جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: جادوگر فصل تابستان
ارسال شده در: جمعه 28 شهریور 1404 00:04
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
پایان ترین‌های فصل تابستان 1404

رأی‌گیری‌ این دوره از ترین‌ها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخش‌های مختلف سایت داشته‌اند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیت‌های گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همه‌ی جادوگران، ساحرگان، جن‌ها، شبح‌ها، ماگل‌زاده‌ها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأی‌گیری‌ترین‌ها تشکر می‌کنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام می‌شوند.

و این هم نتایج:

هلگا هافلپاف:۵رای
سالازار اسلیترین:1رای

جادوگر فصل تابستان:هلگا هافلپاف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

ارسال شده در: پنجشنبه 27 شهریور 1404 23:39
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
دابی به هلگا بانو رای داد. دابی بد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: پنجشنبه 27 شهریور 1404 15:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من هم تک رای خودم رو اختصاص میدم به مامی هلگا خودمون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

ارسال شده در: پنجشنبه 27 شهریور 1404 00:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام قشنگا!

اولاً که مرسی از تعریف‌هایی که ازم کردین!

من رأیم برای این بخش رو به سالازار اسلیترین می‌دم. چرا؟ به نگاه به تازه‌های ایفای نقش بنداز می‌فهمی چرا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 26 شهریور 1404 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
درود. همون که دو نفر پایینی گفتن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: چهارشنبه 26 شهریور 1404 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

منم با مروپ موافقم و رایمو به هلگا هافلپاف می‌دم!

کمکی که هلگا داره به جادوگران می‌کنه فرای تصوره و یه بخشیش پشت پرده‌س. یعنی علاوه بر مواردی که همه تو سایت داریم می‌بینیم و ازش مطلعیم، مثل این که هلگا نه‌تنها هم‌چنان در بخش فنی کمک می‌کنه، بلکه با فعالیت خوبی که داره اعتماد همه رو برای وزیر سحر و جادو شدن بدست آورده (چه تو ایفای نقش و چه چت‌باکس)، به مدیریت سایت هم کمک زیادی کرده (نه فقط بخش مدیریتی خودش). خصوصا به شخص من که ازش بعنوان مشاور اعظم جادوگران یاد می‌کنم چون از کمک و مشورتاش تو هیچ‌بخشی دریغ نکرده. شخصا در مورد خیلی موارد مدیریتی سایت باهاش مشورت کردم که اگه کمک و صحبتاش نبود، شاید خیلی جاها اشتباه می‌کردم.

مرسی که هستی هلگا و اینقد وقت و انرژی برای سایت می‌ذاری. این رنک کم‌ترین چیزیه که برای تشکر از زحماتت می‌تونیم بدیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 شهریور 1404 13:49
نمایش جزئیات
آفلاین
هلگا هافلپاف!

دلیل کوتاه: حمایت از جامعه مامی‌ها! ایجاد قالب و امکانات جدید و زیبا برای سایت. کمک به جبهه‌های سیاه و سفید. کمک به پرشور کردن انتخابات وزارتخانه. ارسال پیام‌های بامزه در چت‌باکس پیرامون ماچا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگر فصل تابستان
ارسال شده در: یکشنبه 23 شهریور 1404 21:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جادوگران عزیز، سلام!

فصل دیگری از فعالیت‌های جادویی‌مون به پایان رسیده و وقتشه که مثل همیشه، با رأی شما، جادوگر برتر این فصل رو انتخاب کنیم.

جایزه‌ی جادوگر فصل یکی از مهم‌ترین و کلی‌ترین عناوینیه که در برترین‌های جادوگران اهدا می‌شه. این عنوان، فقط به پرکارترین یا خلاق‌ترین عضو تعلق نمی‌گیره، بلکه به کسی تعلق می‌گیره که در طول این فصل، بیشترین تأثیر رو روی جامعه‌ی جادوگران داشته؛ چه در ایفای نقش، چه در ترجمه و مقالات، چه در طراحی فنی، چه با ایده‌پردازی برای فعالیت‌ها یا حتی زحمات پشت‌صحنه‌ای که همیشه دیده نمی‌شن ولی حیاتی‌ان.

پس به کسی رأی بدید که فکر می‌کنید این فصل، بودنش واقعاً باعث بهتر شدن تجربه‌ی ما در سایت شده؛ کسی که اگر نبود، انگار یه چیزی کم بود.

لطفاً نامزدی که از نظرتون لایق این عنوانه رو با یک دلیل کوتاه زیر همین پست اعلام کنید.

(به گابریلا پرنتیس به دلیل مدیر کل بودن نمی‌تونین رای بدین.)

ترین‌ها از تاریخ 24 شهریور شروع شده و تا پایان روز 27 شهریور ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بی‌صبرانه منتظر خوندن انتخاب‌هاتون هستیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1404/6/23 21:14:59
میدان نبرد عبادتگاهم است
نوک شمشیر کشیشم است
رقص مرگ دعایم است
ضربه مرگبار ازادی بخشم است

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده