هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: هیئت مدیره سایت جادوگران
پیام زده شده در: ۷:۱۶:۴۴ شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۳

حسن مصطفی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۵۳ یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷
آخرین ورود:
۰:۲۵:۰۳ دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳
از قـضــــاااا
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مدیر دیوان جادوگران
هیئت مدیره
پیام: 191
آفلاین
با تشکر فراوان از همکاری همه دوستان عزیز،

اعضای اولین دوره هیئت مدیره‌ی سایت جادوگران به شرح زیر هستند:

سیلویا ملویل (منتخب)

سالازار اسلیترین (منتخب)

مرلین کبیر (منتخب)

گابریل دلاکور (مدیر کل سایت)

حسن مصطفی (نماینده/جانشین مالک سایت)

* متاسفانه، مدیران سایت در این دوره نماینده‌ای مستقیم در هیئت مدیره ندارند، چون به توافق جمعی نرسیدند و کسی هم داوطلب نشد که در این زمینه همکاری کند.

پایان کار اولین دوره هیئت مدیره با این اعضا در انتهای سال 1403 خواهد بود.

در جلسات ماهیانه تا پایان سال، عمدتاً موارد زیر مورد بررسی و بحث قرار خواهند گرفت:

* تهیه‌ی اساسنامه سایت جادوگران
* تدوین نقشه‌‌ی راه برای نسخه‌ی جدید وبسایت
* برنامه‌ریزی برای ایجاد بخش‌های جدید
* برنامه‌ریزی برای توسعه و گسترش محتوای سایت
* ایجاد و تقویت ارتباطات بین اعضای سایت و هیئت مدیره

خلاصه هر جلسه به طور عمومی در اینجا منتشر خواهد شد تا اعضای سایت در جریان کامل بحث‌ها و تصمیمات قرار بگیرند. این عنوان از این پس محلی خواهد بود برای گفتگو با اعضای هیئت مدیره و رای‌گیری‌های آتی برای دوره‌های بعدی هیئت مدیره.

ممنون از توجه شما!

پاسخ به: هیئت مدیره سایت جادوگران (رای‌گیری)
پیام زده شده در: ۴:۲۳:۵۸ شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

حسن مصطفی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از قـضــــاااا
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مدیر دیوان جادوگران
هیئت مدیره
آفلاین
نماینده‌ی خود را در هیئت مدیره‌ی سایت جادوگران انتخاب کنید!

لطفاً با شرکت در رای‌گیری که در بالای این عنوان قرار دارد، نماینده‌ی مورد نظر خود را برای عضویت در اولین دوره‌ی 6 ماهه‌ی هیئت مدیره‌ی سایت جادوگران انتخاب کنید. رای‌گیری در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۳۱ ساعت ۲۳:۵۹ به پایان خواهد رسید.

اسامی کاندیداها:

پاتریشیا وینتربورن

زاخاریاس اسمیت

سیلویا ملویل

سالازار اسلیترین

مرلین کبیر

--------

توجه داشته باشید که سه کاندیدا با بالاترین میزان آراء به اولین دوره‌ی هیئت مدیره‌ی سایت راه پیدا خواهند کرد. این دوره از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چرا که به احتمال زیاد نسخه‌های اولیه‌ی اساسنامه و نقشه‌ی راه آینده‌ی سایت جادوگران، و بازنگری بسیاری از قوانین و شیوه‌های فعالیت، در این دوره تدوین خواهند شد. به عبارتی، پیکربندی و اساس بسیاری از برنامه‌ها در این دوره طراحی می شوند. بنابراین، بسیار مهم است که اعضای منتخب در این دوره چگونه عمل کنند و آیا کار را برای نسل‌های بعدی راحت‌تر می‌کنند یا دشوارتر! پس در انتخاب نماینده‌ی خود دقت و آگاهی کافی به خرج دهید.

تمامی اعضای سایت، با هر سابقه‌ی عضویت و هر سطح از فعالیت، می‌توانند بدون محدودیت در این رای‌گیری شرکت کرده و آرای آن‌ها محاسبه خواهد شد.

با تشکر از مشارکت شما در توسعه‌ی هرچه بهتر سایت جادوگران.

پاسخ به: هیئت مدیره سایت جادوگران (ثبت‌نام)
پیام زده شده در: ۱۶:۱۸:۵۹ پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

مرلین کبیر

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱:۴۸ دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۲
آخرین ورود:
۹:۴۰:۴۱ شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳
از دین و ایمون خبری نیست
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
جادوآموخته هاگوارتز
گریفیندور
هیئت مدیره
پیام: 754
آفلاین
با سلام

حسب امر آقای همساده حسن مصطفی عزیز، اومدم یه چند تا از چیزایی که تو ذهنم هست رو بگم. حالا چه من و چه بقیه عزیزان بتونن ازش استفاده کنن، نتایج خوبی رو خواهند داد.

اولین موردی که هست، تمرکز روی پایگاه طرفداری برای سریال هری پاتره. با توجه به اطلاعاتی که تا الان اومده بیرون ازش و بر حسب تجربه خود سایت، می تونیم از این موقعیت استفاده کنیم. اونطوری که شاید دیده باشین، تو صفحات فضای مجازی، آنلاین شاپ های زیادی بر پایه محصولات فانتزی و به خصوص هری پاتر ایجاد شدند. دیگه خود کتاب معجون سازی شاهزاده دورگه رو همینجا تولید انبوه می کنند دوستان! می تونیم از پتانسیل سایت استفاده کنیم و خودمون رو بهشون معرفی کنیم و بگیم که بیایین اسپانسر بشین، ما هم تبلیغتون رو می کنیم و اینا. مهم ترین چیزی هم که هست، استفاده از تبلیغاته. ما دفعه قبل یه مسابقه داستان نویسی داشتیم که فکر کنم حسن مسئولیت برگزاریش رو داشت. ولی چون تبلیغاتش محدود توی خود وبسایت بود، استقبال آنچنانی ازش نشد. ولی اگه بتونیم از این ظرفیت برای تبلیغات سایت استفاده کنیم و بودجه جذب کنیم، به مراتب بهتر می تونیم یه ورودی فعال و پویا داشته باشیم.

مورد بعدی که زیرمجموعه مورد قبل هم می تونه حساب بشه، افزایش ترجمه مقالات و اخباری هست که برای سریال و کلا هری پاتر میریم. به نظرم اگه چند تا سئوکار خوب بیاریم توی تیم تولید محتوا، با توجه به اینکه قراره به زودی از زوپس کبیر خداحافظی کنیم، به سرعت می تونیم رنک سایت رو ببریم بالا و اون مرجعیت هری پاتر رو بتونیم برگردونیم به سایت.

یکی دیگه از چیزایی که من چندین بار دیدم توی سایت اجرا شده یا پیشنهادش بوده، اضافه کردن کتاب ها یا انجمن های ایفای نقشی و غیر ایفای نقشی غیر هری پاتری هست که خوشبختانه همواره گل های سایت جلوش وایسادن و به نظرم کار خیلی خوبی هم کردن. این مورد رو یادم افتاد، گفتم که اطلاع بدم که این حرکت خوبه و باید همیشه مختص هری پاتر بمونه سایت.

یکی دیگه هم که در مورد ایفای نقشه، این طرح گالیون ها واقعا طرح خوبیه و به نظرم بعد از زوپس، می تونیم ازش خیلی استفاده کنیم. مثل اون دکمه لایک که سالها بود اعضا می گفتن و نمیشد، این هم نوه و نتیجه اون سیستمه. اینطوری یه رده بندی ای انجام میشه و خوبه، فقط موردی که وجود داره، ما بیاییم از گالیون ها توی مبارزات بین جبهه ها، توی مثلا لیگ های دوئل و کوییدیچ و امثالهم هم استفاده کنیم. اونطوری که دیده بودم، ایده اولیه ش برای این ها هم بود، ولی بنا به یه سری مشکلاتی دیگه نشد. نسل ما بیشتر به چیزای شسته رفته عادت داره، ولی نسل جدید با یکم پیچیدگی هم کنار میاد. میشه از این خصوصیت استفاده کرد و به صورت کنترل شده، مسابقاتی رو ایجاد کرد که این گالیون ها خرج بشن و اعضا ترغیب بشن به فعالیت و گالیون در آوردن.

فعلا اینا به ذهنم اومدن. بازم اگه چیزی اومد به ذهنم، تا آخر وقت ویرایشش اضافه می کنم.

پیام زده شده در: ۴:۱۵:۳۲ چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

حسن مصطفی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از قـضــــاااا
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مدیر دیوان جادوگران
هیئت مدیره
آفلاین
ممنون از دوستانی که ثبت نام کردند.

مجموعاً از بین اعضا ما 5 کاندیدا داریم برای ورود به هیئت مدیره سایت.

پاتریشیا وینتربورن

زاخاریاس اسمیت

سیلویا ملویل

سالازار اسلیترین

مرلین کبیر

در ابتدا برنامه این بود که برای دوره اول، ۴ عضو وارد هیئت مدیره شوند، اما به دلیل تعداد محدود ثبت‌نام‌ها، تصمیم گرفتیم که در این مقطع، تنها ۳ عضو با بیشترین تعداد آراء برای هیئت مدیره انتخاب شوند.

از امروز تا پایان روز ۲۶ مرداد، این ۵ کاندیدا فرصت دارند تا برنامه‌ها و اهداف خود را برای سایت و آینده آن، به طور جامع‌تر و با جزئیات بیشتر، در قالب یک پست در همین جا به اشتراک بگذارند. ارسال این پست انتخابی است اما این رویکرد به دیگر اعضا کمک می‌کند تا برنامه‌ها را مطالعه کرده و مناسب‌ترین کاندیدا را از نظر خود برای تشکیل هیئت مدیره انتخاب کنند.

پیام زده شده در: ۱۷:۱۷:۰۸ سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

مرلین کبیر

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱:۴۸ دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۲
آخرین ورود:
۹:۴۰:۴۱ شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳
از دین و ایمون خبری نیست
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
جادوآموخته هاگوارتز
گریفیندور
هیئت مدیره
پیام: 754
آفلاین
نام: مرلین
نام خانوادگی: کبیر

گذشته:
تقریبا از سال 90 اینا بود که وارد جادوگران شدم و الان تقریبا بیش از یک دهه هستش که اینجام. تو این تایم، چندین شناسه داشتم و با اون شناسه ها، تو هر دو جبهه فعالیت کردم و سه تا از گروه های چهارگانه هاگوارتز رو هم توش بودم و فعالیتکی کردم. البته در این بین چند صباحی رو به غیبت گذروندم، ولی خب کمابیش در جریان سایت بودم اون موقعا هم.

برنامه آینده:
به نظر من، مهمترین چیزی که برای سایت مهمه، جذب و نگه داشتن کاربر های با کیفیته. افرادی که فعالیت بکنن، ایده داشته باشن و به نوعی باعث پیشرفت سایت بشن. ولی خب با توجه به اینکه جو هری پاتر خیلی وقته خوابیده، ورودی ما مثل قبل نیست. با اینکه در این ورودی اندک، کیفیت ما حفظ شده و واقعا کاربر های خوبی رو داریم، ولی با توجه به اینکه سریال هری پاتر رو جلو رومون داریم و این باعث میشه دوباره یه جو هری پاتری ای ایجاد بشه، بهترین فرصت برای جذب کاربر و افزایش فعالیت های ماست. از نظر من یکی از مهمترین حرکت هایی که مدیریت می تونه انجام بده، آماده سازی بستر سایت (چه با تغییر زوپس و چه بدون اون) برای جذب کاربران جدید و تبدیل اون ها به کاربر فعال هستش. بخش تبدیل و ورودی رو این چند وقته تغییر دادن که خیلی هم خوبه، برای جذب هم باید سایت جادوگران حضور خوبی رو توی صفحات فضای مجازی داشته باشه و یه بخش اخبار برای پیگیری اخبار سریال و حتی اخبار زرد و حواشی مرتبط به اون رو داشته باشه تا تبدیل به یه مرجع در این زمینه بشه.

پیام زده شده در: ۱۲:۲۸:۰۷ شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۱۱:۰۷:۱۸
از تالار اسرار
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
پیام: 395
آفلاین
قطعاً انتظار ندارید که سالازار اسلیترین، فقط یک عضو ساده هیئت مدیره باشد؟ بدون شک، جایگاهی کمتر از مدیریت کل هیئت مدیره با اختیارات کامل، شایسته سالازار بزرگ نیست. من نیاز دارم که به طور کامل بتوانم جامعه جادوگری را از ناخالصی‌ها پاکسازی کنم و در اجرای هر تصمیمی که صلاح می‌دانم، آزاد باشم.

معرفی نامه:

از سال 1382 به صورت کمرنگ و از سال 1383 به صورت پر رنگ عضو سایت هستم و انواع دوران ارزشی و غیر ارزشی رو گذروندم. در انواع گروه های هاگوارتز عضویت داشتم اگرچه اکثر زمان خود را در گروه اسلیترین گذراندم. به عنوان شخصیت های فراوانی هم فعالیت کردم و به عنوان ایگور کارکاروف و آلبوس دامبلدور بیشترین زمان رو ایفای نقش کردم. انواع رفاقت ها رو تو سایت تشکیل دادم، انواع دعواها رو انجام دادم، انواع ایده ها رو اجرا کردم و مشاهده کردم. اگرچه باید اقرار کنم که از سال 1383 به صورت مستمر فعالیت نکرده و سال هایی رو در غیبت سپری کردم. حقیقت ماجرا اینه که زیاد علاقه ای به گذر در زمان و توضیحات بیشتر گذشته خودم ندارم چون هم داستانی بسیار طولانی خواهد بود، هم شاید در بعضی موارد کمی خجالت آور

دلیل ثبت نام:

با توجه به اینکه همیشه ایده های علی آقا رو دوست داشتم و با توجه به احترامی که برای دید کلی اش نسبت به سایت جادوگران قائل هستم و همچنین که شخصا اینجا پست زدن و از اعضای قدیمی تر درخواست همکاری کردن، با اینکه شخصا بیشتر ترجیح میدم عضو عادی باشم و فقط داستان نویسی کنم، در شرایطی قرار گرفتم که همچون ارتش تئودون کینگ توانایی رد کردن این دعوت به همکاری رو ندارم. همچنین علاقه ام به این سایت فراتر از هری پاتر هست. این سایت هم پر از خاطره هست و هم پر از موقعیت. نوشتن تو جادوگران همیشه برام راحت بوده و ازش بسیار لذت بردم. اگرچه که میتونم بگم هر چی سنم بیشتر شد به دنیای هری پاتر و دنیا های مشابه علاقه مند تر شدم. حتی لحظاتی غرق شدن در دریای دنیای جادوگری اینقدر لذت بخش تر هست که در عملکردم در باقی بخش های زندگی هم تاثیر مثبت میذاره.

برنامه‌ها:

برای من همیشه سایت جادوگران به دو بخش تقسیم شده. بخش انجمن های ایفای نقش و رول نویسی و بخش هری پاتری.

در بخش انجمن های ایفای نقش به نظرم تغییری نیاز نیست. مدیران ایفای نقش بسیار دلسوز هستند و به جای اینکه تغییری ایجاد نکنن و هر از گاهی به سایت سر بزنن و دو تا ناظر عوض کنند، بیشتر از همه ما برای سایت وقت میذارن، اتاق فکر تشکیل میدن و برنامه های جدید و سراسر لذت بخش تهیه می کنن. درسته که ممکنه از تمامی برنامه های جدید استقبال نشه و این طبیعی هست ولی همین باعث میشه که در فعالیت در سایت تنوعی ایجاد بشه که لذت برای اعضای دیگه بیشتر بشه. در پیامی به مدیران ایفای نقش باید بگم که کارتون درسته و با همین فرمون جلو برین و از شکست نترسین. خلاق باشید و به خلاقیت خودتون اجازه بدین که پرورش پیدا کنه. از اون طرف هم مدام پروژه هاتون رو ارزیابی و بهبود ببخشید. با توجه به اینکه نسل جدیدی که میتونن وقت بیشتری در بخش ایفای نقش بذارن، ترجیح میدن که وقتشون رو جای دیگه ای جز نویسندگی و ایفای نقش سپری کنن، قطعا هیچوقت بخش ایفای نقش به عظمت قدیم و 15 سال نخواهد رسید در نتیجه باید بیشتر صبور باشید. اشکالی نداره که هر از گاهی پست بخوره و این به معنی شکست شما نیست بلکه به معنی تغییر علایق نسل جدید هست. تا اونجا که میشه باید سعی کرد بهترین شرایط براشون فراهم بشه ولی بعد اون باید صبور بود و لذت برد.

