نام و نام خانوادگی: کاری شیمیزو
لقب : کاری
کشور مادری: ژاپن
رتبه خون:اصیل زاده
چوبدستی:32 سانتی متر؛چوب درخت گردو و مغز قلب اژدها
گروه : گریفیندور
جغد:برفی
اسم جغد : یوکی {در ژاپنی به معنای برف }
شغل:دانش اموز هاگوارتر و جستجوگر تیم گریفیندور
پاترونوس:ققنوس
تاریخ تولد به میلادی : 2008 ، 12 آپریل ، 15 سال
تاریخ تولد به شمسی : 24 فروردین سال 1387، 15 سال
علاقه مندی:اهنگ گوش دادن، کتاب خوندن، بارون، گریفیندور، کوییدیچ، لونا لاوگود، نجوم، ماه ، حیوانات و گیاهان ، خواب ، بید کتک زن ، دوستاش ، عمه اش ، لباسهای لش و گشاد
وابستگی:گریفیندور،محفل ققنوس
تنفرات:ادم های نژاد پرست،ادمای هیز،حشرات،تاریکی
ترس:ولدمورت ، تاریکی ، حشرات موذی ،مرگ دردناکی داشته باشه
اخلاق:مهربون،باهوش،ساکت و اروم،پیش دوستاش نخورده مسته،پایه،زود گریش میگیره،قابلیت کرم ریزی زیاد ،بی حوصله ، خیلی احساسی و مودی
تایپ شخصیتی: infp
توانایی ها:یادگیری کامل جادوی سیاه،باهوش،بعضی وقتا میتونه خیلی حاضر جواب و سیگما باشه ،تو درس نجوم هم خیلی خوبه ، بیشتر وقت ها نمره های کامل میگیره
ظاهر: خیلی زیبا و جذاب ، موهای مشکی و لخت تا کمر،چشم های ابی روشن و پوست سفید،قدش نسبتا کوتاه و لاغر،مژه های بلندی داره،لباش زخمین چون وقتی استرس میگیره پوستشونو میکنه،خلاصه قیافش کاملا شبیه کره ایاست
بیوگرافی:پدر و مادرش هردو ژاپنین و وقتی که کوچیک بوده هردوتاشون توی جنگ با ولدمورت میمیرن . پیش عمه اش که خیلی مهربونه زندگی میکنه ، وقتی نامه هاگوارتز براش اومد از خوشحالی گریه کرد . از اونجایی که شوهر عمه اش ماگل بود تو شهر ماگلی زندگی میکردند، دوستای کمی داره و خیلی سخت اعتماد میکنه،
بعضی وقتا خیلی سخت از خواب بیدار میشه و خوابیدن یکی از اولویت های زندگیشه ، بی حوصلست و دست بزن داره ، توی دعوا جوابای دندون شکنی داره اما چون گریش میگیره نمیتونه حرف بزنه ، اگه گمش کردین میتونین تو تختش در حال کتاب خوندن یا زیر درخت بید کتک زن در حال اهنگ گوش دادن پیداش کنین{رابطش با بید کتک زن خوبه <: } یا شاید هم تو برج نجوم ، وقتی بخواد جلوی جمع حرف بزنه استرس میگیره ، با حیوانات خیلی مهربون و ملایم برخورد میکنه ، معتقده ارزش حیوانات خیلی بیشتر از انسان هاست
حرفی که همیشه به دوستاش میزنه : بزرگ میشی یادت میره ، این دنیا لیاقت وجود من رو نداره من الان باید تو بهشت باشم ، من برای وجود توی این دنیا زیادی خوبم<:
الان ویرایشش کردم، یا باید دوباره بنویسمش؟
ممنون <:
لطفا بعد از ویرایش ناظر یا مدیر پست جدید بزن و اقدام به ویرایش نکن، چون پستی که یک بار پاسخ گرفته مجددا چک نمیشه و مدیرا متوجه نمیشن تغییری رخ داده که بخوان بهش رسیدگی کنن.
تایید شد.