شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
روندا فلدبری عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
2 گالیون = پست های ایفایی!
جمعا = 2 گالیون! واریز شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:18:54 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:19:45
تام ریدل عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
دو مورد ترجمه مقاله و ارسال برای مدیر بخش ترجمه (دوریا بلک) (2 * 8 = 16 گالیون)
---
ویرایش: بانک گرینگوتز-باجه یک اسکورپیوس مالفوی عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید.
60 گالیون = نظارت اسلیترین 8 گالیون = ترجمه و انتشار مقاله 4 گالیون = پست های ایونتی 25 گالیون = حقوق شغل آواتاریاب 25 گالیون = شغل وزارتخونه
جمعا 122 گالیون، واریز شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1403/6/5 11:07:45 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 16:56:42 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/11 21:05:11 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/16 12:52:38
ثروت، قدرتی است که میتواند به انسانها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.
Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.
الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
دو مورد ترجمه مقاله و ارسال برای مدیر بخش ترجمه (دوریا بلک) (2 * 8 = 16 گالیون)
یه سری فعالیتهای مخفی هم داشتم که نمیگم، صداش بعداً در میاد
جمعاً 28 گالیون بریزید حساب پس اندازم. وام هم اگه میدید از الان اسمم رو بذارید تو لیست. فقط من ضامن ندارم، به جاش اگه وام رو ندید گرینگوتز رو با خاک یکسان میکنم.
---
ویرایش: بانک گرینگوتز-باجه یک گلرت گریندلوالد عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید.
مجموع رولها: 2 (4 گالیون) تعداد داوریها: 4 پست (12 گالیون) مقدار گالیون دریافتی: 16
---
ویرایش: بانکداری گرینگوتز-باجه دو
الستور مون عزیز باتشکر از شما بابت اعتماد به تنها بانگ جادوگران میزان گالیون های دریافتی شما در ماه مرداد به شرح زیر می باشد:
12 گالیون: داوری سه پست دوئل. 4 گالیون: رول در ایونت. 2 گالیون: رول ادامه دار در ایفای نقش. 130 گالیون: حقوق مدیر ایفای نقش.
جعما:148 گالیون به حساب شما واریز شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/6/5 18:55:18 ویرایش شده توسط هیزل استیکنی در 1403/6/6 14:18:57 ویرایش شده توسط هیزل استیکنی در 1403/7/6 18:10:27 ویرایش شده توسط هیزل استیکنی در 1403/7/6 18:12:15
Smile my dear, you're never fully dressed without one
رزالین دیگوری عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
5 رول تو ایفای نقش: 10 گالیون 1رول تو گروه خصوصی: 2 گالیون 3 رول تو ایونت محفل: 12گالیون مجموع: 24گالیون
----
ویرایش: بانک گرینگوتز-باجه یک
کوچولوی عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
بردلی عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
2 گالیون = پست های ایفایی! 2 گالیون = پست های غیرایفایی! 1 گالیون= جایزه 30 گالیون = حقوق شغل کیمیاگر
جمعا = 35 گالیون! واریز شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/5 20:12:59 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/11 21:06:57
ما چیز نداریم... لیست عمل صالحات و حسنه! دلیل خاصی هم نداره، چون مرداد ماه نبودم. مشغول گرفتن جون یه بندهخدایی بودم! کدوادلدر؟ کدولادر؟ کدودلادلدر؟ یچیزی جعفر! خیلی باهم درگیر شدیم ولی در انتها موفقیت از آن مرگ بود. چالشی بود گرفتن جونش! خوشم اومد... مثل جعفر باشید!
خلاصه اومدم بگم خیلی ارزشی نداره مادیاتی که شما فانیا ساختین برای خودتون، چیزی ندارم که بخوام لیست کنم و ارائه بدم! ولی کلی اومدم بگم منم بازی... ایکاش میشد بابت هر جونی که میگیرم بهم ازین چیزا بدین... چی بود؟ گالون؟ دبه؟ بیست لیتری؟ همین که اسمش نسبتا خوبه!
و اینکه یکی بیاد توضیح بده به چه درد منِ مرگ میخوره؟ قول میدم اسمشو خط بزنم بنویسم ته لیست. ولی چون من ADHD دارم و همیشه دنبال سرگرمیام، ممکنه برم و از ته لیست شروع کنم. اگه اومدین توضیح بدین، پذیرفتن ریسک و عواقبش با خودتون...
پ.ن: درآوردن پستها از حالت اسپم با اینکه سخته، ولی باحاله...
---
ویرایش: بانک گرینگوتز-باجه یک
مرگ عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
2 گالیون = پست های ایفایی! 50 گالیون = شغل سابق در وزارتخونه! 30 گالیون = نظارت سابق هافلپاف! 1 گالیون = جایزه!
جمعا = 83 گالیون! واریز شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/5 20:51:32 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/5 23:03:40 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/16 12:53:35 ویرایش شده توسط هیزل استیکنی در 1403/6/17 8:21:24
اسکارلت لیشام عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/5 20:44:16 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/10 19:12:09 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/10 19:15:54