جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1391 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید ارباب
من درخواست نقد پست 18 جانور نماها رو دارم.ببخشید که کوتاه شد لرد عزیز من در حال تحصیل هستم و وقت زیادی ندارم
حالا که سرتون خلوته پست 255 زندگی به سبک سیا ه رو هم نقد کنین.
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرماینی گرنجر در 1391/1/24 20:39:40

قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!‏
برای عشق!!!!‏
برای گریفیندور.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1391 20:14
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیح لازم نبود.با وجود این ممنون که توضیح دادین.حداقل اینو فهمیدیم که دلیلش بی خیالی و اهمیت ندادن و اینجور چیزا نبوده.
صبر و حوصله ارباب بیشتر از این حرفهاست.به این سادگیا ناراحت نمیشه.خیلی پیش میاد که ملت یادشون میره پست رزروشونو پاک کنن.ناظرا این کارو انجام میدن.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 فروردین 1391 08:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر لرد عزیز ‏.
این پست من چون در رابطه با جریانی هستش که در حوضه استحفاظی شما اتفاق افتاده اومدم اینجا ‏،
من از همین جا (چون پیام شخصی در دسترس نیست ) از شما به خاطر او پست رزروم در تاپیک زندگی به سبک سیاه که بعدش رفتم و به یه نگاهی هم به عقب ننداختم معذرت می خوام ‏،‏ چون می دونم شما از این جور کار ها ناراحت می شین ‏.
واقعا یه کاری برام پیش اومد که مجبور شدم اونطوری کنم و حتی وقت نکردم برگردم و اون پست رو پاک کنم ‏،

خیلی معذرت می خوام ‏.

ممنون ‏.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

ارسال شده در: دوشنبه 14 فروردین 1391 13:38
نمایش جزئیات
آفلاین
پاسخ به سوال هرماینی در انجمن تفرقه:

هرماینی:

نقل قول:
من نمیخوام دخالت کنم ولی از اسم این تاپیک میشه فهمید که مال کل کل کردنه. اونوقت شما دارید نمایشنا مه یا گه میدونم دارید رول مینویسید؟ خیلی عجیبه

هرماینی عزیز

خوش اومدین.

در ایفای نقش ما تاپیکی که صرفا برای کل کل باشه نداریم.تاپیکها سه دسته هستن.1-تاپیکهای عادی که در اونها نمایشنامه نوشته میشه و یه موضوع مشخص رو ادامه میدین(مثل همون تاپیک انجمن تفرقه..).2-تاپیکهای ارتباط با ناظر که برای درخواست مجوز و رفع مشکلات اعضای سایت و جواب دادن به سوالات اوناست(مثل همین تاپیک)و 3-تاپیکهای نقد که مخصوص نقد کردن پستهای اعضاستمثل این تاپیک).تاپیکهای دیگه ای هم داریم مثل عضویت در گروههای مختلف یا برگزاری مسابقه که تعدادشون زیاد نیست.

اسامی تاپیکها صرفا برای مشخص کردن زمان و مکان و محدوده سوژه هاست که بدونین کجا هستین و موضوع چیه!
مثلا در تاپیک کافه سیاه نمیتونیم داستانی مربوط به محفل ققنوس بنویسیم که هیچ ارتباطی با سیاها یا کافه نداشته باشه.
در مورد کل کل...گاهی از چت باکس برای این کار استفاده میکنیم.چون توسط همه قابل دیدنه و ارتباط مستقیمتره.ولی مهمتر از اون اینه که شما در نوشته هاتون با گروه مقابلتون کل کل کنین.منظورم این نیست که موضوع رو بدون دلیل به نفع خودتون برگردونین.میتونین تصمیمات و رفتارشونو زیر سوال ببرین.روی نقطه ضعفاشون تاکید کنین.مثلا شما یه شخصیت سفید دارین.میتونین از نقاط ضعف سیاها سوژه های زیادی بدست بیارین.حتی اگه این سوژه ها مربوط به ظاهر افراد باشن(مثل کچل بودن لرد).در مورد گروه خودتونم میتونین این کارو انجام بدین.مطمئن باشین نوشته هاتون جذابتر میشه.مثلا در خیلی از نوشته های من لرد تصمیم های مسخره و بی اساس میگیره یا مرگخوارا کارای غیر قابل قبولی انجام میدن!
با کمی کسب تجربه و خوندن نوشته های اعضا بهتر متوجه میشین.چت باکسم فعلا در دسترس نیست ولی به زودی درست میشه.

اگه سوالی داشتین میتونین در تاپیکهای ارتباط با ناظر(که در همه انجمنها بااسمهای مختلف وجود داره) از ناظرها بپرسین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لردولدمورت در 1391/1/14 13:41:22
Re: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: دوشنبه 19 دی 1390 03:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ماری عزیز

اصولا در تاپیکی که یک ماه و نیمه پست نخورده، میتونین سوژه جدید بدین.ولی بهتره به نکات دیگه ای هم توجه کنین.مثلا اینکه موضوع اون تاپیک در دو سه پست آخر خلاصه شده یا نه و سوژه اش در چه وضعیتیه.سوژه مورد نظر شما جالبه.سوژه های شبیه به این ممکنه قبلا داده شده باشه.حتی ممکنه چند بار تکرار شده باشه.ولی ویژگی این سوژه اینه که هر بار میتونه یه مسیر جدید رو طی کنه و برای همین تازگیشو از دست نمیده.

شما میتونین در تاپیک در بحبوحه سیاهی سوژه تونو بدین.ولی موضوع اون تاپیک به نظر من هنوز زنده اس و میشه ادامش داد.برای همین اگه براتون فرقی نمیکنه، پیشنهاد میکنم سوژه تونو در تاپیک نوری در تاریکی بدین که فکر نمیکنم موضوعش دیگه جای ادامه دادن داشته باشه.این تاپیک هم مثل در بحبوحه سیاهی محدودیت موضوعی نداره و کلا هر نوع سوژه ای رو میشه در اون به جریان انداخت.طنز و جدی هم فرقی نمیکنه.به هر دو حالت میتونین بنویسین.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 دی 1390 06:18
نمایش جزئیات
آفلاین
یا لرد!

در تاپیک در بحبوحه سیاهی آخرین پستی که زده شده برای ۲ آذر ماه هست و از اون موقع سوژه جدیدی داده نشده.من می‌تونم سوژه جدید بدم آیا ، در این باره یک روز عادی در خانه ریدل مرگخوار‌ها یک دریچه مخفی‌ توی زیرزمین پیدا میکنند و وارد ماجرا‌‌های عجیبی‌ میشن. اگه شبیه این سوژه در تاپیک دیگه‌ای قبلا پستی زده نشده بگین که من پست اول رو بزنم!

مرسی‌!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven

"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"

ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1390 13:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم این تاپیک رو قبلا اصلاح کرده بودم.همونطور که میتونین ببینین در پست اول تاپیک خبری از این حروف مخفف نیست.چون این عبارت یادآور امپراطور تاریکی بود و یه جورایی این تاپیک رو شخصی، و از ارتش سیاه جدا میکرد.ضمن اینکه احتمالا بیشتر اعضا متوجه معنی اون قسمت مخفف شده نمیشدن.

دلیل اینکه وسطا این اسم عوض شده هم احتمالا اینه که اینا خواستن کلمه امپراطور رو به ولدمورت تغییر بدن.

الان عنوان پست اول فقط خبرگزاری سیاهه و اگه کسی دکمه پاسخ رو بزنه همین عنوان براش میاد.

با تشکر از شما و آواتار مخوفتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1390 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عرض شد ارباب

بنده جهت اون ماموریت سری که بهتره این جا راجع بهش چیزی نگم داشتم تو تاپیکای قدیمی چرخ میزدم، متوجه یک ایرادی شدم!

تاپیک خبرگزاری سیاه VDNS در واقع EDNS بوده بعد به اشتباه اون وسطا عوض شده.

EDNS هم مخفف Empire of Darkness News Service بوده ولی حالا با این تغییری که وسطای تاپیک ایجاد شده شده VDNS که معنیش بر من پوشیدست!

لطف بفرمایید و نام تاپیک را به همان EDNS اصلاح بفرمایید تا مخفف همان جمله ی سیاه و خوفناک بشود!

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: دوشنبه 10 مرداد 1390 02:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سوروس!!

احساس نمیکنی آدرسو اشتباه اومدی؟اینجا انجمن خصوصی نیست چربک!

در هر صورت...گوش ارباب به این وعده و وعید ها بدهکار نیست.اینا رو قبلا هم شنیدم....ارباب از حرف خسته شده...عمل کن!

خدمتگذاری پر سرعتتون رو دیدیم...وای به حال دایل آپش.

نجینی بصورت کاملا خصوصی و مخصوص، بهتون خوش آمد میگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 9 مرداد 1390 14:27
نمایش جزئیات
آفلاین
يا لرد،
اين بنده حقير چندي پيش به مملكت بازگشت تا به ديدار شما بيايد و كلي شكلات و كادو نيز از اون ور برايتان آورد. الان سرعت بنده در حد دايال آپ ميباشد ولي براي خدمتگذاري حاضرم.

سايتون تا ابد مستدام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!