جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

كلاس نجوم و ستاره‌شناسی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس نجوم و ستاره شناسي
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1392 20:40
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور دلاکور با شادی وارد فضاپیمایی که برای تدریس قرض گرفته بود شد و به دانش آموزان مسحور شده اش که دکمه های فراوان و محل قرار گیری چوبدستی خیره شده بودند نگاه کرد!

-ما این جا چی کار می کنیم؟!مارو انداختن تو قوطی کنسرو؟!نکنه می خوان تن نهنگ درست کنن؟!

آندرومدا بلک با چشم غره ای به جیمز که با جیـغ این حرف ها را می زد گفت:نه خیر!ما الان دقیقا توی یه فضاپیمای س.ب.ج.پ هستیم!

جیمز هشدار داد:مراقب باشا!بابای منو که میشناسی!میگم بیاد همتونو بلاک کنه ها!

فلور بی توجه به حرف جیمز برای آن که حواس همه را به سمت درس جمع کند گفت: کاملا درسته!دو امتیاز برای ریونکلاو.همون طور که خانم بلک گفت ما توی فضا پیمایی که من از سازمان بین المللی جادو و پرواز قرض گرفــتم نشستیم!

سپس به فضای اطرافش اشاره کرد و ادامه داد:بر خلاف عقیده ی عوام ماگل ها نبودن که برای اولین بار به فضا پرواز کردن...در حقیقت ما ملت ساحره و جادوگر بودیم.

مورفین با حرکات بیش از حد اسلوموشن سرش را برای تائید تکان داد و گفت:درشــته اشــتاد...الگوی من در ژامعه همین شالاژار در ژوانی برای اولیـن بار به فژا رفــــ!

سالازار از آن طرف کلاس عصایش را تکان داد و فریاد زد:مرتیکه ی بوقیـ!خجالت بکش!من و چیـز کشی؟!

فلور منویش را از جیبش در آورد و روی میز گذاشت و در کمال تعجب همین حرکت تمام سر و صدا ها را خفه کرد!

پروفسور دلاکور ادامه داد: ممنون از سکوتتون،خب داشتم می گفتم که جادوگران به وسیله "فضاپیما" به فضا رفتن.

دافنه که حوصله اش سر رفته بود پرسید: چه طوری؟!

فلور جواب داد:خب سر این موضوع اختلاف نظر هایی وجود داره!بعضیا می گن با معجون بعضیا میگن با نیروی طلسم!

دافنه پرسید:اما خب چه طوری؟!

-خو عزیز دلم میگم نمی دونم دیگه!

-چرا نمیدونین؟!

فلور با تکان دادن تهدید آمیز چوبدستی اش گفت:دافنه ادامه بدی جسدتو میفرتم تا تکلیف حل کنه!

دافنه جواب داد:اما...

با به پرواز در آمدن طلسم فلور،دافنه جاخالی داد و لی که پشت سر او بود سرش را پائین اورد و طلسم به دکمه ی قرمز رنگی بر خورد کرد.

-ده ثانیه تا پرواز...نه ثانیه تا پرواز...

فلور با خونسردی همیشگیش گفت:خب،تکالیفتون کف دستتون نوشته شده و تا وقتی که حلشون نکنین پاک نمیشه،فقط الان زودتر از فضاپیما برین بیرون تا مجبور نشدین تمام عمرتونو تو فضا بگذرونین!

و خود زودتر از همه بیرون پرید و هنگامی که مطمئن شد کسی توی موشک نمانده رو به فضاپیمایی که به سمت فضا می رفت گفت:لعنتی،دو میلیارد گالیون رو دستم خرج گذاشتین!

نقل قول:
تکالیف:

1.فضاپیمایی که در تصورات شما وجود دارد چگونه است؟! (امکانات فضاپیما باید جادویی باشند.)
2.فضاپیما های جادویی در طی "قرن ها" به نظر شما با چه انرژی ای پرتاب می شدند؟!
3.از تخیلتان استفاده کرده و بگوئید فضاپیمای پروفسور دلاکور به کدام سیاره(و به چه دلیل)خواهد رسید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1392 13:38
نمایش جزئیات
آفلاین
1.توضیح دهید با چه انرژی ای می توان سیاه چاله ها را بزرگ تر کرد؟!(10)

وقتی که یک سیاه چاله درست بشه میتونه با جذب ماده اضافی به رشد خود ادامه بده و هر سیاه چاله به طور پیوسته گاز و غبار میان ستاره ای را از محیط مستقیم اطرافش و تابش زمینه کیهانی که در همه جا حضور دارد، جذب می‌کند.
امکان دیگر برای رشد یک سیاهچاله آمیختن با اجرام دیگر مانند ستارگان یا سایر سیاهچاله هاست. این نظریه به خصوص برای سیاهچاله‌های کلان جرم نخستین که منشا پیدایش بسیاری از اجسام کوچکتر بوده‌اند اهمیت پیدا می‌کند.

2.سیاه چاله ی شما چه طور رشد کرد؟!(8)

به دلیل اینکه این سیاه چاله ها شبیه سازی شده بودن با چوب دستی خودم نور بسیار شدیدی را تولید کردم و به سمت سیاه چاله گرفتم ولی چون فقط نور به تنهایی تاثیر نداره مجبور به استفاده از ماده ی اضافی شدم . سیاه چاله ها وقتی چیزی داخلشون نفوذ میکنه امکان خارج شدن از آن به هیچ عنوان وجود ندارد . مقداری کاغذ مچاله شده را داخل سیاه چاله فرستادم تا فضای داخلی اون بیشتر بشه و رشد کنه !

3.درمورد ظاهر سیاه چالتان توضیح دهید!(8)

داخل این شیشه ی من یک فضای خیلی بزرگ هستش که فقط وسطش یک نقطه خیلی ریز هستش که سیاه هستش و وقتی به دقت بهش نگاه میکنی مثل خورشید گرفتگی هستش انگار که پشت اون نقطه ی سیاه رنگ خورشید قرار داره و این نقطه ی سیاه رنگ جلوشو گرفته !

4.روشی برای ساکت کردن دانش آموزان ارائه کنید!(4)

میتونین برای اینکه کلاس ساکت باشه یک نماینده از بین بچه ها انتخاب کنین اسم بچه هایی که شلوغ میکنن توی بدها بنویسه
راه حل دیگه هم اینه که انقدر مشق بدین که تا جلسه ی بعدی هم بچه ها در حال نوشتن باشن !
راه حل دیگمم اینه که هر کی حرف زد مثل آمبریج بفرستینشون تو کشو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
با انرژی ای که تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه! ( کپی رایت بای هیچکس!)
بعله!
تنها عشق وجود داره و سیاهای مثل استاد که از درکش عاجزند!
تحقیقات من نشون داده سیاه چاله ها تا حد زیادی تحت تاثیر عواطف جادوگرا هستن. یعنی عشق و ترس و ناراحتی و خوشحالی. اگه به اونا عشق بورزی اون ها این انرژی رو میگیرن و بزرگ و بزرگ تر می شن. اما اگه دعواشون کنی، اونا رو بترسونی یا وقتی کنارشونی نارحت بشی انرژی منفی منتقل میشه و اون ها کوچیک می شن.

دابی تمام مدت نازش کرد. لوسش کرد. باهاش صحبت کرد و بهش عشق ورزید! اون هم بزرگ و بزرگ تر شد! به قدری که دابی مجبور شد اونو از توی شیشه ی مربا در بیاره و تو تنگ ماهی بذاره!
دابی یکی از کلاه های خودشو داد و اون روبالشی قدیمیه هم تن سیاه چاله کرد. جوراب سبز و صورتی هم پاش کرد.سیاه چاله دیگه یه پارچه آقا شده بود! چون هنوز دندون نداشت دابی شروع کرد به اون غذا هایی داد که احتیاج به دندون نداشت. سوپ و پودینگ و اینا. اولین قاشق که رفت تو دهنش سیاهچاله انقدر تپلی شد که روبالش تو تنش پاره شد و جوراباش از پاهاش شلیک شدن!
دابی فهمید علاوه بر عشق، غذا هم خیلی مهمه!

همون طور که گفتم سیاهچاله ی دابی خیلی شیکه و خوش لباسه! اون که تقریبا هم قد دابی شده یه بلوز آلبالویی تنشه که روی اون هم یه کروات با طرح سیاهچاله زده. دابی هر روز سرشو شونه می کنی ولی چون مو نداره دردش میاد و یه ذره به خاطر این انرژی منفی کوچیک میشه!
یه روز اتفاق بدی افتاد! دابی وقتی داشت خودشو تنبیه می کرد و گوششو لای در گذاشت و در رو محکم بست، یهو سیاه چاله ناراحت شد و انقدر کوچیک شد که دابی دوباه مجبور شد اونو بذاره تو تنگ!
تصویر سیاه چاله ی دابی: :hungry1:

یه سیاه چاله می ذارین تو کلاس و انقدر بهش محبت می کنید و عشق می ورزید و غذا می دید تا سیاهچاله به قدری بزرگشه که کل اتاق رو بگیره. یه ذره دیگه که عشق بورزید سیاه چاله فقط چند سانتیمتر با دیوار فاصله داره و کل فضای اتاق رو اشغال کرده! و بهتر از اون این که دانش آموزان رو در این فضای چند سانتیمتری گیر انداخته و به دیوار فشار میده.
دانش آموزان بعد از پایان کلاس به صورت لواشک از زیر هیکل سیاه چاله در میان!:zogh:

سوال امتیازی *:استدلال پروفسور مک براید را زیر ذره بین ببرید!(یا ثابتش کنید،با نقضش کنید!)
خیلی درسته. بهترین استلال رو داره پروفسور مک براید!
دیوانه ساز از ترس تغذیه می کنه. سیاه چاله ی دابی هم از عشق. پس دیوانه ساز در واقع ژن جهش یافته ی سیاه چاله است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 01:34
نمایش جزئیات
آفلاین

سياهچاله هايی که در فضا پيدا ميشن با بلعيدن ستاره های اطرافشون رشد ميکنن و بزرگتر ميشن و کلا يه شکوه و عظمت خاصی دارن اما وقتی شما اين اجرامو از محيط طبيعيشون جدا و شبيه سازی ميکنيد با چوبدستی جرقه به خوردشون بديد هم از مرلينشونه ميخورن و بزرگ ميشن، اگه لوموس براشون بزنی هم که ديگه انگار هورمون رشد تزريق کردی!

من سياهچالمو اشتباهی همراه با لوبياهايی که قرار بود برای کلاس مشنگيم بکارم گذاشتم لای پارچه نم دار و بعد از يه هفته که رفتم سراغشون ديدم لوبياها تغييری نکردن اما سياه چاله هه جوونه زده. بعد از اون به نظر ميومد خواص لوبياها رو جذب کرده باشه چون اگه هر روز بهش آب نميدادم و زير نور خورشيد نميذاشتمش کوچيک و رنگ سياهش مات ميشد. الان خود سياه چاله اندازه اولشه ولی جوونه ش تقريبا قد يه درختچه شده.

سياهچاله من ديگه اصلا شباهتی به سياهچاله نداره و اکثرا با گلدون اشتباه می گيرنش. خودش هم بعد از اينکه سياهچاله يکی ديگه از بچه ها رو ديد که شکل هشت پا و جرمش ده برابر شده بود يک مقدار افسردگی گرفت و برگاش پلاسيده شد اما جديدا براش موسيقی کلاسيک ميذارم و بهتر شده.

از اونجا که پروفسور مک برايد می فرمايند عنصر وجودی ديوانه سازها همون سياهچاله ها هستن شما ميتونيد سياهچاله هاتونو پرورش بديد تا تبديل به ديوانه ساز بشن و از اونا برای برگزاری کلاس هايی ساکت، خشک و سرد استفاده ببريد.

سوال امتیازی : استدلال پروفسور مک براید را زیر ذره بین ببرید!(یا ثابتش کنید،با نقضش کنید!)

بعد از بررسی دقيق تر، پروفسور احتمالا قصد تشبيه اين دو مورد به هم ديگه رو داشتن تا درک موضوع ساده تر بشه چون جذب نور و انرژی و کاری که ديوانه سازها ميکنن کلا دو مقوله جدا از هم هستن و تضادی هم که در وابستگی يکيشون به نور و دوری اون يکی از نور هست غير قابل انکار می باشد!
به خاطر اشتباه دراومدن جواب بالا هم می تونيد ردای آقای مک برايدو بچسبيد که در استفاده از آرايه های ادبی مشنگيشون واضح تر نبودن و باعث گمراهی من دانش آموز شدن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 تیر 1392 18:16
نمایش جزئیات
آفلاین
شی دادا؟ کلاش فژانوردی بوده و من غافلم؟ ای شرم بر من!

کلا با افزایش درصد خلوص چیز می توان در همه چیز تغییرات ایجاد کرد. بزرگترش کرد یا کوچکتر.
اصلا ما یک محصول جدیدی طراحی کرده ایم به نام اینسپشنچیز. با مصرف این محصول شما نه تنها می توانید سیاه چاله ها را بزرگ و کوچک کنید بلکه می توانید بیگ بنگ را هم طراحی کنید. اصلا می توانید یک جهان با قوانین فیزیکی جدید بیافرینید. اینسپشنچیز همه ی قواعدی را که تا امروز شناخته اید فرو می ریزد و قادر است تمام ظرفیت های تخیل شما را آزادسازی حداکثری کند!
با اینسپشنچیز در جهانی که خودتان می آفرینید، زندگی کنید! کافیست یکبار امتحان کنید.

کدومش؟! من در حال حاضر با استفاده از اینسپشنچیز 764827365928 عدد سیاهچاله در محیط اطراف ایجاد کرده ام که هر کدامشان را بخواهم با نیروی فکر رشد می دهم یا منقبض می کنم یا تبدلیشان می کنم به کفتر. اصلا هر کار دلم بخواهد می توانم بکنم با اینسپشنچیز!

این ها هر کدامشان یک شکل و اسمی دارند دیگر.
مثلا آنی را می بینید که سیاه و زشت و بدقواره است و مثل آدامس جویده شده ای می ماند که افتاده باشد توی بشکه ی قیر؟ آن اسمش چاخانوف است!
یا مثلا آنی که شبیه آبنبات چوبی می ماند و صورتی است و از پس کله اش آب فواره می زند اسمش بوژبوژی است!

اندازه ی بند انگشت اینسپشنچیز بذارید توی دهنشان، همچین مات و مبهوت فضای اطراف شوند که!

سوال امتیازی *:استدلال پروفسور مک براید را زیر ذره بین ببرید!(یا ثابتش کنید،با نقضش کنید!)

یه چیکه اینسپشنچیز دادیم دهنش و گذاشتیمش زیر ذره بین. الان یکمی وول می خورد ولی یک دقیقه دیگر عین مرده ها ثابت می شود... بفرمایید پرفسور! دیدید؟ ثابت شد!:zogh:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 28 تیر 1392 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیح دهید با چه انرژی ای می توان سیاه چاله ها را بزرگ تر کرد؟!(10)

با همه جور انرژی! سیاهچاله همه چیز خواره! هر چیزیو که توش انرژی باشه، چه جنبشی چه پتانسیل می لمبونه. در نتیجه همه چیز خواره چون اگه چیزی انرژی جنبشی نداشته باشه انرژی پتانسیل که داره.
و خوراک موردعلاقه شونم سیاهیه. اصن برا همین اسمشون سیاه چاله است استاد.
ارتش سیاهی دوس دارن، مرگخوار دوس دارن با سس ولدک. تاپیک های مختلف خانه ریدل با طعم های متفاوت رو دوس دارن، واسه زیرسایه که جون میدن!

سیاه چاله ی شما چه طور رشد کرد؟!(8)

تا حالا فک کردین چرا ولدک دماغ و مو نداره؟
یه روز از روزای گرم ترم تابستونی ماه رمضون، شکم سیاه چاله ی کوچولو و دوستداشتنی من به قار و قور افتاد. گیر داد که من گشنمه! هی گفتم پسر خوب، تو که این همه تحمل کردی، الانم یه ساعت بیشتر به افطار نمونده، طاقت بیار دیگه!
گفت الا و بلا من گشنمه و تو به من زور میگی و خدا سیاهچاله ها رو از 13 سالگی مکلف کرده و تو حق نداری از 7 سالگی به من زور بگی و اینجور حرفای بی پایه اساس!
بش گفتم نهنگچه ها رو ببین؟ ببین چقد ساکت و آروم و صبورن؟ تازه اینا 3 سالشونه.
سیاهچاله یه نگاهی به نهنگا که خودکشی کرده بودن انداخت و دوبرابر عر زد!
خلاصه موندم چیکار کنم چیکار نکنم، که سر و کله ی مهمونمون پیدا شد. ولدکو دعوت کرده بودیم روزه شو سر سفره ی ما افطار کنه یه ثوابی به ما برسه. آقا چشمتون روز بد نبینه. سیاهچاله ی من گشنه و تشنه تا اینو دید چنان حمله کرد بهش که اگه یکم دیرتر میرسیدم بهش علاوه بر مو و دماغ، سرشم رفته بود!
اینجوری شد که سیاهچاله ی ما مرد شد!
گوگولی ِ بابا!

درمورد ظاهر سیاه چالتان توضیح دهید!(8)
عرضم به حضور شما که سیاهچاله ی من سیاهه و چاله ست. یه دهن ِ عظیمه! چش و چال نداره. یه چیزیه تو مایه های سامه هادا! حالا سامه هادا چیه؟ شما باید انیمه ی ناروتو رو دیده باشی که بدونی سامه هادا چیه! حالا اگه ندیدی عب نداره من اینجا ازش به عکس دارم:

اون چیزی که دست اون چیزه ست رو می بینی؟ اون سامه هاداس!
سیاهچالک من از بچگی که ناروتو می دید شیفته ی این شخصیت شد، این چیزه که دهن داره ها، نه اون چیزه که پا داره!
دوران نوجوونیش مث سامه هادا تیپ می زد و از خونه میرفت بیرون.
میگفتم نکن پسرجون. من آبرو دارم تو محل، گوشش به این حرفا بدهکار نبود که. هنوزم همین ریختیه!

روشی برای ساکت کردن دانش آموزان ارائه کنید!(4)
یدونه از همین سیاه چاله هاتو وا کن بنداز گوشه کلاس، جیک بزنن میخورتشون! البته این روش خطراتی هم داره. بلاخره سیاه چاله س و سیاه دوس داره، شما هم که خودت مرگخواری استاد.
کوتا بیا بذا ملت صفاشونو بکنن!

سوال امتیازی : استدلال پروفسور مک براید را زیر ذره بین ببرید!(یا ثابتش کنید،با نقضش کنید!)

آقا راس میگه.
اما نه هر سیاچاله ای.
سیاچاله ی من یه دوستی داشت از بچگی اینا تو یه محل بزرگ شدن. درسته حالا سیاچاله ی ما تیپ می زد، ولی اهل فسق و فجور نبود که. اما این رفیقش چرا. لامصب بد سیاچاله ای بود. جز سیاها چیزای دیگه ای رو هم میخورد. سفیدا رم میخورد. خوبی ها و عشقا و صفاها و صمیمیتارو هم می خورد. اینجورسیاچاله ها از بس میخورن یواش یواش دست و پا درمیارن..میشن اینی که الان دم در آزکابان وایساده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1392 01:06
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم الارباب الظالم الظلیم

1.توضیح دهید با چه انرژی ای می توان سیاه چاله ها را بزرگ تر کرد؟! ( 10 نمره )

تا موقعی که در محیط مادی قرار دارن همواره رشد میکنن. با هر چیزی که اطرافشون هست. نور انرژی، اشیا، حتی هوا.
هرچه به سطح زمیم نزدیک تر باشه، یا سطح دیگر سیارات، انرژی بیشتری برای دریافت پیدا میکن.

2.سیاه چاله ی شما چه طور رشد کرد؟! ( 8 نمره )

سیاهچال من، اولش که اندازه ی دود یه پک سی گارد بدون دال بود، ولی دیدم اینجوری نمیشه، با توجه به اینکه انرژی موجود در وجود انسان ها نمیدونم چند بارابر انرژی انفجار بزرگ یا همان بیگ بنگ هست، یک مشنگ پیدا کردم و آن دود را به خوردش دادم. این سیاهچال یهم شد اندازه هیکل این مشنگه...خلاصه من روزی یه، چار پنشتا مشنگ دادم به خورد این سیاهچال ولی بعد از اینکه سایزش اندازه ی اتاقم شد کنترلش از دستم خارج شد، منو خورد، اخوی رو خورد، تمام ایل و تبار م رو خورد، اسیرامم خورد، بعد یهو نگاه کردم دیدم همه چیز مثل گذشتس، اخوی هنوز زندس، اسیرام هنوز هستن و ... . پس نتیجه گیری کردم که....برای ادامه لطفا به سوال بعد مراجعه کنید.

راستش...خب خواستم چیزی نگم و رعب و وحشت ایجاد نکنم...ولی الان هممون توی این سیاهچاله افتادیم. اصلا کل دنیا افتاد تو این سیاهچال، شما حواستون نبود. روز 21 دسامبر این اتفاق افتاد. ولی چون انقدر این سیاهچال من بزرگ شده بود و یه دفعه ای همه چی رو بلعید، تغییرات آنچنانی در جهان به وجود نیومد. در نتیجه ظاهر سیاهچاله ی من عادیه عادیه! مثل هر چیزی که اطرافمون هست، خورشید داره، زمین داره، ستاره داره و ... . همه چیز آرومه...من چقدر خوش... هیچی معذرت میخوام!

4.روشی برای ساکت کردن دانش آموزان ارائه کنید! (4 نمره )

تهدید با منوی مدیریت، تهدید با دیگ دانش آموز دلبندتون اما دابز، تهدید با سیاهچاله هاتون، تهدید با ....
مطلع ساختن دانش آموزان از موجودات فضایی آدم خواری که طی سفر اخیر خودتون به فضا یافته بودین و اکنون آن ها را در کمد کنار میزتون قایم کردین و در صورت عصبی شدن ممکنه درش رو به اشتباه و ناخواسته باز منید و دانش آموزان خورده شوند.

مشنگ ها عده ای چادوگری را خرافات، عده ای نیز توانایی منحصر به فرد میدانن. این دسته ی دوم معتقدن که جادوگران با داشتن نیروی فکری و انرژی بیشتردر وجودشان نسبت به خود مشنگ ها قادر به دستکاری کائنات و تغییر جهان مادی اطرافشون هستند. با در نظر گرفتن این که این سیاهچاله ها از انرژی تغذیه میکنند، میتونگفت پس دریافت انرژی جادوگران و مشنگه ها توسط دیوانه ساز ها امری بدیهی است. آمااااااااااااااا....اگه دقت کرده باشین خود دیوانه ساز ها هم جسم مادی و انرژی در بدنشون دارن که با این وجود باید تا حالا به علت خود خوری یا به عبارت دیگه جذب انرژی خودشون اگر سیاهچال بودن، نسلشون منقرض میشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I don't know which me that I love ... got no reflection!
ارسال شده در: دوشنبه 24 تیر 1392 03:33
نمایش جزئیات
آفلاین

کلا من همه چی رو امتحان کردم.

اول:چنتا باطری مشنگی انداختم توش.زیاد خوشش نیومد تف کرد تو صورتم.

دوم:اومدم چند تا جن خاکی انداختم توش باز کار نکرد.

تصمیم گرفتم که از انرژی سفید استفاده کنم.چنتا محفلی انداختم توش.بیچاره ها کلی التماس میکردن.البته چون فامیل بودن همونجا نکشتمشون.بیچاره مالی ویزلی.دهانه سیاه چاله قدرت هضمش رو نداشت.با تقسیم به تکه های کوچک تر انداختیمش داخل.البته سیاهچال قورتش داد و بیرونشم ننداخت.ولی زیر لب چندتا فحش اب دار داد.

بعد به این نتیجه رسیدم که انرژی سیاه حلال تمام مشکلاته.یک دانه اما دابز انداختم داخلش حجمش هشت برابر شد.اینقدم خوشحال شد ولی حس میکنم به من نظر بد پیدا کرده میخواد منم بخوره.

خیلی عالی.

تو سنه بلوغم هست ثانیه به ثانیه رشد میکنه.الان کل اتاقمو اشغال کرده با هم داریم مینویسیم.
(ویرایش سیاه چاله: دروغ میگه همشو خودم دارم مینویسم.البته بعدش قول داده منو ببره پیش انتونین تا شکمی سیر کنم)
البته یکم چاق شده.از این قرصای لاغری گرفتم براش.هر سه ساعت یدونه میخوره.

سیاه چاله من رنگش سیاه متالیکه.خیلی هم خوشگله.شبا بعضی اوقات با هم شام میریم بیرون.البته اول که شکل کره بود خواهرم فکر کرد توپه یه لگد بش زد نصف پاش غیب شد.هی هم بهش میگم تف کن.نمیکنه.الان شبیه سی دی شده یکم.گذاشتمش تو کامپیوترم.عجب فیلمای .... داشت توش

روش های پیشنهادی:
1-لگد بزنین به شکمشون
2-بوسه دیوانه ساز
3-گذاشتن نارنجک توی دهنشون طوری که اگه دهنشون باز بشه.نارنجک منفجر شه
4-اواداکداورا
پیشنهاد سیاه چاله:
من گشنمه؛بدین من بخورمشون

خوب از پایه غلطه.چون اولا جرم سیاهچاله اندازه چندتا خورشیده.اگه دوانه ساز ها سیاهچاله باشن به این سادگی نمیتونن تو هوا واسه ما برقصن و سر هر کس و ناکسی بی ناموس بازی اجرا کنن.

مگه نگفتین نور رو میمکن؟خوب افسون دفاع مگه نوری رو از چوب دستی خارج نمیکنه؟پس چرا ازش فراری ان؟

جواب سیاهچاله:من هرگونه نسبت سببی یا نسبی با این موجودات خاک بر سر را تکذیب میکنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره

هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
ارسال شده در: شنبه 22 تیر 1392 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
1.توضیح دهید با چه انرژی ای می توان سیاه چاله ها را بزرگ تر کرد؟!

با ریختن چیز میز (کلا همه چیز!! :دی) در حلقوم مبارکشان! این چیز میز میتونه نور هم باشه حتی!

2.سیاه چاله ی شما چه طور رشد کرد؟!

سیاهچاله ی من موقعی که به دستم رسید داشت شیشه ش رو میخورد، بعد من برای اینکه بس بود براش شیشه ش، پستونک گذاشتم دهنش. :دی بعد دیدم اونم خورد! :دی بعد فکر کردم یه کشف علمی کردم، هر چی دمِ دستم بود دادم بهش. اونم همه شون رو خورد! O-O البته گویا این کشف علمی رو قبلا کرده بودن!
فقط فکر کنم این وسط اشتباهی یک عدد بیل (شاید هم کلنگ! نمیدونم والا! :دی) رو هم دادم خورده. احتمالا یک عدد گابریل رو هم دادم خورده. از موردِ دوم چندان مطمئن نیستم.

3.درمورد ظاهر سیاه چالتان توضیح دهید!

