هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با سالازار اسلیترین)
پیام زده شده در: ۱۸:۰۷:۳۶ شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۲۱:۱۵:۵۲
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 485
آفلاین
ساکورا عزیزم، با اینکه دو رگه هستی، اما نکات بسیار خوبی را مطرح کردی. اتفاقاً یکی از طرح‌های هیئت مدیره هم این است که از اعضای مختلف بپرسیم چه دلایلی پشت عدم فعالیت‌شان در سایت هست و چه چیزهایی باعث می‌شود که به سایت سر بزنند اما کمتر بنویسند. خب، شما پیش سالازار بزرگ آمدی و افتخار می‌کنم که با اینکه دو رگه هستی، با جرات خوبی توانستی مشکلاتی که به نظرت می‌رسید را مطرح کنی. این خودش یک قدم بزرگ است. حالا بریم ببینیم چه مطالبی مطرح کردی:

نقل قول:
سایت همون‌طوری که اطلاع پیدا کردید، حتماً تا حالا از فناوری‌های جدید عقب‌مانده و خیلی کدها قدیمی‌اند و مثل خود قلعه با ارزش اما در حال انقراض‌اند. به نظر من یکی بود یکم جمع‌و‌جورترش می‌کردیم و وقتی مثلاً کسی جوابمونو می‌داد، می‌توانستیم بفهمیم نه اینکه برگشتیم و یادمونم نیاد قبلاً کجا پیام دادیم یا اصلاً منتظر جواب بودیم، خیلی بهتر می‌شد.

در مورد مسائل فنی سایت، قطعاً حق داری و فکر نکنم کسی باشه که بخواد از زوپس حمایتی بکنه. باید زیرساخت‌های فنی سایت آپدیت بشن و امکانات قدیمی که ممکنه خیلی‌های‌شون از کار افتاده بشن، حذف و امکانات جدید بهش اضافه بشن. باید بهت این خبر خوش رو بدم که مدیران فنی سایت در حال حاضر درگیر همین مشکل هستن و ورژن جدیدی برای سایت جادوگران طراحی کردن. ولی متاسفانه به دلیل سختی کار و همچنین مشغله‌های دیگه که در این دوره زمانی برای همه وجود داره، یه مقدار سرعت تکمیل این پروژه کندتر شده. اما این اطمینان رو بهت میدم که مدیران فنی (مافلدا) در حال حاضر در حال کار روی این پروژه هستند تا زیرساخت فنی سایت رو تغییر داده و به مراتب بهبود بدن. متاسفانه هنوز نمی‌شه زمان دقیقی برای پایان رسیدن این پروژه و به اجرا دراومدنش اعلام کرد، ولی امیدواریم که تا پایان زمستان حداکثر انجام بشه، اما بازم میگم که قولی نمیشه داد.

نقل قول:
مطلب دوم این‌که من بهترین نویسنده‌های دنیا رو توی جادوگران دیدم، با جادوی تخیل بی‌نهایت. اما خب، با گذشت زمان به هر حال دغدغه‌های زیاد میان و توصیفاتمون و توانایی مشارکت کم و کمتر میشه. کاش مثل قدیما تاپیک‌هایی مثل ماجراهای مردم شهر لندن یه سری کلمه می‌گرفتیم از هم و داستان می‌ساختیم ازشون که تک‌پارتی و راحت‌تر بودن واسه کسایی که در جریان همه‌چیز نیستن و تازه‌واردترن.

مطلب دوم رو زیاد نمیتونم ازت قبول کنم. این وجهه قضیه که بالاخره تاپیک‌های ادامه‌دار با سوژه‌های قدیمی برای افراد سخت هست که توشون فعالیت کنن رو قبول می‌کنم، چون ممکنه در مورد هر فردی مثل خود من هم صدق کنه. به‌طور مثال، ممکنه در انجمنی سوژه‌ای باشه که خود من چون در جریانش نیستم، رغبتی برای فعالیت نداشته باشم. اما در عین حال، حداقل از عید به این طرف، ایونت‌های بسیار توسط شخص خودم و همچنین وزارت‌خانه و محفل برگزار شده و سوژه‌ها و تاپیک‌های جدیدی رو مطرح کردیم که خیلی‌هاشون تاپیک‌های تک‌پستی هستن. برای مثال همین الان، اگر زیر چت باکس رو نگاه کنی، تبلیغ پروژه بازسازی هاگوارتز رو می‌بینی و تو امضای من هم اعلامیه مسابقه قلعه‌هاگوارتز هست. با این حال شما در این تاپیک‌ها هم فعالیتی نداشتی، با اینکه همون خصوصیاتی که می‌خواهی رو داره، هم تک‌پستی هستن، هم سوژه جدید هستن و هم محدودیتی ندارن و می‌تونی هرچطور و هرچقدر که می‌خواهی بنویسی. به نظرم اینجور تاپیک‌ها رو بررسی بیشتری بکن، تعدادشون اونقدرا کم نیست که فکر می‌کنی. قطعاً اگر فعالیت اعضای سایت بیشتر بشه، می‌تونیم چنین پروژه‌هایی رو بیشتر هم بکنیم، ولی در حال حاضر به نظرم به اندازه کافی موقعیت‌های این‌چنین در انجمن‌های ایفای نقش وجود داره.

پیام زده شده در: ۱۳:۰۰:۴۹ شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳

گریفیندور

ساکورا آکاجی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۲۰:۵۲ دوشنبه ۴ دی ۱۴۰۲
آخرین ورود:
امروز ۲۲:۱۴:۵۷
گروه:
گریفیندور
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
پیام: 144
آفلاین
درود جناب اسلیترین
میخوام به شخصه یکی از دلایل کمتر فعالیت کردنمو براتون بگم
سایت همون طوری که اطلاع پیدا کردین حتما تا حالا از فناوری های جدید عقب مونده و خیلی کداش قدیمی ان و مثل خود قعله با ارزش اما در حال انقراضن.

به نظر من یکی بود یکم جمع و جور ترش میکرد و وقتی مثلا کسی جوابمونو میداد میتونستیم بفهمیم نه که برگدیم و یادمونم نیاد قبلا کجا پیام دادیم یا اصلا منتظر جواب دادیم خیلی بهتر میشه.

مطلب دوم این که من بهترین نویسنده های دنیا رو توی جادوگران دیدم، با جادوی تخیل بی نهایت اما خب با گذشت زمان به هر حال دغدغه های زیاد میان و توصیفاتمون و توانایی مشارکت کم و کمتر میشه. کاش مثل قدیما تاپیکایی مثل ماجرا های مردم شهر لندن یه سری کلمه میگرفتیم از هم و داستان میساختیم ازشون که تک پارتی و راحت تر بودن واسه کسایی که در جریان همه چیز نیستن و تازه وارد ترن.

البته هست نمیگم نیست ولی ملموس تر. تاپیکای دنباله دار جذابن ولی پیدا کردن خودت توی سیل مسیر جریان واقعا سخته و زمان بره و وقتی شلوغ و تو هم باشه بدتر هم میشه.
بستر سایم که ماشالله خاک زیادی گرفته که البته مطمئنم مال طوفان شنه.

یه نکته ریز دیگه هم استیکرای قابل تحسین سایته که هیچ کجا مثلشون رو ندیدم و شاید یکی از دلایلیه که نمیخوام اینجا رو ترک کنم.
اوه و این که واسه ارسال هر عکس آپلود کنیم هم یکم دردسره و به شخصه زیاد دوستش ندارم ممنون میشم کاری کنید.

به هر حال ممنونم خوندین توضیحات این دیوونه ی خودکشی رو

احتراما
ساکورا آکاجی

ویرایش شده توسط ساکورا آکاجی در تاریخ ۱۴۰۳/۸/۱۹ ۱۳:۰۴:۵۴

It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww

پیام زده شده در: ۱۷:۲۷:۱۸ چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳

ریونکلاو، مرگخواران

هیزل استیکنی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۹ سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۱۹:۰۷:۴۳
گروه:
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
بانکدار گرینگوتز
پیام: 152
آفلاین
با سلام بر بزرگترین مدیر هاگوارتز.

با اجازه شما سالازار اسلیترین کبیر اومدیم این تایپیکتون رو بخریم.

صدای سالازار اسلیترین:
اجازه داده می‌شود!

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۸/۹ ۲۲:۳۹:۴۸

تصویر کوچک شده

{زِندِگیــت هَمون رَنگـی میشِـہ که خودِت نَقاشـیش میکُنـے🎨🦋}

پیام زده شده در: ۱۴:۱۲:۲۷ یکشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیگنس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۲:۴۴ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۹:۴۸:۲۱
از خواستگاه شرارت
گروه:
اسلیترین
مرگخوار
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 111
آفلاین
درود دوباره! مکان های اهریمنی

سوژه جدید: اساتید هاگوارتز بعد از هزاران سال که هاگوارتز بنا شده، متوجه میشن هنوز قسمت هایی از هاگوارتز وجود داره که کشف نشده‌ن! اماکنی که به دلیل متروکه و ساکت بودن، محلی برای جمع شدن نیرو های تاریکی و اهریمنی شده. و همین باعث میشه جادوآموز ها مدام گم یا ناپدید بشن. بنابراین اساتید تصمیم میگیرن این مکان ها رو کشف کنند و در اعلامیه‌ای، به بچه ها گزارش بدن تا از اون اماکن فاصله بگیرن.
گروهی از بچه های گریفیندور بسیج میشن تا به اساتید کمک کنن، بنابراین تصمیم میگیرن یکی یکی از بچه های قدیمی یا سال بالایی هاگوارتز درمورد خاطراتشون در رابطه با این نوع مکان ها پرس و جو کنن و جمع اوریشون کنن.

تایید رو بدین، خودم استارت میزنم.

صدای سالازار اسلیترین:
احساس می‌کنم سوژه‌های مشابه در انجمن وجود داره ولی با این حال ازش خوشم اومد. تایید میشه و میتونی استارت رو بزنی

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ ۱۰:۰۹:۰۶

Let the game begin

تصویر کوچک شده
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲۰:۵۱:۳۴ چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
نقل قول:

سیگنس بلک نوشته:
درود. من تاپیک های زیادی در سرسرا پیدا می‌کنم که یا سوژه هاشون نامفهومه و قابل ادامه دادن نیست یا کلا سوژه‌ای نداره، بعضیاشونم که خیلی وقته دیگه کسی ادامه نداده. گفتم بهتره قبل از هرکاری یه پرس و جو کنم بعد انجامش بدم. آیا مشکلی نیست سوژه‌ای جدید توی این تاپیک ها باز کنیم؟ یا باید قبلی رو ادامه بدیم؟

با تشکر از زحمات شما.

درود سیگنس عزیز،

بله، اگر تاپیکی به سوژه جدید نیاز داشته باشه، قطعاً می‌تونی سوژه رو تغییر بدی. من خودم فعلاً در این ماه اول ترجیح میدم در کار گروه‌ها دخالتی نداشته باشم تا ببینم اعضا چطور با مسابقات کنار میان و خودشون سوژه‌ها رو مدیریت می‌کنن.

دو راه برای شروع یک سوژه جدید در تاپیک‌ها وجود داره:

اول، می‌تونی همین‌جا درخواستت رو مطرح کنی و من ایده و موضوع پیشنهادی‌ات رو بررسی می‌کنم و در صورت مناسب بودن، تایید می‌کنم.
دوم، می‌تونی با ارشد گروه تاپیک مورد نظر صحبت کنی و اگه اون‌ها هم موافق بودن، به‌صورت گروهی یک داستان جدید رو در تاپیک شروع کنید.

