شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
توضیح: تمامی پست ها مجددا بررسی شدند. در مورد امتیازات ثبت شده توسط پروفسور درک تنها دو نفر اعتراض داشتند که در مورد آن دو نفر هم تجدید نظر شد. البته قابل مشاهده است که امتیاز چند نفر دیگر هم تغییر کرده است اما نه چندان زیاد.
به غیر از دو سه نفری که واقعا گویا با پروفسور درک در نحوه امتیازدهی به آنان عقاید متفاوتی دارم، در مورد سایر نمایشنامه ها به نظر می آید که چندان اختلاف عقیده نداریم. قصد نقد و بررسی داشتم اما در میانه راه از ثبت کردن اونها منصرف شدم چون خیلی با نقدهای پروفسور درک تفاوت چندانی نداشت.
اما نقد نمایشنامه های همه شرکت کنندگان را در تاریخ پنجشنبه، 20 تیر در تاپیک کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه قرار می دهم.
برخی از نمایشنامه ها رو من خودم هم قبلا از بررسی و امتیازدهی پروفسور درک پیش خودم بررسی کرده بودم. اختلاف بر سر سایر معیارهای تعیین نشده است که اساتید در ذهن خود دارند. - ممنون.
گریفندور = 234.5 تقسیم بر 9 ، 26.05 رند می شود به 26 هافلپاف = 147.4 تقسیم بر 6 ، 24.58 رند می شود به 25 اسلایترین = 76 تقسیم بر 5 ، 15.2 رند می شود به 15 راونکلاو = 104 تقسیم بر 5 ، 20.8 رند می شود به 21
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ... « هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
امتیازات بعد از مشورت با مدیر مدرسه اعمال شده اند ! پ.ن : امتیازی که برای آنتونین وارد شد در امتیاز کل لحاظ شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/15 23:08:53 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/16 4:48:15 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/16 12:39:30 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/4/16 12:44:31
6-استاد هر درس باید طبق برنامه ریزی که خود در اولین جلسه تعیین کرده تدریس کند.در صورت عدم تطابق نحوه تدریس با برنامه ریزی،بازرس هاگوارتز به وی اخطار داده و به ازای هر سه اخطار 30 امتیاز از گروه وی کسر خواهد شد .در صورت بیشتر شدن اخطارها بازرس میتواند استاد مربوطه را از ادامه تدریس باز داشته و شخص دیگری را جایگزین وی قرار دهد.
به استاد آلبوس سوروس پاتر از گروه هافلپاف به دلیل ارائه نکردن برنامه تدریسهای آتی کلاس گیاهشناسی در تدریس جلسه اول یک اخطار داده میشود.
همچنین بدلیل فوق الذکر به استاد کلاس طلسمها و وردهای جادوئی یعنی تد ریموس لوپین از گروه گریفندور هم یک اخطار داده میشود.