جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 23 آذر 1392 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
تدی با تردید وارد اتاق مصاحبه شد، اتاقی که روی صندلی قرمز داغ آن طی ۵ سال گذشته جادوگران و ساحره های زیاده نشسته بودند و از زندگی خود در جامعه‌ی جادوگری و فراتر از آن صحبت کرده بودند. روبروی صندلی قرمز، صندلی شیک و بسیار راحتی قرار داشت که در نسل‌های مختلف مصاحبه‌‌کننده‌های مختلفی روی آن نشسته بودند ولی سایه‌ی پرسی ویزلی همیشه روی آن سنگینی می‌کرد.

روی صندلی دیگر نشست و به صندلی قرمز که سالها پیش قبل از یکی از اپیزودهای "دارم از اینجا میرم" خودش روی آن نشسته بود. کاغذ و قلم پر را به سمت خودش کشید و خرت خرت کنان اطلاعیه ی راه اندازی مجدد قلم پر را روی آن نوشت:‌

۱. مسئولیت اینجا به من سپرده شده، قرار نیست تغییرات زیادی ایجاد کنم، مصاحبه ها تقریبا به سبک و سیاقی که پرسی بنیانگزارش بود انجام میشه به این ترتیب که مهمانی از اعضای سایت معرفی میشه و بقیه اعضا سوالاتی که دوست دارن رو میان اینجا میپرسن و این سوالات در کنار سوالات دیگه ای که من آماده کردم از مهمان پرسیده میشه.

۲. اعضا آزاد هستن هر سوالی رو که " بدون توهین و در راستای قوانین سایت" باشه از مهمان بپرسن ولی این به این معنی نیست که همه ی سوالات در مصاحبه‌ی اصلی استفاده میشه. مصاحبه کننده این اختیار رو داره که سوالاتی که به نظرش مناسب هستن رو انتخاب کنه و مصاحبه شونده این حق رو داره که به سوالی جواب نده اگه احساس میکنه خیلی شخصیه.

۳. وقتی مهمان هر برنامه اعلام میشه، اعضا یک هفته فرصت دارن سوالاشون رو بپرسن، در انتهای هفته همه سوالات مصاحبه برای مهمان فرستاده میشه و بعد از دریافت پاسخ ها، مهمان بعدی معرفی میشه.

۴. برای انتخاب مهمان سعی میشه حتی الامکان عدالت! برقرار بشه به این صورت که از اعضای جدید و قدیمی، گروه های ۴ گانه، جبهه‌ي سفید و سیاه به صورت گردشی مهمان انتخاب بشه.

۵. پیشنهادات شما برای انتخاب مهمان در نظر گرفته میشه، حتی اگه فکر می کنید حرفی برای گفتن دارین میتونین به من پیام خصوصی بفرستید تا شما رو در لیست مصاحبه شونده ها قرار بدم. همینطور اگه انتقاد یا نظری برای بهتر شدن اینجا دارید هم خوشحال میشم بشنوم.

تدی یک بار دیگه از روی نوشته‌ش خوند. بعد کاغذ دیگری را پیش کشید و یادداشت کوتاهی روی آن نوشت:

با سلام به بانو مروپی گانت

شما به عنوان اولین مهمان سری جدید "قلم پر" انتخاب شده‌اید. لطفا شنبه‌ ۳۰ آذر برای شرکت در مصاحبه و نشستن روی صندلی داغ ما تشریف بیارید.

ارادتمند،

تدی لوپین

جغد تدی، بوقک () پر زد و روی میز نشست. امروز باید تا خانه‌ی گانت‌ها پرواز میکرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 13 خرداد 1392 23:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب ، آخرین دوره ای که مسئولیت اینجا رو داشتم سال 88 بود ، که بعد هم یک بار در سال 89 مصاحبه انجام دادم و فرصت ادامه دست نداد . حالا مجددا مسئولیت اینجا رو میگیرم و ادامه میدم .

درباره این مدت یکی دو مورد رو باید بگم ؛ اول اینکه متاسفانه این تاپیک کلاً شد چت باکس ، کلاً الان که پستها رو میخوندم ملت همینطوری پست زدن و با هم گفتمان و بحث و تبادل نظر کردن ! در صورتی که اینجا قانون داشت برای پست زدن و نحوه پست زدن . به هر حال ، پستهای قبلی رو پاک نمیکنم ، از این به بعد درست ادامه میدیم .

دوم اینکه ، افرادی که شخصی غیر از من باهاشون مصاحبه کرد رو ، توی فرصت های مناسب مجدداً باهاشون مصاحبه ترتیب میدم . با تشکر از اونهایی که مصاحبه ها رو انجام دادن ، مصاحبه ها افتضاح بودن . چند مورد زیر مجموعه این مسئله باید بگم که :

1- با توجه به اینکه زمانی که قلم پر رو ایجاد کردم مصاحبه های آنلاین و چتی روی بورس بودن ، ولی من تصمیم گرفتم که اینطور نباشه . به دو دلیل ِ خیلی مهم . اولا اینکه وقتی مصاحبه ها به صورت آفلاین باشن ، فرد مصاحبه شونده توی بازه زمانی مثلا یک هفته ای ، سر فرصت و با انرژی و علاقه به سوالات جواب میده و میفرستتشون و عوامل مشکل زای آنلاین مثل قطع شدن ارتباط اینترنتی ، مشکلات مسنجر ها ، عدم وقت کافی برای طرفین و اینها توش دخیل نیست . و اینکه توی مصاحبه ی آنلاین اگر ما بخوایم مثلا 60 هفتاد تا سوال رو بپرسیم و اون طرف هم فکر کنه و جواب بده ، فقط دو ماه طول میکشه که انجام بشه ؛ یا اینکه باید با چند تا سوال سر و ته مصاحبه رو هم بیاریم .

2- اینکه تعداد سوالات زیاد باشه ، برای مصاحبه شونده سخت هست ، ولی این تصمیم برای این گرفته شد که هر کسی در طول مدتِ فعالیتش توی سایت قراره که یک بار باهاش مصاحبه انجام بشه ( کم پیش میاد با پارتی بازی با ملت دو بار یا مثل من سه بار مصاحبه بشه ) پس باید اون مصاحبه کامل و جامع باشه و وقتی کاربری ( چه جدید و چه قدیمی ) مصاحبه رو میخونه ، هر چیزی که لازم هست در مورد زندگی واقعی و زندگی مجازی اون فرد رو متوجه بشه . چون اصلا هدفِ ما همین هست ، نه اینکه فقط یه نفر بیاد و ما چهار تا پست رد و بدل کنیم و هیچ چیز بدرد بخوری هم دستگیرمون نشه .

برای مثال ، من دوست داشتم یه مصاحبه درست و حسابی با کوییرل داشته باشم ، برای اینکه ایشون فرصت کافی برای پاسخ دادن به تعداد زیادی سوال نداشت من هی این زمان رو به تعویق انداختم ، اگر میخواستم مصاحبه ی سطحی ای مثل این مصاحبه داشته باشم ، چهار سال پیش این کار انجام میشد. ولی همه کاربرا انتظار دارن ، وقتی با یه کاربر ( بالاخص وقتی سرشناس هست ) مصاحبه میشه ، هر چیزی که در مورد زندگی اون فرد لازم هست دستگیرشون بشه . ( یکی از مواردی که قبل از مصاحبه من طی میکنم با مصاحبه شونده این هست که به همه سوالات با حوصله و با وقت گذاشتن جواب بدن و سوالی رو ندید نگیرن و طفره نرن از جوابش ! )

مسئله ی سوم اینکه توی مصاحبه لازم نیست اسمی از کسی برده بشه ، یعنی کاربران میان اینجا میگن که چه سوالاتی ما بپرسیم ، و اگر لازم بشه اونها رو توی مصاحبه میگذاریم ، ولی دلیل نداره که اسم اونها رو ذکر کنیم ، مخاطبی که میاد مثلا مصاحبه سوروس اسنیپ رو بخونه ، اصلا واسش اهمیتی نداره که سوال " شبا تا ساعت چند بیداری ؟ " رو پرسی ویزلی پرسیده یا هری پاتر یا یه روبات .

مسئله ی چهارم اینکه من خیلی تاکید داشتم که مصاحبه ها حتماً توی این تاپیک پیوست بشن ، ولی چک کردم و هر کدوم از مصاحبه ها توی سایتهای مختلف آپلود فایل آپلود شده بودن ! فردا اون سایت کلا متلاشی میشه و جمع میکنه میره و مصاحبه ی ما هم از بین میره ، ولی اینجا حداقل خیالمون راحته که سیستم آپلودش هم تا زمانی که خود سایت باشه فعال هست !

در آخر اینکه توی مصاحبه کردن یکسری مسائل که خیلی ریز و بی اهمیت به نظر میان ، باید عمیقاً بهشون توجه بشه ... به هر حال ، هر طور که تا حالا بوده من از عواملش تشکر میکنم صمیمانه و به زودی مهمان جدید رو معرفی میکنم و سعی میکنم با یه مقدار تغییر و تحول انجام بشه مصاحبه ها .

اگر کسی نظری چیزی داشت ، تا قبل از شروع مصاحبه ها هم میتونه اینجا بذاره . موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 12 اردیبهشت 1392 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
چی چیــو حراجـش کردیم؟!بنده مسئولیت معرفی مهمان جدیـد رو سپردم به لودو خــان که گویا ایشون غیبشون زده. فک کردی چون ناظر این انجمنی هر بلایی دلت میـخواد میتونی سرش بیاری؟! خب، درست فک کردی!

از نظر من الان اصلا وقت خوبی برای مصاحبه نیست.بهتره که تا تابستون صبر کنیم.به دو دلیـل!

اولا الان کمتر کسی حاضر به مصاحبه میشه چون از نظر زمانی،اصلا وقت خوبی نیست.دوما اینکه کسی نمیاد سوال بپرسه و یه جورایی حق مهمان ضایع میشه! یــکی از دلایل کنسـل شدن مصاحبه با پرنس عزیز همین بود.

که البته دستـورشم خودم صادر کردم،نـه به خواسته ی خودشون! چون ایشون اصلا در رابطه ی این موضوع با بنده حرفی نزدن.

به حرف این مردک چـاخانوف گوش نکنید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 12 اردیبهشت 1392 22:37
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اینم از این. اگه شیر زن، شیر مرد، انیشتین یا ادیسون دیگه ای وجود داره و دل و جرات و هوش و ذکاوت داره بیاد جلو مصاحبه کنه. حراجش کردیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1392 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
متاسفانه بنابـر مشکلاتی، فعلا این مصاحبه لغـو میشه.پرنس عزیـز فعلا قـادر به شرکت در مصاحبه نیستند.لودو جان توصیه میکنم توی ایـن مدت،یک نفر دیگه رو برای مصاحبه معرفی کنی.تا شاید بعـدا (نـه بـه این زودیـا) مصاحبه ای با پرنـس عزیز انجام بشه.

آیلین پرنس!

سوالاتـی که شمـا پرسیـدید هم نگه خواهیم داشت،تا بعدا اگه مصاحبه ای با پرنس انجام بشه،ازشون استفاده کنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1392 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.
ظاهرا من اولین نفرم. البته اولین بارمه و خیلی به نحوه مصاحبه آشنایی ندارم و یحتمل سوالام خیلی یخ از آب درمیان.
موسیو پرنس عزیز(با حفظ حق کپی رایت برای جناب وزیر!)
1- ممکنه خودتونو به طور کامل معرفی کنید؟ و اینکه در حال حاضر به انجام چه کاری مشغول هستید؟(منظورم اینه که مثلا دانش آموز یا دانشجوی کارشناسی یا ارشدین و یا به سلامتی شاغلید و...)
2- اگه پستارو درست خونده باشم قبلا روونا ریونکلا بودید و در حال حاضر پرنس هستید. آیا شناسه ایفای نقش دیگه ای رو هم تجربه کردین؟
3- نظرتون راجع به ایفای نقش چیه؟
4- از اونجاییکه شما هم یه مرگخوارید نظرتون در مورد ارباب ولدمورت و مرگخواران؟
پ.ن: ببخشید فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد که بپرسم.امیدوارم خبط و خطایی ازم سر نزده باشه که جدا از روی ناآگاهی و غیر عمدی صورت گرفته. :worry:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 اردیبهشت 1392 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان! دشمنان! آشنایان! غریبگان!
این شما و این هم مهمان دوره ی جدید قلم پر به مجری گری وزیر معظّم سحر و جادو: موسیو پرنس یا همان روونا ریونکلای سابق!

تا پایان هفته (جمعه) فرصت دارید سوالات فنی، مهندسی، کارشناسی، کارشناسی ارشد زرد، تستی، تشریحی و ... خود را از شازده بپرسید!

نکات کنکوری:

1. بنده به عنوان مجری از خرده عقل و هوشی در حد نرمال یه ذره کمتر برخوردارم! در نتیجه سوالاتی مانند سن و سال و مقطع تحصیلی و محل زندگی قطعا به ذهن متروکم خواهد رسید! لطفا از پرسیدن سوالات معمول هر مصاحبه خودداری نمایید و در صورتی که سوال خاصی مد نظرتان می باشد مطرح نمایید. خجالت نکشید، یه سوال کوچولو هم داشتید پرسیدنش اسپم حساب نمیشه، بیایید بپرسید و با نوشتن سوالاتی اینچنینی سعی در طویل کردن پست خود ننمایید!

2. از پرسیدن هرگونه سوالات جنجالی و ... نپرهیزید! اما ممکن است برخی سوالات بنا به صلاحدید مجری یا مهمان مطرح نشوند. لطفا کمپینی برای پس گرفتن سوالات خود از بنده راه نیندازید.

3. مصاحبه به صورت زنده و مستقیم (LIVE) در میخانه مسنجر برگزار خواهد شد.

با سپاس!
وزیر اعظم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: یکشنبه 25 فروردین 1392 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
گشتــیم و گشتــیم..!

هنوز اندر کف این مسئله هستیم که چه کسی رو به عنوان مهمان دعوت کنیم اما خب در همین حال تحولاتی رو خواهیم داشت.

از این به بعد لـودو بگـمن عزیز به عنوان مجری قلـم پـر به بنده کمک میکنـن و یا بنده به ایشون کمک میکنم! (فرقی نداره) صرفا اینکار برای جذاب تر شدن مصاحبه هاست.اگه مصاحبه بین دو نفر یعنی مجری و مهمان باشه، کمی خسته کننده تر خواهد بود اما سه نفره بودن، مصاحبه رو هیجان انگیز تر خواهد کرد.

ضمن اینکه مصاحبه ها به صورت لایو (!) و زنده انجام خواهد شد.یعنی مهمان به مسنجر دعوت میشه و باهاش مصاحبه خواهیم کرد.گرچه این بیشتر به میل خود مهمان بستگی داره.اگه حاضر باشه حتی به صورت تلفنی مصاحبه خواهیم کرد.

مهمان بعدی رو بزودی لودوی عزیز معرفی میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/1/25 18:28:35
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1392 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام
خیلی خیلی شرمنده که دیر جواب دادم.
من این روزا درگیر پروژه های دانشگاه هستم و وقت نمیکنم زیاد به سایت سر بزنم.مثلا الان که میرم شاید تا 15 روز نتونم برگردم.نمیخوام بد قولی کنم.برای همین اگه ممکنه مصاحبه منو بذارین برای یه وقت دیگه.
بازم شرمنده!

این متن پیامی بود که وینسنت عزیز به بنده پیرامون مصاحبه ارسال کردند.متاسفانه در حال حاضر قادر به انجام مصاحبه ای نیستند.باید بریم سراغ همون اما واتسون و رولینگ خودمون!

بزودی مهمان بعدی معرفی خواهـد شـد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 فروردین 1392 02:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

تام ریدل نوشته:

اما خوب بودنتون در کنار ما باعثه افتـخاره!

این تیـکه اشتباه شده.شما چه بـد بودنتون، چـه خوب بودنتـون برای ما افتخاره!منظور جمله چیزه دیگه ای بوده.

"اما خب...بودنتون در کنار ما باعثه افتخاره"

بگذریم..!

نقل قول:

پس فکر کردی چرا گفتم مجری بشی؟ میخواستم طلسم اینجا بگیرتت! دو نقطه دی هم بلد نیستم بذارم.

هنوز نیومـده طـلسم اینجـا گرفتـارم کـرده! الان که دارم این پست رو میزنم روی تخت تیـمارستان خوابیدم و یکی از دستام هم با دستبند بسته شده.

خوشحال میشم آنتونین جان بدونم توی کدوم بخش بستری هستی تا با هم یه گپ کوچیکی داشته باشیم.

نقل قول:
در مورد کراب هم خودت مختاری. دیگه مجری خودتی و ریش و قیچی و چشم و چال مدعوین دست خودته! هر کی رو دوست داری دعوت کن کراب فقط یه پیشنهاد بود. یادمه گفتی دوشیزه پرنس رو دوس داری دعوت کنی.

چند روزی شده که پیام شخصی برای کراب عزیز پیرامون مصاحبه فرستادم اما هنوز جوابی دریافت نکردم و اصلا هنوز پیام شخصی باز نشده! اگه ایشون تا فردا جواب ندادن،با کمی پارتی بازی،دوشیزه پرنسس خودم رو دعوت خواهم کرد.

در نظر داریم که این مصاحبه رو به دو صورت انجام بدیم.مصاحبه به صورت تلفنی و برای دوستانی که قادر به دریافت فایل صوتی نیستن مصاحبه به صورت متنی در اینجا قرار خواهد گرفت.

در صحنه ایم..!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!