نقد پست شماره 257 در جلسات الف دال زده شده توسط آليشيا اسپينت:
همكار عزيز اين هم از نقد پست شما:
پاراگراف بندي:
با اينكه پستتون طنز بود اما پاراگراف بندي توش به خوبي اجرا شده بود و خواننده ازش لذت مي برد. در پاراگراف بندي هيچ مشكلي نداشتيد. خيلي خوب اين كارو انجام داده بوديد.دست بزنيد!!
لحن و زبان داستان:
به قول آلبوس از لحن ازشي خوب استفاده كرده بوديد
به خوبي از لحن طنز استفاده كرده بوديد و نوشته ي جذابي رو ارائه داده بوديد. لحن نوشتتون با لحن نوشته ي قبل هم هماهنگي داشت. اضافه كردن بخش تبليغات و مكاري با محفل هم خيلي عالي بود. بخش امنيت اجتماعي و كمدها هم قشنگ بود همينطور وارد كردن خودتون به داستان.
زبانش هم كه فارسي بود

نكات نگارشي و املايي:
از لحاظ املايي مشكلي در پستتون ديده نمي شد چه غلط تايپي و چه غلط املايي و اين يك نكته ي مثبت در پست شماست.
از فضاسازي ها و توضيحات طنز گونه استفاده كرده بوديد و اين باعث شده بود كه خود به خود شما يك پاراگراف بندي و قالب داشته باشيد.
مشكلات نگارشي ريزي هم وجود داشت مثل اين جملات نقل قول:
هری:رون انگشتت توی حلق منه درش بیار می خوام حرف بزنم
رون:شرمنده انوقت میره تو چشم ریموس...
-یکی چراغها رو روشن کنه...آخ...
-هری تو مگه رئیس نیستی یه کاری بکن دیگه
صدای آلیشیا از یک گوشه:رئیس منم بوقی اینم حکمم
كه در آخر بعضي از آنها هيچ علايم نگارشي اي مثل .! ... يا هر چيز ديگه اي ديده نمي شه ...البته اينا قابل چشم پوشيه!
پيش بردن سوژه:
سوژه به طور قابل ملاحظه و چشمگيري پيش نرفته بود مخصوصا كه از اين پست به بعد در سه پست تقريبا لوكيشن داستان جلوي دفتر آمبريجه ..البته من مي دونم تقصير تهيه كنندست كه بودجه ي حمل و نقل رو نداده

شروع و پايان پست:
آغاز خوب پستت وابسته به پايان مناسب و خوب لاوندر بود كه شما هم خوب پرورشش داديد و خيلي خوب لاوندر رو وارد كرديد و فضا رو براي بخش كمدها آماده كرديد. فكر اينو نكرديد اگه به جاي لاو لاو اون وزغ پيداش مي شد چه كار بايد مي كرديم

پايان پستتون رو هم در جاي حساسي تموم كرده بوديد و سوژه ي مناسبي رو در اختيا رنفر بعد گذاشته بوديد. البته من فكر مي كنم كه منظور شما از صداي كشدار دراكو بود؟!
پستتون در كل خيلي خوب بود. دست بزنيد بازم

