شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام بر شما. لرد؟ نمیشه از کس دیگهای بخریم؟ ای بابا... اشکال نداره. مهم اینه این سلاحا در جهت روشنایی استفاده میشه! پس لطفا پک کامل رو همراه یه معجون مادام پامفری و یه معجون عشق اضافه بپیچین میبرم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes We're in this pack for life We're wolves We own the night!
Hell is empty And all the devils are here William Shakespeare
دنیا تغییر کرده... همه تغییر کردن... همه پولکی شدن نتاسفانه و از پول نداشتن من سو استفاده میکنن. من براشون غرق شدگی در چایی صبحگاهی پیشبینی میکنم! اون پاتیل به دست لرزون مرحوم کیلو کیلو معجون ساخت و پول نگرفت، الان کجاست که ببینه قطره قطره معجون میفروشن... من توی گوی بلورینم دیدم، با همین چهار تا چشم... نه چیز دو تا چشم خودم دیدم که این معجون ها نفرین شده هستن هر کی بخره میپره تو گلوش از چشمش میزنه بیرون! حالا اگه یه پک کامل مجانی برام کنار گذاشتین شاید راه حلشم بگم بهتون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
پک کاملو دادنش شو، تخفیفم نخواستن می شم. این ده گالیون اضافه رو هم گرفتن شو واسه انعام بچه ها!
چقد حال دادن کرد. شما پولدارا هم دنیایی داشتن میشیدا. ما فقیرا اداشم در آوردن میشیم عشق کردن میشیم.
عه آقای فروشنده برای چی پک کردن شدی؟ نه آقا نخواستن میشم. پول نداشتن میشم که. واقعا؟ جور دیگه ای هم شدن میشه حساب کردن شد؟ فکر نکردن بشم که خواستن کنم! مرلینحافظ!
سلام بر تمامی سربازان حاضر! من با توجه به اینکه عضو ارتش تاریکی می باشم و با هرگونه که شده جبهه خود را پیروز کرده و مدال افتخار دریافت نمایم! تمام صلاح های مذکور را خریدار می باشم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
{زِندِگیــت هَمون رَنگـی میشِـہ که خودِت نَقاشـیش میکُنـے🎨🦋}
برای جنگیدن نیازی به اسلحه نداریم. با یک حرکت سادهی انگشتمان، هزاران نفر را به خاک و خون میکشیم و بدون نیاز به هیچ ابزار فیزیکی، جهان را زیر سلطهی جادوی سیاه خود در میآوریم. اما این به آن معنا نیست که از داشتن ابزارهای قدرت لذت نمیبریم. ما همهی اشیای جادویی را دوست داریم، دوست داریم از نزدیک بررسیشان کنیم، نحوهی عملکردشان را بفهمیم و شاید حتی آنها را به چیزی فراتر از آنچه که هستند، تبدیل کنیم. هر وسیلهای که در دست ما قرار بگیرد، به یک سلاح نابودی مطلق تبدیل میشود، حتی اگر در اصل فقط یک شیء معمولی به نظر برسد.
از طرفی، داشتن گنجینهای از ابزارهای جنگی همیشه برای جبههی تاریکی مفید خواهد بود. و وقتی منابع مالی ما بینهایت باشد، چرا نباید هر چیزی که به قدرت ما اضافه میکند را تصاحب کنیم؟ بانکهای جادوگری پر از گالیونهای ماست، ثروتی که حتی تصورش هم برای بسیاری غیرممکن است. در نتیجه، وقتی میتوانیم هر چیزی را بخریم، چرا از این فرصت استفاده نکنیم؟ چرا سلاحهای جادوگری را از نزدیک نداشته باشیم و به مجموعهی خود اضافه نکنیم؟ داشتن هر ابزار ممکن، حتی اگر فقط برای سرگرمی باشد، ما را از دیگران متمایز میکند.
پس، برای تکمیل مجموعهی قدرت مطلق خود، تمامی اسلحههای جادویی را با ۱۰ درصد تخفیف، به قیمت ۲۲۰ گالیون خریداری میکنیم. نهتنها برای لذت شخصی، بلکه به عنوان راهی برای تأمین مالی جبههی سیاهی، بدون آنکه حتی یک نات به مالیاتهای بیفایدهی وزارت ماگلپرست سیریوس بلک پرداخت کنیم. این نهتنها یک خرید، بلکه یک بیانیه است؛ بیانیهای که نشان میدهد ثروت، قدرت، و نفوذ در دستان ما قرار دارد و هیچکس قادر به جلوگیری از آن نخواهد بود.
سربازان غیور ارتش! در این تاپیک میتوانید سلاح (سلاح های) انتخابی خودتون رو اعلام کنید!
گوی پیشگویی:
در استفاده از این سلاح میتوانید پیش بینی کنید که فردی در جبهه مخالف دچار مشکل میشود. -با استفاده از این سلاح نمیتوانید کشتن حریف را پیش بینی کنید و این سلاح فقط یک بار قابل استفاده است. - فردی که این پیشگویی در موردش انجام شده باید مشکل پیش بینی شده را بپذیرد. مثلا اگر پیش بینی شده فرد کچل میشود، باید در پست بعدیش کچل باشد. - فردی که پیشگویی در موردش انجام شده، حتما باید از پیشگویی در پستش استفاده کند.
قیمت:20 گالیون
شنل نامرئی:
با استفاده از شنل نامرئی میتونید یک بار از نبرد فرار کنید و اتفاقی برای شما نمی افتد و امتیازی از شما کم نمیشود. - این سلاح فقط یک بار قابل استفاده است.
قیمت: 40 گالیون
عصای مرلین:
با استفاده از این سلاح میتوانید یک نفر را در سوژه بکشید و کاملا حذف کنید. - فردی که شخصیتش کشته شده میتواند به فعالیتش ادامه دهد ولی نمیتواند در پستهایش از شخصیت خودش استفاده کند. -فرد میتواند استفاده از معجون مادام پامفری دوباره شخصیتش را زنده کند. - این سلاح فقط یک بار و فقط روی یک نفر قابل استفاده است و هیچ سربازی نمیتواند بیش از یک عصای مرلین را بخرد.
قیمت: 100گالیون
معجون مادام پامفری:
برای بهبود از عصای مرلین و گویی پیشگویی میتونید از این معجون استفاده کنید. - این معجون فقط یک بار قابل استفاده است. یعنی اگر فردی درمقابله با عصای مرلین از معجون استفاده کند در حمله فرد دیگر نمیتواند دوباره از معجون استفاده کند.
قیمت: 30 گالیون
معجون عشق:
با استفاده از این سلاح، فرد در جبهه مقابل عاشق شما شده و دو پست خود را به جبهه شما تقدیم میکند. - معجون مادام پامفری روی معجون عشق تاثیر ندارد. - این معجون فقط یک بار و فقط روی یک فرد قابل استفاده است. - امتیازات دو پست به جبهه مقابل تعلق میگیرد.
قیمت: 40 گالیون
قیمت همه سلاح ها 230 گالیون میباشد که اگر همه سلاح ها رو بخرید، 10 گالیون تخفیف میگیرید. به جز عصای مرلین میتوانید از هر سلاح تا حداکثر سه مورد خرید کنید.
سلاح هایی که میخوایید رو در همین تاپیک خریداری کنید. سلاح ها در نبرد قابل استفاده نیستند و فقط در پستهای معمول جنگ استفاده میشوند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1403/11/14 11:49:00
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT