جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  61 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  179 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  196 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سازمان تعزیرات جادویی
ارسال شده در: شنبه 10 شهریور 1403 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

اسکارلت لیشام نوشته:
درود به بانکدار عزیز.

اومدم بپرسم این حقوق ما رو کی‌ می‌دین؟

بذارین دقیق‌تر بگم، من اینجا نظارت انجمن لندن رو وارد نکردم، توی ویرایش خود شما هم نیست. الان ۱۸ گالیون برای فعالیت های ایفا دارم اما ۵۰ گالیون حقوق ثبت نشده.

(ترجیحا دو تا صفر کنار اون یک گالیون هم بذارین، جای دوری نمی‌ره)

سلام اسکارلت.

لیست حقوق تون دیر اومده بود. راستی لطفا از دفعه ی بعد بگو که ناظر کجایی و کلا هر شغلی داری و هر ریزه کاری که کردی رو تا ما دقیق تر بتونیم حقوق تو بزنیم.

حقوقت و یک گالیون جایزه رو برات زدم. موفق باشی.

---
نقل قول:

بردلی نوشته:
سلام به بانکدار جنتلمن گرینگوتز، جناب فلامل

به موجب این پست گابریل عزیز، باید حقوق شغل کیمیاگری بنده به میزان 25 گالیون هم واریز میشده که متاسفانه نشده. در واقع فقط 4 گالیون بابت فعالیت در سایت واریز شده. لطفا تصحیح بفرمایید.

ثروتتون روزافزون

سلام بر بردلی عزیز خیلی خوش اومدی. لطفا حالا طبق این پست بگرد و مقدار حقوقت رو پیدا کن.

در کل فعلا برای هیچکدوم از این مشاغل حقوق نزدیم بردلی تا توی این یکی دو روز تکلیف حقوقشون مشخص شه. یک سری ابهامات وجود داره.
مرسی که اعتراض کردی. حتما یک گالیون رو میگیری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 10 شهریور 1403 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
درود به بانکدار عزیز.

اومدم بپرسم این حقوق ما رو کی‌ می‌دین؟

بذارین دقیق‌تر بگم، من اینجا نظارت انجمن لندن رو وارد نکردم، توی ویرایش خود شما هم نیست. الان ۱۸ گالیون برای فعالیت های ایفا دارم اما ۵۰ گالیون حقوق ثبت نشده.

(ترجیحا دو تا صفر کنار اون یک گالیون هم بذارین، جای دوری نمی‌ره)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: بانک جادوگری گرینگوتز
ارسال شده در: شنبه 10 شهریور 1403 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
بانک گرینگوتز - باجه ی یک

تلما هلمز عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید.

حساب بانکی تون فعال شد. با فعالیت از این طریق میتونید گالیون کسب کنید.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 10 شهریور 1403 18:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سو لى نوشته:
سلام... خوبین؟
چیزه... میگم به من اضافه پول دادین انگار.
من توی مرداد اصلا رول ایفای نقش نداشتم. پست هایی که توی ریون زدم هم رول نبوده، نظارتی بوده فقط. من به همون حق خودم قانع ام. دو گالیونتون رو بردارین، بعدا به جرم اختلاص منو نندازین آزکابان.

سلام سو لی. مرسی که اومدی.

شما تاریخ ده مرداد تو متروی لندن از خط زرد فاصله نگرفتی اینم مدرک. منتها این برای ده مرداد سال پیش بوده.

لطفا باز هم بیا و گزارش بده تا یک گالیون بگیری، یک گالیون بهت اضافه شد. موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/10 18:42:15
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/10 19:05:23
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 10 شهریور 1403 02:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام به بانکدار جنتلمن گرینگوتز، جناب فلامل

به موجب این پست گابریل عزیز، باید حقوق شغل کیمیاگری بنده به میزان 25 گالیون هم واریز میشده که متاسفانه نشده. در واقع فقط 4 گالیون بابت فعالیت در سایت واریز شده. لطفا تصحیح بفرمایید.

ثروتتون روزافزون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 9 شهریور 1403 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام... خوبین؟
چیزه... میگم به من اضافه پول دادین انگار.
من توی مرداد اصلا رول ایفای نقش نداشتم. پست هایی که توی ریون زدم هم رول نبوده، نظارتی بوده فقط. من به همون حق خودم قانع ام. دو گالیونتون رو بردارین، بعدا به جرم اختلاص منو نندازین آزکابان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 9 شهریور 1403 20:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

جوزفین مونتگومری نوشته:
منم پس بیام وسط.

طبق ویرایش زیر این پست به نظر قرار بوده 41 گالیون تعلق بگیره به من، ولی شاید به علت خطای تایپی‌ای چیزی 4 گالیون ناقابل تو حسابم رویت میشه
الان.

---
بیا وسط...
احتمالا برق ها رفته بوده و نتونستیم خوب پول هارو. بشماریم. متاسفیم جوزفین با احتساب یک گالیون جایزه، 42 گالیون براتون منظور شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 9 شهریور 1403 19:53
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
منم پس بیام وسط.

طبق ویرایش زیر این پست به نظر قرار بوده 41 گالیون تعلق بگیره به من، ولی شاید به علت خطای تایپی‌ای چیزی 4 گالیون ناقابل تو حسابم رویت میشه الان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...

ارسال شده در: جمعه 9 شهریور 1403 18:47
نمایش جزئیات
آفلاین
عه من فکر کردم برای نظارت اسلیترین بوده و از ابهتم مشخصه که ارشد تالار اسلیترینم .
با تشکر فراوان بابت توضیحات شما و پیگیری‌تون.
حتما از دفعه‌ی دیگه شغل‌ها رو هم می‌نویسم.

بابت یک گالیون هم ازتون ممنونم. نه مورد دیگه‌ای نیست.
خسته نباشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids
ارسال شده در: جمعه 9 شهریور 1403 18:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دوریا بلک نوشته:
درود بر شما!

با عرض خسته نباشید فراوان خدمت شما! مرلین قوت بیشتری بهتون بده که دارین برای بانک زحمت می‌کشین.

اومدم خدمتتون عرض کنم که حقوق نظارت بنده رو واریز نکردید و علاوه بر اون زیر پستم نوشتین بهت تعلق هم نمی‌گیره.
من ناظر خوبی بودم و در لیست هم اسمم هست که بهم حقوق نظارتم تعلق می‌گیره و فکر می‌کنم یه اشتباه سیستمی پیش اومده باشه.
همینطور حقوق ترجمه و انتشار مقاله رو برام نوشتین ۸ گالیون که فکر کنم به دلیل این بوده که قبل از ویرایش لیست درآمدها بوده. (در واقع ۱۱ گالیونه.) البته میزانی که برام واریز شده فقط حقوق نظارتم رو نداره و بقیه‌ی موارد حتی ۱۱ گالیون برام واریز شده.

لطفا جایزمم بدین.

با تشکر فراوان و احترام مضاعف!

---
سلام بر تو دوریا.

شما مدیر بخش مطالب هواداران هری پاتر هستی، بعد در زیر انجمنش به نام هری پاتر به زبان فارسی اسمت به عنوان ناظر ثبت شده. منظور ما این بود که چون مدیر اون بخش هستی که حقوق نظارت اون زیر مجموعه رو نمیگیری.
و اصلا در مورد حقوق نظارت اسلیترین نبود.
هیچ راه آسونی هم برای فهمیدن اینکه شما ناظر انجمن های خصوصی هستین وجود نداره. چون مثلا اسلیترین و سایر تالارهای خصوصی به من که عضو هافلپاف خفن و سختکوش هستم، نشون داده نمیشه. راستی از این به بعد حتما شغل های خودت رو دونه دونه بنویس که بدونیم.
پس دلیل اینکه نزدیم حقوق نظارت اسلی رو براتون اینه که بانو مروپ تازه لیست حقوق ناظران رو دادن.
به زودی حقوق نظارت اسلیترین براتون واریز میشه.

در مورد حقوق ترجمه و انتشار مقاله هم که خودت میدونی و لیست درآمد ها دوباره آپدیت شده. براتون منظور میکنیم.

مورد دیگه ای نیست؟
خیلی ممنون که اومدی. یک گالیون به دلیل اینکه حقوق تون اشتباه شده بود براتون منظور میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/9 18:26:17