جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: پنجشنبه 27 مهر 1391 12:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ارباب ترین ارباب ها

درمورد درخواستم که تایید نشد اگه بیشتر محفلی بکشم تایید میشه یا بیشتر فعالیت کنم؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما تشنگان قدرتیم نه شیفتگان خدمت
ارسال شده در: دوشنبه 12 تیر 1391 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پس به جان خودتون قسم که باور کنید.

همین فرداس که بیفتم بمیرم!

نقل قول:
مافیای مرگخواران". که دایی مورفین و بقیه به پخش مواد و کارهای خلاف در سطح شهر مشغول میشن الانم چیز خاصی مد نظرم نیست یه ایده کلیه. وکیلم؟ اوووووووی اوووووخ یعنی موافقید ارباب گرانقدر؟

به نظر من این بهتره.همون سوژه اولیه رو هم میشه تو همین تاپیک داد.به اضافه سوژه های دیگه.
کلا تاپیک میتونه طوری باشه که لرد محوریت نداشته باشه.درباره کاراییه که خود مرگخوارا مستقلا انجام میدن.هر خلافی هم ازشون برمیاد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 تیر 1391 02:17
نمایش جزئیات
آفلاین
دیِر ارباب

آرزوی قلبی من آرامش فکری شماست. به جان خودم. باورتون نمیشه؟ به جان روفوس که جای داداشمه. باورتون نمیشه؟ اوکی خب پس به جان خودتون قسم که باور کنید.

در مورد تاپیک، اووووم موضوعی که من مد نظرم بود این بود که مرگخوارا قیرگونی میکنن و در این بین به فکر انجام کار خلاف در قالب این قیرگونی میفتن و مثلا مافیای شهر را احیا میکنن و در قالب قیرگونی مواد پخش میکنن( با همکاری دایی مورفینتون).

تاره شم، میخواستم بگم بعدا با سنگی که جزو یادگاران مرگ بود و میشد روح مرده ها رو برگردوند، روح شمارو برمیگردونیم و ازتون راهنمایی میگیریم. شما چی فکر کردید در مورد من؟ نه واقعا چی فکر کردید؟ هان؟ اووووخ خب بگذریم...
در کل پس فعلا مسکوت بذاریمش ببینیم بعدا چه میشود.

آهان الان یه چی دیگه به نظرم رسید. اصلا من موظفم، در شرح وظایمه، به گردنمه، باید یه تاپیک جدید بزنم. نزنم نمیشه به جون.... این چطوره؟:

"مافیای مرگخواران". که دایی مورفین و بقیه به پخش مواد و کارهای خلاف در سطح شهر مشغول میشن الانم چیز خاصی مد نظرم نیست یه ایده کلیه.
وکیلم؟ اوووووووی اوووووخ یعنی موافقید ارباب گرانقدر؟

متشکرم ارباب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 11 تیر 1391 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین

آنتونین!از همون خط اول مشخصه که درخواستی داری!
الان شما باز داری آرزوهای قلبیتو مینویسی دیگه؟دنیای بدون ارباب؟

اسم تاپیک که شدیدا ضد اربابه!

این موضوعی که گفتی(کار اجباری)جالبه...ولی خیلی محدوده.بیشتر شبیه یه سوژه اس تا عنوان تاپیک.

اگه بخواییم همین عنوان رو کلی تر کنیم که بتونه موضوع تاپیک باشه، شاید بشه گفت کلا درباره اتفاقای بعد از مرگ لرد نوشته میشه.که اینم باز جای بحث داره.چون بعد از مرگ لرد اصولا مرگخواری باقی نمیمونه.یه عده اعدام میشن.یه عده زندانی میشن...عده ای هم میرن سفید میشن!خلاصه اینکه دیگه نمیشه بهشون گفت گروه یا حتی مرگخوار.شاید بجز تعداد کمی که وانمود میکنن پشیمونن و به زندگی عادی برمیگردن.اونا هم که نمیتونن کاری از پیش ببرن.
این کار اجباریشون جالبه ولی بالاخره باید تموم بشه.

الان داشتم فکر میکردم که برای همچین تاپیکی چه سوژه هایی میشه داد.بیشتر از دو سه مورد، چیز جالبی به ذهنم نرسید.حتی همونا هم یه جورایی تکرار هم بودن.
راستش احساس میکنم بعد از یکی دو سوژه، ممکنه موضوع کم بیاریم.

اگه شما فکر میکنی میشه سوژه پیدا کرد تاپیک رو بزن.ولی به نظر من اسمش رو عوض کن که اولا وقتی کسی وارد تاپیک میشه بفهمه موضوع چیه(بفهمه که تاپیک مال دوران بعد از ولدمورته)چون معمولا کسی پست اول تاپیک رو نمیخونه که موضوع اصلی رو بفهمه.از رو اسمش قضاوت میکنن...و دوما بشه سوژه های مختلف داد.

موفق باشید...البته نه بدون ارباب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لردولدمورت در 1391/4/11 2:23:49
ارسال شده در: شنبه 10 تیر 1391 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ارباب حلقه ها ، ارباب دل ها، سلطان قلب ها... اهم اهم ... ارباب جسارتا اومدم درخواست کنم این پستمو نقد ... اوووووخ ... اووووخ ... نــــــه اومدم درخواست مجوز یک تاپیک با نام "قیرگونی لرد سیاه" رو بکنم.

جسارتا زبانم لال، موضوع تاپیک پس از فوت شما اتفاق می افتد که وزارت سحر و جادو مرگخواران زنده مانده در نبرد هاگوارتزو به کار اجباری و قیرگونی سطح شهر مجبور میکنه. بقیه ماجراشم باشه برای پست اول تاپیک، البته اگه شما اجازه بدید.

متشکرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391 01:53
نمایش جزئیات
آفلاین
هوگو ویزلی عزیز

اونجا رو قفل نکردم که آب و جاروش کنم که!
خب دلیل اینکه قفل شد این بود که نمیخواستم نقد کنم.:d:

حالا چون تا اینجا اومدین، نقدش میکنم.ولی خواهشا دیگه کسی درخواست نکنه.

نقد شما رو به زودی در همون تاپیک قفل شده میزنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 20:02
نمایش جزئیات
آفلاین
چون تایپک نقد قفله میگم میشه گورستان ریدل منو نقد کنین پلیز ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره

هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
ارسال شده در: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 18:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ارباب؟ دیدین چی شده؟؟؟؟؟؟؟

نخیر!

نقل قول:
حالا اینبار اشتباه کردم و به جا ارسال پست تو تاپیک مرگخواران دریایی تو یه tab دیگه یعنی تو گورستان ریدل ها فرستادم.

به من چه؟من باید جور اشتباهات شما رو بکشم؟

نقل قول:
حالا میشه لطفا اون پست اشتباهو بپاکین؟؟؟

نخیر!شما فکر میکنین به همین سادگیه؟بگرد...پست رو پیدا کن...دکمه حذف رو بزن...تازه یه بارم بپرسه که آیا مطمئنین میخوایین حذف بشه یا نه....اووووه...شما خجالت نمیکشین ارباب رو تو همچین دردسر بزرگی میندازین؟
پاک نمیکنم.تلاش کنین.فعالیت کنین.نظارت خانه ریدل رو بدست بیارین و خودتون زحمتشو بکشین.

حالا ایندفعه رو پاک کردم...فقط برای اینکه چشم طمع به صندلی نظارت من ندوزین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 17:16
نمایش جزئیات
آفلاین
وای ارباب! سلام ارباب!

ارباب؟ دیدین چی شده؟؟؟؟؟؟؟

ارباب، من یک پستکی روانه ی تاپیک گورستان ریدل ها کردم که اصلا ربطی به اون تاپیک نداشته!!! منظورم پست شماره 210ـه !

من معمولا چند صفحه باز میکنم و همه رو میخونم و در نهایت یکی یا دوتا یا چندتاشونو انتخاب میکنم و رولو مینویسم و ارسال میزنم. یعنی همیشه برام چند تا tab بازه.

حالا اینبار اشتباه کردم و به جا ارسال پست تو تاپیک مرگخواران دریایی تو یه tab دیگه یعنی تو گورستان ریدل ها فرستادم. :d:

ریگولوس به نحو احسن اون پست اشتباه رو خنثی کرده و ادامه داستانو درست حسابی نوشته.

حالا میشه لطفا اون پست اشتباهو بپاکین؟؟؟ :d:

الانم تو تاپیک درست فرستادمش. عهههه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 فروردین 1391 04:15
نمایش جزئیات
آفلاین
در اولین فرصت هر دو رو نقد میکنم.ولی درخواستهای نقد رو لطفا در این تاپیک بدین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!