هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: پيام امروز
پیام زده شده در: ۲۰:۲۱:۳۲ دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۲۳:۳۹
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 357
آفلاین

تصویر کوچک شدهتصویر کوچک شده
----------------------->>>>>>>>>>>>>>>>

یکی از گنگسترهای تحت تعقیب، تغییر جنسیت داده است!

----------------------->>>>>>>>>>>>>>>>

طبق آخرین اخبار به دست رسیده، «رزالین دیگوری» با کمک یکی از بهترین متخصصان زیبایی، تغییر هویت و جنسیت داده است و اکنون با نام «ریگولوس بلک» شناخته می‌شود. وزارت سحر و جادو امیدوار است که سایر اعضای باند مردمان خورشید همچنان به هویت و جنسیت سابق خود باقی بمانند تا شناسایی و دستگیری این خلافکاران بیش از این میزان سخت و ناممکن نشود. خوشبختانه پزشکی که به رزالین دیگوری جهت تغییر هویت و جنسیت کمک کرده بود اکنون دستگیر شده و ضمن ابزار پشیمانی و ندامت، تمامی اطلاعات خود را با وزارتخانه در میان گذاشته است.

پیش از این، پزشک مذکور اشخاص شاخص دیگری را عمل جراحی کرده بود که سبب شده بود شهرت قابل توجهی بدست آورد. برخی سبلریتی‌های جالیوودی از دستگیری این پزشک ابزار نگرانی کرده‌اند و اکنون دغدغه یافتن پزشک معتمد دیگری را دارند. متاسفانه وزارت سحر و جادو به ما اجازه انتشار تصویر و هویت این پزشک را نداده است اما گمان زده می‌شود که این پزشک شباهت قابل توجهی با لرد سیاه داشته باشد.

وزارت سحر و جادو مدعی است اکنون از هر زمان به دستگیری گنگسترهای مردمان خورشید نزدیک تر شده است.

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۷:۴۰:۴۷ یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳

گریفیندور، وزارت سحر و جادو، محفل ققنوس

سیریوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۳۹ پنجشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۸
آخرین ورود:
امروز ۱۴:۲۳:۳۹
از خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
گروه:
جادوآموخته هاگوارتز
محفل ققنوس
گریفیندور
شـاغـل
مشاور دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 357
آفلاین
تصویر کوچک شده

وزارت سحر و جادو: جستجو برای دستگیری گنگسترها همچنان ادامه دارد!

وزیر پانمدی، در بیانیه‌ای گروه مرسوم به مردمان خورشید را خطرناک اعلام کرد. از آن زمان تاکنون تمام نیروهای رسمی وزارتخانه و همچنین نیروهای خودجوش مردمی درحال جستجو و پیدا کردن نشانی از اعضای این باند می‌باشند. خوشبختانه امروز یکی از اعضای این گروه به نام «مری پاپینز» دستگیر شده و تحت بازجویی قرار گرفته است. بازجویی از این شخص مقداری دشوار بوده چراکه تنها به صورت موسیقیایی و با ریتم های خاصی قادر به پاسخگویی بازجویان وزارتخانه می‌باشد.

سرکرده این گروه مقلب به زاخار اصلی، آخرین بار در نزدیکی پاتیل درزدار در لندن دیده شده است. طبق یافته‌ها زاخاریاس اسمیت به دنبال دکتر زیبایی و متخصص جعل اسناد می‌گشته تا با تغییر چهره و با هویتی جدید، تمام اعضای خود را به سمت آمریکا فراری دهد. وزارت سحر و جادو اعلام داشته تمام مرزهای جارویی در آسمان را رصد می‌کند و همچنین تمامی پزشک‌های زیبایی جادویی و غیرجادویی تحت نظر می‌باشند.

اکنون بنظر می‌رسد که این پایان راه برای گنگسترهای مردمان خورشید باشد و هواداران کوییدیچ امیدوار هستند تا گالیون های فدراسیون و خودشان به جیب‌شان دوباره بازگردد. هری پاتر نیز در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که به خون این افراد تشنه است و هرکجا آن‌ها را ببیند سایه‌شان را با تیر می‌زند. وی در مصاحبه خود رسما اعلام کرده بود: «از مادر زایید نشده کسی که سر هری کلاه بزاره».

حالا باید منتظر ماند و دید سرانجام این تعقیب و گریز در خلال مسابقات لیگالیون کوییدیچ چه خواهد بود. آیا مردمان خورشید، از چنگ قانون فرار خواهند کرد و دولت دستش از قانون گریزان کوتاه خواهد ماند؟ برخورد دولت دوستی و دوپامین با این خلافکاران به هنگام دستگیری چگونه خواهد بود؟ پیام امروز را دنبال کنید...

تصویر کوچک شده

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

پیام زده شده در: ۱۹:۴۵ چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
امروز ۱۱:۵۳:۰۹
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 539
آفلاین
طرفداری از تیم پیامبران مرگ

خبر ویژه از کوچه دیاگون: جنگ برای حداقل ۴ روز دیگر ادامه خواهد داشت!

به گزارش خبرنگار ما از مرکز حوادث کوچه دیاگون، پس از روزهایی پر از هیجان، درگیری‌ها و روایت‌های عاطفی و نفس‌گیر، خبر رسیده است که نبرد بزرگ در دیاگون برای حداقل ۴ روز دیگر ادامه خواهد داشت. این تصمیم از سوی رهبران مقاومت جادوگران گرفته شده و دلایل قابل‌توجهی پشت این تمدید قرار دارد.

گزارش‌های میدانی نشان می‌دهند که یکی از دلایل اصلی تمدید این درگیری‌ها، ماجراهای پیچیده و پرتعلیق است که هنوز به نتیجه نرسیده‌اند. گفته می‌شود مغازه الیواندر به نقطه‌ای کلیدی در روایت نبرد تبدیل شده است، جایی که تصمیمات مهمی گرفته می‌شود و چالش‌های بزرگ پیش روی جادوگران قرار دارد. از شور و اشتیاق دوریا بلک برای بازسازی جادوگری گرفته تا فداکاری‌های تام ریدل، همه و همه نشان می‌دهد که این ماجرا هنوز در مرحله اوج خود قرار دارد و نمی‌توان به این زودی انتظار یک پایان را داشت.

دلیل دیگر تمدید جنگ، تغییر وضعیت میدان نبرد است. پس از کشف اطلاعاتی درباره کلینیک مرموز ماگل‌ها، مشخص شده که این مکان ممکن است محلی برای انجام آزمایش‌های خطرناک بر روی جادوگران اسیر باشد. همین موضوع باعث شده است که جادوگران مقاومت، از جمله سالازار اسلیترین، تمرکز خود را به آزادسازی اسرا و کشف اهداف این کلینیک معطوف کنند. این تغییر اولویت‌ها و استراتژی‌ها نیازمند زمان بیشتری است تا برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام شود و نیروها بتوانند خود را برای مقابله با ارتش ماگل‌ها آماده کنند. به گفته کارشناسان، این تصمیم نه تنها ضروری، بلکه حیاتی است، چرا که هرگونه تعلل می‌تواند عواقب فاجعه‌باری برای جامعه جادوگری به همراه داشته باشد.

از سوی دیگر، رقابت میان دو جبهه مقاومت جادوگران و حامیان ایفای نقش همچنان ادامه دارد. جدیدترین آمار امتیازات:

ارتش سالازار: ۵۴ امتیاز
تیم ایفای نقش: ۳۴ امتیاز

با وجود تمام این تغییرات، خبرنگار ما توصیه می‌کند که علاقه‌مندان به این جنگ فراموش نکنند که ماجرای مغازه ویزلی‌ها هنوز در مرکز توجه قرار دارد. روایت پرهیجان این مغازه، که با صحنه‌هایی احساسی و جذاب همراه است، همچنان ادامه دارد و می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در نتیجه‌ی نهایی داشته باشد. منتظر خبرهای جدید باشید، چرا که آینده کوچه دیاگون هنوز به قلم جادوگران نوشته نشده است.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۳:۴۷ سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیگنس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۲ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۸:۳۸:۵۶
از خاستگاه شرارت
گروه:
اسلیترین
مرگخوار
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 131
آفلاین

به طرفداری از هاری گراس

من شکست خوردم! احساس می‌کنم دارم تا سر حد مرگ می‌سوزم و از اینکه حتی نمی‌توانم عباراتی ساده مثلِ ″درد دارم″ را هم بر زبان بیاورم، رنج می‌کشم. نباید این بدیمنی جهنمی بی همتا و منحصر به فرد در تاریخ بی حد و مرز بشر را دست کم گرفت. نظمی که تمام مدت با چنگ و دندان حفظش کرده بودم، مقابل چشمانم از بین می‌رود. ای بشر، مگر چقدر می‌توانی ظالم باشی؟

کوهی از جنازه مقابلم جمع شده. آن لوله های تفنگ کار خودشان را کرده‌اند. متاسفم که نتوانستم نجاتتان دهم...دنیا بدجوری درهم و برهم است. آیا این واقعا به این معنا نیست که چاره‌ای جز خودکشی ندارم؟ با وجود اینکه مطمئنم با خودکشی به زندگی‌ام پایان می‌دهم، درحال حاضر بیشتر از مردگان رنج می‌کشم.

صدای توپ و تفنگ قطع نمی‌شود. صدایشان گویی فریاد می‌زند و اعتماد به نفس دروغینشان را اعلام می‌کند. اگر واقعا اعتماد به نفسش را داشتند، دست به قتل دیگران نمی‌زدند. آنها از ما می‌ترسند. چه کرده‌ایم جز پنهان شدن در سایه ها؟ چه کرده‌ایم جز خالی کردنِ میدان برای زندگی بهترشان؟ مجبورم خودم را با نوشتن خالی کنم، چون نمی‌توانم هیچکدام از اینها را به زبان بیاورم. نمی‌توانم بگویم چقدر از منطق مضحکشان بدم می‌آید. به هرحال، انسان باید تظاهر کند تا زنده بماند.

نمی‌توانم فریاد بزنم، پس می‌نویسم برای تمام بچه های بی‌گناهی که جسم بی روحشان زیر پوتین های سربازان له شد. می‌نویسم برای گروه گروه ساحره هایی که در میدانِ باشکوه دیاگون... یا شاید بهتر است بگویم میدانِ سابقاً باشکوهِ دیاگون به آتش کشیده شدند. می‌نویسم از زندانیانی که برای زنده ماندن، مجبور به سکوت و اطاعت از زورگویان شده‌اند. انسانیت دروغ است! حتی اگر دروغ نباشد، به طور حتم آنها انسانیتشان را از دست داده‌اند.

- بلند شو.

یک کفش ایمنی به دنده هایم لگد‌ می‌زند، سریع، محکم، کم عمق. آنچه فرو می‌بلعم چیزی نیست جز نفس های بریده بریده‌ای که وجودم را خفه می‌کند. وقت مرگم فرا رسیده؟ من هم می‌توانم به دوست و عزیزانم بپیوندم؟ نمی‌دانم وقتی به دیدنشان رفتم، چطور باید عذرخواهی کنم... چطور باید شرمم از ناشایستگی‌ام در محافظت از کودکان را بپوشانم. اما با اینحال، سرنوشتم را می‌پذیرم. شمایی که زنده هستید و هنوز توان جنگیدن دارید، سرنوشتتان را تغییر دهید! نگذارید برایتان تصمیم بگیرند... دنیای درحال سقوطمان را نجات دهید. برابری را احیا کنید، قوی تر شوید، امید، بهبودی و شادی را احیا کنید. نجاتمان دهید!

تصویر کوچک شده

Let the game begin

پیام زده شده در: ۱۹:۰۷ جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

هافلپاف، محفل ققنوس

ریگولوس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۴۹ چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲۰:۳۶:۳۶
از دی که گذشت، هیچ از او یاد مکن
گروه:
هافلپاف
محفل ققنوس
جادوآموخته هاگوارتز
جـادوگـر
پیام: 24
آفلاین
اکنون، کوچه ای که همه ما خاطرات خوشی از آن داریم یا اگر از تبار ماگل ها باشیم، جادو و سحر را از آنجا آغاز کرده ایم، در زیر قدمهای سنگین ماگلها قرار دارد. آنها به ما هجوم آورده اند، با این قصد که با کوته فکری و حماقتشان، دنیایی که از نو ساخته ایم را نابود کنند.

ما در طول تاریخ، همواره زیر پای گروهی از ماگل ها له شده ایم. آنها ما را به جرم متفاوت بودن مورد آماج توهین و نفرت قرار می دادند، اما نباید چنین انگار کرد که تمام ماگل ها بدذات هستند.

بگذارید از تجربه خودم بگویم، تجربه ای که به من ثابت کرد که برخلاف آن چه تا پیش از آن فکر می کردم، ماگل های خوب و دوست داشتنی هم وجود دارند.

به خاطر می آورم که یک شب زمستانی بود، در کریسمس، همان زمانی که برادرم فرار کرد. من نمی توانستم فضای خانه را تحمل کنم، آن سنگینی و اندوهی که بر آنجا حاکم بود... و فقدان آزاردهنده سیریوس. می دانستم او هرگز بازنخواهد گشت و امکان ندارد حتی یک کلمه دیگر هم با من حرف بزند، و این برایم بی نهایت دردناک بود، زیرا او را از هر کسی در دنیا بیشتر دوست داشتم.

بنابراین از خانه بیرون رفتم. گوشه ای از پیاده روی سرد و سفت نشسته بودم و با تمام وجود می گریستم. شاید این اولین و آخرین بار بود که در حضور دیگران، به چشمانم اجازه داده بودم ببارند.

باران، همچو تازیانه با بدنم برخورد می کرد. احساس می کردم از مغز استخوان یخ می زنم و منجمد می شوم.

ناگهان بافت نرمی را بر شانه ام احساس کردم. لذت بخش بود، مانند خوردن قهوه ای گرم در روزی زمستانی.

- می خوای گریه کنی بکن، ولی نه با یه لباس ابریشمی نازک، اونم تو این سرما!

به راحتی می شد فهمید پسرک ماگل است. می دانستم هیچ جادوگری از آن دستگاه های عجیب و غریب... اسمشان چه بود؟ واکمن؟ استفاده نمی کند. شلوارش پاره پاره بود، فکر می کنم یکی از مدهای اجق وجق ماگلها بود.

او به من کمک کرد، نه به خاطر این که ظاهرم "جذاب" و "خفن" باشد. چون می دید حالم خوب نیست، چون می دید دارم گریه می کنم.

"نمی دانم چرا اگر آدم کارخانه دار باشد خیلی محترم است ولی اگر نانوا باشد محترم نیست."

پیام زده شده در: ۱۷:۵۱ جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
طرفداری از تیم پیامبران مرگ

تنها دو روز از آغاز رقابت‌های محرمانه‌ای که در دل تاریخ ثبت خواهد شد می‌گذرد، و نتایج تاکنون چیزی جز تاییدی بر قدرت و برتری سالازار اسلیترین و ارتش منتخبش نیست. با ۲۴ امتیاز در برابر تنها ۴ امتیاز تیم مقابل، شکوه و عظمت این ارتش بر هیچ‌کس پوشیده نیست. از همان آغاز، سالازار و یارانش ثابت کردند که نه تنها آماده این میدان هستند، بلکه آمده‌اند تا یک بار برای همیشه جایگاه خود را به عنوان پیشگامان دنیای جادوگری تثبیت کنند.

ارتش سالازار که با ترکیبی از بهترین و شایسته‌ترین افراد هاگوارتز شکل گرفته، نشان داده که اتحاد و نظم چگونه می‌تواند به پیروزی‌های خیره‌کننده منجر شود. رهبری قاطع سالازار اسلیترین، همراه با قدرت استراتژیک تام ریدل، هوش و ذکاوت گابریل دلاکور، شجاعت ترزا مک‌کینز و تجربه سیگنس بلک، به این تیم نیرویی توقف‌ناپذیر بخشیده است. این گروه تا این لحظه نه تنها تمامی موانع را پشت سر گذاشته‌اند، بلکه تیم مقابل را به سایه‌ای از آنچه بودند تبدیل کرده‌اند.