به هر حال، انعطاف لازم وجود داره و می‌خوایم که همه بتونن خلاقیتشون رو به بهترین شکل به نمایش بذارن!

پیام زده شده در: ۱۳:۵۹:۲۴ چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیگنس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۲:۴۴ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۹:۴۸:۲۱
از خواستگاه شرارت
گروه:
اسلیترین
مرگخوار
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 111
آفلاین
درود. من تاپیک های زیادی در سرسرا پیدا می‌کنم که یا سوژه هاشون نامفهومه و قابل ادامه دادن نیست یا کلا سوژه‌ای نداره، بعضیاشونم که خیلی وقته دیگه کسی ادامه نداده. گفتم بهتره قبل از هرکاری یه پرس و جو کنم بعد انجامش بدم. آیا مشکلی نیست سوژه‌ای جدید توی این تاپیک ها باز کنیم؟ یا باید قبلی رو ادامه بدیم؟

با تشکر از زحمات شما.

Let the game begin

تصویر کوچک شده
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲:۰۶:۲۷ چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳

هافلپاف، مرگخواران

مرگ

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۲۷:۴۴ یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۲۳:۰۴:۲۹
از کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
هافلپاف
جـادوگـر
شـاغـل
مرگخوار
پیام: 66
آفلاین
درود بر سالازار اسلیترین

به نظرم همینکه مرگ به شما درود فرستاده میتونه تا سالها شمارو مفتخر و خوشحال کنه. یا شایدم نکنه. به هرحال هرکسی دوست نداره مرگ دور و برش باشه! اما مسئله‌ای هست که من تازه متوجهش شدم و گفتم بهتره بهش رسیدگی کنین!

تا قبل از این پست شما، تعداد پست های هافلپاف در سرسرا به این شرح بوده:

پست شماره یک نوشته شده توسط تام ریدل در تاپیک نشست اسلیترین
پست شماره دو نوشته شده توسط تام ریدل در تاپیک حمام عمومی هافلپاف
پست شماره سه نوشته شده توسط رزالین دیگوری در تاپیک حمام عمومی هافلپاف
پست شماره چهار نوشته شده توسط رزالین دیگوری در تاپیک کتابخانه مکانیزم گریفیندور

یعنی دو پست در تاپیک های گروه خود و دو پست در تاپیک های گروه های دیگه که جمعا 6 امتیاز میشه! اما در پست شما 4 امتیاز لحاظ شده و امتیاز پست شماره چهار خانم دیگوری محسوب نشده. اینو به ما برش گردونین!

پ.ن: سالازار اگه انقد پیری فشار میاره بگو دست به داس شم. تعارف نکن!

صدای سالازار اسلیترین:
امتیاز جاافتاده طی ویرایش به گروه هافلپاف اضافه شد و در لیست فعالیت‌های رزالین نیز به‌روز رسانی گردید.

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۱ ۲۰:۲۲:۲۰

MAYBE YOU ARE NEXT

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۵:۱۴:۴۲ جمعه ۶ مهر ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

ترزا مک‌کینز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۱:۱۳ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۲۲:۲۷:۱۰
از درون کتاب ها 📚
گروه:
گریفیندور
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
شـاغـل
پیام: 107
آفلاین
سلام جناب اسلیتیرین!

من یک رول هم توی بخش کتابخانه مکانیزم گریفیندور زدم که توی امتیازات محاسبه نکرده بودینش!

اگه میشه لطفا امتیازش رو برامون حساب کنین!

صدای سالازار اسلیترین:
امتیاز جاافتاده طی ویرایش به گروه گریفیندور اضافه شد و در لیست فعالیت‌های شما به‌روز رسانی گردید.

ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۶ ۱۵:۲۹:۰۲

تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

Evarything is possible

پیام زده شده در: ۱۲:۳۹:۵۸ سه شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳

رزالین دیگوری

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۴۶:۴۲ دوشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۷:۰۴:۱۵ پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳
از وسایل گلدوزیم و گلام فاصله بگیر.
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 107
آفلاین
من بابت حماقتم متأسفم جناب سالازار...
با کمی گشت زدن تو سایت، فهمیدم چنین تاپیک دیر یا زود تغییر جهت می‌ده. مثل تاپیک های مشابه.
متأسفم که بیهوده تاپیک رو شلوغ کردم. اگه صلاح می‌دونین می‌تونین تمام پستهایی که تو این تاپیک زدم رو پاک کنین.

اگر تمام جهان نیز تو را گناهکار بدانند، تا زمانی که وجدان خودت تأییدت کند، تو بدون دوست نمی مانی.
جین ایر

پیام زده شده در: ۱۷:۲۲:۲۳ دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
رزالین دیگوری عزیز،

پست شما اطلاعات کافی در مورد ایده‌هایتان برای این تاپیک جدید را به من نداده است. نحوه درست درخواست ایجاد تاپیک جدید را نیاز است که به شما آموزش دهم.

در مرحله اول، یکی از مهم‌ترین مسائلی که برای ناظران باید مشخص کنید، نام تاپیک پیشنهادی شما است. در دو پستی که ارسال کرده‌اید، من هنوز متوجه نشده‌ام که چه نامی انتخاب کرده‌اید. عنوان تاپیک بسیار مهم است چرا که می‌تواند به ناظران کمک کند تا در مورد هویت و کلیت تاپیک شما اطلاعات دقیق‌تری کسب کنند.

نقل قول:
راستشو بخواین با دیدن تاپیکهایی مثل هافلاویز یا ملاقات های کنار دریاچه این ایده به سرم زد. حس می کنم جای خالی چنین تاپیکی خیلی حس می شه. راستش به نظرم دنباله دار اباشه بهتره.

در مرحله دوم، باید ثابت کنید که چرا ایده تاپیک جدید شما متفاوت از تاپیک‌های موجود است و چگونه تاپیک‌های موجود محدودیت‌هایی در داستان‌نویسی ایجاد کرده‌اند که با ایجاد تاپیک جدید این محدودیت‌ها برطرف می‌شوند. در درخواست شما، نه تنها در مورد چنین نیازی صحبت نشده است، بلکه با مثال‌زدن تاپیک‌های مشابه، بیشتر ثابت کرده‌اید که تاپیک‌های مشابه وجود دارند و در واقع نیازی به این تاپیک نیست.

در مرحله سوم، اگر درخواست ایجاد تاپیک ادامه‌دار دارید، باید داستان اولیه و موضوع اصلی این تاپیک را نیز معرفی کنید. قطعاً هر تاپیکی موضوعات مختلفی در طول زمان خواهد داشت و شما به عنوان ایده‌پرداز تاپیک مسئول تمامی موضوعات نیستید، ولی موضوع اولیه که در اولین پست شما قرار می‌گیرد را باید حتماً برای ناظران توضیح دهید. این پست اول از چندین نظر بسیار مهم است؛ اولاً که فعالیت بلافاصله در تاپیک را تضمین می‌کند و این بدین معناست که تاپیکی که شما به تازگی ایجاد کرده‌اید، در همان هفته‌های اول، پست‌هایی در ادامه داستان شما ارسال شود تا تاپیک رونق بگیرد. دوماً، این پست اول تا ابد احتمالاً مورد مطالعه نویسندگان سایت قرار می‌گیرد، حتی اگر هزار صفحه پست در تاپیک ارسال شود، برای فهمیدن کلیت و اهداف تاپیک، نویسندگان و کاربران سایت معمولاً پست اول را حتماً مطالعه می‌کنند تا درک کلی از تاپیک به دست آورند.

من مخالفتی به طور کلی با ایجاد تاپیک جدید ندارم و اتفاقاً استقبال می‌کنم که مانع خلاقیت شما نشویم. لطفاً در پست بعدی‌تان در اینجا، به طور کامل در مورد این سه مرحله ذکر شده توضیح دهید و پس از بررسی، اجازه ایجاد تاپیک به شما داده خواهد شد.

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.