پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
ارسال شده در: شنبه 19 آبان 1403 18:07
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 00:28
از: هاگوارتز
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجونساز، استاد هاگوارتز
ساکورا عزیزم، با اینکه دو رگه هستی، اما نکات بسیار خوبی را مطرح کردی. اتفاقاً یکی از طرحهای هیئت مدیره هم این است که از اعضای مختلف بپرسیم چه دلایلی پشت عدم فعالیتشان در سایت هست و چه چیزهایی باعث میشود که به سایت سر بزنند اما کمتر بنویسند. خب، شما پیش سالازار بزرگ آمدی و افتخار میکنم که با اینکه دو رگه هستی، با جرات خوبی توانستی مشکلاتی که به نظرت میرسید را مطرح کنی. این خودش یک قدم بزرگ است. حالا بریم ببینیم چه مطالبی مطرح کردی:
نقل قول:
سایت همونطوری که اطلاع پیدا کردید، حتماً تا حالا از فناوریهای جدید عقبمانده و خیلی کدها قدیمیاند و مثل خود قلعه با ارزش اما در حال انقراضاند. به نظر من یکی بود یکم جمعوجورترش میکردیم و وقتی مثلاً کسی جوابمونو میداد، میتوانستیم بفهمیم نه اینکه برگشتیم و یادمونم نیاد قبلاً کجا پیام دادیم یا اصلاً منتظر جواب بودیم، خیلی بهتر میشد.
در مورد مسائل فنی سایت، قطعاً حق داری و فکر نکنم کسی باشه که بخواد از زوپس حمایتی بکنه. باید زیرساختهای فنی سایت آپدیت بشن و امکانات قدیمی که ممکنه خیلیهایشون از کار افتاده بشن، حذف و امکانات جدید بهش اضافه بشن. باید بهت این خبر خوش رو بدم که مدیران فنی سایت در حال حاضر درگیر همین مشکل هستن و ورژن جدیدی برای سایت جادوگران طراحی کردن. ولی متاسفانه به دلیل سختی کار و همچنین مشغلههای دیگه که در این دوره زمانی برای همه وجود داره، یه مقدار سرعت تکمیل این پروژه کندتر شده. اما این اطمینان رو بهت میدم که مدیران فنی (مافلدا) در حال حاضر در حال کار روی این پروژه هستند تا زیرساخت فنی سایت رو تغییر داده و به مراتب بهبود بدن. متاسفانه هنوز نمیشه زمان دقیقی برای پایان رسیدن این پروژه و به اجرا دراومدنش اعلام کرد، ولی امیدواریم که تا پایان زمستان حداکثر انجام بشه، اما بازم میگم که قولی نمیشه داد.
نقل قول:
مطلب دوم اینکه من بهترین نویسندههای دنیا رو توی جادوگران دیدم، با جادوی تخیل بینهایت. اما خب، با گذشت زمان به هر حال دغدغههای زیاد میان و توصیفاتمون و توانایی مشارکت کم و کمتر میشه. کاش مثل قدیما تاپیکهایی مثل ماجراهای مردم شهر لندن یه سری کلمه میگرفتیم از هم و داستان میساختیم ازشون که تکپارتی و راحتتر بودن واسه کسایی که در جریان همهچیز نیستن و تازهواردترن.
مطلب دوم رو زیاد نمیتونم ازت قبول کنم. این وجهه قضیه که بالاخره تاپیکهای ادامهدار با سوژههای قدیمی برای افراد سخت هست که توشون فعالیت کنن رو قبول میکنم، چون ممکنه در مورد هر فردی مثل خود من هم صدق کنه. بهطور مثال، ممکنه در انجمنی سوژهای باشه که خود من چون در جریانش نیستم، رغبتی برای فعالیت نداشته باشم. اما در عین حال، حداقل از عید به این طرف، ایونتهای بسیار توسط شخص خودم و همچنین وزارتخانه و محفل برگزار شده و سوژهها و تاپیکهای جدیدی رو مطرح کردیم که خیلیهاشون تاپیکهای تکپستی هستن. برای مثال همین الان، اگر زیر چت باکس رو نگاه کنی، تبلیغ پروژه بازسازی هاگوارتز رو میبینی و تو امضای من هم اعلامیه مسابقه قلعههاگوارتز هست. با این حال شما در این تاپیکها هم فعالیتی نداشتی، با اینکه همون خصوصیاتی که میخواهی رو داره، هم تکپستی هستن، هم سوژه جدید هستن و هم محدودیتی ندارن و میتونی هرچطور و هرچقدر که میخواهی بنویسی. به نظرم اینجور تاپیکها رو بررسی بیشتری بکن، تعدادشون اونقدرا کم نیست که فکر میکنی. قطعاً اگر فعالیت اعضای سایت بیشتر بشه، میتونیم چنین پروژههایی رو بیشتر هم بکنیم، ولی در حال حاضر به نظرم به اندازه کافی موقعیتهای اینچنین در انجمنهای ایفای نقش وجود داره.
Read to Awaken. Eat to Endure. Train to Dominate