امروز اولین ماموریتم رو در راستای کارآگاه شدن گرفتم. خواستم با خوشحالی به خانوادهم مژده بدم، اما خونه خالی بود. پدرم که چند ماه پیش (احتمالا از دست ننهم) فرار کرد و مادرم هم دیگه طاقت نیاورد و رفت یه زندگی تازه بسازه. کوین هم که دستش رو از خونوادهی ما خیلی وقته شسته و همین روزاست که واسه یکی دیگه خودشیرینی کنه.
سیریوس هم که کلا منو به یه سمتش نیست و خواب دیده هری در خطره و درگیر اونه. جیمی هم صبح تا شب داره سر به سر خواهر و برادراش میذاره و یه ذره هم با من وقت نمیگذرونه.
حالا من تنها موندم با یه شغل خوب. و ترجیح میدم بیکار و علاف باشم با دو نات ته جیبم ولی یه بارم که شده بتونم دوباره با پدر و مادر و برادری که سابقا ازش متنفر بودم شام بخورم.
جدی وقتی میدونید تواناییش رو ندارید، بچه نیارید. منظورم هم درآمد و اینجور چیزا نیست، من یه پدر با شهاب ۳۶۰ که بچهش رو ول نمیکنه به پدری که نیمبوس ۲۰۲۶ سواره ولی با بچهش وقت نمیگذرونه ترجیح میدم. منظورم محبته. عشقه. پشت بچهت رو گرفتنه.
از طرفی هم خودمو مقصر میدونم. نکنه تقصیر من بود که ولم کردن؟ نکنه ناسپاس بودم؟!
اون موقع غر میزدم، اما الان آرزومه یه بار هم که شده باز خورشت کرفس سوختهی بابام رو بخورم یا بهخاطر شوکورول کشیدن، ننهم بهم دمپایی پرت کنه.
الان من اینجا تنها چیکار کنم؟!
مامان، @بابا؛ برگردین.
#نه-به-ول-کردن-فرزندان
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
کانون مرکزی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: کانون مرکزی
مثلاً جنابعالی نمیتونین مثل ننهم جوک بیمزه بهم بگین؟
یا بیل نمیتونه مثل أبو بهم شکلات بده؟
یا بیل نمیتونه مثل أبو بهم شکلات بده؟
افرادی که لایک کردند
جناب لوپین جوان! من نمی تونم چنین بدسرپرستی رو تحمل کنم. امروز روز شانس شماست. اگر قول بدید با یک فاصله ی مناسب بنشینید و به وسایلم دست نزنید می تونم به خونه تون قدم رنجه کنم و سایه ی سرتون بشم. البته که زندگی خرج داره...اما شنیدم گفتید شغل خوب؟
افرادی که لایک کردند
خیر. اما شما به وضوح قدرت ذهن خودتون رو دست کم گرفتید. مخصوصا به عنوان یک متامورفوماگوس چه نیازی به محصولات مو دارید؟ نگذارید افراد ترحم کننده شما رو زیر بال و پر بگیرند. خودتون رو به چند تکه پیترا و شکلات نفروشید. قیمت شما بسیار بیشتر از اینهاست.
افرادی که لایک کردند
آه عزیز دلم کی از جیمز نزدیک تر به پدرت؟ بهش میگم هروز بهت شکلات بده خودمم برات جوک بی مزه میگم، انقد ناراحت نباش بیا خونه ی خاله
افرادی که لایک کردند
من به اون دختره لاکرتیا فقط یه لیوان چای نبات دادم، خودش قبول کرد بخوره، بعدم افتاد زمینو دیگه بلند نشد. به من پیرزن چه؟
افرادی که لایک کردند
مخالفم! ملت بیشتر به خنجرش نگاه میکنن و میگن هیولا...
افرادی که لایک کردند
اینم هست...اما اون خنجر مدتهاست فقط برای دفاع از خودشه.
افرادی که لایک کردند
دورا این شعارت رو خیلی خیلی پسندیدم! مورد پسند این سامورایی بود!

مادر نزاییده کسی حق منو بخوره.
افرادی که لایک کردند
ما که لذت بردیم. بیش باد! 
روحمان آزاد شود یکی از این جنپیچها میخریم و دود میکنیم و لذت میبریم و عکسش را برای لرد سیاه میفرستیم تا دیگر پز جانپیچهایش را ندهد.
جنپیچ ۱
جانپیچ ۰

روحمان آزاد شود یکی از این جنپیچها میخریم و دود میکنیم و لذت میبریم و عکسش را برای لرد سیاه میفرستیم تا دیگر پز جانپیچهایش را ندهد.
جنپیچ ۱
جانپیچ ۰
افرادی که لایک کردند
خواستار موجود شدن جنپیچ در سراسر زوپس مارکت های کشور.
ویرایش شده توسط آستریکس در 1405/3/12 13:41:41
افرادی که لایک کردند
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

این یعنی تو این مدرسه قصد جون جادوآموزان رو کردن.
و یه سامورایی به اسم آکی سوگیاما که اگر کسی انتقادی کنه با کاتانا سالادش میکنه.

» استراتژی ای که ظاهرا موفقیت آمیز بود.
افرادی که لایک کردند