شومینهها و دودکشها را باز کنید...
اسلیترین با اقتدار کامل به قهرمانی جام آتش دست یافت و بار دیگر نشان داد که جاهطلبی، استراتژی و انسجام گروهی میتواند عامل پیروزی باشد. در این موفقیت چشمگیر، دو چهرهی برجسته نقش کلیدی ایفا کردند: لرد ولدمورت، با تسلط کمنظیر بر فضای رقابت و توانایی در جهتدهی ذهنی و تخریب روانی رقبا، و لوسیوس مالفوی، با زیرکی و درایت سیاسی مثالزدنی که مسیر گروه را با دقت هدایت کرد. این پیروزی نهتنها حاصل عملکرد فردی چشمگیر بود، بلکه نمادی از هماهنگی هوشمندانه درون گروه اسلیترین و شایستگی بیچونوچرای آنها در میدان رقابت به شمار میرود.
matinshow نوشته:سلام کلاه جان! از مرحله قبلی که رد شدم و حالا با چیزایی که از خودم فهمیدم خدمتت رسیدم. من ادم درونگرایی هستم بیشتر اهل مطالعه و باور دارم با مطالعه درمورد جادو ها میتونم حتی قویترین جادو های سیاه رو شکست بدم و نظرم قویترین جادو دانشه. خودم دوست دارم برم ریونکلا یا گریفیندور حالا خودت صلاح میدونی چیکار کنی
Ashli نوشته:سلام تایپ من entp و منطقی هستم و غرور و جاه طلبی زیادی دارم خودم دوست دارم برم به اسلیترین .
Rasha نوشته:سلام؟نمیدونم چی بنویسم؛من intpام و آدمیم که زود عصبانی میشه و خب همین اولویتم اسلیترینه و پایان!
ارگ کثیف نوشته:سلام کلاه جان طاعات و عباداتت قبول درگاه مرلین من رو به ریون بفرست تا سری به گروه نازنینم بزنم . ممنونم
Charlotte:))))) نوشته:سلام... خب... تو قراره واسم یه گروه انتخاب کنی نه؟ من یه intp ام.. خودت یه جا رو انتخاب کن