والا سیاه چاله ی من خیلی خوشگله! :دی قد بالا بلند، چش ابرو مشکی، فکر کنم به پوستش هم کرمِ حلزونی چیزی میزنه، آخه پوستش هم خیلی صافه. فقط یه ذره زیادی (!) سیاهه؛ که اونم با فتوشاپ حل میشه! :دی آها! یه چیزِ دیگه هم که هست اینه که روی هر چیزی میره مثِ .. مثِ .. حالا مهم نیس مث چی! مهم اینه که نمیذاره از جسمی که پشتشه یه تصویر دُرُس حسابی تشکیل شه.
یه چیزی تو این مایه ها منظورمه.

4.روشی برای ساکت کردن دانش آموزان ارائه کنید!

پروفسور، میگن شما مرگخوارید. راسته؟! مرگخواری که نتونه از پسِ چار تا بچه خرده بر بیاد چطور مرگخواریه؟! یه ذره جذبه! یه ذره قدرت! یه ذره زور! یه ذره طلسم ممنوعه! یه ذره منو مدیریت هم میتونید قاطیش کنید! :دی میگن ترکیبِ خوشمزه ای میشه. نمیدونم والا! من تا حالا نچشیدم!

والا میگن سیاهچاله ها 3 دسته ان. فکر کنم اینا از اون دسته سومیه دارن که خیلی کوچولو ئه. البته یه چیزی هم هست. اونم اینکه اینا تنها روح میخورن، اونا همه چیز خوارن. در نتیجه فکر میکنم اینا روح چاله (!!!!) دارن، نه سیاه چاله! :دی در نتیجه نقض شد این قضیه ی پارادوکسیکال!*

* این الان اثباتِ در هم بر هم بود! :دی به این روش که از هر دو طرف شروع میکنیم تا آخرش اون وسطا به یه چیزی برسیم! :دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1392/4/22 13:39:45
ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1392/4/22 14:19:31
Only Raven

هر کسی به اصل خود باز می‌گردد...
ارسال شده در: جمعه 21 تیر 1392 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین

سیاه چاله ها دو دسته ن. یه دسته شون خیلی شکمو هستن، هر چی دم دستشون باشه رو جذب میکنن و می بلعن. که خب از انرژی همه چیز و به خصوص موج های الکترومعناطیس استفاده میکنن. یه عده شون بچه های خوبین. اما خب همون هم اگه چیزی بدی دستشون که بخورن نا امیدت نمیکنن!که خب سیاهچاله های مورد بحث ما همین گروه دومن که بهترین چیزی که میتونه تغذیه شون کنه و باعث رشدشون بشه نیروی جادوییه. اما خب هر چیزی یه تاثیر کمی داره، ولی نیروی جادویی بیشتر!

من اول اومدم چند تا درخت و گیاه و گل و بوته جادو کردم که برن توش. بعد دیدم که سرعت رشدش رضایت بخش نیست، سه چارتا سال اولی که انقدر مظلوم و ساکت بودن که کلا به چشم نمیومدن رو فرستادم توش. بعدم همین جور نشستم بش طلسم زدم هم انرژی نورانی و موج الکترو مغناطیس دادم بش، هم انرژی جادویی!!

اولش یه کره ی منظم بود. بعد شد شکل یه دمبل. دو تا کره که با یه میله به هم وصل بودن. الان شده شکل یه لکه رنگ فانتزی که روی جلد دفتراس معمولا.

از اونجایی که دیوانه ساز ها شباهت های خیلی زیادی به سیاهچاله دارن ممکنه این درست باشه. مثلا سیاهچاله انرژی جذب میکنه، دیوانه ساز هم نورو میبرد و هوا رو سرد میکرد. سیاهچاله چیزا رو جذب میکرد، دیوانه ساز روحو
اما در این زمینه که دیوانه سازا از سیاهچاله به وجود اومدن یا فقط الهام میگیرن ازشون، نمیتونیم مطمئن باشیم! چون به هر کدوم نردیک بشیم احتمالا آخرین اطمینان عمرمون خواهد بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!