در طرف دیگر این میدان، تیم ایفای نقش با تنها ۴ امتیاز، نمایشی ناامیدکننده داشته است. علیرغم ادعاهای بلندپروازانه‌شان، این تیم هیچ استراتژی مشخصی ارائه نداده و به‌وضوح تحت تاثیر حملات سریع و دقیق ارتش سالازار قرار گرفته است. آیا این ضعف نشانه‌ای از فروپاشی کامل است یا تنها سکوتی پیش از طوفان؟ تنها زمان پاسخ این سوال را خواهد داد، اما تاکنون چیزی جز شکست‌های پی‌درپی در کارنامه آن‌ها دیده نشده است.

این رقابت، اگرچه پنهان از چشم بسیاری در حال جریان است، اما پیام روشنی به همه جادوگران دارد: رهبری سالازار اسلیترین قدرتی بی‌چون‌وچرا است که هیچ مانعی نمی‌تواند آن را متوقف کند. آیا این آغاز فصل جدیدی در تاریخ جادوگری خواهد بود؟ آیا تیم ایفای نقش می‌تواند از این گرداب شکست نجات پیدا کند؟ با این حال، هر جادوگری که از قدرت سالازار چشم‌پوشی کند، بدون شک سرنوشتی جز کنار رفتن از این میدان ندارد.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۸:۰۲ جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

گریفیندور، مرگخواران

ترزا مک‌کینز

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۱ جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
آخرین ورود:
امروز ۱۳:۲۴:۰۲
از درون کتاب ها 📚
گروه:
گریفیندور
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
شـاغـل
پیام: 157
آفلاین
هوادار تیم برتوانا

هنگامی که اولین انفجار‌ها رخ داد، با گابریل داخل مغازه در حال خرید بودم. هرگز در مخیلاتم هم ‌نمی‌گنجید که ماگل‌ها به دیاگون حمله کرده باشند. با خودم فکر می‌کردم حتما صدای آتش‌بازی است. حتما مغازه ویزلی‌ها محصول جدیدی را رونمایی کرده و به همین مناسبت منور می‌زدند.

با خیال راحت بقیه خریدم را انجام دادم و با گب به سمت کوچه دیاگون برگشتیم. اما وقتی رسیدیم، انگار به دنیای دیگری برگشته بودیم. کوچه‌ای که هنگام رفتن ما پر از جادوگران شاد و خندان و جادوآموزانی بود که با هیجان به دنبال خرید لیست هاگوارتزشان بودند، حالا پر از دود و خاکستر و افرادی بود که جیغ می‌زدند و به این‌سو و آن‌سو می‌دویدند. جنگنده‌ها با صدای وحشتناکی در آسمان پرواز می‌کردند و بمب‌هایشان را روی مغازه‌ها می‌انداختند. عده‌ای با لباس‌های نظامی ماگلی به هر کس که پیدا می‌کردند با خشونت دستبند‌ می‌زدند و او را می‌بردند. حتی اهمیتی نمی‌دادند که خیلی از آنها زخمی و مجروح شده بودند. همه را کشان کشان می‌بردند. این آتش‌بازی نبود. جنگ بود!

این جنگ بود! تا همین الان هم تعداد زیادی از جادوگران مرده بودند. یعنی چند نفر از دوستانم میان آن‌ها بودند؟ چه کسانی را دستگیر کرده بودند؟ اگر دستگیر شده بودند یعنی هنوز زنده بودند اما تضمینی بود که زنده بمانند؟ تصویر کشته شدن مامانم جلوی چشم‌هایم نقش بسته بود. همان برایم کافی نبود؟ باید مرگ چند نفر از عزیزانم را می‌دیدم تا کافی باشد؟ چقدر باید از دست ‌می‌دادم؟ ذهنم تصاویری برایم می‌ساخت که هرگز نمی‌خواستم آن‌‌ها را ببینم، تصویر مرگ دوستانم. گادفری، ایزابل، کوین، مامان مروپ، الستور، آلنیس و ایوانا.

سبد خرید از دستم رها شد و تمام خرید‌ها روی زمین بخش شد. دستم را به دیوار کنارم گرفتم که نیفتم. سعی می‌کردم آرامش خودم را حفظ کنم. صحنه مرگ دوستانم را از ذهنم کنار زدم. باید زودتر گابریل را از آنجا می‌بردم. دستش را گرفتم و او را دنبال خودم دوباره به داخل کوچه ناکترن کشیدم.

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
"or "Face Everything And Rise
.The choice is yours

پیام زده شده در: ۲۰:۴۷ چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

ریونکلاو، مرگخواران

هیزل استیکنی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۲۹ سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۲۰:۳۶:۳۳
گروه:
ریونکلاو
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
بانکدار گرینگوتز
جـادوگـر
پیام: 163
آفلاین
هوادار تیم مردمان خورشید

به روزنامه پیام امروز خوش آمدید. در این بخش از روزنامه سعی می کنم به اخبار جنگ در میان جادوگران و ماگل ها بپردازیم؛ علاوه بر این در انتهای مطلب پرسشی را مطرح می کنیم و شما باید به آن پاسخ دهید. در بخش بعدی روزنامه نظرات شما به اشتراک گذاشته خواهد شد. پیام امروز پیام شماست. این شما و این بخش اول از قسمت اخبار جنگ روزنامه خودتان، پیام امروز.
جنگ همیشه زینت بخش دنیای جادوگران بوده است، چه در میان خود جادوگران و چه با ماگل ها. سال ها بود جنگ میان ماگل ها و جادوگران تنها به صورت غیر مستقیم بود و ماگل ها از حقیقت پشت اتفاات عجیب زندگی خود بی خبر بودند اما حالا با اقدامات سالازار اسلیترین جنگ سر جای خود را به یکی از بزرگترین جنگ های تاریخ داده است. اکنون به اوج خود رسیده و همه مردم لندن را به ترس واداشته است؛ ماگل یا جادوگر، فرقی نمی کند. همه دلواپس هستند و منتظر شنیدن اخبار این حمله دو جانبه هستند.
جادوگران با استفاده از جادوی خود در تلاش برای پیروزی بر ماگل‌ها هستند، در حالی که ماگل‌ها نیز با تمام توان در حال مقابله با این حملات جادویی می‌باشند؛ چنین جنگ هایی در گذشته های دور قطع به یقین با پیروزی جادوگران به اتمام می رسید اما حال وضع برای این قشر همه پیروز تغییر کرده است. در این سال ها تکنولوژی ماگل ها بسیار پیشرفت کرده است و آنان از صلاح های جیدی برخوردار هستند. ابزاری که راه پیروز را برای آنها هموار می کند.
حال که به اتمام این خش از خبرنامه جنگ رسیده ایم وقت آن است که پرسش خود را مطرح کنم: به نظر شما برنده این جنگ کی است؟ آیا ماگل ها می توانند بر جادوی پرقدرت جادوگران غلبه کنند؟ یا جادوگران این پیروزی ارزشمند دیگر را به تاریخچه پر از افتخار خود می افزایند؟
پاسخ خود را با جغد ها سرسخت خود برای ما ارسال کنید؛ هزینه آسیب های احتمالی برعهده ما نیست.
با تشکر از نگاه گرمتان.
هیزل استیکنی

{زِندِگیــت هَمون رَنگـی میشِـہ که خودِت نَقاشـیش میکُنـے🎨🦋}

پیام زده شده در: ۱۸:۰۰ چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
تور سوم سالازار اسلیترین

تصویر کوچک شده

پیام امروز: حقیقت در میانه آتش و خاکستر

جادوگران عزیز،
در این روزهای پرالتهاب که کوچه دیاگون به میدان نبردی بی‌سابقه میان ماگل‌ها و جادوگران تبدیل شده است، پیام امروز، به عنوان یک روزنامه مستقل و بی‌طرف، در خدمت شماست تا تمامی اتفاقات را بدون پرده‌پوشی و با صداقت کامل منتشر کند. برخلاف شایعاتی که ممکن است شنیده باشید، این روزنامه تحت کنترل سالازار اسلیترین یا هیچ نیروی دیگری نیست. پیام امروز مکانی است برای شنیدن و دیده شدن صدای شما، حتی در میان آتش و آشوب.

در این روزنامه، تمامی اخبار مرتبط با حمله ماگل‌ها به دنیای جادوگری به‌صورت لحظه‌ای و دقیق منتشر می‌شود. گزارش‌هایی از حملات ماگل‌ها، مقاومت جادوگران، تخریب‌ها و تلاش‌هایی که برای نجات افراد و مکان‌های جادویی صورت می‌گیرد، همگی بخشی از محتوای ما خواهند بود. همچنین تحلیل‌هایی از اهداف احتمالی ماگل‌ها، تاثیر این جنگ بر دنیای جادوگری و آینده‌ای که ممکن است در انتظار ما باشد نیز به طور ویژه بررسی خواهند شد.

پیام امروز فقط یک روزنامه نیست؛ بلکه صدای شماست. شما می‌توانید احساسات، تجربیات و مشاهدات خود را از این بحران در قالب نامه یا مقالات کوتاه برای ما ارسال کنید. صدای شماست که کمک می‌کند حقیقت روشن شود و دیگران درک بهتری از وقایع داشته باشند. شاید تجربه شما از مواجهه با سربازان ماگل، یا دیدگاه شما درباره راه‌حل این بحران، الهام‌بخش دیگران باشد.

این روزها، بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که از یکدیگر حمایت کنیم و آگاهانه و متحد تصمیم بگیریم. پیام امروز، پلتفرمی برای متحد شدن، آگاه شدن و شنیده شدن است. هر کلمه‌ای که اینجا نوشته می‌شود، بخشی از تاریخ ما خواهد بود. با ما همراه باشید تا داستان این روزهای پر از دلهره، امید و مقاومت را باهم بنویسیم. این جنگ فقط درباره ماگل‌ها نیست؛ بلکه درباره هویت و بقای ماست.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۶:۵۰ دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
آفلاین
تصویر کوچک شده

گزارش مسابقه اول تیم پیامبران مرگ

به عنوان خبرنگار رسمی کوییدیچ، این اولین باری است که چنین مسابقه‌ای را گزارش می‌کنم؛ مسابقه‌ای که هرگز آغاز نشد! تیم پیامبران مرگ، متشکل از برخی از بزرگ‌ترین و ترسناک‌ترین جادوگران تاریخ، یعنی سالازار اسلیترین، لرد ولدمورت، گلرت گریندلوالد و کاپیتان دوریا بلک، در اولین بازی خود در لیگالیون مقابل تیم مردمان خورشید قرار گرفتند. اما بازی از همان ابتدا به طرز عجیبی پایان یافت، زیرا بازیکنان مردمان خورشید حتی جرات نکردند در زمین حاضر شوند و از ترس قدرت‌های تاریک، بازی را به سادگی واگذار کردند.

این بازی که قرار بود یک رقابت بزرگ در لیگالیون باشد، به یک نمایش کوتاه و عجیب تبدیل شد. پیامبران مرگ حتی با نبود تیم حریف، سه پست طنزآلود به نمایش گذاشتند که نشان از توانایی‌های عجیب و چندوجهی این تیم بود. از توپ‌بازی خنده‌دار سالازار گرفته تا شوخی‌های مرگبار و نمایشی ولدمورت، تیم پیامبران مرگ اثبات کرد که نه‌تنها در جادوی سیاه بی‌نظیرند، بلکه در ایجاد شوخ‌طبعی و طنز هم تبحر خاصی دارند.

تنها سوالی که باقی می‌ماند این است که آیا تیم‌های دیگر این لیگ جرئت خواهند کرد تا در آینده پا به میدان بگذارند و با پیامبران مرگ رو به رو شوند؟ یا آیا این تیم با قدرتی بی‌حد و اندازه و با طنز مرگبارش تمامی رقیبان خود را به فرار وادار خواهد کرد؟ ما در هفته‌های آینده این را خواهیم فهمید، اما چیزی که مشخص است، این است که پیامبران مرگ بدون حتی یک شوت، اولین پیروزی خود را به دست آوردند.

تصویر کوچک شده

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.