روی صندلی دیگر نشست و به صندلی قرمز که سالها پیش قبل از یکی از اپیزودهای "دارم از اینجا میرم" خودش روی آن نشسته بود. کاغذ و قلم پر را به سمت خودش کشید و خرت خرت کنان اطلاعیه ی راه اندازی مجدد قلم پر را روی آن نوشت:
۱. مسئولیت اینجا به من سپرده شده، قرار نیست تغییرات زیادی ایجاد کنم، مصاحبه ها تقریبا به سبک و سیاقی که پرسی بنیانگزارش بود انجام میشه به این ترتیب که مهمانی از اعضای سایت معرفی میشه و بقیه اعضا سوالاتی که دوست دارن رو میان اینجا میپرسن و این سوالات در کنار سوالات دیگه ای که من آماده کردم از مهمان پرسیده میشه.
۲. اعضا آزاد هستن هر سوالی رو که " بدون توهین و در راستای قوانین سایت" باشه از مهمان بپرسن ولی این به این معنی نیست که همه ی سوالات در مصاحبهی اصلی استفاده میشه. مصاحبه کننده این اختیار رو داره که سوالاتی که به نظرش مناسب هستن رو انتخاب کنه و مصاحبه شونده این حق رو داره که به سوالی جواب نده اگه احساس میکنه خیلی شخصیه.
۳. وقتی مهمان هر برنامه اعلام میشه، اعضا یک هفته فرصت دارن سوالاشون رو بپرسن، در انتهای هفته همه سوالات مصاحبه برای مهمان فرستاده میشه و بعد از دریافت پاسخ ها، مهمان بعدی معرفی میشه.
۴. برای انتخاب مهمان سعی میشه حتی الامکان عدالت! برقرار بشه به این صورت که از اعضای جدید و قدیمی، گروه های ۴ گانه، جبههي سفید و سیاه به صورت گردشی مهمان انتخاب بشه.
۵. پیشنهادات شما برای انتخاب مهمان در نظر گرفته میشه، حتی اگه فکر می کنید حرفی برای گفتن دارین میتونین به من پیام خصوصی بفرستید تا شما رو در لیست مصاحبه شونده ها قرار بدم. همینطور اگه انتقاد یا نظری برای بهتر شدن اینجا دارید هم خوشحال میشم بشنوم.
تدی یک بار دیگه از روی نوشتهش خوند. بعد کاغذ دیگری را پیش کشید و یادداشت کوتاهی روی آن نوشت:
با سلام به بانو مروپی گانت
شما به عنوان اولین مهمان سری جدید "قلم پر" انتخاب شدهاید. لطفا شنبه ۳۰ آذر برای شرکت در مصاحبه و نشستن روی صندلی داغ ما تشریف بیارید.
ارادتمند،
تدی لوپین
جغد تدی، بوقک (
) پر زد و روی میز نشست. امروز باید تا خانهی گانتها پرواز میکرد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

بنده مسئولیت معرفی مهمان جدیـد رو سپردم به لودو خــان که گویا ایشون غیبشون زده. فک کردی چون ناظر این انجمنی هر بلایی دلت میـخواد میتونی سرش بیاری؟! خب، درست فک کردی!