابل تقدیره اما اگه به قول گفتنی به صورت ریورس باشه تم سایت با فصل حاضر جالب میشه.(تو تابستون خنک میشیم تو زمستون هم گرم) البته این پیشنهاد منه. باز هم ممنون.
دوصد درود بر خودت.
ممنون از لطفت نسبت به ما و آن چه مرتکب شدیم.
برعکس هم به هر حال سلیقهایست.
انشاءالله قابلیت انتخاب تم برمیگرده و هر کس انتخاب منحصر به فرد خودش رو خواهد داشت.نقل قول:
یوآن نوشته:
ولی یه مشکلی داره.
و اونم اینه که این تصاویر... (البته به نظرم هاااا ) ... اونقدام قشنگ نیستن.
شاید باورت نشه ولی کاملا باهات موافقم. نه تنها اونقدا قشنگ نیستن، بلکه به نظرم کاملا زشتن.
من گرافیست نیستم ... آدم با سلیقه ای هم نیستم حتی! فقط به صورت آزمایشی، یک طرح دم دستی گذاشتم که تست کنم این متغیر بودن ظاهر سایت توی صفحات مختلف رو. بعد به مدیرای دیگه که نشون دادم همه گفتن به به و همین خوبه و این ها. کس دیگه ای هم نبود که طراحی مناسب دیگه ای انجام بده یا حتی ایده ای داشته باشه. بنابراین از طرح های جایگزین استقبال میکنم. البته به جز زمینه هاگوارتز! با وجود این که گفتی متحرک بودن خوب نیست، به نظرم تنها موردیه که مشکلی نداره و هم ساده است هم با تصوری که از کتاب و فیلم داریم سازگاره و واقعا خود هاگوارتزه! بقیه عکس ها در صورتی که کسی طرح مناسبی بفرسته یا حتی ایده ای داشته باشه که من از پس اجراش بربیام، قطعا عوض میشه.از این مورد که بگذریم، گفتی تفاوت صفحات جایی به جز بکگراند انجام بشه. توی قالب فعلی هر المانی به جز بکگراند و این قسمت آجرمانند که الان تو گروهای خصوصی زنگش تغییر میکنه، روش متن قرار میگیره. خوانایی و اذیت نشدن چشم هم از جذابیت و ایجاد حال و هوا مهم تره. پس نمیشه از طرح اسفاده کرد. تغییر رنگ هم داستان خاص خودشو داره؛ هر رنگی برای مطالعه استاندارد نیست. بنابراین تنها گزینه های روی میز همین دو قسمتیه که الان روش تغییرات اعمال شده.
و ضمنا گفتی لود شدن صفحه کند شده و یه چیزی میاد روی یه چیز دیگه و دوباره میره! این پست رو توی گفت و گو با مدیران زدی، گفت و گو با مدیران که تغییری نکرده!
اگر منظورت این تم زمستونی هست، این تم دقیقا همون قالب قبلیه، فقط کد رنگ هاش عوض شده به علاوه هدر. پس اون هم تاثیرش مطلقا صفره.صفحاتی هم که توش تغییری اعمال شده، از یک عکس با سایز بسیار کم استفاده شده که مدام تکرار میشه. همگی عکس ها تو رنج 15 کیلوبایت هستن. یک مورد که سنگین ترینشونه 30 کیلوبایت حجمشه. هر صفحه هم فقط یکیش رو لود میکنه. بنابراین نمیتونه باعث کند شدن صفحه بشه. شما قبلا هم ثابت کردی روی تایم لود زیادی obsessed هستی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مافلدا هاپکرک هستم.
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/03/09
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:24
از: اکسیژن به دیاکسید کربن!
پستها:
441

سلام. شب بخیر. اینکه فردا ظهر هم جواب بدین ظهر بخیر، اشکالی نداره. کی به کیه؟! 
راستش اینو میخواستم بگم که این متغیر بودن تصاویر پسزمینه توی انجمنهای مختلف، ایدهی بسیار خوبیست و خیلی قشنگه انصافاً. سایت رو از اون حالت یکنواختی در میاره. اصلاً باعث شد یه ساعت بشینم تاپیکهای مختلف از انجمنهای مختلف رو پُشت سرهم باز کنم و ببینم پسزمینهشون چه شکلیه.
ولی یه مشکلی داره.
و اونم اینه که این تصاویر... (البته به نظرم هاااا
) ... اونقدام قشنگ نیستن.
مثلاً اون ققنوسهای متعدد توی انجمن محفل ققنوس یه جورین. یا اصلاً اونا چی بودن هی میچرخیدن توی انجمن کوییدیچ؟ اسنیچ بودن یا سرخگون؟
حالا هرچی. اینا خیلی گیجکننده بودن. هی میچرخیدن، سایت یه جوری شده بود. حس میکردم انگار تو فضام و زیر پام سیارهها دارن میچرخن.
خیلی هیپنوتیزمکنندهس!
ببینین، خودِ ایده قشنگه. این ایدهی تصاویر پسزمینهی متغیر قشنگه. ولی عکسایی که انتخاب کردین به نظرم قشنگ نیستن. یه حالت ناجور و نامنظم و گیجکنندهای هم دارن.
به نظرم باید یکدستتر و سادهتر باشن...
حتی نظرم اینه که بهتره اصلاً تصاویر پسزمینه نداشته باشیم و صرفاً کادرای جلویی تغییر رنگ و طرح بدن.
مثلاً انجمن محفل ققنوس کادراش روشن و سفید باشن.
یا انجمن خانهی ریدل کادراش تاریک باشن.
یا انجمن هاگوارتز کادراش چهار رنگی (قرمز - آبی - زرد - سبز) باشن.
یا مثلاً انجمن سینمای جادویی کادراش شبیه نوار فیلم باشن.
یا اصلاً کادرای تاپیک «رول به روایت صدا» عکسای یوآن داشته باشن.
ولی جدا از اینا، به نظرم رنگآمیزی کادری که توش متن پُست هست، خیلی مهمه. اصلاً مهمترین کادری که باید به طراحیش توجه بشه همین کادر متن پُسته. چون در طول خوندن پُستها خیلی باهاش سر و کار داریم و میبینیمش و یهجورایی خیلی تأثیر میذاره روی ذهنیات شخصی که داره یه پُستی رو میخونه.
واسه همین، به نظرم باید توی هر انجمنی یه طرح و رنگآمیزیِ خاص داشته باشه این کادر متن پُست. مثال بارزش هم انجمن کوییدیچه. فک کنین دارین یه رول کوییدیچ طولانی میخونین، بعد پسزمینهی کادر متن هم سبز (سبز تیره با فونت سفید یا سبز کمرنگ با فونت سیاه) باشه و توش هم عکس دروازه و اینا باشه. اینجوری بیشتر وارد جو و اتمسفرِ کوییدیچیِ رول میشین، مگه نه؟
ولی نظرم اینه که عکسا متحرک نباشن. چون واقعاً گیجکننده میشن. بهتره ثابت باشن.
خسته هم نباشین.
ویرایش: الآن که داشتم همین پُست رو میخوندم، تازه دقت کردم که این کادر متن پُست یه جوری شده. اون کادر آبی پُشتی یه لحظه میاد جلوش و دوباره میره عقب. هی میاد جلوش و دوباره میره عقب. انگار خیلی سنگینه و مرورگرم مدام لایههای پُشتی و جلویی رو لود میکنه.
البته اینو بگم که سایت واقعاً سنگینتر شده. نسبتاً دیرتر لود میشه. بیشترم طول میکشه تا صفحات کامل لود بشن. احتمالاً بخاطر همین عکسای پسزمینهس...

راستش اینو میخواستم بگم که این متغیر بودن تصاویر پسزمینه توی انجمنهای مختلف، ایدهی بسیار خوبیست و خیلی قشنگه انصافاً. سایت رو از اون حالت یکنواختی در میاره. اصلاً باعث شد یه ساعت بشینم تاپیکهای مختلف از انجمنهای مختلف رو پُشت سرهم باز کنم و ببینم پسزمینهشون چه شکلیه.

ولی یه مشکلی داره.