در بخش های هری پاتری، از همون اوایل سایت جادوگران، اکثر افرادی که تو این بخش فعالیت داشتن و از جمله خودم و مجتبی (مونالیزا) و عله عزیزم و همین علی عزیزترم، این آرزو رو داشتیم که جادوگران تبدیل به یک منبع کامل هری پاتری بشه. یعنی مطالب فراوان از جمله ترجمه و حتی تولید مطلب داشته باشیم که یک طرفدار هری پاتری بتونه با ورود به سایت دسترسی به مطالب زیادی پیدا کنه و بتونه ساعت ها در دنیای هری پاتری غرق بشه. چیزهایی که شاید اصلا در کتاب نیست، چیزهایی که در کتاب هست و نیاز به تحلیل بیشتر داره، چیزهایی که شاید زیاد به چشم نیان ولی جالب هستن و غیره و غیره. این بخش هم توسط مدیران اخبار و مقالات داره به خوبی مدیریت میشه ولی قطعا با کمک بیشتر و فعالیت بیشتر افراد در این بخش ها، میتونیم به این آرزو سرعت بیشتری بدیم. قطعا یک پلن کوتاه مدت و یک پلن بلند مدت برای رسیدن به چنین هدفی نیاز هست و بدون اهداف بزرگتر نمیشه هیچوقت بهش رسید. در واقع باید نقشه یک ساختمان آسمان خراش رو ریخت و بعد آجر آجر اون رو ساخت. من چنین نقشه ای در ذهنم ندارم الان و به نظرم باید با تامل و فکر زیاد افراد به دست بیاد. شاید هم چنین نقشه ای در کار باشه و من خبر نداشته باشم البته.

در پناه سالازار کبیر باشین همگی!

پیام زده شده در: ۱۵:۲۰:۴۳ پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیلویا ملویل

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۵:۳۷:۴۵ جمعه ۱ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۱:۰۳:۱۹
از همین اطراف
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
اسلیترین
مترجم
هیئت مدیره
پیام: 50
آفلاین
سلام! من بعد از کلی فکر کردن اومدم.

از سابقه فعالیتم شروع می‌کنم! من از سال ۹۸ تو سایت حضور داشتم. قبلا با شناسه ربکا لاک‌وود مدتی ناظر شهر لندن بودم. الان هم که معلومه!
انگیزه هم که راستش جادوگران همه خاطرات نوجوانی منه؛ فکر نکنم روزی بیاد که بخوام بگم دوست دارم برم یا به نبودنِ این سایت اهمیت ندم. برای همین دوست دارم تا می‌تونم و ازم برمیاد به سایت و سرپا موندنش کمک کنم.

حالا برم سراغ ایده‌ها که به صورت خلاصه توضیح میدم.
نمی‌دونم چقدر خوب هستن، ولی گفتم بهتر از نگفتنشونه! پس فقط ایده‌هایی که تو ذهنمه رو میگم!

— ایده‌های من برای سایت.

راستش چند وقتیه دارم بازی hogwarts mystery رو انجام میدم و به نظرم اومد چرا مثل اون رو تو سایت اجرا نکنیم؟ هاگوارتز مثل اصلش برگزار بشه! برای همه. سال پایینی‌ها و سال بالایی‌ها رو جدا کنیم. آزمون سمج برای سال پنجم برگزار بشه؛ بر اساس نمره به رول‌هایی که می‌زنن، برای دوره پیشرفته newt آماده و فرستاده بشن. اعضا خودشون درس‌های سال ششم رو بردارن.
فکر کنم با مثال توضیح بدم بهتره!
مثلا سیلویا میخواد تو دپارتمان اسرار وکیل بشه، پس باید تو رولی که می‌نویسم، نمره O یا E بگیره و نشون بده می‌خواد چه شغلی داشته باشه. حالا برای هر درجه میشه عدد بذاریم که دقیقا مشخص بشه. بعد کارنامه داده بشه و شخصیت برای کار آینده‌اش بره دوره پیشرفته ببینه. درس مخصوص کار خودشو برداره. شغل‌ها، نمره‌های مورد نیازش و درس‌های پیشرفته‌اش رو میشه مشخص کرد.
بعد از پیدا کردن شغل بهش وظیفه بدیم؛ مثلا سیلویا تو انجمن وزارت خونه هر ماه باید n پست بذاره و به وزیر تحویل بده یا اگه کسی کارآگاه هستش، باید n پست در n تاپیک مختلف بذاره و آخر ماه به وزیر تحویل بده تا حقوق بگیره. اینا هم بر اساس شغل میشه مشخص کرد!
می‌تونیم جشن یول بال برگزار کنیم. تو دیسکورد یا سایت. رول های دو پستی. اعضا یه گروه دو نفره بشن، با هم رول بزنن و بابتش تو سال چهارم امتیاز بگیرن. یا مسابقه سه‌جادوگر برای سال بالایی‌ها برگزار بشه و برای رول‌های سطح بالا باشه! روندش رو هم میشه مشخص کرد.

تازه واردین می‌تونن سال اول و دوم باشن، بقیه از سال سوم شروع کنن. مثل هاگوارتز واقعی!

تعداد زیادی «... میشه مشخص کرد.» تو حرفام گفتم چون جزئیاتش خیلیه! بعدا اگه نیاز شد توضیح میدم.

— ایده‌های متفرقه.

میشه تو فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی دیگه، یسری فعالیت ایفایی رو ادامه بدیم. مثلاً تو فضای دیسکورد خیلی راحت میشه اینکارو انجام داد! تلگرام هم همین‌طور‌.
تو دیسکورد میشه پروفایل مخصوص سرور بذاریم، اسم مخصوصش. همون اطلاعات شخصیتمون باشن. می‌شه رول پلی آنلاین انجام داد؛ در لحظه رول بزنیم، صحبت کنیم و درباره هری پاتر فعالیت داشته باشیم.

ویرایش شده توسط سیلویا ملویل در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱۸ ۱۵:۲۴:۱۹

I'll be smiling at the end of this road
« دوئل و قوانین آن »

پیام زده شده در: ۳:۰۱:۲۵ پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳

حسن مصطفی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از قـضــــاااا
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مدیر دیوان جادوگران
هیئت مدیره
آفلاین
توصیه می‌کنم اعضای قدیم و جدید، حتی اون‌هایی که فقط گاهی سر می‌زنن و فعالیت پایداری ندارن، برای مشارکت و ثبت‌نام جهت ورود به هیئت مدیره سایت اقدام کنن. این یک فرصت ویژه و مهمه که به طراحی نقشه راه و اساسنامه برای آینده سایت کمک زیادی می‌کنه. ارزیابی سایت و شرکت در جلسات ماهانه برای تبادل نظر تخصصی در مورد پیشرفت و بهبود سایت، وقت زیادی از متقاضیان نمی‌گیره.

به عبارت دیگه، من این مسئولیت رو برای بسیاری از اعضای قدیمی‌تر یه وظیفه می‌دونم. جادوگران نباید تنها یک تفریح قدیمی و بی‌کاربرد باشه. جادوگران یک دنیا و فرهنگ پشت خودش داره که علاوه بر حس تفریح و شادی و پیشرفت در نوشتن، به خیلی از موارد مهم دیگه هم کمک می‌کنه بین خود اعضای سایت.

