فلور دلاکور
من پست رول خیلی کم میخونم و از طرفی، طرفدار ایفای نقش طنزآمیز هستم، منتها امروز بصورت اتفاقی این پست رول جدی رو از فلور خوندم. فکر نکنم کسی تا حالا به این زیبایی، روح بزرگ فلور دلاکور، رنجی که متحمل شد و البته عشقی که چشید را توصیف کرده باشه.
باضافه اینکه فلور در کانالش هم پست های خوبی میفرسته و توصیفاتی به کار میبره که آدم حس میکنه واقعا در اون محیطه.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
21 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین نویسنده فصل بهار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
شغل
خبرنگار پیام امروز، کیمیاگر

جزئیات کاربر
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

سلام منم به کوین رای میدم چون خوشمزهس ناز و گوگولیه! میدونین که چه ارادتی به بچه های ناز دارم؟
البته از پست دوئلش هم واقعا لذت بردم. انقدر لذت که تاحالا انقدر لذتو یه جا نبرده بودم. کوین، خودتم به اندازه پشتات همینقدر خوشمزهای؟
البته از پست دوئلش هم واقعا لذت بردم. انقدر لذت که تاحالا انقدر لذتو یه جا نبرده بودم. کوین، خودتم به اندازه پشتات همینقدر خوشمزهای؟
افرادی که لایک کردند
کی گفته که رباتا نمیتونن یه جادوگر باشن؟
جزئیات کاربر
شغل
معاون مدرسه هاگوارتز، سردبیر پیام امروز

درود
من برای نویسنده برتر این فصل به کوین کارتر فسقلی رای میدم.
مهم ترین دلیل هم برام پست دوئلش در مرحله دوم لیگ دیاگون هست. بهترین پست بود برام در این فصل.
غیر از اون هم قلم کوین کلا پسندمه!
همین و فعلا!
من برای نویسنده برتر این فصل به کوین کارتر فسقلی رای میدم.
مهم ترین دلیل هم برام پست دوئلش در مرحله دوم لیگ دیاگون هست. بهترین پست بود برام در این فصل.
غیر از اون هم قلم کوین کلا پسندمه!

همین و فعلا!
افرادی که لایک کردند
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟! 

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/06/01
آخرین ورود: امروز ساعت 22:08
از: آن روز که در بند توام آزادم ...
پستها:
200
شغل
مدیر مدرسه هاگوارتز، مدیر فنی جادوگران

بهتر بود وینکی از تقلید رای دابی دست کشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دابی نباید این پست رو مینوشت! دابی بد!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/05
آخرین ورود: دوشنبه 12 مرداد 1405 08:24
از: عشق زنده بودن از عشق جون سپردن...
پستها:
133
شغل
داور دوئل

رای من توی این عنوان به طور مشترک میرسه به دو نفر دوشیزه هلمز و چرکولک.
این فصل پستای خیلی خوبی از تعدادی از اعضا خوندم ولی سهتا پست بود که خیلی توی ذهنم موند. یکیش پست دوئل اخیر دابی بود ولی چون دوره قبلی هم بهترین نویسنده بود ترجیح میدم این دوره به جن رای ندم. همینه که هست... پروفسورم زورم میرسه.
پستایی که بابتشون رای میدم این دوتاست:
پست تلما و پست کثیف.
در مورد پست دوشیزه هلمز باید بگم یکی از ویژگیهایی که من شخصاً خیلی برای یه نویسنده میپسندم دغدغهمند بودنه. یعنی واقعا اگر این همه وقت میذاره که یه اثر خلق کنه، چیزی خلق کنه که یه نقش مثبت توی جامعهای که توش زندگی میکنه داشته باشه. این پست به دلیل نشون دادن نتایج عقاید خرافی برام خیلی باارزش و دوست داشتنی بود و توی ذهنم موندگار شد.
پست چرکولک هم برام خیلی موندگاره به دلیل اینکه لایه لایه نوشته شده. قطعا کاری نیست که هر نویسندهای بتونه. موقعی که اول میخونیش شاید یه برداشت سطحی برات ایجاد بشه ولی انقدر قلمش قویه که مجبورت میکنه برگردی و یه بخشهایی رو دوباره و دوباره بخونی تا علتشو بفهمی. هرپو جوابتو مستقیم در اختیارت نذاشته و مجبورت کرده فکر کنی چرا مثلا فلان بخش در مورد فلان مسئله صحبت میشه و خودت دلیلشو کشف کنی. از طرف دیگه کاراکتر هرپو رو هم به شدت قوی درآورده طوری که میخوای سرش به تنش نباشه.
در انتها هم ضربهشو به طور محکم و کاری به خواننده میزنه طوری که یادت نره.
از هردوشون بخاطر خلق این پستای تأثیرگذار تشکر میکنم و ۱۰۰ امتیاز از پاتر به همین مناسبت کسر میکنم.
این فصل پستای خیلی خوبی از تعدادی از اعضا خوندم ولی سهتا پست بود که خیلی توی ذهنم موند. یکیش پست دوئل اخیر دابی بود ولی چون دوره قبلی هم بهترین نویسنده بود ترجیح میدم این دوره به جن رای ندم. همینه که هست... پروفسورم زورم میرسه.
پستایی که بابتشون رای میدم این دوتاست:
پست تلما و پست کثیف.
در مورد پست دوشیزه هلمز باید بگم یکی از ویژگیهایی که من شخصاً خیلی برای یه نویسنده میپسندم دغدغهمند بودنه. یعنی واقعا اگر این همه وقت میذاره که یه اثر خلق کنه، چیزی خلق کنه که یه نقش مثبت توی جامعهای که توش زندگی میکنه داشته باشه. این پست به دلیل نشون دادن نتایج عقاید خرافی برام خیلی باارزش و دوست داشتنی بود و توی ذهنم موندگار شد.
پست چرکولک هم برام خیلی موندگاره به دلیل اینکه لایه لایه نوشته شده. قطعا کاری نیست که هر نویسندهای بتونه. موقعی که اول میخونیش شاید یه برداشت سطحی برات ایجاد بشه ولی انقدر قلمش قویه که مجبورت میکنه برگردی و یه بخشهایی رو دوباره و دوباره بخونی تا علتشو بفهمی. هرپو جوابتو مستقیم در اختیارت نذاشته و مجبورت کرده فکر کنی چرا مثلا فلان بخش در مورد فلان مسئله صحبت میشه و خودت دلیلشو کشف کنی. از طرف دیگه کاراکتر هرپو رو هم به شدت قوی درآورده طوری که میخوای سرش به تنش نباشه.
در انتها هم ضربهشو به طور محکم و کاری به خواننده میزنه طوری که یادت نره. از هردوشون بخاطر خلق این پستای تأثیرگذار تشکر میکنم و ۱۰۰ امتیاز از پاتر به همین مناسبت کسر میکنم.
افرادی که لایک کردند
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1393/07/20
آخرین ورود: امروز ساعت 15:14
از: مسلسلستان!
پستها:
635

وینکی به پرچرک رای داد چون با کثیفیاش یه عالمه کار برای وینکی تراشید.
افرادی که لایک کردند
Take Winky down to the Mosalsal City, where the grass is mosalsal and the mosalsals are MOSALSAL

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/01/31
آخرین ورود: امروز ساعت 20:06
از: دنیای قصه ها
پستها:
160
شغل
مسئول چتباکس جادوگران

من دلم می خواد اینجا به کوین رای بدم چون نثرش رو دوست دارم. ادبیاتش برای اینکه زیبا باشه سنگین نشده. پیچیدگی و تکلف نداره.
هیچ وقت هم بیشتر از مقداری که داستان تاب داره متن رو طولانی نمی کنه. همینطور برای فاخر شدن غمگینش نکرده. ساده و شیرین و کشش دار و گرمه. مثل همون نونایی که تو پروفایل قبلیش داشت.
همینطور از نظر موضوعی به نظرم یه ظرافت طنازانه حتی توی متنهای جدیش و یه عمق ظریف توی متنای طنزش پیدا میشه و من این تضاد رو دوست دارم.
هیچ وقت هم بیشتر از مقداری که داستان تاب داره متن رو طولانی نمی کنه. همینطور برای فاخر شدن غمگینش نکرده. ساده و شیرین و کشش دار و گرمه. مثل همون نونایی که تو پروفایل قبلیش داشت.
همینطور از نظر موضوعی به نظرم یه ظرافت طنازانه حتی توی متنهای جدیش و یه عمق ظریف توی متنای طنزش پیدا میشه و من این تضاد رو دوست دارم.
افرادی که لایک کردند
یکی بود، یکی نبود؛ زیر گنبد کبود
هر چی که شد هر چی که بود...
همه از نگاه تو شروع شد.
هر چی که شد هر چی که بود...
همه از نگاه تو شروع شد.

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/07/15
آخرین ورود: امروز ساعت 13:20
از: من دور شو! تو خیلی مشکوکی!
پستها:
475
شغل
مدیر خزانه دیوان جادوگران، ارشد گریفیندور، کدخدای هاگزمید، بانکدار گرینگوتز
افتخارات

انتخاب کردن بهترین نویسنده برای من خیلی سخته. چون توی این فصل با پستهای خیلی خوبی از افراد با استعداد آشنا شدیم که باعث میشه اگه به یک نفر رای بدم، احساس کنم به دیگری نا حقی کردم.
اما با وجود خوندن پستهای فوقالعادهای از دابی، گلرت، هلنا و ایزابل، رای من به سوروس اسنیپ تعلق میگیره.
دلیلش هم میتونم به پستهای طنز و بامزهای در سطح ایفای نقش، و پستهای جدی واقعا خفنی که بهخصوص در چوبدستی گستران خوندیم، اشاره کنم.
اما با وجود خوندن پستهای فوقالعادهای از دابی، گلرت، هلنا و ایزابل، رای من به سوروس اسنیپ تعلق میگیره.
دلیلش هم میتونم به پستهای طنز و بامزهای در سطح ایفای نقش، و پستهای جدی واقعا خفنی که بهخصوص در چوبدستی گستران خوندیم، اشاره کنم.
افرادی که لایک کردند
واسه چی داری تعقیبم میکنی؟ 
خیلی مشکوکی!

خیلی مشکوکی!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/03/26
آخرین ورود: امروز ساعت 19:58
از: خونت مینوشم و سیراب میشوم!
پستها:
592

این خون آشام به ماریلین لایف رای می دهد. موضوعاتی که او در نوشته هایش به آن ها می پردازد و آن گونه که شخصیت هایش را درونشکافی می کند، مرا بسیار مجذوب خویش کرده است.
افرادی که لایک کردند
برای آشنایی بیشتر با جهان داستانی و رمانم، 'دنیای نوکترنال کتدرال' به پروفایل لینکدینم مراجعه کنید.

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 22:44
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
429
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

جادوگران عزیز، سلام!
در این تاپیک قراره به انتخاب بهترین نویسندهی ایفای نقش در این فصل بپردازیم؛ کسی که با قلمش، ما رو به دنیای تازهای برده، با شخصیتپردازیهاش نفس کشیدیم، و با داستانهاش خندیدیم، اشک ریختیم یا توی فکر فرو رفتیم.
در این رأیگیری، ملاک کیفیت نوشتهها و روایتهاست، نه تعداد پستها یا میزان فعالیت. ممکنه کسی کمتر نوشته باشه، ولی همون چند پست بهیادماندنی، تأثیر بسیار زیادی گذاشته باشه.
لطفاً زیر همین پست، نام نویسندهای که بهنظرتون بهترین بوده رو همراه با دلیل کوتاهی بنویسید.
ترینها از تاریخ 24خرداد آغاز شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با هم از کسانی که جادو رو به داستانهامون آوردن قدردانی کنیم!
در این تاپیک قراره به انتخاب بهترین نویسندهی ایفای نقش در این فصل بپردازیم؛ کسی که با قلمش، ما رو به دنیای تازهای برده، با شخصیتپردازیهاش نفس کشیدیم، و با داستانهاش خندیدیم، اشک ریختیم یا توی فکر فرو رفتیم.
در این رأیگیری، ملاک کیفیت نوشتهها و روایتهاست، نه تعداد پستها یا میزان فعالیت. ممکنه کسی کمتر نوشته باشه، ولی همون چند پست بهیادماندنی، تأثیر بسیار زیادی گذاشته باشه.
لطفاً زیر همین پست، نام نویسندهای که بهنظرتون بهترین بوده رو همراه با دلیل کوتاهی بنویسید.
ترینها از تاریخ 24خرداد آغاز شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.
بیاید با هم از کسانی که جادو رو به داستانهامون آوردن قدردانی کنیم!
افرادی که لایک کردند
Only Raven

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج