جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  212 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  220 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  309 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: انتخاب بازیگر پروفسور اسنیپ در سریال هری پاتر HBO
ارسال شده در: دوشنبه 21 اردیبهشت 1405 18:50
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
گوش چشماتون رو ببندین تا یوقت این شایعه ترسناک رو شماهم نشنوین! ممکنه از شدت ترس جیغ بکشید!

هلنا ریونکلاو سیاه پوست؟!

شایعه‌ای به گوشم رسیده که سازنده‌های سریال، قصد دارن برای بازیگر نقش بانوی خاکستری، هلنا، از یک خانوم سیاه پوست استفاده کنند. یکی از دلایلی هم که دیدم براش اوردن این بوده که روح نقره‌ای رنگی بوده.
همونطور که تو سریال لوتر(ارباب حلقه‌ها) برای الف‌های نژاد نقره‌ای همین کارو کردند. درحالی که توی کتاب واضحا ذکر شده بود که الف‌ها بصورت عادی بخاطر درخت والینور پوستی شدیدا روشن و حتی درخشان داشتند. اما درختان نژاد نقره‌ای صرفا چون در حضور روشنایی درخت والینور نبودند و در سرزمین میانه بدنیا اومده بودند، رنگ پوستشون به روشنایی و درخشندگی الف‌های نبود. بیشتر مایل به نقره‌ای بود. اما سازنده‌های سریال، با اینکه ذکر شده بود اصلا توی سرزمین میانه شخصیت سیاه پوستی وجود نداره، در فصل اول از بازیگرای سیاه پوست برای الف‌های نقره‌ای استفاده کردند. در فصل دوم هم فله‌ای کلا بازیگر سیاه پوست بود که داخل سریال ریختند.

خلاصه، با در نظر گرفتن کاری که با بازیگر اسنیپ کردند، دور از ذهن نیست که این حرکت رو هم با هلنا ریونکلاو بزنن! هرچند که در فیلم‌ها نقش کوتاهی داشت (کتاب رو هنوز نخوندم) و در کتاب هم مطمعنن خود جی‌کی‌رولینگ سفید پوست در نظر گرفته بود.
با اینکه اگه این اتفاق هم بیوفتد، احتمال زیاد خیلی سال ها بعد و تو فصلای آخر سریال قراره اینکارو انجام بدن و حالا کوو تا اون روز بیاد... ولی خب، وقتی شنیدم ناخوداگاه عربده زدم. گفتم بیام بگم باهم دیگه عربده بکشیم.
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: جمعه 14 شهریور 1404 21:41
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
من با اینکه میدونستم هیچی جای هری پاتر خودمونو نمیگیره ولی بازم علاقه مند بودم ببینم با این جدیده چه میکنن که خب با دیدن پاپا اسیدو کلا ناامید شدم.
تفاوت فیلم و کتاب چیزیه که تقریبا جایی نیست که صورت نگرفته باشه و من کلااا باهاش مخالفم و برام اذیت کنندس ولی اینکه عینک شخصیت رو برداری با اینکه کلا شخصیتی بکوبی دوباره بسازی فرق میکنه
اسنیپ پوست رنگ پریده داشت پاپا اسیدو سیاه پوست
اسنیپ موهای چرب داشت پاپا اسیدو فر(با یه گریم یا کلاه‌گیس حل میشه ولی بازهم...)
اسنیپ دماغ دراز و عقابی داشت پاپا اسیدو دماغ معمولی ولی پهن!
کلا یکی دیگس دیگه تنها شباهتشون رنگ چشماشون فکر کنم

خیلیا با خوندن نظر پاترهدا و طرفدارها برچسب نژاد پرستی و... میزنن ولی این درست نیست ما میگیم چرا مثل کتاب عمل نکردید مثلا انتخاب آلن ریکمن خیلی به جا و خوب بود ولی میگن میخوایم تمامی افراد به فیلم جذب بشن خب به جای تغیر دادن شخصیت میتونین نویسنده ها رو به آوردن شخصیت های سیاه‌پوست ترغیب کنید نه اینکه شخصیت داستان رو خراب کنیم...

افرادی که لایک کردند

Only Raven

ارسال شده در: جمعه 14 شهریور 1404 15:40
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
نقل قول:

هلگا هافلپاف نوشت:

اتفاقاً من هم به نظرم یکی از دلایل انتخاب بازیگر سیاه پوست می‌تونه همین باشه و شاید با هماهنگی نویسنده اصلی کتاب‌ها ابعاد جدیدی به داستان اضافه بشه. قطعاً در صورتی که خوب کار بشه به نظر من می‌تونه خیلی هم جذاب بشه.

شوخی می‌کنی دیگه بانو؟!

اگر خود رولینگ چنین چیزی رو تأیید کنه و همه‌ی این‌ها یک بازی رسانه‌ای برای سر زبون انداختن سریال نباشه، باید بگم رولینگ به طرفداران دنیای زیبای هری پاتر خیانت کرده. اگه تنوع نژادی دوست داره، می‌تونه یه مجموعه رمان جدید بنویسه و شخصیت‌های محوری رو از نژادهای مختلف انتخاب کنه و بعدش هم با افتخار بده سریالش رو بسازن. می‌خوان نشون بدن سیاهپوست بودن اسنیپ هیچ تأثیری روی کارکتری که تو ذهن ما نقش بسته نداره؟ نمی‌تونن. این اولین بار نیست که این اتفاق می‌افته. شبیه به این مورد رو توی فیلم فرشتگان و شیاطین دیدم. رمان فرشتگان و شیاطین دن براون (نویسنده‌ی راز داوینچی و با همون کاراکتر اصلی) یه قاتل عرب (حشاشی) مزدور ایلومیناتی داره ولی توی فیلم از یه کاراکتر کاملاً اروپایی به‌عنوان نقش قاتل استفاده کردن و عملاً به کتاب خیانت کردن.

متأسفانه سیاست در تار و پود صنعت فیلم‌سازی نفوذ کرده و تلخی ماجرا اینجاست که حتی خود اون کسایی که به این شکل سیاست رو به هنر و ادبیات تزریق می‌کنن هم دقیقاً نمی‌دونن چی از جون مردم می‌خوان.

کلبه‌ی عموتام رو دوباره بسازید تا به مردم یادآوری کنید سیاهپوستا چه دوران سختی رو گذروندن و الان چرا اینقدر تلاش می‌شه هم‌سطح دیگر مردمان باهاشون برخورد بشه؛ نه اینکه یه کاراکتر پیچیده و جذاب رو (به جرئت می‌تونم بگم جذاب‌ترین شخصیت کتاب) اینطوری ببرن زیر علامت سوال!

افرادی که لایک کردند

زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 25 فروردین 1404 23:24
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
خب خب! دیگه رسماً هم اعلام شد و پاپا اسیدو رو در نقش پروفسور اسنیپ خواهیم دید.

من میخوام بگم که این داستان به نظر من بیش از حد داره بزرگ میشه.

اوکی منم موافقم که سوروس اسنیپ سیاه پوست نبود. یه مرد لاغر اندام باریک و با بینی عقابی و موهای چرب بود. اما سوال من اینه که آیا این تنها چیزی بوده که توی فیلم‌ها و کتاب متفاوت بوده؟

قطعاً نه!

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های شخصیتی توی کل این داستان‌ها چشمای سبز هری پاتر بوده. هری پاتر چشم سبز دیدیم کلا؟ نه!
لیلی و پتونیا جفتشون بلوند بودن. توی فیلم یکیو با موی قهوه ای دیدیم اون یکی رو مشکی پر کلاغی!
دامبلدور لاغر و نحیف با عینک نیم دایره‌ای و لباس‌های رنگی رنگی بوده. مایکل گمبون چهارشونه و هیکلی و با لباس‌هایی شبیه گندالف خاکستری و اکثر موارد بدون عینک ظاهر می‌شد.

و یه عالمه تفاوت‌های فاحش دیگه که کتاب رو از فیلم متفاوت کرده بود.

سر همه‌ی اینا غر زدیم و ناراحت بودیم و ترجیح می‌دادیم عین به عین کتاب ساخته بشه. اما وقتی هم نشد از همین چیزی که ساخته شد لذت بردیم.

ولی این جنجالی که الان سر این بنده خدا ایجاد شده از نظر من در مورد عدم تطابق ظاهر نیست. این داستان حداقل یه بخشیش در مورد نژاده از نظر من.

نقل قول:
من توی کامنتای ایکس خوندم چند نفر به این مورد اشاره کرده بودن که با این حرکت خیلی از اتفاقات کتاب رو دارن بهش رنگ و روی نژادپرستی می‌دن، مگه این که یکی از بازیگران غارتگران رو هم سیاه‌پوست کنن. از جمله این که جیمز و رفیقاش یه سیاه‌پوست رو اذیت می‌کردن. لیلی حاضر نشد با یه سیاه‌پوست ازدواج کنه و هری از استاد سیاه‌پوستش بدش میومد!

اتفاقاً من هم به نظرم یکی از دلایل انتخاب بازیگر سیاه پوست می‌تونه همین باشه و شاید با هماهنگی نویسنده اصلی کتاب‌ها ابعاد جدیدی به داستان اضافه بشه. قطعاً در صورتی که خوب کار بشه به نظر من می‌تونه خیلی هم جذاب بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 فروردین 1404 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
این روزها با اعلام انتخاب بازیگر جدید برای نقش سوروس اسنیپ در سریال جدید هری پاتر از سوی HBO، بحث‌های زیادی در فضای طرفداری شکل گرفته؛ به‌ویژه اینکه طبق اخبار، بازیگر انتخاب‌شده برای این نقش یعنی پاپا اسیدو، فردی رنگین‌پوست است. از آن زمان، عده‌ای از طرفداران قدیمی کتاب‌ها ابراز نارضایتی کرده‌اند و معتقدند این انتخاب با تصویر توصیف‌شده‌ی اسنیپ در کتاب‌ها مغایرت دارد. در مقابل، برخی نیز این تغییر را گامی مثبت در جهت نمایندگی بیشتر نژادها و تنوع فرهنگی می‌دانند.

اما از نگاه من، تلاش برای "شامل کردن همه اقشار" به هر قیمتی، لزوماً بهترین رویکرد در یک پروژه هنری نیست. ضرورتی ندارد که نژاد شخصیت‌ها در هر اقتباسی به عمد تغییر کند یا به‌زور در داستان جا داده شود. اگر یک شخصیت سفیدپوست نوشته شده، می‌تواند همان‌طور باقی بماند. در عوض، بهتر است شخصیت‌های تازه‌ای با پیش‌زمینه‌های نژادی مختلف معرفی شوند یا حتی داستان‌های کاملاً جدیدی نوشته شود که حول محور آن فرهنگ و تجربه شکل گرفته باشند.

با این حال، نکته مهم‌تر برای من، نتیجه نهایی است. من شخصاً هری پاتر را به عنوان یک منبع سرگرمی نگاه می‌کنم و قضاوت قطعی درباره‌ی کیفیت سریال را به بعد از انتشار آن موکول می‌کنم. برای من، اینکه بازیگر کیست یا چه ویژگی‌های نژادی یا ظاهری دارد، در درجه دوم اهمیت قرار دارد. چیزی که مهم است این است که آیا سریال موفق می‌شود تجربه‌ای سرگرم‌کننده و با کیفیت خلق کند یا نه. اگر در پایان، این اقتباس بتواند جذاب، حرفه‌ای و وفادار به روح دنیای جادویی باشد، برای من کافی خواهد بود.

به‌طور خلاصه، نتیجه نهایی مهم‌ترین مسئله است، و اگر محصول نهایی سرگرم‌کننده باشد و ارزش دیدن داشته باشد، من از دیدنش لذت خواهم برد، صرف‌نظر از تغییرات انجام‌شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: دوشنبه 25 فروردین 1404 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من بسیار از شنیدنش ناراحت شدم!

کلا نمی‌فهمم این فاز تغییر رنگ پوست شخصیتایی که تو ورژن اصلی داستانشون دقیقا توصیف شدن چیه که تو دیزنی و همه لایواکشن‌ها مد شده! مشکل بزرگ‌تر اینجاست که بازیگرای انتخابی فقط تو رنگ پوست متفاوت نیستن، بلکه فارغ از اون، از نظر ویژگی‌های ظاهری دیگه هم شباهتی به شخصیت انتخابی ندارن. می‌دونین... یجورایی حس می‌کنم از قصد اینطوری می‌کنن که دقیقا نتیجه عکسی که در ظاهر به نظر می‌رسه رو می‌ده. یعنی به جای عادی‌سازی، دقیقا دارن نژادپرستی رو رواج می‌دن!
دیگه آخه تو بگو به سفیدبرفی هم حتی رحم نکردن یا پری دریایی. چرا به خاطرات کودکی ما رحم نمی‌کنن آخه.

من توی کامنتای ایکس خوندم چند نفر به این مورد اشاره کرده بودن که با این حرکت خیلی از اتفاقات کتاب رو دارن بهش رنگ و روی نژادپرستی می‌دن، مگه این که یکی از بازیگران غارتگران رو هم سیاه‌پوست کنن. از جمله این که جیمز و رفیقاش یه سیاه‌پوست رو اذیت می‌کردن. لیلی حاضر نشد با یه سیاه‌پوست ازدواج کنه و هری از استاد سیاه‌پوستش بدش میومد!

کلا حس می‌کنم صنعت سینما داره تو یه باتلاقی فرو می‌ره که تمام دستاوردایی که این مدت برای از بین رفتن نژادپرستی بدست اومده بود، داره برمی‌گرده...

امیدوارم مشخص باشه که منظور من اصلا این نیست که چرا مثلا سفیدپوست رو سیاه‌پوست می‌کنن. منظور من فقط پایبند نبودن به اصل کاراکتره. مثلا اگه چو چانگ رو یه بازیگر اروپایی مو بلوند بذارن دقیقا به همین اندازه شاکی می‌شم! یا تیانا تو انیمیشن شاهزاده و قورباغه رو سفیدپوست کنن! آخه مگه چقد سخته به ویژگی‌های ظاهری و شخصیتی کاراکترا پایبند بودن.
به ویژگی‌های شخصیتی هم اشاره کردم چون مثلا دامبلدور هم تو فیلمای هری پاتر اون دامبلدور آروم و مهربونی نبود که تو کتابا می‌شناختیم. اصن نمی‌تونم صحنه‌ای که اسم هری از جام آتش در اومده بود و دامبلدور بهش حمله کرد رو درک کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
انتخاب بازیگر پروفسور اسنیپ در سریال هری پاتر HBO
ارسال شده در: یکشنبه 24 فروردین 1404 21:34
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
ریویلیو...!

خب خب خب خب!

فکر کنم جای خالی این تاپیک اینجا خیلی احساس میشه.

احتمالاً همگی می‌دونیم که سریال جدیدی از داستان هری پاتر قراره توسط شبکه مشهور HBO ساخته بشه. نکته جذابش اینه که قراره همه‌ی بازیگر‌ها و عوامل جدید باشن و همین می‌تونه این نوید رو بده که قراره یه تجربه خفن برامون بسازه!

اما داستان اینه که برای نقش پروفسور اسنیپ در این سریال سراغ بازیگری به نام پاپا اسیدو رفتن و طبق گمانه زنی‌هایی که شده و اخباری که اومده تقریباً قطعیه که این بازیگر رنگین پوست نقش سوروس اسنیپ رو بازی خواهد کرد.

از زمانی که این اخبار بیرون اومده عده زیادی از هوادارهای سری کتاب‌های هری پاتر ابراز نارضایتی کردن و این انتخاب رو مغایر با کتاب دونستن. از طرف دیگه عده‌ای هم موافق این مسئله هستن از حضور یک رنگین پوست به عنوان یکی از نقش‌های اصلی این مجموعه استقبال کردن.

حالا بیاین با همدیگه اینجا یه کم در موردش صحبت کنیم و نظراتتون رو به اشتراک بذارید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!