جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
18 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
شرح امتیازات
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

ببخشید....اون موقع اعصابم داغون بود...ولی خب جای اعتراض هم داره....چرا نمیتونه بیاد و بگه مقاله بنویسین؟؟؟؟.....در ضمن ببخشید که اینجا اینارو میگم..چون اینجا نوشته من دارم جوابشو میدم.....ببخشید پروفسور لطفا بعدا اینو پاک کنید....خیلی خیلی ببخشید پروفسور(گریفندور)...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
ببخشید اگه این پستو زدم اگه اشکال داره پاکش کنید.
اولآ که دس ماگل شناسی درسیه که باید مقاله داشته باشه.پروفسور پاتر که نمیتونه بیاد برای درس دوئل بگه مقاله بنویسید.
دومآ چهار امتیاز به هرنفر اشکالی نداره مگه وقتی که خودت برای یادآوری چهار امتیاز میدی کسی اعتراض میکنه
سومآ شاید اشکالی داشتی که بهت سه امتیاز داده
زاخاریاس نوشته:
این نامردیه!!!!!!
اولا اینکه من تو کلاس دوئل کمتر از بقیه امتیاز گرفتم..من 3 امتیاز گرفتم بقیه 4 امتیاز...حالا به اونش کاری نداریم....ولی پروفسور پاتر خیلی الکی امتیاز میده...به خاطر یه چیز الکی 12 امتیاز دادن...من به مقاله های بلند بالایی که بچه ها مینویسن حد اکثر 5 امتیاز میدم....درسته که نفری 4 امتیاز..ولی بازم زیاده..البته این نظر منه...یعنی به نظرم پروفسور پاتر باید بیشتر از بچه ها کار بکشن و بعد امتیاز بدن....البته این نظر منه.....نظر پروفسور گریفندور مهمه...البته باید بگم که جیمز جان از دستم یه موقع ناراحت نشی.....ببخشید فضولی کردم...ولی نامردیه....باید به فکر همه گروهها باشی....لکی امتیاز دادن باعث میشه....که گروه هایی که فعالیت میکنن دلسرد بشن....ببخشید فضولی کردم.........
ببخشید اگه این پستو زدم اگه اشکال داره پاکش کنید.
اولآ که دس ماگل شناسی درسیه که باید مقاله داشته باشه.پروفسور پاتر که نمیتونه بیاد برای درس دوئل بگه مقاله بنویسید.
دومآ چهار امتیاز به هرنفر اشکالی نداره مگه وقتی که خودت برای یادآوری چهار امتیاز میدی کسی اعتراض میکنه
سومآ شاید اشکالی داشتی که بهت سه امتیاز داده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

این نامردیه!!!!!!
اولا اینکه من تو کلاس دوئل کمتر از بقیه امتیاز گرفتم..من 3 امتیاز گرفتم بقیه 4 امتیاز...حالا به اونش کاری نداریم....ولی پروفسور پاتر خیلی الکی امتیاز میده...به خاطر یه چیز الکی 12 امتیاز دادن...من به مقاله های بلند بالایی که بچه ها مینویسن حد اکثر 5 امتیاز میدم....درسته که نفری 4 امتیاز..ولی بازم زیاده..البته این نظر منه...یعنی به نظرم پروفسور پاتر باید بیشتر از بچه ها کار بکشن و بعد امتیاز بدن....البته این نظر منه.....نظر پروفسور گریفندور مهمه...البته باید بگم که جیمز جان از دستم یه موقع ناراحت نشی.....ببخشید فضولی کردم...ولی نامردیه....باید به فکر همه گروهها باشی....لکی امتیاز دادن باعث میشه....که گروه هایی که فعالیت میکنن دلسرد بشن....ببخشید فضولی کردم.........
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خب امتیازهایه کلی
5 امتیاز به کریچر از ریونکلا
5 امتیاز به سیبا از هافلپاف
1 امتیاز به زاخاریس از هافلپاف
1 امتیاز به اندومیدا از گریفندور
5 امتیاز به کتی بل از گریفندور
در کل امتیازهایه جلسه ی سوم کلاس گیاهشناسی!
5 امتیاز ریونکلا
6 امتیاز هافلپاف
6 امتیاز گریفندور
اینم امتیازات
پروفسور فلور دلاکور !
5 امتیاز به کریچر از ریونکلا
5 امتیاز به سیبا از هافلپاف
1 امتیاز به زاخاریس از هافلپاف
1 امتیاز به اندومیدا از گریفندور
5 امتیاز به کتی بل از گریفندور
در کل امتیازهایه جلسه ی سوم کلاس گیاهشناسی!
5 امتیاز ریونکلا
6 امتیاز هافلپاف
6 امتیاز گریفندور
اینم امتیازات
پروفسور فلور دلاکور !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه