جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

38 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
36
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: فعال‌ترین عضو فصل
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1403 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج هفتاد و یکمین دوره ترین‌ها، فعال‌ترین عضو فصل:

ترزا مک‌کینز: 7
سالازار اسلیترین: 1
کوین کارتر: 1

با تشکر از همه رای دهندگان عزیز.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Smile my dear, you're never fully dressed without one
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 23:58
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
میخوام سنگینی رای رو بشکنم و گزینه‌های بیشتری بیارم روی میز که بعدا نگین خیلی یه‌طرفه معلوم شد کی برده...
پس به خودم رای میدم!

:jk:
just kidding

فعال بودن همیشه به این معنی نیست که طرف باید حتما خیلی پست بزنه، توی چشم باشه و همه‌جا دیده شه...
بعضی وقتا فعال بودن، یعنی اینکه یه‌نفر حس فعالیت رو منتقل کنه. که با دیدن خودش و انرژی گذاشتنش، حتی با اینکه کلی مشغله و درگیری داره، تو هم مجاب شی که انرژی بذاری...

آره. خلاصه که ترزا مک‌کینز اینجوریه و ازش یاد بگیرین و بهش رای بدین!
مثل من...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 23:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ترزا مک‌کینز

همونطور که خود ترزا هم به خوبی محاسبه و اشاره کرده، فعالیت خیلی خوبی در این فصل داشته و به نظرم تنها کمیت خوبی نداشته. فعالیت های ترزا از کیفیت خیلی خوبی هم برخوردار بودند که همین باعث میشه ایشون از نظر من لایق چنین رنکی باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 23:46
نمایش جزئیات
آفلاین
رای بنده هم به ترزا مک‌کینز هست. فعالیت خیلی خوب و مفیدی داشته و آفرین بهش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Smile my dear, you're never fully dressed without one
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من میخوام به گابریل رای بدم!
.
.
.
.
عه نمیشه؟ باشه پس!

نه کلا از اول نمی‌خواستم به گابریل رای بدم! فقط خواستم گولتون بزنم و بامزه بازی دربیارم همین!

به نظرم ترزا واقعا لایق این عنوانه. یکی از مسائلی که همیشه برای خود من خیلی مهمه، اون پیشرفتیه که افراد دارن. شاید حتی یک جاهایی ارزش اون پیشرفت خیلی برام بیشتر هم باشه. می‌دونین چرا؟ درسته که ثابت‌قدم بودن خیلی مساله‌ی مهمیه و واقعا به تلاش احتیاج داره، اما پیشرفت کردن هم کار سختیه و مخصوصا قدم‌های اولش رو برداشتن می‌تونه گاهی خسته‌کننده باشه.

ترزا توی پاییز، دوئل شرکت کرده، عضو کوییدیچ بوده، هواداری کوییدیچ رو کرده، توی ایونت‌ها فعال بوده و حتی شده عضو ارتش سالازار!
درحالی‌که توی تابستون اصلا اینقدر فعالیت نداشته و با اینکه همون موقع هم عضو سایت شده و شاید ۲ ۳ ماه زمان کمی باشه تا به این سطح از فعالیت برسی، اما بازم خودشو رسونده و تلاشش رو کرده.

پس رای من بدون ذره‌ای شک متعلق به ترزاست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids
ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1403 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
آقایون و خانم ها
نامی که نیاز به معرفی ندارد، کوین کارتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1403 23:15
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم از قدیم گفتن آن چیز که...اها عیان است چه حاجت به بیان است. خوبه این دفعه درست گفتم.
با توجه به آماری که ذکر شد فعال‌ترین عضو ترزا مک کینز هست. واقعا توی ایونت هم تمام تلاشش رو کرد که این تحسین برانگیزه خصوصا که مدت زیادی نیست که اومده ولی سطح نوشتاریش از خیلی از تازه وارد ها بهتره. بنابر این رای من ترزا مک کینز هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
S.O.S

ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1403 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
رای مامان هم توی این بخش به ترزا مامان تعلق می‌گیره.

علتشم دوستان توضیح دادن و چون مامان هم دلایلش باهاشون یکیه ترجیح می‌دم از تکرارش بپرهیزم.

فقط اینو اضافه کنم که خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم وقتی دیدم یه گریفیندوری شجاع با اینکه تنها مونده بود ولی تا آخر تسلیم نشد و توی جام چهارگانه تمام تلاششو کرد تا از افتخار گروهش دفاع کنه. مطمئنم اگر اعضای قدیمی از جمله تدی و جیمز بودن بابت این همه علاقه‌ت به گریفیندور خیلی بهت افتخار می‌کردن.

امیدوارم فعالیتت هر روز با کیفیت‌تر بشه و پابرجا بمونه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1403 15:32
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی ممنونم از ترزا که کار شمارش رو انجام داده و کارو برای رای دادن راحت کرده.

من در مورد این بخش یه عقیده‌ای دارم و اونم اینه که رنک فعال‌ترین عضو باید به کسی برسه که نه فقط تو یه بخش یا یه ایونت یا... فعاله، بلکه تو همه‌ی بخشا و برنامه‌های سایت مشارکت داره. دلیلم هم اینه که این که از یه برنامه خوشمون بیاد و فقط توی اون شرکت کنیم، مزدشم برای فعالیت تو همون بخش جداگانه می‌گیریم.

اما این که سعی کنی از همه فعالیتای سایت حمایت کنی (از ایونتای چند روزه گرفته تا ایونتای طولانی‌ای مثل کوییدیچ) و تا جای ممکن تو هر برنامه‌ای می‌تونی حضور پیدا کنی (حتی اگه تو همه‌ش دقیقا فعال‌ترین نباشی)، به نظر من اینه که تو رو شایسته گرفتن رنک فعال‌ترین عضو می‌کنه، چون واقعا همه‌جا فعال بودی!

خوشبختانه تمام کسانی که تو لیست ترزا هستن دقیقا شامل این ویژگی می‌شن که با وجود رایی که جای دیگه به سالازار دادم، اینجا می‌تونم با خوش‌حالی به ترزا مک‌کینز رای بدم.

همین‌جا جا داره تشکر کنم از کسانی که شاید اونقد فرصت ندارن که تو همه برنامه‌ها باشن یا در کل فعالیت بالایی داشته باشن، اما با این وجود جادوگران رو فراموش نکردن و هر وقتی که بتونن و برای هر برنامه‌ای که بشه خودشونو می‌رسونن و ما رو از حضور و فعالیتشون خرسند می‌کنن. مرسی از همه‌ی کسایی که تو جادوگران فعالیت دارن، چه کم چه زیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1403 09:50
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بازم سلام
هرچقدر هم فکر میکنم، یکی از سخت‌ترین بخش هایی که توی سایت دیدم، همین ترین هاست! چقدر سخته واقعا. چون همه ما از ترین ها هستیم که این سایت رو انتخاب کردیم و تا اینجا پیش اومدیم! ولی خب از این حرف ها بگذریم، راستشو بخواین ملاک من فقط بیشتر و کمتر بودن پست های افراد نبود، بلکه تاثیر گذاریشون هم برام مهمه. درواقع کسی که نه تنها خودش فعاله، بلکه باعثِ فعالیت دیگران هم میشه. و برای این جایگاه، گابریل و سالازار مناسب ترین افراد هستن و خوش شانسی ما اینجاست که گابریل رو نمیشه انتخاب کرد، پس من به راحتی می‌تونم به سالازار اسلیترین رای بدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!