جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 30 شهریور 1387 18:36
نمایش جزئیات
آفلاین
پخ

اولین سوالم اینه چیزی که تا امروز تو سایت نگهت داشته چی بوده؟؟ دوستات؟ رول زدن؟ یا کلا محض دوره هم بودن و اینا و پر کردن اوقات فراغت

2. چه بلاک و چه تاپیکی رو واسه رولیدن از همه جا بیشتر میپسندی؟

3. سه نفر از بهترین دوستات که تقریبا اوایل عضویتت باهاشون اشنا شدی کیان؟

4. نظره کلیت درباره اعضای فعلی رول پلیینگ چیه؟

5. جیمز سیریوس پاتر رو در یک بند توصیف کن

6. دوست داری با چه عضوی اشنا بشی که نیستی؟

7. موقعیتی که تو جادوگران داری رو از نظر خودت چه جوری ارزیابی میکنی؟؟

8. نظرت درباره این سوالات خزه من چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: شنبه 30 شهریور 1387 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامز

خوبید ؟؟؟

به استاد :

من یه سوال ازت دارم و خوشحال میشم اگه جواب بدی

اگه همین الان مجبور بشی از جادوگران بری ، آخرین کاری که میکنی چیه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: شنبه 30 شهریور 1387 02:42
نمایش جزئیات
آفلاین
خب تدی لوپین ؟ یا تد ریموس لوپین ؟ یا مامان خودم ؟

خب ... مثه همه که می گن نظرت راجع به فلانی چیه . منم یه چیزی اول می پرسم و بعد سؤالای دیگم :

1. به نظرت بارتی کراوچ چه جور شخصیتیه ؟ (رودروایسی رو بذار کنار) یعنی کلا بخوای رول بنویسی بارتی رو چجور شخصیتی فرض می کنی ؟ و کلا نظرت راجع به فعالیت و اینام چیه ؟ یه نصیحت مادرانه بکن و مشکلمو بگو ، شاید آدم شدم
2. معیارهات واسه یه رول خوب و رول نویس خوب چیه ؟ به نظرت چه رولی خوبه ؟ (کامل توضیح بده)
3. به نظرت محفل با رفتن ایگور بدتر از قبل نشده ؟
4. یه سؤال خز . از چه شکلکی بیشتر از همه خوشت میاد ؟
5. به نظرت چرا ، وقتی یه نفر مدیر می شه (مخصوصا تو جادوگران) ، وقتش کم می شه ؟ یعنی مثلا روزی 3 ساعت میومد سایت . الان 1.5 میاد ؟
6. یه سؤال از خودت بپرس و بهش جواب بده ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 22:54
نمایش جزئیات
آفلاین

تد ريموس لوپين كسيه كه دست خيلي از تازه واردا رو گرفته ، از جمله خود من و شخصيت خيلي خيلي محبوب و دوست داشتني اي توي سايت داره از حاشيه ها خودشو جدا كرده و هميشه از گرفتن دسترسي فراري بوده .

همين بند كوچيكي كه من در توصيف اين شخصيت از ديدگاه خودم نوشتم توش هزاران سوال پنهان شده.

تد ريموس لوپين ، ميخوام ازت بپرسم...

چرا وقتي ميتوني مثل خيلي از اعضا بي تفاوت باشي نسبت به تازه واردين و يا با توجه به قدرت رول نويسي اي كه داري خودتو براشون بگيري ، اينقدر راحت باهاشون برخورد ميكني و هواشونو داري ؟ كي هواي خودتو داشت وقتي وارد ايفاي نقش شدي و ميخوام بدونم چند درصد از ايني كه الان هستي رو به خاطر كمك هاي اون شخص ميدوني؟

داشتن مسئوليت و نظارت چيزي هست كه خيلي ها توي اين سايت بهش علاقه دارن ، تك توك هم ادمايي پيدا ميشن كه براي رسيدن به دسترسي و حفظ اون همه ارزش ها رو زير پا ميذارن ميخوام بدونم چرا جوابت هميشه به كسايي كه ازت خواستن مسئوليتي رو توي اين سايت قبول كني نه هست ؟! ايا با نه گفتن رابطه خاصي داري ؟!

و به عنوان سوال پاياني ، اون اوايل كه عضو سايت شدي هدف خاصي رو داشتي كه بخواي بهش برسي؟ به اون هدف رسيدي يا نه ؟ هنوز چيزي هست كه دوست داشته باشي به دستش بياري؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/6/29 22:58:56
ویرایش شده توسط هوکی در 1387/6/29 23:00:18
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 22:17
نمایش جزئیات
آفلاین
توله گرگ زشت من !!

یه نکته ای رو من بگم اینجا ، دقیقا همین سنش باعث شده اینقدر توی سایت جا بیفته و محرم راز خیلی ها باشه ! پس اگه بعد من یه بار دیگه کسی این سوالو بکنه ....

1. فک میکنی آخر همه ی این چیزا چیه ؟ خیلی از ماها سر یه سری موضوعات بی معنی ، بحث هایی میکنیم ، توهین هایی میکنیم به همدیگه ، میخوام بدونم نظرت در این مورد چیه؟ یعنی آخر همه ی این موضوعات مجازی ! آخر جادوگرن !غیر از اینه که این سایت یه روزی دیگه اینجا نیس؟ و تنها چیزی که ازش مونده یه مشت حرفه؟ یه مشت خاطره ی خوب ، یا بد؟ در کل نظرت در مورد جادوگران ، کاربراش ، و آخرش چیه..؟

2. یه سوال عجیب، اگه واقعا هاگوارتزی بود ، و تو واقعا جزو دانش آموزانش بودی ، فک میکنی جات کدوم یک از گروه ها بود؟ گریفندور؟ شکسته نفسی و اغراق و اینا رو هم بذار کنار لطفا ، چون هر یک از گروه ها یه ویژگی خاص داره همونطور که میدونی .

3. فک نمیکنی رفتنت از سایت ، برای بعضی ها مایه تعجب ، نگرانی ، ترس ، بدآموزی ! () یا حتی تنهایی باشه؟ از تازه واردایی که تازه بهت عادت کردن گرفته تا دوستانی که از مدت ها پیش که شناسه های دیگه ای داشتی باهات بودن؟!

4. راستی یه سوال دیگه هم هس ! میخوام در مورد ریش سفیدان بدونم ، من خودم میدیدم چقدر براش زحمت کشیدی ، اما اینم یه جورایی فقط یه گروه مجازی بود ، با توجه به اینکه این لیگ آخر توی بینوایان بودی ... به نظرت کار با کدوم تیم بهتر بود و یا اینکه چرا برای ریش سفیدان اونقدر زحمت کشیدی ، درصورتیکه سمت و مقام خاصی تو این سایت برات ارزشی نداره ، ریش سفیدان یه چیزی بیشتر از گروه مجازی بود.. مگه نه؟ اگه آره ، چرا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/6/29 22:24:30
ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 17:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اي جان تدييي...

1- اصلا فكر مي كردي اين سامانتا يه روزي باهات مصاحبه كنه؟

2- چرا مي خواي از جادوگران بري؟

3- نظرت در مورد بي جنبه هايي كه قدرت پيدا مي كنن چيه؟

4- چه چيزي (يا مثلا چه تغييري) در جادوگران بيشتر از همه خوشحالت مي كنه؟
5- داداش خونده ي جديد مي پذيري؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=left]http://panmedi.persiangig.com/DA/Modereator.p
ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خُب خیلی سوال داشتم اما اومدم اینجا یادم رفت بعدا ویرایش میکنم ، مینویسم !

اما دیدم ، یکی نیست و جای یه سوالی خالیه ، گفتم بگم که پر بشه !

تو با این سنت تو جادوگران چکار میکنی ؟ از طرف دوستان و آشنایان !!!

خب سوالاتی که یادم اومد رو دارم مینویسم !

اولاً رفتنت خیلیم خوبه ... دست ما رو هم بگیر ... هدفت خیلی واجب تره !

2. از چی تو سایت خیلی استقبال میکنی ؟

دوستات ؟ نوشتن ؟ تفریح و سرگرمی !

اگر مجبور باشی یکیش رو انتخاب کنی چکار میکنی؟

3. وقتی غیر آشنا بودی تو سایت برای چی موندی؟

4. گفتی بهترین روزات موقعی بوده که با تیم ریش سفیدان بودی .
اما غیر از این بهترین رولایی که زدی رو کجا زدی و بهترین سوژ از نظرت کدوم سوژه بوده ؟

5. فکر میکنی اگه از سایت بری ، بخوای دوباره برگردی ؟ حداقل مثل بعضیا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مری باود در 1387/6/29 22:58:10
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 14:57
نمایش جزئیات
آفلاین
منم چند تا سوال دارم ازش:

1-نظرت در مورد محفل چیه؟قبلا چجوری بوده؟الان چجوری شده؟کدوم دوران رو ترجیح میدی؟

2-نظرت در مورد ترین ها چیه؟به نظرت هنوز کسی بهش اهمیت میده؟

همین مرسی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به قول جیمز از این توله گرگ زشت یه چند تا سوال می پرسیم!

قبلا هم عضو سایت بودی با یه یوزر دیگه که خیلی بهتر از این یکی بوده و اگه با همون فعالیت میکردی به احتمال زیاد الان مدیر بودی! فکر میکنی شماره یوزر که خیلی ها ازش حرف میزنن ربطی به فعالیت – بهتر بودن نسبت به سایرین و ....داره؟

فکر میکنی ناظر محفل و وزارت تونسته به بهترین نحو انجمن هاشو اداره کنه! با توجه به بحث های اخیر نظرت چیه؟

فکر میکنی بهترین کاراکتر در کتاب های هری پاتر کیه، برای چی؟!

وقتی که برای اولین بار بهت پیشنهاد شد کوییدیح بازی کنی فکر می کردی بتونی با توجه به اینکه رول نویس خیلی خوبی هستی؟ چه حسی داشتی اون موقع؟! نظرت در مورد پست کوییدیج چیه؟ چه تفاوت هایی با رول داره؟

یه مدت قبل با ریش سفیدان قهرمان شدی و بعدش هم با بینوایان و الان هم داری با گریف قهرمان میشی، چه حسی داری الان؟! شرایط این سه تا تیم یکی بود یا فرق میکرد؟!

جا داره که دوباره ازت بخاطر تمام زحمت هایی که برای تیم ریش سفیدان کشیدی تشکر کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1387/6/29 16:05:35
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: جمعه 29 شهریور 1387 14:21
نمایش جزئیات
آفلاین
1- الگوت توی پیشرفت در رول کی بود ؟ از کی الگو میگرفتی و میگیری؟

2- نظرت در مورد این افراد رو در یک جمله بگو : جیمز سیریوس پاتر ، آلبوس سوروس پاتر ، ایگور کارکاروف ، مری باود ، پیوز ، ریموس لوپین

...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...