نقد پست 258 در همونجا زده شده توسط لاوندر براون:
لاو لاو اين هم از نقد پست دوم شما در ماموريت:
پاراگراف بندي:
پاراگراف بنديتون خوب بود اما هنوز پستتون شلوغ به نظر مي اومد. در نگاه اول آدم حس مي كنه سرش گيج مي ره اما بعد خوب مي شه
پاراگراف بندي خوبي داشتيد اين قبلي رو گفتم بخندي دلت شاد بشه . اما يه موضوعي كه مهمه اينه كه شكلك ها اصولا پاراگراف بندي پست رو به هم مي زنه مخصوصا كه وسط جمله باشه..اينو من بعد از تحقيقات زياد فهميدم..ولي هنوز درمانشو كشف نكردم
لحن و زبان داستان:
لحن ارزشي رو به كار برده بودي و تمام پستت رو با همين لحن نوشته بودي البته با اين كه در تمام پست رو با دهن باز مي خونديم (داشتيم مي خنديديم خب) اما از كيفيت ادبي پست كم مي شد. مي گم ادبي نه اينكه نثر مسجع بنويسي ولي كيفيت نوشته پايين مياد. بهتره براي بهتر شدن نوشتت از طنز عاميانه ي پست كم بشه تا ارزشي نشه (طنز خيلي زيادي ارزشي مي شه) كمي هم بايد به فضا سازي بپردازي مثل پست قبلي كه توسط آليشيا زده شده بود.
زبان پست فارسي بود (دو نقطه دي)
نكات نگارشي املايي:
در اين مورد هم خوب بوديد ولي عاري از اشكال نبوديد. در چند مورد غلط تايپي داشتيد كه البته با ويرايش حل مي شد. غلط املايي نداشتيد. استفاده ي زياد از () هم باز تو ذوق مي زد به نظرم بهتره كه از * و ** و اينا استفاده كني و در آخر پست در پي نوشت توضيح بدي. اين كار حس خواننده رو موقع خوندن بهم نمي زنه چون نوته ي توي پرانتز به نظرم يه جوريايي پارازيت وسط داستان اميدوارم با من هم عقيده باشيد. از اينا هم زياد استفاده كرده بودي در حدي كه شور شده بود. نقل قول:
ملت گوش میدن به صدا:.... .(این یعنی صدایی نمیاد!)
كارت خوب بود در اين بخش
پيش بردن سوژه:
سوژه پيشروي چنداني نداشت چون در كنار اون سوژه ي فرعي فرد مجهول داخل اتاق رو شروع كرده بودي و با اسنيپ هم به مشكل برخورده بودي. در كل بيشتر به موضوعات فرعي پرداخته بودي و داستان رو كش داده بودي.
بد نبودي..ولي خوب هم نبود.
شروع و پايان پست:
شروع پستت وابسته به پست آليشيا بود و خوب از عهده ي ادامه دادنش بر اومده بودي البته من فكر مي كنم كه صداي كش دار مال دراكو بوده اما خب اسنيپ هم فرق چنداني نداره.
پايان پستت هم پايان خوبي بود و ساده سوژه ي فرعي اي رو هم شروع نمي كرد كه به نظر من همون بهتر كه شروع نكرد چون سوژه فرعي به تعداد نياز يافت مي شد بلكه بيشتر!
نقد پست شماره ي 259 در همونجا زده شده توسط سارا اونز:
ساراي عزيزبار ديگر اين بنده ي حقير دارم پست شما رو نقد مي كنم!
پاراگراف بندي:
پاراگراف بندي خوب داشتيد با اينكه جمله هاي رو كه به فضا سازي اختصاص داده بوديد كوتاه بود. در كل قالب كلي پستتون مناسب بود.
لحن و زبان داستان:
لحن طنز و جد كه بيشتر متمايل به طنز بود در پستتون استفاده كرده بوديد. البته به جرئت مي گم كه اين سبك مختص خودتون و تبديل به سبك شما شده. ولي لحن پستتون يكنواخت و هماهنگ بود اما پست قبل و بعد با پست شما از لحاظ لحن هماهنگ نبود.
نكات نگارشي و املايي:
مثل هميشه بدو غلط املايي و غلط تايپي نكته ي مثبت هميشگي در پست شما. علائم نگارشي رو هم به خوبي رعايت كرده بوديد . البته فضاسازي هاي كمي به چشم مي خورد كه لطمه اي هم به پست وارد نكرده بود. كوتاه بودن نوشته هم يك عامل مثبت بود.
پيش بردن سوژه:
با توجه به كوتاه بودن پست خيلي خوب سوژه رو جلو برده بوديد و به پايان داستان نزديك شده بوديد و به خوبي اسنيپ رو از سوژه بيرون برديد و آمبريج رو وارد كرديد.
شروع و پايان پست:
شروع پستتون خيلي خوب بود طوري ادامه داده بوديد كه انگار هر دو پست را يك زمان نوشته اند و داستان را همانطور ادامه داده بوديد و وقفه اي در ان ايجاد نكرده بوديد. پايان پستتان هم هيجان زيادي رو به خواننده منتقل مي كرد به دليل نزديك شدن ورود آمبريج. خيلي خوب پست رو تموم كرده بوديد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج