شومینهها و دودکشها را باز کنید...
۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
آستریکس
لورا مدلی
لیسا تورپین
لرد ولدمورت
دراکو مالفوی
لوسیوس مالفوی
سیبل تریلانی
جوزفین مونتگومری
مورگانا لیفای
هلگا هافلپاف
فلیسیتی ایستچرچ
تام ریدل
matinshow نوشته:سلام کلاه جان! از مرحله قبلی که رد شدم و حالا با چیزایی که از خودم فهمیدم خدمتت رسیدم. من ادم درونگرایی هستم بیشتر اهل مطالعه و باور دارم با مطالعه درمورد جادو ها میتونم حتی قویترین جادو های سیاه رو شکست بدم و نظرم قویترین جادو دانشه. خودم دوست دارم برم ریونکلا یا گریفیندور حالا خودت صلاح میدونی چیکار کنی
Ashli نوشته:سلام تایپ من entp و منطقی هستم و غرور و جاه طلبی زیادی دارم خودم دوست دارم برم به اسلیترین .
Rasha نوشته:سلام؟نمیدونم چی بنویسم؛من intpام و آدمیم که زود عصبانی میشه و خب همین اولویتم اسلیترینه و پایان!
ارگ کثیف نوشته:سلام کلاه جان طاعات و عباداتت قبول درگاه مرلین من رو به ریون بفرست تا سری به گروه نازنینم بزنم . ممنونم
Charlotte:))))) نوشته:سلام... خب... تو قراره واسم یه گروه انتخاب کنی نه؟ من یه intp ام.. خودت یه جا رو انتخاب کن