این موقعیت رو نباید با مشاوران مدیران اشتباه بگیرین. مشاوران مدیران اغلب روی جزئیات انجمن‌ها و ایفای نقش فقط به مدیران مشاوره می‌دن و گاهی شاید بقیه بخش‌ها. هیئت مدیره در جایگاهی جامع‌تر برای کل سایت و آینده اون استراتژی می‌چینه در کنار مدیر کل سایت، اهداف خیلی بزرگ‌تری برای گسترش سایت رو دنبال می‌کنه. در نتیجه، باز شدن هیئت مدیره به روی همه اعضا یه فرصت استثنائی هست که به اعضای سایت این امکان رو می‌ده نقش بسیار موثری ایفا کنن در مبنای اداره این سایت و آینده‌ش.

توصیه می‌کنم جدی بگیرینش.

ممنون

پیام زده شده در: ۱۹:۰۱:۲۰ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

هافلپاف

زاخاریاس اسمیت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۳۴:۲۸ جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲۰:۵۷:۲۳
از نزدیک ترین نقطه به رگ گردنت
گروه:
جـادوگـر
هافلپاف
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 97
آفلاین
زاخاریاس اسمیت

علت عضویت: کمک به بهبود سایت

سوابق: منیج‌منت و مشاوره ی گوسفندای جعفر دست من بود.
(سابقه خاصی ندارم)

یه سری ایده ها هم دارم. مثلا به عنوان یه عضو تازه وارد فکر میکنم محتوای تاپیک ها، مخصوصا داخل گروه های چهارگانه یکمی تفکیک نشده هست. درباره ی چنل دیسکورد سایت هم شنیدم ولی نتونستم واردش بشم. نمیدونم فعاله یا نه ولی خیلی خوب میشه که رول پلی رو به اوجا هم منتقل کنیم. اونجا اعضا میتونن هم‌فکری بیشتری داشته باشن و حتی بهتر با اعضا و گروه های دیگه آشنا بشن.
میشه حتی رول زدن ها رو از محدودیت های نوشتاری خارج کرد و در قالب صوت و اجرا ارائه داد.
شاید هفته ای یک بار دوروهم جمع شدیم و حتی بازی کردیم.

لینک چنل ها یا پیج هایی که زیر‌مجموعه ی سایت هستن رو هم قرار بدین خیلی خوب میشه.
میشه تو تلگرام گروه جاست چت جادوگران ایجاد کرد و اونجا هم رول پلی کرد. همون طور که میدونید بستر این سایت برای این کارا چندان مناسب نیست.
بهتره از اینجا عضو ببریم توی پلت‌فورم های دیگه و از اونجا بیاریم این سمت.

با تشکر. زاخاریاس اسمیت
ملقب به زاخار اصلی

ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در تاریخ ۱۴۰۳/۵/۱۵ ۱۹:۱۰:۲۲

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو حمل میکنن .
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۱:۴۰:۱۲ دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

هافلپاف

پاتریشیا وینتربورن

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۷:۵۱:۰۸ دوشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۲
آخرین ورود:
۱۲:۲۳:۵۱ دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳
از خلافکارا متنفرم!
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 268
آفلاین
نام: پاتریشیا وینتربورن
دلیل تمایل به عضویت: به نظر من این هیئت‌مدیره می‌تواند باعث بهتر شدن سایت و جذب اعضای تازه‌وارد بیشتر است و همه باید در آن شرکت کنند. بنابراین دست‌به‌کار شدم.
برنامه‌ها و ایده‌هایم برای سایت: به نظر من هر انجمن خصوصی می‌تواند دارای یک رمز باشد که برای ورود به آن باید آن رمز را وارد کنید و هرهفته هم آن رمز توسط ناظر تغییر کند. هدر سایت هم نیازمند تغییراتی است. طرح چوبدستی هم که چند ماه پیش اعلام شد که قرار است به زودی انجام شود، بالاخره باید ارائه شود. در آینده از برنامه‌های دیگری نیز رونمایی می‌شود.

با یه کتاب می‌شه دور دنیا رو رفت و برگشت، فقط کافیه بازش کنی.

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.