پایان ۷۶امین دوره ترینها؛ فصل بهار۱۴۰۵
رأیگیری این دوره از ترینها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخشهای مختلف سایت داشتهاند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیتهای گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همهی جادوگران، ساحرگان، جنها، شبحها، ماگلزادهها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأیگیریترینها تشکر میکنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام میشوند.
و این هم نتایج نظرسنجی:
لرد ولدمورت: ۷ رای
هلنا ریونکلاو: ۱۰ رای
بهترین جادوگر فصل بهار:
هلنا ریونکلاو
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
جادوگر فصل بهار
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 22:16
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
422
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 22:16
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
422
شغل
ارشد ریونکلاو، ساحره سرشمار

سلام بر جادوگران،الف های خانه زاد، گرگینه ها خون اشام ها، ها باقی موجودات عزیز!
زمان رای گیری بهترین جادوگر فصل به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
هلنا ریونکلاو:6رای
لرد ولدمورت:5 رای
دابی: 1رای
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف1تا 2 رای) هلنا ریونکلاو و لرد ولدمورت از حالا تا ۲۹ خرداد ماه خرداد سنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین نویسنده این فصل انتخاب شود.
زمان رای گیری بهترین جادوگر فصل به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
هلنا ریونکلاو:6رای
لرد ولدمورت:5 رای
دابی: 1رای
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف1تا 2 رای) هلنا ریونکلاو و لرد ولدمورت از حالا تا ۲۹ خرداد ماه خرداد سنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین نویسنده این فصل انتخاب شود.
افرادی که لایک کردند
Only Raven

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: امروز ساعت 11:40
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پستها:
375
شغل
مدیر رسانهای جادوگران پلاس
افتخارات

رای من برای جادوگر فصل، ارباب لرد ولدمورت خواهد بود. گفتنیها رو همه دوستان گفتن و منم باهاشون کاملا موافقم.
افرادی که لایک کردند
MAYBE YOU ARE NEXT

جزئیات کاربر
شغل
رهبر مرگخواران، داور ذخیره دوئل

برای این رنک دو نفر را در ذهن داریم. دو نفری که جفتشان لایق این عنوان هستند. خودمان و خودمان هلنا ریونکلاو و مرگ!
افرادی که لایک کردند
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

رأی اینجانب برای عنوان جادوگر فصل بهار، به ارباب تاریکی اوریجینال تعلق میگیره. هر کسی برای انتخابش معیارهایی داره. من بر اساس جسارت، حوصله و عمق راهبردی فعالیتهای ایشون بهش رأی میدم. این لرد علاوه بر اینکه موفق شد کار بسیار سخت بیرون اومدن از زیر سایهی دو لرد خفن قبلی رو با موفقیت در مدت زمان کوتاهی انجام بده، یک انسجام جذابی هم به ساید سیاه داد. همچنین در شخصیتپردازی یک ارباب متفاوت از قبلیها (که هر کدوم منحصر از هم جذاب بودن و به دل مینشستن) کاملاً موفق عمل کرد.
افرادی که لایک کردند
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: امروز ساعت 16:25
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پستها:
667
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

شاید وقتی اسم جادوگر فصل میاد، شخصی رو در نظر میگیریم که از همه لحاظ (کیفیت رول بالا، مقدار فعالیت بالا، اخلاق و پاسخگویی خوب و یا نظارت و مدیریت خوب) مطلوب و گزینه مناسب باشه. بله هلنا این جامعیت رو توی ذهن من واقعا داره.
ولی گاهی یک اتفاق، یک تغییر و یا یک ایده اونقدر مهمه که باعث میشه با تمام وجودت تحسینش کنی. مخصوصا اگر خودت مراحل اون ایده و اتفاق رو از نزدیک دیده باشی.
من به دابی رای میدم.
برای پیادهسازی فوق العاده، منحصر بفرد و بینظیر کلاه گروهبندی جدید جادوگران.
ولی گاهی یک اتفاق، یک تغییر و یا یک ایده اونقدر مهمه که باعث میشه با تمام وجودت تحسینش کنی. مخصوصا اگر خودت مراحل اون ایده و اتفاق رو از نزدیک دیده باشی.
من به دابی رای میدم.
برای پیادهسازی فوق العاده، منحصر بفرد و بینظیر کلاه گروهبندی جدید جادوگران.
افرادی که لایک کردند
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/06/01
آخرین ورود: امروز ساعت 22:17
از: آن روز که در بند توام آزادم ...
پستها:
198
شغل
مدیر مدرسه هاگوارتز، مدیر فنی جادوگران

روح پاکدست ریونکلاو، مدیری برای تمام فصول!
افرادی که لایک کردند
دابی نباید این پست رو مینوشت! دابی بد!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/26
آخرین ورود: دیروز ساعت 21:52
از: قصر خانواده مالفوی ها
پستها:
152
شغل
ارشد اسلیترین، قاضی آزکابان
افتخارات

درود
تو این مورد هم میخوام قدردانی کنم هم رای خودم رو اگر بشه به هردوی این بزرگواران بدم.
هلنا ریونکلاو واقعا تو این مدت که همه ی مدیرا دسترسیشون رو از دست داده بودن به تنهایی بیشتر مسئولیت هارو به عهده گرفته بود و سایت رو سرپا نگه داشت. یکی دو مسئولیت خودش به قدر کافی سخت هست، چه برسه به اینکه همزمان چندین و چند جا پاسخگو باشی، پست هارو بخونی و حمایت کنی، ورودی هارو مدیریت کنی، به سوژه ها رسیدگی کنی، ایرادای فنی رو چک کنی و... واقعا اینها کار یک نفر نیست و بایت زحماتت ازت ممنونم.
ارباب تاریکی، لرد ولدمورت هم همینطور. اونهمه تاپیک و اینهمه مرگخوار رو مدیریت کردن کار آسونی نیست. ولی هر سری دیدم که با کلی ایده های جدید دوباره سوژه هارو احیا کردن و به سایت و مرگخوار ها کمک کردن. ممنون که انقدر هوامون رو داشتید و راهنماییمون کردین ارباب.
تو این مورد هم میخوام قدردانی کنم هم رای خودم رو اگر بشه به هردوی این بزرگواران بدم.
هلنا ریونکلاو واقعا تو این مدت که همه ی مدیرا دسترسیشون رو از دست داده بودن به تنهایی بیشتر مسئولیت هارو به عهده گرفته بود و سایت رو سرپا نگه داشت. یکی دو مسئولیت خودش به قدر کافی سخت هست، چه برسه به اینکه همزمان چندین و چند جا پاسخگو باشی، پست هارو بخونی و حمایت کنی، ورودی هارو مدیریت کنی، به سوژه ها رسیدگی کنی، ایرادای فنی رو چک کنی و... واقعا اینها کار یک نفر نیست و بایت زحماتت ازت ممنونم.
ارباب تاریکی، لرد ولدمورت هم همینطور. اونهمه تاپیک و اینهمه مرگخوار رو مدیریت کردن کار آسونی نیست. ولی هر سری دیدم که با کلی ایده های جدید دوباره سوژه هارو احیا کردن و به سایت و مرگخوار ها کمک کردن. ممنون که انقدر هوامون رو داشتید و راهنماییمون کردین ارباب.
افرادی که لایک کردند
Let them play the hero
I will be the truth this world desperately needs

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/12
آخرین ورود: امروز ساعت 21:56
از: هرجا که بخوام!
پستها:
461
شغل
مدیر کل دیوان جادوگران، ارشد ریونکلاو

یادمه حدودا یه ماه پیش مرگ ازم پرسید که به نظرت جادوگر این فصل کیه؟ و من بدون این که حتی نیاز داشته باشم فکر کنم، بیدرنگ گفتم لرد ولدمورت!
لرد نهتنها تزریق انرژی دوبارهای به فعالیت مرگخوارا و انجمنشون، چه خصوصی و چه عمومی داشت، بلکه از برنامههای مختلف سایت مثل اجاره و... در راستای این فعال کردن حمایت کرد. نکاتی که بقیه اشاره کردن هم خیلی مهمه و من از خیلی از اعضا شنیدم که از لرد برای شخصیتپردازیشون و ایدههای دیگهای که میخواستن تو سایت اجرا کنن کمک گرفتن. خود من یکیشون که هنوزه که هنوزه برای یه سری از ایدههای انجمن مرداب ازش بیگاری میکشم.
لرد نهتنها تزریق انرژی دوبارهای به فعالیت مرگخوارا و انجمنشون، چه خصوصی و چه عمومی داشت، بلکه از برنامههای مختلف سایت مثل اجاره و... در راستای این فعال کردن حمایت کرد. نکاتی که بقیه اشاره کردن هم خیلی مهمه و من از خیلی از اعضا شنیدم که از لرد برای شخصیتپردازیشون و ایدههای دیگهای که میخواستن تو سایت اجرا کنن کمک گرفتن. خود من یکیشون که هنوزه که هنوزه برای یه سری از ایدههای انجمن مرداب ازش بیگاری میکشم.
افرادی که لایک کردند
🦅 Only Raven 🦅

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/02/07
آخرین ورود: امروز ساعت 21:35
از: زیر یه کُپه ریش
پستها:
43

درود بر فرزندانم،
من تک تک شما رو به یک اندازه در تمام عرصه ها لایق میدونم ولی خب واقعا به عنوان مرلینی که در مقام حق و عدلم، باید بگم که جادوگر فصل کسی جز هلنا ریونکلاو خودمان نمیتونه باشه. دلایلش هم که کاملا واضح و معلومه.
من تک تک شما رو به یک اندازه در تمام عرصه ها لایق میدونم ولی خب واقعا به عنوان مرلینی که در مقام حق و عدلم، باید بگم که جادوگر فصل کسی جز هلنا ریونکلاو خودمان نمیتونه باشه. دلایلش هم که کاملا واضح و معلومه.
افرادی که لایک کردند
".It's up to you how far you'll go. If you don't try, you'll never know"
Merlin
The sword in the stone
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج