جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

27 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
27
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
آلبوس دامبلدور تراپیست می‌شود!

آلبوس دامبلدور تراپیست می‌شود!

آکی سوگیاما 1405/04/05 20:10  39 خواندن  بدون نظر 
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  117 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  186 خواندن  1 نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  306 خواندن  2 نظر(ها) 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  290 خواندن  1 نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  369 خواندن  7 نظر(ها) 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391 01:53
نمایش جزئیات
آفلاین
هوگو ویزلی عزیز

اونجا رو قفل نکردم که آب و جاروش کنم که!
خب دلیل اینکه قفل شد این بود که نمیخواستم نقد کنم.:d:

حالا چون تا اینجا اومدین، نقدش میکنم.ولی خواهشا دیگه کسی درخواست نکنه.

نقد شما رو به زودی در همون تاپیک قفل شده میزنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 20:02
نمایش جزئیات
آفلاین
چون تایپک نقد قفله میگم میشه گورستان ریدل منو نقد کنین پلیز ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره

هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
ارسال شده در: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ارباب؟ دیدین چی شده؟؟؟؟؟؟؟

نخیر!

نقل قول:
حالا اینبار اشتباه کردم و به جا ارسال پست تو تاپیک مرگخواران دریایی تو یه tab دیگه یعنی تو گورستان ریدل ها فرستادم.

به من چه؟من باید جور اشتباهات شما رو بکشم؟

نقل قول:
حالا میشه لطفا اون پست اشتباهو بپاکین؟؟؟

نخیر!شما فکر میکنین به همین سادگیه؟بگرد...پست رو پیدا کن...دکمه حذف رو بزن...تازه یه بارم بپرسه که آیا مطمئنین میخوایین حذف بشه یا نه....اووووه...شما خجالت نمیکشین ارباب رو تو همچین دردسر بزرگی میندازین؟
پاک نمیکنم.تلاش کنین.فعالیت کنین.نظارت خانه ریدل رو بدست بیارین و خودتون زحمتشو بکشین.

حالا ایندفعه رو پاک کردم...فقط برای اینکه چشم طمع به صندلی نظارت من ندوزین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 17:16
نمایش جزئیات
آفلاین
وای ارباب! سلام ارباب!

ارباب؟ دیدین چی شده؟؟؟؟؟؟؟

ارباب، من یک پستکی روانه ی تاپیک گورستان ریدل ها کردم که اصلا ربطی به اون تاپیک نداشته!!! منظورم پست شماره 210ـه !

من معمولا چند صفحه باز میکنم و همه رو میخونم و در نهایت یکی یا دوتا یا چندتاشونو انتخاب میکنم و رولو مینویسم و ارسال میزنم. یعنی همیشه برام چند تا tab بازه.

حالا اینبار اشتباه کردم و به جا ارسال پست تو تاپیک مرگخواران دریایی تو یه tab دیگه یعنی تو گورستان ریدل ها فرستادم. :d:

ریگولوس به نحو احسن اون پست اشتباه رو خنثی کرده و ادامه داستانو درست حسابی نوشته.

حالا میشه لطفا اون پست اشتباهو بپاکین؟؟؟ :d:

الانم تو تاپیک درست فرستادمش. عهههه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 فروردین 1391 04:15
نمایش جزئیات
آفلاین
در اولین فرصت هر دو رو نقد میکنم.ولی درخواستهای نقد رو لطفا در این تاپیک بدین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1391 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید ارباب
من درخواست نقد پست 18 جانور نماها رو دارم.ببخشید که کوتاه شد لرد عزیز من در حال تحصیل هستم و وقت زیادی ندارم
حالا که سرتون خلوته پست 255 زندگی به سبک سیا ه رو هم نقد کنین.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرماینی گرنجر در 1391/1/24 20:39:40

قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1391 20:14
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیح لازم نبود.با وجود این ممنون که توضیح دادین.حداقل اینو فهمیدیم که دلیلش بی خیالی و اهمیت ندادن و اینجور چیزا نبوده.
صبر و حوصله ارباب بیشتر از این حرفهاست.به این سادگیا ناراحت نمیشه.خیلی پیش میاد که ملت یادشون میره پست رزروشونو پاک کنن.ناظرا این کارو انجام میدن.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1391 08:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر لرد عزیز ‏.
این پست من چون در رابطه با جریانی هستش که در حوضه استحفاظی شما اتفاق افتاده اومدم اینجا ‏،
من از همین جا (چون پیام شخصی در دسترس نیست ) از شما به خاطر او پست رزروم در تاپیک زندگی به سبک سیاه که بعدش رفتم و به یه نگاهی هم به عقب ننداختم معذرت می خوام ‏،‏ چون می دونم شما از این جور کار ها ناراحت می شین ‏.
واقعا یه کاری برام پیش اومد که مجبور شدم اونطوری کنم و حتی وقت نکردم برگردم و اون پست رو پاک کنم ‏،

خیلی معذرت می خوام ‏.

ممنون ‏.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 14 فروردین 1391 13:38
نمایش جزئیات
آفلاین
پاسخ به سوال هرماینی در انجمن تفرقه:

هرماینی:

نقل قول:
من نمیخوام دخالت کنم ولی از اسم این تاپیک میشه فهمید که مال کل کل کردنه. اونوقت شما دارید نمایشنا مه یا گه میدونم دارید رول مینویسید؟ خیلی عجیبه

هرماینی عزیز

خوش اومدین.

در ایفای نقش ما تاپیکی که صرفا برای کل کل باشه نداریم.تاپیکها سه دسته هستن.1-تاپیکهای عادی که در اونها نمایشنامه نوشته میشه و یه موضوع مشخص رو ادامه میدین(مثل همون تاپیک انجمن تفرقه..).2-تاپیکهای ارتباط با ناظر که برای درخواست مجوز و رفع مشکلات اعضای سایت و جواب دادن به سوالات اوناست(مثل همین تاپیک)و 3-تاپیکهای نقد که مخصوص نقد کردن پستهای اعضاستمثل این تاپیک).تاپیکهای دیگه ای هم داریم مثل عضویت در گروههای مختلف یا برگزاری مسابقه که تعدادشون زیاد نیست.

اسامی تاپیکها صرفا برای مشخص کردن زمان و مکان و محدوده سوژه هاست که بدونین کجا هستین و موضوع چیه!
مثلا در تاپیک کافه سیاه نمیتونیم داستانی مربوط به محفل ققنوس بنویسیم که هیچ ارتباطی با سیاها یا کافه نداشته باشه.
در مورد کل کل...گاهی از چت باکس برای این کار استفاده میکنیم.چون توسط همه قابل دیدنه و ارتباط مستقیمتره.ولی مهمتر از اون اینه که شما در نوشته هاتون با گروه مقابلتون کل کل کنین.منظورم این نیست که موضوع رو بدون دلیل به نفع خودتون برگردونین.میتونین تصمیمات و رفتارشونو زیر سوال ببرین.روی نقطه ضعفاشون تاکید کنین.مثلا شما یه شخصیت سفید دارین.میتونین از نقاط ضعف سیاها سوژه های زیادی بدست بیارین.حتی اگه این سوژه ها مربوط به ظاهر افراد باشن(مثل کچل بودن لرد).در مورد گروه خودتونم میتونین این کارو انجام بدین.مطمئن باشین نوشته هاتون جذابتر میشه.مثلا در خیلی از نوشته های من لرد تصمیم های مسخره و بی اساس میگیره یا مرگخوارا کارای غیر قابل قبولی انجام میدن!
با کمی کسب تجربه و خوندن نوشته های اعضا بهتر متوجه میشین.چت باکسم فعلا در دسترس نیست ولی به زودی درست میشه.

اگه سوالی داشتین میتونین در تاپیکهای ارتباط با ناظر(که در همه انجمنها بااسمهای مختلف وجود داره) از ناظرها بپرسین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لردولدمورت در 1391/1/14 13:41:22
Re: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: دوشنبه 19 دی 1390 03:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ماری عزیز

اصولا در تاپیکی که یک ماه و نیمه پست نخورده، میتونین سوژه جدید بدین.ولی بهتره به نکات دیگه ای هم توجه کنین.مثلا اینکه موضوع اون تاپیک در دو سه پست آخر خلاصه شده یا نه و سوژه اش در چه وضعیتیه.سوژه مورد نظر شما جالبه.سوژه های شبیه به این ممکنه قبلا داده شده باشه.حتی ممکنه چند بار تکرار شده باشه.ولی ویژگی این سوژه اینه که هر بار میتونه یه مسیر جدید رو طی کنه و برای همین تازگیشو از دست نمیده.

شما میتونین در تاپیک در بحبوحه سیاهی سوژه تونو بدین.ولی موضوع اون تاپیک به نظر من هنوز زنده اس و میشه ادامش داد.برای همین اگه براتون فرقی نمیکنه، پیشنهاد میکنم سوژه تونو در تاپیک نوری در تاریکی بدین که فکر نمیکنم موضوعش دیگه جای ادامه دادن داشته باشه.این تاپیک هم مثل در بحبوحه سیاهی محدودیت موضوعی نداره و کلا هر نوع سوژه ای رو میشه در اون به جریان انداخت.طنز و جدی هم فرقی نمیکنه.به هر دو حالت میتونین بنویسین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!