wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با مدیریت هاگوارتز)
ارسال شده در: دوشنبه 6 اسفند 1403 07:48
تاریخ عضویت: 1403/11/11
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: دیروز ساعت 11:20
از: سیرک عجایب
پست‌ها: 125
رئیس مجمع ویزنگاموت، ارشد هافلپاف، رئیس کسبه دیاگون، استاد هاگوارتز
آفلاین
سلام.

بی زحمت اسم چنل منو بکنین عام و ادب، اینجوری همه گیر تره. مرسی از جناب سالازار و زحمتی که می‌کشن





صدای سالازار اسلیترین:
اسم کانال شما عوض شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/12/6 13:11:56
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1403 20:09
تاریخ عضویت: 1384/09/08
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:28
از: هاگوارتز
پست‌ها: 893
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز، استاد هاگوارتز
آفلاین
نقل قول:

بردلی نوشته:
سلام

یه سوال: این تاپیک سفر با زمان برگردان تک پستیه دیگه؟

ممنون



بردلی،

هفته گذشته به‌خاطر ماموریتی در کوچه دیاگون حضور داشتم و از آنجا که نخست‌وزیر ماگلی انگلیس هم تحت فرمان من است، متأسفانه فرصتی برای رسیدگی به وضعیت افراد حاضر در دستشویی نداشتم. از طرفی، میرتل را به‌عنوان منشی دستشویی منصوب کرده بودم، اما آن‌قدر گریه و زاری به راه انداخته بود که دانش‌آموزان شکایت‌های متعددی از او داشتند و مدعی بودند که افت روحیه‌ی شدیدی به بار آورده. در راستای حمایت از جبهه‌های فمینیستی، مجبور شدم ایشان را هم اخراج کنم. بنابراین کسی نبود که در دستشویی پاسخگو باشد و قطعا به تالار اسرار هم، به‌عنوان نواده‌ی روونا، دسترسی نداشتی. خلاصه که حسابی معطل شدی!

امیدوارم این معطلی باعث شده باشد که به توانایی‌های شخصیت فکر کنی و یک زندگی جدید و هدفمند برای خودت طراحی کنی، به‌جای این‌که سرت در گوشی ماگلی و برنامه‌های اجتماعی باشد و برای سایر دانش‌آموزان میم بفرستی. (البته اگر میم‌های گربه‌ها باشد و واقعا بامزه باشند، مدیریت هاگوارتز نه‌تنها مخالفتی ندارد، بلکه حمایت هم خواهد کرد! )

در مورد سوالت، تاپیک‌های قلعه‌ی هاگوارتز هر آن چیزی هستند که افرادی که می‌خواهند در آن پست بزنند، می‌خواهند. آزادی کامل در این انجمن وجود دارد؛ اما فراموش نکن که تمامی پست‌ها توسط شخص خودم نظارت می‌شوند و کوچک‌ترین تردیدی در آواداکداورا کردن پست‌های بی‌ارزش ندارم. بنابراین، اگر خواستی پست تکی در تاپیکی که ادامه‌دار است یا برعکس ارسال کنی، مشکلی نیست و آزاد هستی که این کار را انجام دهی. فقط کافی است که این نکته را بالای پست خودت ذکر کنی تا نفر بعدی بتواند انتخاب کند که پست تو را ادامه دهد یا سوژه‌ی قبلی را پی بگیرد.

با احترام (و تهدیدی ملایم
سالازار اسلیترین


افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: پنجشنبه 22 آذر 1403 15:12
تاریخ عضویت: 1402/11/28
تولد نقش: 1402/12/01
آخرین ورود: دیروز ساعت 19:41
از: هاگزمید
پست‌ها: 346
کیمیاگر
آفلاین
سلام

یه سوال: این تاپیک سفر با زمان برگردان تک پستیه دیگه؟

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده



پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1403 18:07
تاریخ عضویت: 1384/09/08
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:28
از: هاگوارتز
پست‌ها: 893
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز، استاد هاگوارتز
آفلاین
ساکورا عزیزم، با اینکه دو رگه هستی، اما نکات بسیار خوبی را مطرح کردی. اتفاقاً یکی از طرح‌های هیئت مدیره هم این است که از اعضای مختلف بپرسیم چه دلایلی پشت عدم فعالیت‌شان در سایت هست و چه چیزهایی باعث می‌شود که به سایت سر بزنند اما کمتر بنویسند. خب، شما پیش سالازار بزرگ آمدی و افتخار می‌کنم که با اینکه دو رگه هستی، با جرات خوبی توانستی مشکلاتی که به نظرت می‌رسید را مطرح کنی. این خودش یک قدم بزرگ است. حالا بریم ببینیم چه مطالبی مطرح کردی:

نقل قول:
سایت همون‌طوری که اطلاع پیدا کردید، حتماً تا حالا از فناوری‌های جدید عقب‌مانده و خیلی کدها قدیمی‌اند و مثل خود قلعه با ارزش اما در حال انقراض‌اند. به نظر من یکی بود یکم جمع‌و‌جورترش می‌کردیم و وقتی مثلاً کسی جوابمونو می‌داد، می‌توانستیم بفهمیم نه اینکه برگشتیم و یادمونم نیاد قبلاً کجا پیام دادیم یا اصلاً منتظر جواب بودیم، خیلی بهتر می‌شد.


در مورد مسائل فنی سایت، قطعاً حق داری و فکر نکنم کسی باشه که بخواد از زوپس حمایتی بکنه. باید زیرساخت‌های فنی سایت آپدیت بشن و امکانات قدیمی که ممکنه خیلی‌های‌شون از کار افتاده بشن، حذف و امکانات جدید بهش اضافه بشن. باید بهت این خبر خوش رو بدم که مدیران فنی سایت در حال حاضر درگیر همین مشکل هستن و ورژن جدیدی برای سایت جادوگران طراحی کردن. ولی متاسفانه به دلیل سختی کار و همچنین مشغله‌های دیگه که در این دوره زمانی برای همه وجود داره، یه مقدار سرعت تکمیل این پروژه کندتر شده. اما این اطمینان رو بهت میدم که مدیران فنی (مافلدا) در حال حاضر در حال کار روی این پروژه هستند تا زیرساخت فنی سایت رو تغییر داده و به مراتب بهبود بدن. متاسفانه هنوز نمی‌شه زمان دقیقی برای پایان رسیدن این پروژه و به اجرا دراومدنش اعلام کرد، ولی امیدواریم که تا پایان زمستان حداکثر انجام بشه، اما بازم میگم که قولی نمیشه داد.

نقل قول:
مطلب دوم این‌که من بهترین نویسنده‌های دنیا رو توی جادوگران دیدم، با جادوی تخیل بی‌نهایت. اما خب، با گذشت زمان به هر حال دغدغه‌های زیاد میان و توصیفاتمون و توانایی مشارکت کم و کمتر میشه. کاش مثل قدیما تاپیک‌هایی مثل ماجراهای مردم شهر لندن یه سری کلمه می‌گرفتیم از هم و داستان می‌ساختیم ازشون که تک‌پارتی و راحت‌تر بودن واسه کسایی که در جریان همه‌چیز نیستن و تازه‌واردترن.


مطلب دوم رو زیاد نمیتونم ازت قبول کنم. این وجهه قضیه که بالاخره تاپیک‌های ادامه‌دار با سوژه‌های قدیمی برای افراد سخت هست که توشون فعالیت کنن رو قبول می‌کنم، چون ممکنه در مورد هر فردی مثل خود من هم صدق کنه. به‌طور مثال، ممکنه در انجمنی سوژه‌ای باشه که خود من چون در جریانش نیستم، رغبتی برای فعالیت نداشته باشم. اما در عین حال، حداقل از عید به این طرف، ایونت‌های بسیار توسط شخص خودم و همچنین وزارت‌خانه و محفل برگزار شده و سوژه‌ها و تاپیک‌های جدیدی رو مطرح کردیم که خیلی‌هاشون تاپیک‌های تک‌پستی هستن. برای مثال همین الان، اگر زیر چت باکس رو نگاه کنی، تبلیغ پروژه بازسازی هاگوارتز رو می‌بینی و تو امضای من هم اعلامیه مسابقه قلعه‌هاگوارتز هست. با این حال شما در این تاپیک‌ها هم فعالیتی نداشتی، با اینکه همون خصوصیاتی که می‌خواهی رو داره، هم تک‌پستی هستن، هم سوژه جدید هستن و هم محدودیتی ندارن و می‌تونی هرچطور و هرچقدر که می‌خواهی بنویسی. به نظرم اینجور تاپیک‌ها رو بررسی بیشتری بکن، تعدادشون اونقدرا کم نیست که فکر می‌کنی. قطعاً اگر فعالیت اعضای سایت بیشتر بشه، می‌تونیم چنین پروژه‌هایی رو بیشتر هم بکنیم، ولی در حال حاضر به نظرم به اندازه کافی موقعیت‌های این‌چنین در انجمن‌های ایفای نقش وجود داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1403 13:00
تاریخ عضویت: 1402/10/04
تولد نقش: 1402/10/08
آخرین ورود: چهارشنبه 21 آبان 1404 15:51
پست‌ها: 182
آفلاین
درود جناب اسلیترین
میخوام به شخصه یکی از دلایل کمتر فعالیت کردنمو براتون بگم
سایت همون طوری که اطلاع پیدا کردین حتما تا حالا از فناوری های جدید عقب مونده و خیلی کداش قدیمی ان و مثل خود قعله با ارزش اما در حال انقراضن.

به نظر من یکی بود یکم جمع و جور ترش میکرد و وقتی مثلا کسی جوابمونو میداد میتونستیم بفهمیم نه که برگدیم و یادمونم نیاد قبلا کجا پیام دادیم یا اصلا منتظر جواب دادیم خیلی بهتر میشه.


مطلب دوم این که من بهترین نویسنده های دنیا رو توی جادوگران دیدم، با جادوی تخیل بی نهایت اما خب با گذشت زمان به هر حال دغدغه های زیاد میان و توصیفاتمون و توانایی مشارکت کم و کمتر میشه. کاش مثل قدیما تاپیکایی مثل ماجرا های مردم شهر لندن یه سری کلمه میگرفتیم از هم و داستان میساختیم ازشون که تک پارتی و راحت تر بودن واسه کسایی که در جریان همه چیز نیستن و تازه وارد ترن.

البته هست نمیگم نیست ولی ملموس تر. تاپیکای دنباله دار جذابن ولی پیدا کردن خودت توی سیل مسیر جریان واقعا سخته و زمان بره و وقتی شلوغ و تو هم باشه بدتر هم میشه.
بستر سایم که ماشالله خاک زیادی گرفته که البته مطمئنم مال طوفان شنه.

یه نکته ریز دیگه هم استیکرای قابل تحسین سایته که هیچ کجا مثلشون رو ندیدم و شاید یکی از دلایلیه که نمیخوام اینجا رو ترک کنم.
اوه و این که واسه ارسال هر عکس آپلود کنیم هم یکم دردسره و به شخصه زیاد دوستش ندارم ممنون میشم کاری کنید.


به هر حال ممنونم خوندین توضیحات این دیوونه ی خودکشی رو


احتراما
ساکورا آکاجی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ساکورا آکاجی در 1403/8/19 13:04:54
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: چهارشنبه 9 آبان 1403 17:27
تاریخ عضویت: 1402/05/17
تولد نقش: 1402/05/29
آخرین ورود: جمعه 3 مرداد 1404 00:45
پست‌ها: 176
آفلاین
با سلام بر بزرگترین مدیر هاگوارتز.

با اجازه شما سالازار اسلیترین کبیر اومدیم این تایپیکتون رو بخریم.






صدای سالازار اسلیترین:
اجازه داده می‌شود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/8/9 22:39:48
{زِندِگیــت هَمون رَنگـی میشِـہ که خودِت نَقاشـیش میکُنـے🎨🦋}


پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: یکشنبه 15 مهر 1403 14:12
تاریخ عضویت: 1403/06/09
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
درود دوباره! مکان های اهریمنی

سوژه جدید: اساتید هاگوارتز بعد از هزاران سال که هاگوارتز بنا شده، متوجه میشن هنوز قسمت هایی از هاگوارتز وجود داره که کشف نشده‌ن! اماکنی که به دلیل متروکه و ساکت بودن، محلی برای جمع شدن نیرو های تاریکی و اهریمنی شده. و همین باعث میشه جادوآموز ها مدام گم یا ناپدید بشن. بنابراین اساتید تصمیم میگیرن این مکان ها رو کشف کنند و در اعلامیه‌ای، به بچه ها گزارش بدن تا از اون اماکن فاصله بگیرن.
گروهی از بچه های گریفیندور بسیج میشن تا به اساتید کمک کنن، بنابراین تصمیم میگیرن یکی یکی از بچه های قدیمی یا سال بالایی هاگوارتز درمورد خاطراتشون در رابطه با این نوع مکان ها پرس و جو کنن و جمع اوریشون کنن.

تایید رو بدین، خودم استارت میزنم.




صدای سالازار اسلیترین:
احساس می‌کنم سوژه‌های مشابه در انجمن وجود داره ولی با این حال ازش خوشم اومد. تایید میشه و میتونی استارت رو بزنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/7/16 10:09:06
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1403 20:51
تاریخ عضویت: 1384/09/08
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:28
از: هاگوارتز
پست‌ها: 893
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز، استاد هاگوارتز
آفلاین
نقل قول:

سیگنس بلک نوشته:
درود. من تاپیک های زیادی در سرسرا پیدا می‌کنم که یا سوژه هاشون نامفهومه و قابل ادامه دادن نیست یا کلا سوژه‌ای نداره، بعضیاشونم که خیلی وقته دیگه کسی ادامه نداده. گفتم بهتره قبل از هرکاری یه پرس و جو کنم بعد انجامش بدم. آیا مشکلی نیست سوژه‌ای جدید توی این تاپیک ها باز کنیم؟ یا باید قبلی رو ادامه بدیم؟

با تشکر از زحمات شما.



درود سیگنس عزیز،

بله، اگر تاپیکی به سوژه جدید نیاز داشته باشه، قطعاً می‌تونی سوژه رو تغییر بدی. من خودم فعلاً در این ماه اول ترجیح میدم در کار گروه‌ها دخالتی نداشته باشم تا ببینم اعضا چطور با مسابقات کنار میان و خودشون سوژه‌ها رو مدیریت می‌کنن.

دو راه برای شروع یک سوژه جدید در تاپیک‌ها وجود داره:

اول، می‌تونی همین‌جا درخواستت رو مطرح کنی و من ایده و موضوع پیشنهادی‌ات رو بررسی می‌کنم و در صورت مناسب بودن، تایید می‌کنم.
دوم، می‌تونی با ارشد گروه تاپیک مورد نظر صحبت کنی و اگه اون‌ها هم موافق بودن، به‌صورت گروهی یک داستان جدید رو در تاپیک شروع کنید.

به هر حال، انعطاف لازم وجود داره و می‌خوایم که همه بتونن خلاقیتشون رو به بهترین شکل به نمایش بذارن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1403 13:59
تاریخ عضویت: 1403/06/09
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
درود. من تاپیک های زیادی در سرسرا پیدا می‌کنم که یا سوژه هاشون نامفهومه و قابل ادامه دادن نیست یا کلا سوژه‌ای نداره، بعضیاشونم که خیلی وقته دیگه کسی ادامه نداده. گفتم بهتره قبل از هرکاری یه پرس و جو کنم بعد انجامش بدم. آیا مشکلی نیست سوژه‌ای جدید توی این تاپیک ها باز کنیم؟ یا باید قبلی رو ادامه بدیم؟

با تشکر از زحمات شما.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1403 02:06
تاریخ عضویت: 1403/05/28
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: شنبه 13 بهمن 1403 11:50
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پست‌ها: 124
آفلاین
درود بر سالازار اسلیترین

به نظرم همینکه مرگ به شما درود فرستاده میتونه تا سالها شمارو مفتخر و خوشحال کنه. یا شایدم نکنه. به هرحال هرکسی دوست نداره مرگ دور و برش باشه! اما مسئله‌ای هست که من تازه متوجهش شدم و گفتم بهتره بهش رسیدگی کنین!

تا قبل از این پست شما، تعداد پست های هافلپاف در سرسرا به این شرح بوده:

پست شماره یک نوشته شده توسط تام ریدل در تاپیک نشست اسلیترین
پست شماره دو نوشته شده توسط تام ریدل در تاپیک حمام عمومی هافلپاف
پست شماره سه نوشته شده توسط رزالین دیگوری در تاپیک حمام عمومی هافلپاف
پست شماره چهار نوشته شده توسط رزالین دیگوری در تاپیک کتابخانه مکانیزم گریفیندور

یعنی دو پست در تاپیک های گروه خود و دو پست در تاپیک های گروه های دیگه که جمعا 6 امتیاز میشه! اما در پست شما 4 امتیاز لحاظ شده و امتیاز پست شماره چهار خانم دیگوری محسوب نشده. اینو به ما برش گردونین!

پ.ن: سالازار اگه انقد پیری فشار میاره بگو دست به داس شم. تعارف نکن!



صدای سالازار اسلیترین:
امتیاز جاافتاده طی ویرایش به گروه هافلپاف اضافه شد و در لیست فعالیت‌های رزالین نیز به‌روز رسانی گردید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1403/7/11 20:22:20
MAYBE YOU ARE NEXT

تصویر تغییر اندازه داده شده
تصویر تغییر اندازه داده شده
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