و اونم اینه که این تصاویر... (البته به نظرم هاااا
) ... اونقدام قشنگ نیستن.مثلاً اون ققنوسهای متعدد توی انجمن محفل ققنوس یه جورین. یا اصلاً اونا چی بودن هی میچرخیدن توی انجمن کوییدیچ؟ اسنیچ بودن یا سرخگون؟
حالا هرچی. اینا خیلی گیجکننده بودن. هی میچرخیدن، سایت یه جوری شده بود. حس میکردم انگار تو فضام و زیر پام سیارهها دارن میچرخن.خیلی هیپنوتیزمکنندهس!

ببینین، خودِ ایده قشنگه. این ایدهی تصاویر پسزمینهی متغیر قشنگه. ولی عکسایی که انتخاب کردین به نظرم قشنگ نیستن. یه حالت ناجور و نامنظم و گیجکنندهای هم دارن.
به نظرم باید یکدستتر و سادهتر باشن...
حتی نظرم اینه که بهتره اصلاً تصاویر پسزمینه نداشته باشیم و صرفاً کادرای جلویی تغییر رنگ و طرح بدن.
مثلاً انجمن محفل ققنوس کادراش روشن و سفید باشن.
یا انجمن خانهی ریدل کادراش تاریک باشن.
یا انجمن هاگوارتز کادراش چهار رنگی (قرمز - آبی - زرد - سبز) باشن.
یا مثلاً انجمن سینمای جادویی کادراش شبیه نوار فیلم باشن.
یا اصلاً کادرای تاپیک «رول به روایت صدا» عکسای یوآن داشته باشن.

ولی جدا از اینا، به نظرم رنگآمیزی کادری که توش متن پُست هست، خیلی مهمه. اصلاً مهمترین کادری که باید به طراحیش توجه بشه همین کادر متن پُسته. چون در طول خوندن پُستها خیلی باهاش سر و کار داریم و میبینیمش و یهجورایی خیلی تأثیر میذاره روی ذهنیات شخصی که داره یه پُستی رو میخونه.
واسه همین، به نظرم باید توی هر انجمنی یه طرح و رنگآمیزیِ خاص داشته باشه این کادر متن پُست. مثال بارزش هم انجمن کوییدیچه. فک کنین دارین یه رول کوییدیچ طولانی میخونین، بعد پسزمینهی کادر متن هم سبز (سبز تیره با فونت سفید یا سبز کمرنگ با فونت سیاه) باشه و توش هم عکس دروازه و اینا باشه. اینجوری بیشتر وارد جو و اتمسفرِ کوییدیچیِ رول میشین، مگه نه؟
ولی نظرم اینه که عکسا متحرک نباشن. چون واقعاً گیجکننده میشن. بهتره ثابت باشن.
خسته هم نباشین.

ویرایش: الآن که داشتم همین پُست رو میخوندم، تازه دقت کردم که این کادر متن پُست یه جوری شده. اون کادر آبی پُشتی یه لحظه میاد جلوش و دوباره میره عقب. هی میاد جلوش و دوباره میره عقب. انگار خیلی سنگینه و مرورگرم مدام لایههای پُشتی و جلویی رو لود میکنه.

البته اینو بگم که سایت واقعاً سنگینتر شده. نسبتاً دیرتر لود میشه. بیشترم طول میکشه تا صفحات کامل لود بشن. احتمالاً بخاطر همین عکسای پسزمینهس...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1398/10/2 3:52:24
ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1398/10/2 4:01:39
ویرایش شده توسط یوآن آبرکرومبی در 1398/10/2 4:01:39
If you smell what THE RASOO is cooking! 

جزئیات کاربر

درود و خسته نباشید خدمت دست اندرکاران و مدیران سایت.
درمورد هدر و بک گراند سایت که بی نهایت زیبا و جذابه. پیشنهادی که دارم اینه که به جای کوه برفی و رنگ های سرد از یه رنگ گرم و تابستونی استفاده بشه چون الان در فصل زمستون هستیم.
البته که توی زمستون تم زمستانی و توی تابستون تم تابستانی هم قابل تقدیره اما اگه به قول گفتنی به صورت ریورس باشه تم سایت با فصل حاضر جالب میشه.(تو تابستون خنک میشیم تو زمستون هم گرم) البته این پیشنهاد منه. باز هم ممنون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج