اول
اسپویلربرای آشکار شدن کلیک کنید
نکته بعدی که میخواستم بگم این بود که چرا جادوگرا تا وقتی بچه هستن قدرتهای جادوییشون ناخودآگاه بروز میکنه تا خانواده بفهمن این جادوگره، ولی وقتی بزرگ میشن دیگه رخ نمیده؟ که یهو یادم افتاد تو کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان، هری ناخودآگاه عمه مارج رو باد میکنه! پس گویا متوقف نمیشه صرفا کمتر میشه یا حتی کنترلشدهتر؟
در جواب باید بگم
اسپویلربرای آشکار شدن کلیک کنید
When a young witch or wizard suppressed their innate magic, either through will power or as a result of violence or abuse, a powerful parasite could form within that child - a dark energy called an Obscurus.
بچهها جادوگری بلد نیستن ولی معنیش این نیست که این انرژی درونشون وجود نداره و راهی به بیرون پیدا نمیکنه. ظاهراً هر چی بیشتر ازش استفاده میکنن، به مرور دیگه نیازی نمیبینه برای خودش بروز پیدا بکنه. هر چند شاهد این هستیم که جادوگران قدرتمند موفق میشن خیلی از طلسمها رو بدون نیاز به ادای کلمات یا چوبدستی اجرا کنن (احتمالاً راهی پیدا میکنن که مثل یک کودک به غرایز جادوییشون متصل بشن!). نکتهای که اینجا به ذهنم رسید اینه که هری پاتر شانس آورد توی چنین خونوادهای دچار اون انگل نشد! و دامبلدور با توجه به تجربهی آریانا و کریدنس به نوبهی خودش ریسک بزرگی کرده که هری رو مجبور کرده با چنین خونوادهای بزرگ بشه. هر چند، احتمالاً به همین دلیل هم بوده که به هر قیمتی باید نامه به دستش میرسیده و به مدرسهی جادوگری میرفته تا چنین انرژی سرکوبشدهای باعث پدیدهی Obscurus نشه.
دوم
نقل قول:
چی شد یهو توجه مار بوآ به هری جلب شد؟ چون اولش نوشته شده به خواب عمیقی فرو رفته، اما یهو تا هری میره جلوش وایمیسه، بعد از فکرایی که در مورد مار میکنه، ماره تصمیم به برقراری ارتباط باهاش میگیره، اونم با چشمک زدن!
اسپویلربرای آشکار شدن کلیک کنید
همونطوری که یک مار با یک مار دیگه ارتباط میگیره. یکی از جذابیتهای داستان رولینگ همینه که تو همون ابتدای راه، یه ویژگی توی هری به ما نشون میده که حتی برای جادوگرها هم قفله: ارتباط با مارها. هر چند احتمال میدم برای نوشتن کتاب دوم رفته کتاب اول رو خونده و دیده عه چه جالب اونجا نوشتم هری با مارها حرف میزنه، پس بذار تبدیلش کنم به یه نکتهی مهم
ولی اگر پلن اصلی کل هفت کتاب رو از اول تو سرش داشته، پس آفرین بهش. بهرحال تکهای از روح لرد تاریکی در وجود هری هست که نوادهی سالازار اسلیترینه و بهش چنین قدرتی رو داده.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج





)







و در واقع ما داریم دنیایی که رولینگ قراره بسازه رو از چشمای خودمون که برامون این چیزا عجیبه میبینیم و برامون سوال پیش میاد که یعنی با چی طرفیم؟





