جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  143 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  255 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  249 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  332 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  234 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: جادوگر فصل بهار
ارسال شده در: امروز ساعت 21:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
شاید وقتی اسم جادوگر فصل میاد، شخصی رو در نظر میگیریم که از همه لحاظ (کیفیت رول بالا، مقدار فعالیت بالا، اخلاق و پاسخگویی خوب و یا نظارت و مدیریت خوب) مطلوب و گزینه مناسب باشه. بله هلنا این جامعیت رو توی ذهن من واقعا داره.

ولی گاهی یک اتفاق، یک تغییر و یا یک ایده اونقدر مهمه که باعث میشه با تمام وجودت تحسینش کنی. مخصوصا اگر خودت مراحل اون ایده و اتفاق رو از نزدیک دیده باشی.

من به دابی رای میدم.

برای پیاده‌سازی فوق العاده، منحصر بفرد و بی‌نظیر کلاه گروهبندی جدید جادوگران.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: امروز ساعت 17:23
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
روح پاکدست ریونکلاو، مدیری برای تمام فصول!

افرادی که لایک کردند

دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: امروز ساعت 15:18
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود

تو این مورد هم میخوام قدردانی کنم هم رای خودم رو اگر بشه به هردوی این بزرگواران بدم.

هلنا ریونکلاو واقعا تو این مدت که همه ی مدیرا دسترسیشون رو از دست داده بودن به تنهایی بیشتر مسئولیت هارو به عهده گرفته بود و سایت رو سرپا نگه داشت. یکی دو مسئولیت خودش به قدر کافی سخت هست، چه برسه به اینکه همزمان چندین و چند جا پاسخگو باشی، پست هارو بخونی و حمایت کنی، ورودی هارو مدیریت کنی، به سوژه ها رسیدگی کنی، ایرادای فنی رو چک کنی و... واقعا اینها کار یک نفر نیست و بایت زحماتت ازت ممنونم.

ارباب تاریکی، لرد ولدمورت هم همینطور. اونهمه تاپیک و اینهمه مرگخوار رو مدیریت کردن کار آسونی نیست. ولی هر سری دیدم که با کلی ایده های جدید دوباره سوژه هارو احیا کردن و به سایت و مرگخوار ها کمک کردن. ممنون که انقدر هوامون رو داشتید و راهنماییمون کردین ارباب.

Let them play the hero
I will be the truth this world desperately needs
ارسال شده در: امروز ساعت 14:24
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
یادمه حدودا یه ماه پیش مرگ ازم پرسید که به نظرت جادوگر این فصل کیه؟ و من بدون این که حتی نیاز داشته باشم فکر کنم، بی‌درنگ گفتم لرد ولدمورت!

لرد نه‌تنها تزریق انرژی دوباره‌ای به فعالیت مرگخوارا و انجمنشون، چه خصوصی و چه عمومی داشت، بلکه از برنامه‌های مختلف سایت مثل اجاره و... در راستای این فعال کردن حمایت کرد. نکاتی که بقیه اشاره کردن هم خیلی مهمه و من از خیلی از اعضا شنیدم که از لرد برای شخصیت‌پردازیشون و ایده‌های دیگه‌ای که می‌خواستن تو سایت اجرا کنن کمک گرفتن. خود من یکیشون که هنوزه که هنوزه برای یه سری از ایده‌های انجمن مرداب ازش بیگاری می‌کشم.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: دیروز ساعت 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر فرزندانم،
من تک تک شما رو به یک اندازه در تمام عرصه ها لایق می‌دونم ولی خب واقعا به عنوان مرلینی که در مقام حق و عدلم، باید بگم که جادوگر فصل کسی جز هلنا ریونکلاو خودمان نمی‌تونه باشه. دلایلش هم که کاملا واضح و معلومه.
ارسال شده در: دیروز ساعت 19:49
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام، هلنا ریونکلاو واقعا لایق این عنوانه. اصلا نیازی نیست توضیح بدم! هممون میدونیم چقدر لایقشه! هلنا بهترینه! باید براش یه آهنگ بنویسم. (البته اگه متین منو ندزده)
کی گفته که رباتا نمی‌تونن یه جادوگر باشن؟
ارسال شده در: دیروز ساعت 19:49
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود

من برای این عنوان مشترک هم به هلنا ی عزیزم و هم به لرد ولدمورت رای میدم.

هانا رو برای این بهش رای میدم چون لایکش رو روی اکثر پست های ملت دیدم. پیگیری هاش، فعال بودن مداوم هم به عنوان مدیر و هم به عنوان بانکدار خیلی برام با ارزشه.

لرد سیاه رو هم از این جهت که برنامه های ایشون برای انجمن مرگخواران به شدت پسندم بود و لذت بردم.

همین و فعلا!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: یکشنبه 24 خرداد 1405 18:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رای من در این عنوان تقدیم می‌شه به ارباب قدرقدرت، قوی‌ شوکت، والا مقام، والا سزا ، والا مرام 🚬، والا کفا، والا شرار، والا صفا، والا وفا، والا قرار، والا کرار، والا سوار، والا طرار، والا فرار و هزاران والای دیگر... (همینا کافی بود دامبلدور تا باور کنه من مرگخوار وفادارشم یا والا‌های بیشتری لازمه؟ )

علتشم هدایت و رهبری مرگخواران و جون تازه‌ای به این گروه بخشیدنه. همچنین راهنمایی‌هاش برای کاراکترسازی اعضای به ویژه تازه‌وارد و حمایت برای نشون دادن ویژگی‌هاشون در پست‌ها و چترباکس. ایفای عالی کاراکتر لرد که در عین حفظ ابهتش بامزه هم باشه و به دل بشینه که این خودش خیلی خیلی سخته.
𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓼𝓲𝓰𝓷𝓪𝓽𝓾𝓻𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓹𝓻𝓸𝓹𝓮𝓻𝓽𝔂 𝓸𝓯 𝓽𝓱𝓮 𝓗𝓪𝓵𝓯 𝓑𝓵𝓸𝓸𝓭 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮
ارسال شده در: یکشنبه 24 خرداد 1405 16:54
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
فصل بهار، یکی از پر رونق‌ترین فصل‌های جادوگران بود. کلی عضو جدید داشتیم با کلی شور و اشتیاق و اعضای قدیمی عزیزی که براشون تلاش می‌کردن. بر همین اساس، رای من برای لین عنوان، لرد ولدموردت هستن. من توی این فصل شاهد تلاش خیلی زیاد ارباب برای زنده کردن انجمن مرگخواران و خانه‌ی ریدل‌ها بودم. از دادن ایده‌های جالبی مثل مسئول کردن خود مرگخوارها و شراکت دادنشون توی ایده‌پردازی بگیر، تا تلاشی که برای اعضا، چه محفلی و مرگخوار می‌کردن تا شخصیتشونو جا بندازن و پست‌های قشنگ‌قشنگ بزنن. تلاشی که خیلی زود هم نتیجه داد.

خلاصه که، در پناه ارباب!
حالا که این پستو تا آخر خوندی، پس یعنی خیلی درگیرمی!

ارسال شده در: یکشنبه 24 خرداد 1405 16:38
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
هلنا ریونکلاو

من هم با تلما و نیمفا موافقم. به هر جای سایت سر بزنی اثری از فعالیت مفید و خلاقانه هلنا مشاهده میکنی. این رنک شایسته ایشونه.
تصویر تغییر اندازه داده شده