)در کل ما رفتیم چندتا الگوی متقلب براتون آوردیم که بهتون معرفی کنیمشون!
۱.
۱. الگوی خیاطی!
درست شنیدین! الگوهای خیاطی یکی از بهترین الگوهای تقلب هستن. به هر حال وقتی شما میاین الگو رو میذارین رو پارچه و بعد از روش برش میزنین و میدوزین دارین به نوعی تقلب میکنین دیگه!
وقتی قرار باشه تقلب رو نوعی استفاده از دسترنج دیگران حساب کنیم، در اصل همهی کسایی که از الگوی خیاطی استفاده میکنن متقلبن و به این صورت، میتونیم بگیم الگوهای خیاطی یکی از موفقترین الگوها و پر استفادهترین الگوهای تقلب به حساب میان.۲. هلنا ریونکلاو!
اگه با خودتون میگین چرا باید هلنا ریونکلاو جوونمرگ رو به عنوان الگوی خودمون استفاده کنیم، باید بگم چقدر ساده دلین!

این خانوم یکی از متقلبترینهای ممکنه! اگه خبر داشته باشین که چندی پیش قرار بود یک عقدی میان این بانو و جناب مرلین صورت بگیره، میدونین که چجوری متقلبانه از قلب پاک این پیرمرد سو استفاده کرده و به خواستههاش رسیده. حتی با نازهای تقلبی، کاری کرد که مرلین جسم انسانیش رو بهش برگردونه! باور میکنین؟

۳. ارباب بزرگ و کبیر و غیور و جسور
چرا؟ همونطور که میدونین ارباب به شدت باهوش و عاقل هستن. ایشون دیدن که نیازی به زحمت کشیدن برای شکست جامعهای که پر از اندیشههای محفلیون شده، نیازی به زحمت نیست! بلکه کافیه از همون کوچکی، بهشون چیزهای درست تدریس بشه. بنابراین رفتن و استاد دفاع در برابر جادوی سیاه هاگوارتز شدن تا بتونن به بقیه یادآوری کنن که جادویسیاه چقدر خوب و باشکوهه. اینجوری بهصورت قاچاقی بهشون جادویسیاه هم یاد بدن و باشکوهانه تقلب کنن!
۲.
اولش ازمون خوستین سهتا الگو نام ببریم و الان میخواین یکیش رو انتخاب کنیم؟ متقلب اصلی خودتونین پروفسور که ما رو بین سهراهی گذاشتین!

البته من به عنوان یک مرگخوار وفادار و از اون جهت که به جز ارباب، به یه مشت الگوی دیگه اعتماد ندارم و مطمئنم پاتیلی زیر نیمپاتیلشون هست، لرد ولدمورت بزرگ رو بهعنوان الگوی شخصیم انتخاب میکنم.

آیا بازم دلیل میخواین؟ چی بگم؟ خب دلم خواست!

البته چون شما پروفسورین و نمره و قدرت دست شماست، یکم بیشتر بهتون توضیح میدم...
اگه از اولش بگیم، لرد بزرگ همون اولش بهصورت تقلبی نقش شکست خوردن رو بازی کردن و عمدی باعث شدن که هری پاتر بشه پسر برگزیده! بعدم با قدرت و این بار واقعی برگشتن تا نشون بدن برگزیدهی اصلی خودشونن!
تازه همیشه ادای گردننگیرهای تقلبی رو در میارن و هیچوقت دخترشون رو گردن نمیگیرن؛ ولی در عین حال، همیشه از خواستگارهای دلفی پیتزا درست میکنن و بین مرگخوارا پخش میکنن.
حتی گاهیاوقات به منم میگن که چرت و پرت میگم و اینکه باد از جنوب میوزه، دلیل نمیشه که محفلیها قراره به ما حمله میکنن و کاری جز الکی شک کردن ازم برنمیاد؛ حتی چندبار هم به زور کاتانای آکی، من رو فرستادن پیش جراپیست(تراپیست!
) تا شاید مشکلات روانیم برطرف بشه. ولی من میدونم که اینا همهاش تقلبیه و ارباب دارن باهام شوخی میکنن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

و 150 نفر رو هم دستگیر کردند بردند.