جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

208 کاربر(ها) آنلاین هستند (194 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
207 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 27 آذر 1392 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه دو شخصیت ایفایی که اینجا داشتی یعنی ویولت بودلر و مروپی گانت جلوی آینه نفاق انگیز وایسته چی توش می بینه ؟

و خود حقیقیت توش چی می بینی ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 آذر 1392 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
1. نقابدار که بود و چه کرد؟

2. به من نگاه کن. دندونام نشکست!..ولی قبرستونت دیگه خرد کرد همه شونو تو دهنم. میدونی منظورمو. سوال همینه دقیقا. چرا؟ سرگرمت می کرد ننه ولدک؟

3. یه چیزی تو وجودت برام همیشه جذاب بوده. سنت! هیچوقت "دقیقا" نفهمیدم چن سالته!

4. چرا ویولت بودلر؟ چرا سانی نه؟

فک میکردم سوالام ازت زیاد باشه.
هست. ولی همشون شاید خلاصه شن تو سوال دوم. هیچوقت نمی پرسم سوالای جزئیمو. پرسیدن نداره. حوصله هم ندارم سعی کن حدس بزنیشون. سعی کن تو جواب ِ سوال دومم، جواب سوالای ناگفته مم بدی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 آذر 1392 00:40
نمایش جزئیات
آفلاین

با سلام

منم چندتا سوال دارم:

1. چطوری با سایت اشنا شدی؟

2. بعد از چند وقت که تو سایت عضو شدی ، اومدی تو ایفا؟

3. تو چند وقت تونستی تو ایفا راه بیفتی و کیا کمکت کردن؟

4. دوست داری تو ایفا به کجا ها برسی؟ هدفت از ایفا چیه؟

همینا بود. موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 25 آذر 1392 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بانو مروپ

چند روزه دیگه توی دی ماه سایت جادوگران میشه 10 سالش و یک دهه میگذره از فعالیت. به هر حال جزو اولین و قدیمی ترین وبسایت های هوادارای ادبیات کودکان و نوجوانان و فانتزی بوده. وبسایت همراهش از اون سال 82 آردا بوده و بعد هفتم فقط و یکی دو تا گروه یاهو و وبلاگ ! شما هم یکی از اعضای با تجربه اینجا بودی و هستی.

1. فکر می کنی بعد از یک دهه فعالیت، این سایت چقدر به اهدافش (چه هری پاتری و چه هوادارای و ایفای نقشی) رسیده؟؟
2. آیا باید ادامه بده یا به کارش خاتمه بده؟
3. آیا مسئولینش باید جاشون رو به اعضای جوان تر و با انگیزه تر بدن تا بتونه اینجا با کیفیت بیشتر جلو بره؟
4. چه انتقادات بزرگی به مدیریت فعلی سایت داری؟ بگو حتماً این یکی رو :)

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: یکشنبه 24 آذر 1392 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
مادر ارباب!
امیدوارم ارباب جسارت این بنده حقیر را ندیده بگیرن.
1- اسم،سن وشغل یا مقطع تحصیلیتون رو در صورت تمایل می تونم بدونم؟ارباب...غلط کردم!)
2- از کی تو سایت جادوگران فعالیت دارین؟علت علاقه اتون به این سایت چی بود؟
3- دلیل انتخاب مروپ به عنوان شخصیت ایفای نقشتون چی بود؟چقدر از این شخصیت شناخت دارین؟
4- نظرتون در مورد آیلین پرنس چیه؟(شوخی بود! )
5- می تونم بپرسم چرا شناسه ی قبلیتونو بستین؟و علت اینکه به گروه مرگخوارا گرایش پیدا کردین؟
6- نظرتون در مورد گروه مرگخوارا و شخص بزرگوار ارباب چیه؟
فعلا همینا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/9/24 18:03:02
ارسال شده در: شنبه 23 آذر 1392 21:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به به! بانو گانت!

با یه سوال عقیدتی شروع کنیم!

به نظر میاد شما خیلی خیلی توی نقشت فرو رفتی. در مجموع خیلی خوبه و همچنین خیلی هم پست های قوی و خوبی می نویسین که بعضی هاش پر از نکات خوب آموزشی برای تازه وارداست.

اما به نظر شما حد ایفای نقش کجاست؟ تا چقدر در نقش یک سیاه یا سفید ظاهر شدن باید (یا می تونه) توی متن و داستان پست ها تسری داشته باشه؟

ممنون از وختی که می ذارین!

به تد: اگه مهمون برنامه از جواب به سوالات طفره بره چیکارش می کنی؟ فقط از رو کنجکاوی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: شنبه 23 آذر 1392 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
تدی با تردید وارد اتاق مصاحبه شد، اتاقی که روی صندلی قرمز داغ آن طی ۵ سال گذشته جادوگران و ساحره های زیاده نشسته بودند و از زندگی خود در جامعه‌ی جادوگری و فراتر از آن صحبت کرده بودند. روبروی صندلی قرمز، صندلی شیک و بسیار راحتی قرار داشت که در نسل‌های مختلف مصاحبه‌‌کننده‌های مختلفی روی آن نشسته بودند ولی سایه‌ی پرسی ویزلی همیشه روی آن سنگینی می‌کرد.

روی صندلی دیگر نشست و به صندلی قرمز که سالها پیش قبل از یکی از اپیزودهای "دارم از اینجا میرم" خودش روی آن نشسته بود. کاغذ و قلم پر را به سمت خودش کشید و خرت خرت کنان اطلاعیه ی راه اندازی مجدد قلم پر را روی آن نوشت:‌

۱. مسئولیت اینجا به من سپرده شده، قرار نیست تغییرات زیادی ایجاد کنم، مصاحبه ها تقریبا به سبک و سیاقی که پرسی بنیانگزارش بود انجام میشه به این ترتیب که مهمانی از اعضای سایت معرفی میشه و بقیه اعضا سوالاتی که دوست دارن رو میان اینجا میپرسن و این سوالات در کنار سوالات دیگه ای که من آماده کردم از مهمان پرسیده میشه.

۲. اعضا آزاد هستن هر سوالی رو که " بدون توهین و در راستای قوانین سایت" باشه از مهمان بپرسن ولی این به این معنی نیست که همه ی سوالات در مصاحبه‌ی اصلی استفاده میشه. مصاحبه کننده این اختیار رو داره که سوالاتی که به نظرش مناسب هستن رو انتخاب کنه و مصاحبه شونده این حق رو داره که به سوالی جواب نده اگه احساس میکنه خیلی شخصیه.

۳. وقتی مهمان هر برنامه اعلام میشه، اعضا یک هفته فرصت دارن سوالاشون رو بپرسن، در انتهای هفته همه سوالات مصاحبه برای مهمان فرستاده میشه و بعد از دریافت پاسخ ها، مهمان بعدی معرفی میشه.

۴. برای انتخاب مهمان سعی میشه حتی الامکان عدالت! برقرار بشه به این صورت که از اعضای جدید و قدیمی، گروه های ۴ گانه، جبهه‌ي سفید و سیاه به صورت گردشی مهمان انتخاب بشه.

۵. پیشنهادات شما برای انتخاب مهمان در نظر گرفته میشه، حتی اگه فکر می کنید حرفی برای گفتن دارین میتونین به من پیام خصوصی بفرستید تا شما رو در لیست مصاحبه شونده ها قرار بدم. همینطور اگه انتقاد یا نظری برای بهتر شدن اینجا دارید هم خوشحال میشم بشنوم.

تدی یک بار دیگه از روی نوشته‌ش خوند. بعد کاغذ دیگری را پیش کشید و یادداشت کوتاهی روی آن نوشت:

با سلام به بانو مروپی گانت

شما به عنوان اولین مهمان سری جدید "قلم پر" انتخاب شده‌اید. لطفا شنبه‌ ۳۰ آذر برای شرکت در مصاحبه و نشستن روی صندلی داغ ما تشریف بیارید.

ارادتمند،

تدی لوپین

جغد تدی، بوقک () پر زد و روی میز نشست. امروز باید تا خانه‌ی گانت‌ها پرواز میکرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 خرداد 1392 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب ، آخرین دوره ای که مسئولیت اینجا رو داشتم سال 88 بود ، که بعد هم یک بار در سال 89 مصاحبه انجام دادم و فرصت ادامه دست نداد . حالا مجددا مسئولیت اینجا رو میگیرم و ادامه میدم .

درباره این مدت یکی دو مورد رو باید بگم ؛ اول اینکه متاسفانه این تاپیک کلاً شد چت باکس ، کلاً الان که پستها رو میخوندم ملت همینطوری پست زدن و با هم گفتمان و بحث و تبادل نظر کردن ! در صورتی که اینجا قانون داشت برای پست زدن و نحوه پست زدن . به هر حال ، پستهای قبلی رو پاک نمیکنم ، از این به بعد درست ادامه میدیم .

دوم اینکه ، افرادی که شخصی غیر از من باهاشون مصاحبه کرد رو ، توی فرصت های مناسب مجدداً باهاشون مصاحبه ترتیب میدم . با تشکر از اونهایی که مصاحبه ها رو انجام دادن ، مصاحبه ها افتضاح بودن . چند مورد زیر مجموعه این مسئله باید بگم که :

1- با توجه به اینکه زمانی که قلم پر رو ایجاد کردم مصاحبه های آنلاین و چتی روی بورس بودن ، ولی من تصمیم گرفتم که اینطور نباشه . به دو دلیل ِ خیلی مهم . اولا اینکه وقتی مصاحبه ها به صورت آفلاین باشن ، فرد مصاحبه شونده توی بازه زمانی مثلا یک هفته ای ، سر فرصت و با انرژی و علاقه به سوالات جواب میده و میفرستتشون و عوامل مشکل زای آنلاین مثل قطع شدن ارتباط اینترنتی ، مشکلات مسنجر ها ، عدم وقت کافی برای طرفین و اینها توش دخیل نیست . و اینکه توی مصاحبه ی آنلاین اگر ما بخوایم مثلا 60 هفتاد تا سوال رو بپرسیم و اون طرف هم فکر کنه و جواب بده ، فقط دو ماه طول میکشه که انجام بشه ؛ یا اینکه باید با چند تا سوال سر و ته مصاحبه رو هم بیاریم .

2- اینکه تعداد سوالات زیاد باشه ، برای مصاحبه شونده سخت هست ، ولی این تصمیم برای این گرفته شد که هر کسی در طول مدتِ فعالیتش توی سایت قراره که یک بار باهاش مصاحبه انجام بشه ( کم پیش میاد با پارتی بازی با ملت دو بار یا مثل من سه بار مصاحبه بشه ) پس باید اون مصاحبه کامل و جامع باشه و وقتی کاربری ( چه جدید و چه قدیمی ) مصاحبه رو میخونه ، هر چیزی که لازم هست در مورد زندگی واقعی و زندگی مجازی اون فرد رو متوجه بشه . چون اصلا هدفِ ما همین هست ، نه اینکه فقط یه نفر بیاد و ما چهار تا پست رد و بدل کنیم و هیچ چیز بدرد بخوری هم دستگیرمون نشه .

برای مثال ، من دوست داشتم یه مصاحبه درست و حسابی با کوییرل داشته باشم ، برای اینکه ایشون فرصت کافی برای پاسخ دادن به تعداد زیادی سوال نداشت من هی این زمان رو به تعویق انداختم ، اگر میخواستم مصاحبه ی سطحی ای مثل این مصاحبه داشته باشم ، چهار سال پیش این کار انجام میشد. ولی همه کاربرا انتظار دارن ، وقتی با یه کاربر ( بالاخص وقتی سرشناس هست ) مصاحبه میشه ، هر چیزی که در مورد زندگی اون فرد لازم هست دستگیرشون بشه . ( یکی از مواردی که قبل از مصاحبه من طی میکنم با مصاحبه شونده این هست که به همه سوالات با حوصله و با وقت گذاشتن جواب بدن و سوالی رو ندید نگیرن و طفره نرن از جوابش ! )

مسئله ی سوم اینکه توی مصاحبه لازم نیست اسمی از کسی برده بشه ، یعنی کاربران میان اینجا میگن که چه سوالاتی ما بپرسیم ، و اگر لازم بشه اونها رو توی مصاحبه میگذاریم ، ولی دلیل نداره که اسم اونها رو ذکر کنیم ، مخاطبی که میاد مثلا مصاحبه سوروس اسنیپ رو بخونه ، اصلا واسش اهمیتی نداره که سوال " شبا تا ساعت چند بیداری ؟ " رو پرسی ویزلی پرسیده یا هری پاتر یا یه روبات .

مسئله ی چهارم اینکه من خیلی تاکید داشتم که مصاحبه ها حتماً توی این تاپیک پیوست بشن ، ولی چک کردم و هر کدوم از مصاحبه ها توی سایتهای مختلف آپلود فایل آپلود شده بودن ! فردا اون سایت کلا متلاشی میشه و جمع میکنه میره و مصاحبه ی ما هم از بین میره ، ولی اینجا حداقل خیالمون راحته که سیستم آپلودش هم تا زمانی که خود سایت باشه فعال هست !

در آخر اینکه توی مصاحبه کردن یکسری مسائل که خیلی ریز و بی اهمیت به نظر میان ، باید عمیقاً بهشون توجه بشه ... به هر حال ، هر طور که تا حالا بوده من از عواملش تشکر میکنم صمیمانه و به زودی مهمان جدید رو معرفی میکنم و سعی میکنم با یه مقدار تغییر و تحول انجام بشه مصاحبه ها .

اگر کسی نظری چیزی داشت ، تا قبل از شروع مصاحبه ها هم میتونه اینجا بذاره . موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 12 اردیبهشت 1392 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
چی چیــو حراجـش کردیم؟!بنده مسئولیت معرفی مهمان جدیـد رو سپردم به لودو خــان که گویا ایشون غیبشون زده. فک کردی چون ناظر این انجمنی هر بلایی دلت میـخواد میتونی سرش بیاری؟! خب، درست فک کردی!

از نظر من الان اصلا وقت خوبی برای مصاحبه نیست.بهتره که تا تابستون صبر کنیم.به دو دلیـل!

اولا الان کمتر کسی حاضر به مصاحبه میشه چون از نظر زمانی،اصلا وقت خوبی نیست.دوما اینکه کسی نمیاد سوال بپرسه و یه جورایی حق مهمان ضایع میشه! یــکی از دلایل کنسـل شدن مصاحبه با پرنس عزیز همین بود.

که البته دستـورشم خودم صادر کردم،نـه به خواسته ی خودشون! چون ایشون اصلا در رابطه ی این موضوع با بنده حرفی نزدن.

به حرف این مردک چـاخانوف گوش نکنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 اردیبهشت 1392 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اینم از این. اگه شیر زن، شیر مرد، انیشتین یا ادیسون دیگه ای وجود داره و دل و جرات و هوش و ذکاوت داره بیاد جلو مصاحبه کنه. حراجش کردیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!