آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
erfanemi نوشته: سلام کلاه عزیز. من آدم باهوش و درونگرایی ام. کمحرفم ولی به شدت لجباز. تیپ شخصیتیم INTP هستش. شجاعم، حریص هم هستم. گروه مورد علاقهم اول ریونکلاوه.
درود بر تو فرزندم! با شخصیت جالب و جذابی که تو داری انتخاب گروه برات کار چالش برانگیز و فوق العاده ایه، به نظر من بهترین گروهی که میتونی در اون به رشد و شکوفایی برسی گروهی نیست به جز...
MARIAMALFOY نوشته: سلام بر شما کلاه عزیز خب من اومدم تا منو بندازی تو یک گروه درسته؟ خب راستش نظر خاصی ندارم،عاشق کتاب خوندنم،یکی بهم توهین کنه دیگه الفاتحه،جدول رو جوری دوست دارم اصلا منو جدول جدایی ناپذیریم،اگه سر کلاس هم باشم جزو کسایی هستم که دستش ۲۴ ساعته بالاست برای جواب به سوال،راستی مسخره هم میکنم اصلا دست خودم نیست،دوستام هم یکی اذیت کنه دیگه... خب خیلی زیاد شد میدونم ببخشید،ببینم چه میکنی کلاه عزیز... .
درود بر تو فرزندم!
ببین چه شخصیت جالبی منو روی سرش گذاشته! میتونم ببینم که خصوصیتی از تمام گروهها رو در خودت داری. سخته که یکیشون رو پررنگتر از دیگری در نظر بگیرم. توجه منو خیلی به خودت جلب کردی. همم... انتخابی که به نظرم برات بهترین هست و میتونی در همه جنبهها توش پیشرفت کنی گروهی نیست به جز...
سلام بر شما کلاه عزیز خب من اومدم تا منو بندازی تو یک گروه درسته؟ خب راستش نظر خاصی ندارم،عاشق کتاب خوندنم،یکی بهم توهین کنه دیگه الفاتحه،جدول رو جوری دوست دارم اصلا منو جدول جدایی ناپذیریم،اگه سر کلاس هم باشم جزو کسایی هستم که دستش ۲۴ ساعته بالاست برای جواب به سوال،راستی مسخره هم میکنم اصلا دست خودم نیست،دوستام هم یکی اذیت کنه دیگه... خب خیلی زیاد شد میدونم ببخشید،ببینم چه میکنی کلاه عزیز... .
سیبی بر زمین افتاد جاذبه کشف شد هزاران تن جان دادند انسانیت شناخته نشد
Enfj نوشته: سلام کلاه عزیز... من 3 روز توی انجمن اومدم و امروز قبول شدم. بگذریم... من یه دختر میانه گرام. تایپ شخصیتیم enfj و خیلی کنجکاوم. گروه گریفیندور رو خیلی دوست دارم البته اسلیترین هم دوست دارم ولی خب... حرفی ندارم پس خدافظ خودت بهتر میدونی من باید تو چه گروهی باشم. ❤
درود بر تو فرزندم.
وقتی به افکارت نگاه میکنم، ماجراجوییهای جادوآموزهای گریفیندوری که احتمالا خودت هم میتونی حدس بزنی منظورم کیا هستن، به یادم میاد. پس دلیل نمیبینم تو رو به جایی که خیلی دوستش داری نفرستم. بهتره بری به...
سلام کلاه عزیز... من 3 روز توی انجمن اومدم و امروز قبول شدم. بگذریم... من یه دختر میانه گرام. تایپ شخصیتیم enfj و خیلی کنجکاوم. گروه گریفیندور رو خیلی دوست دارم البته اسلیترین هم دوست دارم ولی خب... حرفی ندارم پس خدافظ خودت بهتر میدونی من باید تو چه گروهی باشم. ❤
Blossom نوشته: سلام کلاه پیر خردمند خوبی؟خوانوده خوبن؟ از اونجایی که در جریان نیستی باید بگم که باید منو توی اسلیترین بندازی. وگرنه خانواده محترمه منو از خونه بیرون میکنن. حالا هی بیا و بهشون بگو که اسلیترین بهترین گروه هاگوارتز نیست اصلا کو گوش شنوا! ولی خب درکل هم بیشتر به ویژگی گروه اسلیترین شبیهام. مثلا میدونی خیلی راحت میتونم ملت رو مسخره کنم با ملت صمیمی بشم. اصیل هم که هستم.دیگه چی بهتر از این؟
درود بر تو فرزندم.
نظر منم همینه و دلیلی برای مخالفت نمیبینم! خوشحالم نه من مجبورم با تو درگیر بشم و نه تو با خانوادهت. پس بدون معطلی برو به...
سلام کلاه پیر خردمند خوبی؟خوانوده خوبن؟ از اونجایی که در جریان نیستی باید بگم که باید منو توی اسلیترین بندازی. وگرنه خانواده محترمه منو از خونه بیرون میکنن. حالا هی بیا و بهشون بگو که اسلیترین بهترین گروه هاگوارتز نیست اصلا کو گوش شنوا! ولی خب درکل هم بیشتر به ویژگی گروه اسلیترین شبیهام. مثلا میدونی خیلی راحت میتونم ملت رو مسخره کنم با ملت صمیمی بشم. اصیل هم که هستم.دیگه چی بهتر از این؟
Tiitaaroos_hepto_hypotter نوشته: سلام کلاه عزیز... حالت چطوره؟ امیدوارم که خوب باشیو بمونی. علاقه ای به صحبت ندارم پس سکوت میکنم مثل همیشه که خودت منو یه وری بندازی! ممنونت میشم.
درود بر تو فرزندم!
اوه چه مرموز! و گریزان از صحبت کردن؟ خوب میدونم کجا میتونی چیزایی که به دنبالش هستی رو بدست بیاری. برو به...