جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  113 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  243 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  158 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  190 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: هفت دسته جارو
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 23:00
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.

چه مشتری‌های نامرتبطی!

* خرید جاروی نیمبوس دوهزار و پرداخت ۴۰ گالیون برای مارکوس فنویک، پرداخت ۱۱۰ گالیون از سرمایه تیم پرواز سیاه.

* خرید جاروی نیمبوس هزار و پرداخت ۴۰ گالیون برای کریدنس بربون، پرداخت ۶۰ گالیون از سرمایه تیم پرواز سیاه.

* خرید جاروی پیکان نقره‌ای و پرداخت ۲۰۰ گالیون برای ایزابل مک دوگال.

* خرید جاروی شهاب ۲۹۰ و پرداخت ۸۰ گالیون برای ساکورا آکاجی، پرداخت ۷۰ گالیون از سرمایه تیم پرواز سیاه.

مبارک باشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به منظور امتحان خودکشی با جاروی شهاب ۲۹۰ اون ۸۰ گالیونی که زحمت کشدید دادید رو نگرفته پس میدم و هرچی از پولش مونده رو بزنید به حساب تیم به امید حلق اویز شدن توی ازکابان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 21:28
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.
درخواست خرید جاروی پیکان نقره‌ای رو دارم.
به محض واریز گالیون ها، لطفا هزینه رو از حساب خودم کسر کنید.
ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام،
اومدم برای خرید جارو (چه عجیب!)
پس لطفاً یه جاروی نیمبوس هزار هم به من بدین برم. اون چهل گالیون باد آورده رو از هم از تو حسابم فوت کنین برگرده سمت خودتون، ما بقیش رو هم از سرمایه تیم بردارین.
با سپاس و از این حرف‌های باکلاس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 07:57
نمایش جزئیات
آفلاین
به بهههههه.
چه عجیبه اینجا.
چه جارو های زیبایی.
یکمی بوی چوب جنگل تاریک میاد.
والا جهت کوییدیچ کاپیتان جونمون گفت بیام اینجا جارو بگیرم ولی حس میکنم اینجا گیرون میرونس خلاصه نمیصرفد دادا.
اما خب چه کنیم که اجباره پس لطف کنین یه نیمبوس 2000 بزنین به حساب!
40 گالیونشو از حسابم بردارین بقیشو از سرمایه ی تیم با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
«هر چیز باید بمیرد، تا بیدار شود.»
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 00:06
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام به خودم( )، بلای راب نما، دامبلدور، ماروولو، گلرت و تام!

سیبل! جاروی آذرخش برای شما با قیمت 250 گالیون ثبت شد.
رابستن یا بلاتریکس! جاروی آذرخش برای شما با قیمت 250 گالیون ثبت شد.
آلبوس! تعمیر پاک جاروی 11 شما با قیمت 40 گالیون انجام شد.
ماروولو! جاروی شهاب 260 با قیمت 100 گالیون برای شما ثبت شد.
گلرت جاروتون سر جاشه. برای دیدنش به تب دارایی ها برید. 51 گالیون بابت فروش جاروی قبلی به شما پرداخت شد و پاک جاروی 1 به قیمت 100 گالیون برای شما ثبت شد.
تام! نیمبوس 1000 شما با هزینه 20 گالیون برای شما تعمیر شد.

موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!
بنده اومدم در گوشه ای از انبار قدیمی ام را نگاهی انداختم دیدم عه یک نیمبوس ۱۰۰۰ هم زمانی داشتم خلاصه انقدر که زیر باد و بارون، پوسید و فرسوده شده بود، گفتیم بیایم خدمت شما درخواست تعمیر بدیم اگر زحمتی نیست. با سپاس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 21:31
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود

لطف بفرمایید جاروی قبلی بنده را (متأسفانه از پروفایل برداشتید یادم نیست دقیق) که احتمالاً شهاب 180 بوده از من بگیرید و یک پاک جاروی 1 به جایش به من بدهید. مابه‌تفاوت را هم زحمت بکشید کم کنید ما برویم پی آماده شدن برای بازی‌ها.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 16:41
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
آقا اون پاک جاروی قدیمی که ما یک عمر باهاش مسافر جابجا کردیم، تو دوران وزارت این هلگای مرلین‌زده، که هنوز از راه هم نرسیده، آژانای راهنمایی رارندگی با ظلم و جور از ما گرفتن و اسقاطش کردن ... به مرلین که ما گر خرد داشتیم، کجا این چنین سرانجام بد داشتیم؟ حق ما ملت همینه. وقتی قدر عافیت سالازارو ندونیم بایدم اسیر استبداد هافلپافی بشیم. تف! تف به این مشنگ پرستی! زمان سالازار مگه روشون میشد به جاروی یک اصیل زاده چپ نگاه کنن؟ یک بار مامور اومد جاروی یک اصیل زاده رو اسقاط کنه، سالازار جارو رو کرد تو ... نه یعنی مامورو کرد تو صف جاروهای اسقاطی! رفت زیر دستگاه اسقاط پدرسوخته ...

بگذریم ... یه جاروی شهاب 260 برا ما فاکتور کنین ببریم. یه دونه پدر مادر دارش رو بده ها! فک کنین پسفردا خوار مادر خودتون شد مسافر ما و نشست ترک جارو! ازین لیزینگیا نباشه که پیچ مهره هاش بسته نشده و تحویل نگرفته باهاس بره نمایندگیا! پول ما رو نگیرین یک سال دیگه بگین به جای شهاب، آذرخش داریم بیاین شونصد گالیون مابه‌التفاوت بپردازین و این داستانا! از جاروفروشیای وزارت خانوم هافلپاف هرچی بگی برمیاد ... دیگه پولشم از سرمایه‌ی تیم و وام و اینا سر به سرش کنید مصالحه بشه بره. دنبال داستان نباشید.

پی نوشت: آقا این دختر خل و چل ما دیدم دور و ور این دوکّون شما میپلکید ... فعلا که خودش ما رو دید، دمش و درخواستش رو با هم گذاشت رو کولش و در رفت! اما اگه احیانا دوباره این طرفا پیداش شد، نبینم جارو مارو بدین بهشا! این دختره عقل درست و درمونی که نداره! میزنه با این جارو یکیو زیر میکنه، بعدم طرف شکایت کنه میگن این مهجوره، دیه‌ رو باهاس باباش بده! حالا تسترال بیار و برتی بات بار کن ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 04:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.

من هم درخواست تعمیر جاک پاروی...
یلحظه وایسین عینکمو بزنم!
آها! بله... درخواست تعمیر پاک جاروی ۱۱ که گوشه‌ی پروفایلم داره از خستگی با خاک‌ها همنشینی می‌کنه رو دارم.
مطمئنم اونم مثل من آروم و قرار نداره که دوباره توی زمین کوییدیچ جولان بده. خب بذاریم جولان بده...
چه اشکالی داره؟!

متشکر و در پناه ققنوس سعادت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!