آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
سلام کلاه جادویی حالت چطوره من یه تازه وارد قدیمی هوادار گریفیندورم و میخوام کمی از خودم بهت بگم اول اینکه یه شخصیت هنرمند و روح لطیفی دارم و عاشق اینم جادوگری یاد بگیرم و تو دنیای جادو غرق بشم در کنارش دوس دارم از،جادو به نحو احسن استفاده کنم و بتونم باهاش،به بقیه کمک کنم دوم اینکه من عاشق رنگ سبز پرچم گریفیندورم پس ممنون میشم منو تو این گروه و کنار هری و هرماینی و رون بذاری تا بتونم استعدادامو شکوفا کنم و سوم اینکه خوشحالم میتونم وارد دنیای جادو بشم از ویژگی های شخصیتیم هم میتونم به شجاعت، روراستی، مهربونی و با اراده بودنم اشاره کنم پس منو گریفیندوری کن لطفااا با تشکرررر فراوان
سلام. برای ورود به ایفاینقش سایت باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنی و به وقتش برای گروهبندی برگردی.
کلاه جون سلام من آدمی شجاع.مغرور.تنهایی رو بیشتر دوس دارم.با دوستان صمیمی ام خیلی گرم میکنم.از یه ظرف زود عصبانی و با مادرم زندگی میکنم من یه اصیل زاده هستم
سلام. برای ورود به ایفاینقش سایت باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنی و به وقتش برای گروهبندی برگردی.
Nazanii نوشته: سلام کلاه جونم خوب من یه ادم فانتزییم و خوب کلا ادم مهربونیم و ولی اگه لازم باشه جدی هم میشم نحوه رفتارم با ادما بستگی به رفتار خودشون داره و خوب به خاطر همین رفتارم خیلی تنهام یعنی دوستی ندارم و خوب کسی رو به معنا ی واقعیه دوست داخل زندگیم ندارم خوب از اون طرف هم باهوشم هم یکمی عجیب قریب به قول یکی باهوش نادون راستی کلاه! الویتم ریونکلاو و بعد هافلپافه یه چیزیی.... داخل سایت ویزینگ ورلد (مال ماگل هاست من وقتی ماگل بودم رفتم اون جا) ریونکلاویی شدم خداحفظ کلاه به بقیه هم سلام برسون
درود بر تو فرزندم!
خیلی بابت این دیدِ بازی که داری بهت افتخار میکنم. حتی نیاز ندارم بیشتر تو ذهنت کنکاش کنم تا بفهمم به کدوم گروه تعلق داری! همه چیز خیلی واضحه! پس برو به...
سلام کلاه جونم خوب من یه ادم فانتزییم و خوب کلا ادم مهربونیم و ولی اگه لازم باشه جدی هم میشم نحوه رفتارم با ادما بستگی به رفتار خودشون داره و خوب به خاطر همین رفتارم خیلی تنهام یعنی دوستی ندارم و خوب کسی رو به معنا ی واقعیه دوست داخل زندگیم ندارم خوب از اون طرف هم باهوشم هم یکمی عجیب قریب به قول یکی باهوش نادون راستی کلاه! الویتم ریونکلاو و بعد هافلپافه یه چیزیی.... داخل سایت ویزینگ ورلد (مال ماگل هاست من وقتی ماگل بودم رفتم اون جا) ریونکلاویی شدم خداحفظ کلاه به بقیه هم سلام برسون
سلام. برای این که درک کنی اینجا چی به چیه بهتره این پست رو که در مورد ایفای نقش توضیح داده مطالعه کنی. بعدش برای ورود به ایفای نقش جادوگران کافیه مراحل زیر رو به ترتیب طی کنی:
charli_visli نوشته: سلام و درود به تو ای کلاه باستانی. همونطور که در ذهنم مشاهده میکنی ادم خودخواه ولی کمی دلسوز هستم. به مطالعه علاقه دارم و عاشق ورزش هستم. ادم انتقام گیری هستم ولی وقتی کسی تقاضای بخشش میکنه میبخشمش. البته اکه بعضی از اینارو توی ذهنم ندیدی خیلی درگیرش نشو ، سریع یه جارو بگو برم نفر بعدی بیاد!
درود بر تو فرزندم.
نهتنها چیزهایی که گفتی، بلکه فراتر از اون رو هم تو ذهنت دیدم که باعث میشه مطمئن بشم بهترین جا برای پیشرفتت در کنار نوادگان هلگا هست. ازت میخوام بری به...
سلام و درود به تو ای کلاه باستانی. همونطور که در ذهنم مشاهده میکنی ادم خودخواه ولی کمی دلسوز هستم. به مطالعه علاقه دارم و عاشق ورزش هستم. ادم انتقام گیری هستم ولی وقتی کسی تقاضای بخشش میکنه میبخشمش. البته اکه بعضی از اینارو توی ذهنم ندیدی خیلی درگیرش نشو ، سریع یه جارو بگو برم نفر بعدی بیاد!
سلام و درود اندکی بی اعصاب خیلی حوصله جمع و شلوغی ندارم ازینکه کسی رو حرفم حرف بزنه یا تو کارام دخالت کنه بدم میاد ادم تقریبا مهربونیم ولی صبرو حوصلم کمه ادمی نیستم که وقتی کسی سر کار خودش به خطر میوفته از خود گذشتگی کنم ولی کمکش میکنم
ویرایش شده توسط DracooMallfoy در 1402/12/4 0:09:32 ویرایش شده توسط DracooMallfoy در 1402/12/4 0:26:59 ویرایش شده توسط DracooMallfoy در 1402/12/4 0:29:05 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1402/12/4 1:51:31
Blue2th نوشته: سلام و درود بر کلاه باستانی و فرهیخته. بنده با پای خودم آمده ام تا سرم کلاه بگذارید.
از لحاظ شخصیتی همانطور که خودتان درون ذهن بنده مشاهده میکنید، بسیار علاقه مند به گروه ریونکلاو می باشم.از محیط و سالن و رنگ و نماد و اعضا گرفته تا هوش سرشار. فکر میکنم خودم نیز از این خصوصیات بهره مند شده باشم. بنابراین لطف فرموده و یا بنده را به ریونکلاو بفرستید یا به راونکلاو. انتخاب نهایی با شماست.
مرسی
درود بر تو فرزندم.
چقدر خوبه وقتی با جادوآموزی مواجه میشی که شناخت خوبی از خودش داره و تصمیمی که میخوای براش بگیری کاملا با تصمیم خودش همخونی داره. پس بدون معطلی برو به...