جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  63 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین نویسنده فصل بهار
ارسال شده در: امروز ساعت 20:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
فلور دلاکور

من پست رول خیلی کم میخونم و از طرفی، طرفدار ایفای نقش طنزآمیز هستم، منتها امروز بصورت اتفاقی این پست رول جدی رو از فلور خوندم. فکر نکنم کسی تا حالا به این زیبایی، روح بزرگ فلور دلاکور، رنجی که متحمل شد و البته عشقی که چشید را توصیف کرده باشه.

باضافه اینکه فلور در کانالش هم پست های خوبی میفرسته و توصیفاتی به کار میبره که آدم حس میکنه واقعا در اون محیطه.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: امروز ساعت 19:47
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام منم به کوین رای میدم چون خوشمزه‌س ناز و گوگولیه! میدونین که چه ارادتی به بچه های ناز دارم؟
البته از پست دوئلش هم واقعا لذت بردم. انقدر لذت که تاحالا انقدر لذتو یه جا نبرده بودم. کوین، خودتم به اندازه پشتات همینقدر خوشمزه‌ای؟
کی گفته که رباتا نمی‌تونن یه جادوگر باشن؟
ارسال شده در: امروز ساعت 19:45
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود

من برای نویسنده برتر این فصل به کوین کارتر فسقلی رای میدم.

مهم ترین دلیل هم برام پست دوئلش در مرحله دوم لیگ دیاگون هست. بهترین پست بود برام در این فصل.
غیر از اون هم قلم کوین کلا پسندمه!

همین و فعلا!

افرادی که لایک کردند

بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: امروز ساعت 18:14
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بهتر بود وینکی از تقلید رای دابی دست کشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: دیروز ساعت 19:47
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رای من توی این عنوان به طور مشترک می‌رسه به دو نفر دوشیزه هلمز و چرکولک.

این فصل پستای خیلی خوبی از تعدادی از اعضا خوندم ولی سه‌تا پست بود که خیلی توی ذهنم موند. یکیش پست دوئل اخیر دابی بود ولی چون دوره قبلی هم بهترین نویسنده بود ترجیح می‌دم این دوره به جن رای ندم. همینه که هست... پروفسورم زورم می‌رسه.

پستایی که بابت‌شون رای می‌دم این دوتاست:
پست تلما و پست کثیف.

در مورد پست دوشیزه هلمز باید بگم یکی از ویژگی‌هایی که من شخصاً خیلی برای یه نویسنده می‌پسندم دغدغه‌مند بودنه. یعنی واقعا اگر این همه وقت می‌ذاره که یه اثر خلق کنه، چیزی خلق کنه که یه نقش مثبت توی جامعه‌ای که توش زندگی می‌کنه داشته باشه. این پست به دلیل نشون دادن نتایج عقاید خرافی برام خیلی باارزش و دوست داشتنی بود و توی ذهنم موندگار شد.

پست چرکولک هم برام خیلی موندگاره به دلیل اینکه لایه لایه نوشته شده. قطعا کاری نیست که هر نویسنده‌ای بتونه. موقعی که اول می‌خونیش شاید یه برداشت سطحی برات ایجاد بشه ولی انقدر قلمش قویه که مجبورت می‌کنه برگردی و یه بخش‌هایی رو دوباره و دوباره بخونی تا علتشو بفهمی. هرپو جوابتو مستقیم در اختیارت نذاشته و مجبورت کرده فکر کنی چرا مثلا فلان بخش در مورد فلان مسئله صحبت می‌شه و خودت دلیلشو کشف کنی. از طرف دیگه کاراکتر هرپو رو هم به شدت قوی درآورده طوری که می‌خوای سرش به تنش نباشه. در انتها هم ضربه‌شو به طور محکم و کاری به خواننده می‌زنه طوری که یادت نره.

از هردوشون بخاطر خلق این پستای تأثیرگذار تشکر می‌کنم و ۱۰۰ امتیاز از پاتر به همین مناسبت کسر می‌کنم.
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
ارسال شده در: دیروز ساعت 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
وینکی به پرچرک رای داد چون با کثیفیاش یه عالمه کار برای وینکی تراشید.

Take Winky down to the Mosalsal City, where the grass is mosalsal and the mosalsals are MOSALSAL
ارسال شده در: دیروز ساعت 15:20
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من دلم می خواد اینجا به کوین رای بدم چون نثرش رو دوست دارم. ادبیاتش برای اینکه زیبا باشه سنگین نشده. پیچیدگی و تکلف نداره.
هیچ وقت هم بیشتر از مقداری که داستان تاب داره متن رو طولانی نمی کنه. همینطور برای فاخر شدن غمگینش نکرده‌. ساده و شیرین و کشش دار و گرمه. مثل همون نونایی که تو پروفایل قبلیش داشت.

همینطور از نظر موضوعی به نظرم یه ظرافت طنازانه حتی توی متنهای جدیش و یه عمق ظریف توی متنای طنزش پیدا میشه و من این تضاد رو دوست دارم.
شاد و آروم و امیدوار باش.

به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.

ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.

ارسال شده در: دیروز ساعت 12:47
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
انتخاب کردن بهترین نویسنده برای من خیلی سخته. چون توی این فصل با پست‌های خیلی خوبی از افراد با استعداد آشنا شدیم که باعث میشه اگه به یک نفر رای بدم، احساس کنم به دیگری نا حقی کردم.

اما با وجود خوندن پست‌های فوق‌العاده‌ای از دابی، گلرت، هلنا و ایزابل، رای من به سوروس اسنیپ تعلق می‌گیره‌.
دلیلش هم می‌تونم به پست‌های طنز و بامزه‌ای در سطح ایفای نقش، و پست‌های جدی واقعا خفنی که به‌خصوص در چوبدستی گستران خوندیم، اشاره کنم.
Certainty is a delightful illusion
پاسخ: بهترین نویسنده فصل پاییز
ارسال شده در: شنبه 23 خرداد 1405 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
این خون آشام به ماریلین لایف رای می دهد. موضوعاتی که او در نوشته هایش به آن ها می پردازد و آن گونه که شخصیت هایش را درون‌شکافی می کند، مرا بسیار مجذوب خویش کرده است.
⚰️🦇🩸🍷🪦 یک خون آشام حامی حقوق اقلیت ها و آزادی ⚰️🦇🩸🍷🪦
بهترین نویسنده فصل بهار
ارسال شده در: شنبه 23 خرداد 1405 22:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
جادوگران عزیز، سلام!

در این تاپیک قراره به انتخاب بهترین نویسنده‌ی ایفای نقش در این فصل بپردازیم؛ کسی که با قلمش، ما رو به دنیای تازه‌ای برده، با شخصیت‌پردازی‌هاش نفس کشیدیم، و با داستان‌هاش خندیدیم، اشک ریختیم یا توی فکر فرو رفتیم.

در این رأی‌گیری، ملاک کیفیت نوشته‌ها و روایت‌هاست، نه تعداد پست‌ها یا میزان فعالیت. ممکنه کسی کم‌تر نوشته باشه، ولی همون چند پست به‌یادماندنی، تأثیر بسیار زیادی گذاشته باشه.

لطفاً زیر همین پست، نام نویسنده‌ای که به‌نظرتون بهترین بوده رو همراه با دلیل کوتاهی بنویسید.

ترین‌ها از تاریخ 24خرداد آغاز شده و تا پایان روز 27 خرداد ادامه خواهد داشت. فرصت رأی دادن را از دست ندهید.

بیاید با هم از کسانی که جادو رو به داستان‌هامون آوردن قدردانی کنیم!

Only Raven