شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مافیای مرگخواران". که دایی مورفین و بقیه به پخش مواد و کارهای خلاف در سطح شهر مشغول میشن الانم چیز خاصی مد نظرم نیست یه ایده کلیه. وکیلم؟ اوووووووی اوووووخ یعنی موافقید ارباب گرانقدر؟
به نظر من این بهتره.همون سوژه اولیه رو هم میشه تو همین تاپیک داد.به اضافه سوژه های دیگه. کلا تاپیک میتونه طوری باشه که لرد محوریت نداشته باشه.درباره کاراییه که خود مرگخوارا مستقلا انجام میدن.هر خلافی هم ازشون برمیاد.
آرزوی قلبی من آرامش فکری شماست. به جان خودم. باورتون نمیشه؟ به جان روفوس که جای داداشمه. باورتون نمیشه؟ اوکی خب پس به جان خودتون قسم که باور کنید.
در مورد تاپیک، اووووم موضوعی که من مد نظرم بود این بود که مرگخوارا قیرگونی میکنن و در این بین به فکر انجام کار خلاف در قالب این قیرگونی میفتن و مثلا مافیای شهر را احیا میکنن و در قالب قیرگونی مواد پخش میکنن( با همکاری دایی مورفینتون).
تاره شم، میخواستم بگم بعدا با سنگی که جزو یادگاران مرگ بود و میشد روح مرده ها رو برگردوند، روح شمارو برمیگردونیم و ازتون راهنمایی میگیریم. شما چی فکر کردید در مورد من؟ نه واقعا چی فکر کردید؟ هان؟ اووووخ خب بگذریم... در کل پس فعلا مسکوت بذاریمش ببینیم بعدا چه میشود.
آهان الان یه چی دیگه به نظرم رسید. اصلا من موظفم، در شرح وظایمه، به گردنمه، باید یه تاپیک جدید بزنم. نزنم نمیشه به جون.... این چطوره؟:
"مافیای مرگخواران". که دایی مورفین و بقیه به پخش مواد و کارهای خلاف در سطح شهر مشغول میشن الانم چیز خاصی مد نظرم نیست یه ایده کلیه. وکیلم؟ اوووووووی اوووووخ یعنی موافقید ارباب گرانقدر؟
آنتونین!از همون خط اول مشخصه که درخواستی داری! الان شما باز داری آرزوهای قلبیتو مینویسی دیگه؟دنیای بدون ارباب؟
اسم تاپیک که شدیدا ضد اربابه!
این موضوعی که گفتی(کار اجباری)جالبه...ولی خیلی محدوده.بیشتر شبیه یه سوژه اس تا عنوان تاپیک.
اگه بخواییم همین عنوان رو کلی تر کنیم که بتونه موضوع تاپیک باشه، شاید بشه گفت کلا درباره اتفاقای بعد از مرگ لرد نوشته میشه.که اینم باز جای بحث داره.چون بعد از مرگ لرد اصولا مرگخواری باقی نمیمونه.یه عده اعدام میشن.یه عده زندانی میشن...عده ای هم میرن سفید میشن!خلاصه اینکه دیگه نمیشه بهشون گفت گروه یا حتی مرگخوار.شاید بجز تعداد کمی که وانمود میکنن پشیمونن و به زندگی عادی برمیگردن.اونا هم که نمیتونن کاری از پیش ببرن. این کار اجباریشون جالبه ولی بالاخره باید تموم بشه.
الان داشتم فکر میکردم که برای همچین تاپیکی چه سوژه هایی میشه داد.بیشتر از دو سه مورد، چیز جالبی به ذهنم نرسید.حتی همونا هم یه جورایی تکرار هم بودن. راستش احساس میکنم بعد از یکی دو سوژه، ممکنه موضوع کم بیاریم.
اگه شما فکر میکنی میشه سوژه پیدا کرد تاپیک رو بزن.ولی به نظر من اسمش رو عوض کن که اولا وقتی کسی وارد تاپیک میشه بفهمه موضوع چیه(بفهمه که تاپیک مال دوران بعد از ولدمورته)چون معمولا کسی پست اول تاپیک رو نمیخونه که موضوع اصلی رو بفهمه.از رو اسمش قضاوت میکنن...و دوما بشه سوژه های مختلف داد.
سلام بر ارباب حلقه ها ، ارباب دل ها، سلطان قلب ها... اهم اهم ... ارباب جسارتا اومدم درخواست کنم این پستمو نقد ... اوووووخ ... اووووخ ... نــــــه اومدم درخواست مجوز یک تاپیک با نام "قیرگونی لرد سیاه" رو بکنم.
جسارتا زبانم لال، موضوع تاپیک پس از فوت شما اتفاق می افتد که وزارت سحر و جادو مرگخواران زنده مانده در نبرد هاگوارتزو به کار اجباری و قیرگونی سطح شهر مجبور میکنه. بقیه ماجراشم باشه برای پست اول تاپیک، البته اگه شما اجازه بدید.
حالا اینبار اشتباه کردم و به جا ارسال پست تو تاپیک مرگخواران دریایی تو یه tab دیگه یعنی تو گورستان ریدل ها فرستادم.
به من چه؟من باید جور اشتباهات شما رو بکشم؟
نقل قول:
حالا میشه لطفا اون پست اشتباهو بپاکین؟؟؟
نخیر!شما فکر میکنین به همین سادگیه؟بگرد...پست رو پیدا کن...دکمه حذف رو بزن...تازه یه بارم بپرسه که آیا مطمئنین میخوایین حذف بشه یا نه....اووووه...شما خجالت نمیکشین ارباب رو تو همچین دردسر بزرگی میندازین؟ پاک نمیکنم.تلاش کنین.فعالیت کنین.نظارت خانه ریدل رو بدست بیارین و خودتون زحمتشو بکشین.
حالا ایندفعه رو پاک کردم...فقط برای اینکه چشم طمع به صندلی نظارت من ندوزین!
ارباب، من یک پستکی روانه ی تاپیک گورستان ریدل ها کردم که اصلا ربطی به اون تاپیک نداشته!!! منظورم پست شماره 210ـه !
من معمولا چند صفحه باز میکنم و همه رو میخونم و در نهایت یکی یا دوتا یا چندتاشونو انتخاب میکنم و رولو مینویسم و ارسال میزنم. یعنی همیشه برام چند تا tab بازه.
حالا اینبار اشتباه کردم و به جا ارسال پست تو تاپیک مرگخواران دریایی تو یه tab دیگه یعنی تو گورستان ریدل ها فرستادم. :d:
ریگولوس به نحو احسن اون پست اشتباه رو خنثی کرده و ادامه داستانو درست حسابی نوشته.