سلام!
من بعد از کلی فکر کردن اومدم.
از سابقه فعالیتم شروع میکنم! من از سال ۹۸ تو سایت حضور داشتم. قبلا با شناسه ربکا لاکوود مدتی ناظر شهر لندن بودم. الان هم که معلومه!
انگیزه هم که راستش جادوگران همه خاطرات نوجوانی منه؛ فکر نکنم روزی بیاد که بخوام بگم دوست دارم برم یا به نبودنِ این سایت اهمیت ندم. برای همین دوست دارم تا میتونم و ازم برمیاد به سایت و سرپا موندنش کمک کنم.
حالا برم سراغ ایدهها که به صورت خلاصه توضیح میدم.
نمیدونم چقدر خوب هستن، ولی گفتم بهتر از نگفتنشونه! پس فقط ایدههایی که تو ذهنمه رو میگم!
— ایدههای من برای سایت.راستش چند وقتیه دارم بازی hogwarts mystery رو انجام میدم و به نظرم اومد چرا مثل اون رو تو سایت اجرا نکنیم؟ هاگوارتز مثل اصلش برگزار بشه! برای همه. سال پایینیها و سال بالاییها رو جدا کنیم. آزمون سمج برای سال پنجم برگزار بشه؛ بر اساس نمره به رولهایی که میزنن، برای دوره پیشرفته newt آماده و فرستاده بشن. اعضا خودشون درسهای سال ششم رو بردارن.
فکر کنم با مثال توضیح بدم بهتره!
مثلا سیلویا میخواد تو دپارتمان اسرار وکیل بشه، پس باید تو رولی که مینویسم، نمره O یا E بگیره و نشون بده میخواد چه شغلی داشته باشه. حالا برای هر درجه میشه عدد بذاریم که دقیقا مشخص بشه. بعد کارنامه داده بشه و شخصیت برای کار آیندهاش بره دوره پیشرفته ببینه. درس مخصوص کار خودشو برداره. شغلها، نمرههای مورد نیازش و درسهای پیشرفتهاش رو میشه مشخص کرد.
بعد از پیدا کردن شغل بهش وظیفه بدیم؛ مثلا سیلویا تو انجمن وزارت خونه هر ماه باید n پست بذاره و به وزیر تحویل بده یا اگه کسی کارآگاه هستش، باید n پست در n تاپیک مختلف بذاره و آخر ماه به وزیر تحویل بده تا حقوق بگیره. اینا هم بر اساس شغل میشه مشخص کرد!
میتونیم جشن یول بال برگزار کنیم. تو دیسکورد یا سایت. رول های دو پستی. اعضا یه گروه دو نفره بشن، با هم رول بزنن و بابتش تو سال چهارم امتیاز بگیرن. یا مسابقه سهجادوگر برای سال بالاییها برگزار بشه و برای رولهای سطح بالا باشه! روندش رو هم میشه مشخص کرد.
تازه واردین میتونن سال اول و دوم باشن، بقیه از سال سوم شروع کنن. مثل هاگوارتز واقعی!
تعداد زیادی «... میشه مشخص کرد.» تو حرفام گفتم چون جزئیاتش خیلیه! بعدا اگه نیاز شد توضیح میدم.
— ایدههای متفرقه.میشه تو فضای مجازی و رسانههای اجتماعی دیگه، یسری فعالیت ایفایی رو ادامه بدیم. مثلاً تو فضای دیسکورد خیلی راحت میشه اینکارو انجام داد! تلگرام هم همینطور.
تو دیسکورد میشه پروفایل مخصوص سرور بذاریم، اسم مخصوصش. همون اطلاعات شخصیتمون باشن. میشه رول پلی آنلاین انجام داد؛ در لحظه رول بزنیم، صحبت کنیم و درباره هری پاتر فعالیت داشته باشیم.